Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 iunie 2019

Raport Astro-Energetic iunie 2019


Dacă luna mai a fost haotică e pentru că dezintegrarea realității noastre 3D, care e necesară pentru a vedea diferitele aspecte ale realității noastre spirituale...
Pentru că toate sistemele noastre vechi sunt în curs de revizuire și avem ocazia – dacă o alegem, să ne unim cu divinitatea noastră. Acum avem oportunitatea de a ieși din ciclurile de vindecare și de a intra în integralitatea energiei noastre. Dar, cum facem asta? 
Hrana vie vă spune ceva? Respectă viața prin renunțarea la mezeluri, ceafă la grătar...!
Pluton în Capricorn (în conjuncție cu Saturn) este deosebit de transformator. Când a fost semnată Declarația de independență a SUA, Pluton era în Capricorn din 1762 până în 1778. În 1516 (când a apărut conjuncția Pluton-Saturn anterioară în Capricorn), a făcut Martin Luther cele 95 de teze ale sale la ușa catedralei din Witteburg, în semn de protest față de corupția bisericii catolice…
Ceea ce se întâmplă Acum în jurul lumii cu vestele galbene (gillete Jeunes) mișcare globală, Brexit, „exodul mlaștina”, mișcarea în politica SUA și zgomotul, larma pentru sfârșitul hegemoniei globale... Totul e aliniat, e focalizat spre o schimbarea globală, astfel încât să se poată vorbi, pe măsură ce ne mutăm de la domnia bisericii din 1516 la monarhii din 1776 până la hegemonia corporativă (corporatistă) de azi. Această conjuncție Pluton-Saturn în Capricorn este un sfârșit al unui ciclu foarte lung al paradigmei 3D, care este marcată de control, concurență și putere asupra oamenilor. Acum putem inaugura paradigma 5D și energiile sale de colaborare, solidaritate și compasiune.
Ce poți trăi? Minuni, nebunie sau haos...
Ce înseamnă a trăi armonios? Să nu uităm că avem la îndemână morala creștină și cele 10 porunci care la origine au fost douăsprezece... Sau TAO - Calea de mijloc...  Omul pare că se deșteaptă din somnul rațiunii...  Care naște monștri.
Depinde de locul pe care te afli pe calea ta, dacă ești dispus să renunți la haos, optând pentru ușurință, flux armonios de energie. Dacă v-ați împotrivit transformărilor, atunci ați putea să trăiți puțină nebunie sau haos pentru a vă „permite să vedeți epava trenului din fața dvs.” și mai apoi să faceți niște schimbări. Dacă ați lucrat în mod constant spre integrarea  3D/5D și doriți cu adevărat să vă testați puterea, încercați să creați câteva minuni. Da, minunile se petrec Aici și Acum: Amintiți-vă cum oamenii au îmbunat vremea din zona Românească, oriunde ajungea Suveranul Pontif - Papa Francisc!
...Și da, sunt dedicat acestui ciclu de ascensiune și am făcut toată munca grea, am ridicat greutăți în ultimii 10-20 de ani, deci acum mă pregătesc pentru o doză de mai ușor, de echilibru, de curgere armonioasă...
Amintiți-vă: calea și lecțiile fiecăruia sunt diferite și cu toții trecem prin orice ciclu energetic la propriul nostru ritm, dar acum lipsurile energetice sunt mai mari și cred că vom vedea diferențe dintre cei care participă activ la Lumină și cei care lucrează Împotriva Ei...
Iunie este în mod tradițional luna nunților, dar căsătoria e mai importantă decât ceremonia. Binecuvântați un cuplu recent căsătorit. Iubiți-vă precum un cuplu divin.

Căsătoria - a crea armonia
Încep cu mine însămi. În primul rând lucrăm asupra vindecării rănilor, ne iubim pe noi înșine arzându-ne conștient karma. E clar că prin repetarea greșelilor păcătuim în continuare. Nu putem devenii un absolut (curați, perfecți) atunci când majoritatea timpului și energiei noastre e cheltuită încercând să ne împăcăm cu alții, să-i facem fericiți și să obținem validarea și aprobarea lor.
Zilnic trăim distrageri, diversiuni sau dezbinări (ispite) din partea unora care ne fură la propriu energia (vampirii pot fi guvernanții actuali, rudele, prietenii, vecinii, colegii agresivi, puși pe harță, etc.). Lucrăm, depunem efort să ieșim din starea asta, ne concentrăm pentru a recupera aspectele noastre împrăștiate, pentru a ne vindeca rănile sufletești și pentru a integra propria trinitate divină: trup, minte și spirit.
În efortul nostru de unitate adeseori Lumina se întâlnește cu întunericul, lumina noastră dezvăluie umbrele altora. Ne place să credem că suntem cu toții dragoste și lumină strălucitoare, iar unele părți din noi într-adevăr sunt. Dar avem și unele părți întunecate neplăcute și umbrite chiar de noi. Descoperirea lor numai prin efortul de aspră autocunoaștere, de dură auto-vindecare.
Fericiți cei care își cunosc părțile întunecate! Spre exemplu: una din cauzele cancerului este auto-distrugerea (inconștientă). Cauza fumatului poate fi „înțărcarea” rapidă a sugarului. Distrageri, interferențe, vampirism energetic la fel.
Pe pământ (aproape) nimic nu e gratis. Descoperirea umbrelor este darul luminii. Bogatul, comodul are aceleași oportunități... Sau nu.
Jennifer Hoffman introduce noul concept omologat din 2010: de „om cu nivel de relații 360 de grade congruente și armonioase”.
Urmează să trăim două Eclipse (solară și lunară)
Luna nouă din 3 iunie deschide fereastra de Eclipse – solară din 2 iulie și lunară din 17 iulie. De menționat că eclipsele sunt un fel de update, de actualizare a sistemului Soare-Pământ-Lună. Aceste eclipse activează aspectele remarcate mai sus – conjuncția Pluton/Saturn din Capricorn și nodurile lunare Capricorn/Cancer.
Suntem impulsionați la nivel individual și colectiv spre o reechilibrare a paradigmei 3D a dominației, controlului, competiției și polarității cu omologii ei – comunitate, conexiune, colaborare duo și multidimensională. (Exemplu: O „mică victorie” este și încarcerarea liderului PSD). Luna plină din 17 iunie e în Sagittarius și Jupiter: Este activat/favorizat medicul, sănătatea, preotul, studiile individuale, călătoriile lungi și marele benefic. Axa Gemeni-Săgetător, Mercur și Jupiter activează câteva revelații, reconsiderări, eliberări de karme grele, jocuri de putere - pe măsură ce Marte se conectează la Mercur și amândouă pătrund, deconspiră corupția Pluton/Saturn în curs de desfășurare...
Mai avem și solstițiul de vară din 21 iunie (Neptun retro) – până la ziua în care Mercur încetează retrogradarea la 24 grade în Cancer (2 august), adăugând mai multă energie axei Cancer/Capricorn care va domina următoarele 6 luni de zile. Mercur retrograd efecte - vreo 5 săptămâni bune: Atenție la călătorii, lucrări, contracte întârziate, încetinite.
Ce relații vă rețin de la adevărata voastră frecvență ca ființă divină? Ce temeri vă limitează potențialul? Ce nivel de vindecare ai obținut deja și e timpul să recunoști că ai terminat?
Marte este într-un semn de apă toată luna iunie, un semn în care nu e prea fericit! Asemeni unui tip practic, pragmatic care se implică foarte greu... emoțional. Totuși, sunt favorabile activitățile legate de cămin, locul natal, strămoși...
Marte alături de Nodul nord lunar se va opune lui Saturn-Pluton amplificând energia. Gândiți-vă că focul e stins de energia apoasă a Cancerului (care e guvernat de SI-Luna, SI-numele cosmic!), cerându-ne să ne temperăm temperamentul coleric, dorința de acțiune, dar cu respect și recunoaștere a sentimentelor noastre.
Vom avea o activitate puternică din partea tuturor planetelor retrograde externe (mari, colective) până în august, apoi în septembrie încep să „meargă” direct pregătind acțiune Pluton/Saturn din Capricorn – ianuarie 2020. Acel eveniment va fi ca o binecuvântare, o echilibrare, RESTRUCTURARE a energiei 3D altfel tradus - materialismul sălbatic care a dominat secole viața pe Terra.
Ultima conjuncție Saturn-Pluton a fost în 1516. Anul 2020 e o piatră de hotar în evoluția noastră spirituală. Să nu uităm că dincolo de haosul și dezintegrarea vizibile cu ochiul liber, scopul nostru este de a crea, de a munci, trăi în BUCURIE, cu bucurie, cu încredere.
Sunt din ce în ce mai sănătos, mai puternic!
Să fiți clari în ceea ce vă doriți în viața voastră și nu uitați să respirați (adânc) deoarece vă ajută să rămâneți împământați și vă menține energia echilibrată și curgătoare. O lună minunată să aveți !
În pace și Iubire!


Foto: (c) Viocomsa
Sursa: (c) enlighteninglife.com

Niciun comentariu: