Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 noiembrie 2021

Situația energetică din noiembrie și finalul anului 2021 (Luna plină în conjuncție cu Algool)



O radiografie a situației astrale din noiembrie și finalul anului 2021

Acest an – 2021 este un an deosebit de important în istoria umanității, un an în care tema principală a fost suveranitatea energetică.

Noiembrie introduce energia 7 (1+1+2021) care este numărul spiritualității, introspecției, gândirii superioare și conștientizării. Octombrie a fost a 6-a energie în procesul de coborâre de la cer pe Pământ.

Noiembrie începe cu Marte în Scorpion, Marte care conducea Scorpionul până la începutul erei atomice de la începutul anilor 1930. Deși bomba atomică a fost aruncată în 1945, în anii 1930 se făceau deja lucrări în domeniul științei nucleare.

„Și eu - Jennifer Hofmann, știu asta pentru că lucram la transcrierea interviurilor pe care le-a făcut oamenilor de știință cel care a scris cartea „The Making of the Atomic Bomb” autor – Richard Rhodes - vecinul meu din Kansas City. Am primit informații despre Proiectul Manhattan*, despre istoria mișcării nucleare, transcriind sute de ore de interviuri la masa mea din bucătărie, în anul 1983.”

Înainte de descoperirea lui Pluto (1930) și ascensiunea Complexului Militar industrial care a avut loc în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, nu a existat niciun aspect de distragere asigurată reciproc și nici globalism în măsura în care există azi.

Marte și Pluto

Marte guvernează semnul Berbec al noilor începuturi, al acțiunii și al auto-motivării.

Pluto – octava superioară a lui Marte, a fost atribuit Scorpionului - semnul morții și al renașterii, i-am dat un sens mai sinistru - moarte și distrugere. Cu Marte stăpân al Scorpionului exista posibilitatea unui mic control asupra procesului, dar cu Pluto nicio șansă.

Pluto reprezintă un tsunami al transformării, ce putem face este să alergăm, să ne ascundem și să sperăm că vom recupera din pagubă. Un tsunami al distrugerii de către forțe care par a fi în afara controlului nostru, deasupra legii, fără a ține cont de ceea ce distrug și nici că le pasă.

Cu un Marte în Scorpion aveam un anume control, cu un Scorpion condus de Marte ne puteam concentra pe „noul început”, decât pe moarte și distrugere. Cred că „însărcinarea” Complexului Militar le-a planificat pentru noi toți în următorii 100 de ani, motiv pentru care anul 2030 este atât de semnificativ.

Marte ocupă Scorpionul de la 1 noiembrie amintindu-ne că David a câștigat bătălia dintre David și Goliat!

Masa critică din 2021 și postările Q

Ceea ce se întâmplă acum la nivel global este fără precedent și unește omenirea să urmeze calea orientată spre acțiune, conștientizare și noile începuturi, mai degrabă decât calea spre moarte și întuneric orientată spre Pluto.

Procesul de trezire s-a petrecut lent de-a lungul deceniilor până în 2020 și apoi a trecut la hiper-viteză. În 2021 a atins o masă critică, mișcarea progresează acum foarte rapid. Suntem „invadați” de valuri energetice înalte, de mai multă LUMINĂ, care de asemenea, dezvăluie niveluri mari de întuneric care este greu de tratat...

Dacă ai urmărit postările Q, noiembrie fiind timpul recoltei, îți amintești că cea mai mare frică a lor (a Cabalei) este „publicul trezit” și că „nimic nu ar opri ceea ce urmează”.

Ei bine ne-am trezit și suntem o forță în Pace și Iubire!

Cine suntem, ce facem și cum trăim? Decizii de eliberare

Odată ce lăsăm ceva să plece sau îl eliberăm nu îl putem recupera și nu ne putem întoarce la el. Marea Problemă a noastră este Viziunea energetică, cine suntem, ce facem și cum trăim... În America milioane de oameni își pierd locul  de muncă pentru că refuză certificatul nazist.

Sprijinul fermierilor locali, pe cât posibil. Cred că vom vedea o revenire la Centre comunitare de sănătate, la magazinele locale, la sursele alimentare BIO, decât să cumpărăm de la corporatiști.

Facem alegeri clare. Și lucrurile rele precum schimbarea locului de muncă, haosul și dezintegrarea fac parte din procesul de ascensiune care trece peste „Podul 4D”.

Avem o Viziune a prosperității, a bucuriei în Pace și Iubire!

Lună nouă pe 4 noiembrie

...Scoate în evidență pătratul tensionat Saturn-Uranus care este activ tot anul viitor, până în septembrie 2022. Uranus în TAUR zdruncină interesul de SINE nemulțumit al Taurus și forțează schimbarea în zonele în care rezistăm cel mai mult la... schimbare.

Eclipsa de Lună plină în Taur (vineri, 19 noiembrie)

Faza Lună plină este la un grad de Steaua Fixă Algool – „dotată” cu ghinion.

Algool - Partea întunecată: tirania, distrugerea și moartea.

Algool – Partea ușoară: conștientizarea, libertatea, împuternicirea.

Putem face o legătură cu ce am văzut în ultimii doi ani și vom vedea, probabil o răsturnare de situație? Ce crezi?

Marea Trezire 2.0 mulți oameni își susțin suveranitatea energetică, drepturile și libertățile fundamentale.

Paranteză: „Reptilienii” cu capul mare, cei fără de suflet, cei care încă ne conduc din umbră, au o gândire matematică. Majoritatea politicienilor au profil „criminali în serie”, sunt conduși cu telefonul mobil, sunt reci, insensibili spre deosebire de  noi, oamenii simpli, cei cu suflet, emoții și dotați cu creativitate de la Dumnezeu Creatorul.

Fără noi ei nu există...

Urmează să eliberăm mai multă energie creativă, potențial și putere. Avem Viziunea unei lumi a păcii, prosperității, bucuriei. Responsabili față de frații noștri, față de regnul animal, față mediul înconjurător.

Dansul karmic dintre lumină și întuneric, dintre bine și rău, libertate și tiranie se desfășoară de milenii.

Este un strigăt global pentru ELIBERARE de tiranie, rău, control. Cu cele peste 40 de erupții solare din luna octombrie, avem mai multă energie cu care să lucrăm.

Deci sărbătorim AICI și ACUM recolta anului 2021.

*Proiectul Manhattan. Distrugerea sufletului. Am citit că: bombele aruncate în august 1945 la Hiroshima și Nagasaki au afectat, mai bine zis au fragmentat miile de suflete nevinovate de acolo din Japonia! Aceste fragmente sunt căutate și recuperate printr-o muncă imensă de echipe speciale din toată Galaxia noastră... (n.b.)

Un atac similar/ macabru se dorește cu arme biologice (aerosoli) și cu falsul vaxxin plus agresiunea media...

Forțele Luminii vor învinge!

În Pace și Iubire!

Jennifer Hofmann

Sursa: enlighteninglife.com

Editare și foto: (c) Viocomsa 

Niciun comentariu: