Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 22 februarie 2020

Stăpânii puterii. Cine conduce lumea? Cum arată piramida puterii. Cine deține puterea absolută asupra Planetei?


Imagini pentru piramida puterii poze
Cine deține puterea absolută? Rusia, S.U.A., China sau Japonia?
Cei care conduc cu adevărat Planeta sunt un grup de oameni extrem de bogați, ființe bine organizate și care nu apar niciodată în văzul tuturor. De acolo din anonimat ei leagă și dezleagă mersul lucrurilor.
Cei care au auzit de ei îi numesc Oculta mondială sau Illuminati. Cine sunt acei oameni? Cum sunt ei organizați, cum conduc planeta și ce scopuri au?
De la cel mai înalt nivel imaginabil al puterii, acești Illuminati necunoscuți celor mulți, guvernează aproape nestingheriți. Ei fac legi și revoluții, ei instaurează guverne, ei hotărăsc ce țări dispar pentru ca altele să le ia locul, ei fac tratatele militare și economice internaționale, ei schimbă regimuri politice și președinți ca pe niște simple piese uzate ale unei mașini.
Metoda lor de lucru este simplă, dar eficientă și poate fi descrisă în 3 pași:
-      Problemă;
-      Reacție și
-      Soluție.
Au creat de exemplu, atentatele de la 11 septembrie care au fost CAUZA. Urmând ca pe baza lor și invocând teroriștii care sunt un dușman de obicei, creat de ei, care nu poate fi eradicat niciodată, pentru că oricâți teroriști ai elimina, tot mai poți zice că există... să înăsprească condițiile de control și supraveghere care ne duc la cea mai aspră dictatură mondială cu camere video, sateliți, drone, acte biometrice.
În primul rând ei crează conflicte, războaie, revoluții; crează conflicte și războaie în care cele două părți sunt provocate să lupte una împotriva celeilalte și nu contra adevăratului instigator!
Tot ei finanțează toate părțile implicate în conflict. După ce cele două părți implicate își distrug toată țara, ei vin cu firmele lor să le reclădească. Bechtel e o astfel de firmă. Apoi prin intermediul mass-media și a manipulării determină o reacție în rândul populației care solicită o rezolvare a problemei apărute. În final, tot ei vin cu soluția, care aproape întotdeauna se lasă cu efecte dure asupra populației: sărăcie, restrângerea unor drepturi și libertăți. A se vedea atentatele din 11 septembrie, armele lui Saddam ori criza financiară. Ei trec întotdeauna drept instanță împăciuitoare care pune capăt conflictelor. (vezi articolul cu Asasinii economici.)
După ce au pus ochii pe o țară cum a fost România, de exemplu, trimit așa-zișii asasini economici, care încearcă cu bani să cumpere conducătorul sau oamenii din jurul lui. Dacă nu reușesc acest lucru, încearcă asasinarea conducătorului și  dacă acest lucru nu le iese, caută motiv de război. După ce înlătură conducerea potrivnică își pun ei guverne marionete, cum sunt toate guvernele de la noi după 1989 încoace, care la comandă vând toate avuțiile și resursele țării.
Ceea ce au făcut în România din 1989 încoace se vede: Suntem o țară care nu mai are nimic al ei strategic: industrie, energie, resurse minerale și petroliere.
Suntem vânduți și slugi în propria țară!
Un caz în care au aplicat cele trei metode – cazul lui Saddam, pe care au încercat să-l cumpere, să-l asasineze, dar nu au reușit, au căutat motiv de război. Practic, scopul lor este să conducă și să controleze întreaga planetă prin crearea unei Noi ordini Mondiale și a unui Guvern Unic. Acești oameni nu sunt interesați să câștige bani deoarece fabrica de bani este a lor. Pot avea oricâți bani doresc.
Ce mai trebuie pentru cineva care are toți banii din lume? – Putere și control. Pentru a deține puterea și bogăția întregii planete ei intenționează să facă următoarele:
1.   Stabilirea unui guvern Mondial Unic și a unei noi Ordini mondiale.
2.   Distrugerea identității naționale a statelor lumii ce se face la noi prin regionalizare.
3.   Distrugerea tuturor religiilor lumii în special a creștinismului și înlocuirea lor cu o religie nouă de tip New Age. Cel mai mare dușman al lor este ortodoxia care de 2000 de ani păstrează totul neschimbat și nu face compromisuri. Ca dovadă fiind cele 11 milioane de mucenici care au ales să moară decât să renunțe la Hristos.
4.   Controlul total al populației globului și a fiecărui individ în parte și transformarea lor în sclavi de tip modern. Actele cu cip și dictatura biometrică. Implantul cu cip va fi și act de identitate și card de sănătate și permis de conducere și card bancar. După ce introduc acest cip sau înainte vor scoate banii lichizi, invocând ca motiv evaziunea fiscală sau alte motive. Fără acest cip nu vom mai putea cumpăra sau vinde nimic.
5.   Reducerea masivă a populației globului până la o limită ușor de susținut de către mediul și resursele planetei. Dacă cineva vorbește că suntem prea mulți pe pământ este o manipulare și o ideea adesea repetată până când zicem că ne aparține, că este a noastră. În acest moment în jur de jumătate din toată mâncarea se aruncă.
6.   Obiceiul depravării și moravurile rele pentru îndepărtarea moralei creștine. E vizibil deja, cât de mult se încearcă legalizarea căsătoriilor între homosexuali.
7.   Distrugerea modelului actual de societate și a celulei de bază – FAMILIA.
8.   Distrugerea libertății de exprimare și restrângerea unor drepturi fundamentale  ale indivizilor. Toate aceste se întâmplă chiar acum și într-un ritm tot mai accelerat.

Guvernul Mondial. Piramida puterii.
Guvernul mondial funcționează pe ipoteza că un guvern alcătuit din familii vechi și noi bazat pe inteligență și puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-și alege propriul destin. Organizarea lor și modul în care controlează lumea este de tip piramidal. Acest sistem se numește Piramida puterii.
În vârful piramidei se găsește „Ochiul care vede tot”. Este un simbol Illuminati și reprezintă „Ochiul lui Lucifer” sau ochiul Satanei. Cine are control asupra lui are control asupra banilor lumii. De aceea, acest simbol piramida și ochiul apare și pe dolarul american. Cei care formează oculta mondială ocupă nivelele 1, 2 și 3 ale Piramidei se consideră Supușii Satanei și I se înclină. De aceea ei încearcă să controleze nivele inferioare ale Piramidei, ca să le aducă sub conducerea Ochiului Satanei.
Înțelegând cum funcționează Piramida Puterii îți dă posibilitatea să spargi Piramida și să pleci...
Important: Ca să poți înțelege cum funcționează cu adevărat Piramida, trebuie în primul rând să te înțelegi pe tine însuți. Trebuie să înțelegi de unde vii, încotro te îndrepți și unde vei dispare. Răspunsul la aceste întrebări sunt în interiorul tău, iar cheile de descifrare se găsesc peste tot în jurul tău, inclusiv în lumea materială palpabilă. (EU SUNT.)
Din păcate indiciile pe care le găsești în diverse surse de informare sunt amestecate cu o mulțime de minciuni. Ca să afli răspunsuri la aceste întrebări trebuie să-ți urmezi, nu inima și nici creierul ci pe amândouă în egală măsură.
Pentru înțelegerea forței trebuie să existe un balans perfect între suflet și rațiune, fără separare între ele. Cine e ghidat doar de sentimente este ușor de indus în eroare. De asemenea, cine se ia doar după rațiune e ușor să se înșele. Este foarte greu să înșeli pe cineva care are un perfect echilibru între cele două. Pentru a înțelege ce este în vârful Piramidei trebuie să vezi realitatea din exterior, trebuie să înțelegi natura realității imediate. Numai așa vei înțelege natura controlului pe această planetă.
Dacă nu faci parte din soluție, vei face mereu parte din problemă.
UNU. Pe nivelul unu sunt familiile regale europene care toate sunt înrudite între ele. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei și al Norvegiei, precum și regii și reginele Marii Britanii, Olandei și Danemarcei sunt cu toții rude de sânge, trăgându-se din familia Windsor. Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturați de la putere prin revoluții în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria și Grecia făceau și ei parte din aceeași familie Windsor, ei regăsindu-se absolut toți în arborele ei genealogic. Inclusiv toți regii României.
Aici poate fi menționat faptul că și în SUA majoritatea președinților americani, aleși democratic prin vot popular din anul 1776 și până în prezent sunt înrudiți între ei. Toți aceștia sunt rude de sânge și prin urmare se poate afirma că ei alcătuiesc un fel de casă regală sau dinastie.  Conform unor surse, tot pe acest nivel al Piramidei se mai situează un grup de oameni extrem de influenți, dar a căror identitate nu se cunoaște. Ei sunt puțini ca număr și puterea lor stă tocmai în acestă identitate ascunsă, căci oamenii dacă ar știi cine sunt le-ar lua puterea.
DOI. Pe nivelul doi al Piramidei se află așa-numita aristocrație neagră, compusă din 13 familii cele mai bogate din lume. Aceste familii care au acaparat întregul glob sunt: dinastia Astor, dinastia Bandy, dinastia Collins, dinastia DuPont, dinastia Freeman, dinastia Kennedydinastia Li, dinastia Onasis, dinastia Reynolds, dinastia Rockfeller, dinastia Rotchild, dinastia Russell și dinastia Bonduin. Membrii acestei familii ocupă cele mai înalte poziții în toate ierarhiile existente. Sunt cu toții extrem de bogați și se află deasupra legii. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi ca cei mai bogați oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuți, ci doar să dețină bogățiile și resursele planetei și cele de dominare ale umanității.
 Dinastia Rotchild cea mai bogată. Cu averea acestei familii poate fi hrănită și îmbrăcată toată populația globului!
Mass-media este controlată aproape în întregime de aceste familii ne spune că Bill Gates e cel mai bogat om din lume cu 54 de miliarde de dolari sau Carlos Slim Hellu din Mexic cu 74 de miliarde de dolari. Defapt acești miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild care deține incredibila sumă de 500 de trilioane de dolari, mai mult de jumătate din averea totală a lumii. Cu averea acestei familii poate fi hrănită și îmbrăcată toată populația globului!!!
Imagini pentru piramida puterii poze
Unul din modurile prin care aceste familii controlează lumea este prin multinaționale care dețin acțiuni una la alta. Acestă deținere este atât de complicată încât aproape că i se pierde urma...
TREI. Pe nivelul 3 al Piramidei se află Comitetul celor 300 numiți și olimpienii. A fost fondat în anul 1927 de către aristocrația britanică și este compus din cele mai puternice subfamilii. Acest Comitet coordonează direct o mulțime de instituții și organizații majore din întreaga lume, printre care Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relații Externe, grupul Bilderberg, Masa Rotundă, British Petroleum, Ordinul Skole&Bones, Compania Royal Deuce Shell, Socialista Internațională, Francmasoneria Universală, Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presă, Universitatea Regală Britanică, Universitatea Harward, Institutul pentru droguri, crimă și justiție, NATO, Crucea Roșie Internațională, Universitatea Preston, Banca Mondială, American Expres, City Bank, Credit Suize și altele.
PATRU. Nivelul patru al Piramidei aparține Centrului de Comandă. Pe acest nivel se găsesc cele 6 structuri care reprezintă Centrul de Comandă la nivel global: Comisia Trilaterală, Grupul Bilderberg, Grupul de la Roma, ONU și Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale. Toate aceste structuri sunt unite între ele prin intermediul Mesei Rotunde.
Imagini pentru piramida puterii poze
Masa Rotundă – creația omului de afaceri Cecil de Reudes este o structură atât de complexă încât dr. Colleman spunea: Masa Rotundă însăși e alcătuită dintr-o adevărată încrengătură de companii, instituții, bănci și unități de învățământ, încât le-ar ocupa timpul specialiștilor de înaltă calificare vreme de un an, numai pentru a o descâlci și înțelege. Este știut că aceste familii au ales tot timpul cei mai mari savanți din toate domeniile să lucreze pentru ei. Nu e așadar, de mirare că au dezvoltat un sistem de control așa de complicat încât nu poate fi înțeles de oamenii de rând.
Comisia Trilaterală este o asociație particulară, înființată din inițiativa lui David Rockfeller cu scopul de a întări cooperarea economică și politică între continentele American, European și Asiatic. De aceea se numește Trilaterală. În componența acestei Comisii intră directorii de concerne, bancherii, politicieni, economiști, în general cei mai influenți oameni din America de Nord, Europa și Asia. Practic, în această organizație privată se intră doar cu invitație specială, pe baza unor merite deosebite; conduce lumea peste capetele guvernelor. După luarea unor decizii, membrii organizației le transmit guvernelor, iar acestea le aplică la nivelul oricărui stat. Toate statele lumii sunt conduse de această entitate suprastatală. Mugur Isărescu, Mihai Tănăsescu – viceguvernator, sunt membri al acestei Comisii.
Consiliul pentru relații Externe, Conseil of Forein Relations a fost fondat în 1921 și este organizația americană non-profit partizană, specializată în politica externă a Statelor Unite și Afaceri Internaționale.
Grupul  e o organizație cu agendă globalistă, ce include leaderii politici din lumea occidentală, oameni de afaceri și academicieni. Reuniunile Bilderberg au loc anual, începând din 1954. Fondatorii grupului au fost magnații David Rockefeller și familia de bancheri Rotchild. Grupul e puternic exclusivist și se reunește anual pentru a promova o apropiere între Europa și SUA. Organizația are o agendă globalistă și afirmă că noțiunea de suveranitate națională este depășită. Din cauza caracterului secret al întâlnirilor și a refuzului de a emite comunicate de presă, Grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Grupul nu are pagină de Internet și nicio întâlnire nu este înregistrată. Din Grupul Bilderberg fac parte cam 180 de personalități politice, culturale, economice, universitare, ce se întâlnesc în fiecare an în luna mai – alternativ în Europa și America în aproape 50 de țări.
Clubul de la Roma a fost înființat în aprilie 1968 de către Aurelio Pecei, om de știință și afacerist italian și Alex King – om de știință scoțian. Doctrina lor se bazează pe Raportul Limitele Creșterii publicat în 1972. Conform acestui raport orice creștere are o limită care trebuie prevăzută și preîntâmpinată. Creșterea economică este limitată. Resursele sunt limitate și la fel creșterea populației globului are o limită. De aceea trebuie luate măsuri din timp pentru atingerea acestor limite. În acest context, unul dintre obiectivele Illuminati privind reducerea populației globului pare a fi o măsură necesară.
ONU reprezintă Calul Troian al guvernului mondial în pregătire și au în subordine o vastă rețea de organizații care se pretind în slujba popoarelor, dar care nu reprezintă decât o acoperire a unei manipulări grotești legată – printre altele, de țările în curs de dezvoltare din Africa, Asia, America Centrală și de Sud. Din rețeaua ONU face parte și OMS – Organizația Mondială a Sănătății – o filială aflată în proprietatea cartelului farmaceutic anglo-american-elvețian. Ori de câte ori această Organizație avertizează lumea că se va petrece o epidemie, cei care controlează corporațiile farmaceutice asigură vaccinul necesar.
Este un nou exemplu al mecanismului de creare a problemei – reacție- soluție și vaccinurile care provoacă mari probleme de sănătate, afectând bunăstarea psihică și fizică a miliarde de oameni.
Institutul Regal de Afaceri Internaționale e unul dintre cele mai importante cluburi de reflecție din lume. Dezbaterile din acest club sunt structurate sub forma unor analize independente pe teme diverse precum energie, mediu, resurse guvernamentale, politici economice internaționale, securitate și sănătate. Păstrează secret pe cei care emit ideile.
Din Comisia trilaterală fac parte Mugur Isărescu și Mihai Tănăsescu. Din Arcor – Filiala română al Clubului de la Roma fac parte Daniel Dăianu, Sergiu Celac, și alții.
CINCI. Controlul financiar mondial, cel mai diabolic sistem, prin intermediul banilor.
Toate rezervele de pe Pământ sunt darul naturii făcut de către Dumnezeu pentru toți ce trăiesc pe suprafața Pământului. Azi, deși ni se spune că trăim în lumea tuturor libertăților, drepturilor și a democrației (puterea poporului, sic!), ele ne sunt confiscate în numele unor stranii raționamente sau înșelătorii. Peste tot pe glob, unde Pământurile sunt roditoare mari companii de tip Monsanto care îi corup pe politicieni să reglementeze cultivarea și comercializarea producției, a produselor. Intenția e de a-i elimina, de a-i distruge pe micii producători sau de a-i scoate în ilegalitate. Ceea ce înseamnă că nici cel mai inofensiv producător nu va putea să cultive nimic în grădina proprie, fără aprobarea Guvernului, iar aceasta în favoarea marilor producători de hrană multă și proastă.
„Vestitul” Codex Alimentarius reprezintă chintesența acestui sistem la implementarea căruia au lucrat zeci de ani reprezentanții celor mai mari interese politice și financiare. De la 31 decembrie 2009 Guvernul României a început alături de cele 165 de state semnatare, reprezentând aproape 85% din populația planetei, implementarea temutului codex alimentarius.
Produsele sunt modificate genetic, construite în laborator, aditivate și iradiate. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ul www.codexalimentarius.com.
ȘAPTE. Nivelul șapte al Piramidei e reprezentat de controlul populației globului. Structurile situate la acest nivel sunt cele care au contact direct cu populația. Toate directivele venite de sus sunt implementate la nivelul populației în aceste patru componente:
-      religie;
-      învățământ;
-      guverne și media.
Practic stăpânii lumii se ascund în spatele acestui paravan de nivelul 7 pentru a-și împlini planurile. Populația e îndoctrinată prin religie, îndobitocită prin sisteme de învățământ care nu sunt decât o fabrică de produs oameni pe care statul să-i întrebuințeze apoi după scopurile sale, ținută în frâu de către instituțiile guvernamentale și prostită de către mass-media. Rezultatul: o populație lipsită de energie și de entuziasm, lipsită de putința de a acționa și de a reacționa. Incapabilă să își dea seama ce se întâmplă cu ea.
OPT. Nivelul opt al piramidei e ocupat de populația globului sau unitățile de muncă. Pe ultimul nivel – cel mai de jos, ne aflăm noi populația globului, oamenii de rând, turma de oi sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru e limitat la ceea ce am fost îndoctrinați că trebuie să facem: Ne naștem, facem școală, muncim pentru stăpânii noștri, le plătim taxe și impozite și apoi ieșim la pensie. Chestia cu pensia s-ar putea să dispară din acest ciclu, căci nu-i ajută cu nimic pe cei de sus.
De pe nivelele 5, 6 și 7 se produc cele mai dure atacuri și cele mai mari presiuni asupra populației. E atacată siguranța financiară și alimentară a fiecăruia dintre noi. Este atacat sistemul de sănătate  public, învățământul, religia, cultura și identitatea națională.


Redactare după:
Stăpânii Planetei #Piramida Puterii
Narator: Claudia Mesea Paraschivescu, documentar publicat pe youtube la 7 sept. 2018, pe un text de George Hodorogea

Sursa foto: octavpelin.worldpress.com; badpolitics.ro

Niciun comentariu: