Faceți căutări pe acest blog

marți, 25 iunie 2019

Zodia LEU


Imagini pentru simbol zodia leu simbol
LEUL – (22 iulie - 23 august)
Semn masculin, de foc, fix.
Planeta guvernatoare - SOARE.
Verbul caracteristic - EU VREAU.
Sugerand capul si coama unui leu, ideograma semnului arata ca puterea si iubirea divina au fost aduse pe Pamant(cercul mic al spiritului incepe pe linia Pamantului, apoi se ridica si coboara dedesubtul liniei fizicului). Simbol emotional alcatuit numai din curbe, poate indica si sistemul circulator: vena (cercul mic) conducand sangele catre camera coronariana(curba larga) si artera care pompeaza sangele prin sistem(curba larga).
Leul reprezinta caldura estivala si timpul maturizarii fructului. Reprezinta punctul culminant al vegetatiei, al plenitudinii vietii, acolo unde Soarele(stapanul semnului) pare a fi cel mai puternic.
In tema natala, Leul arata expresia personala a individului. El subliniaza capacitatile sale de a crea si - sau a procrea. Reprezinta semnul luminii spirituale, al luminii divine. Reprezinta, de asemenea punctul in care omul orgolios lupta pentru un ideal. Este, in sfarsit caldura si generozitate.
Cuvinte cheie: stralucire, vointa, dragoste, incredere, siguranta, creatie, autoritate, generozitate, orgoliu, mandrie, decizie, caldura, egocentrism, teatral, dominare, putere, glorie, lumina, fidelitate, lider, aparenta, susceptibilitate, curaj, vanitate, aroganta, franchete.
Anatomie: inima, coloana vertebrala.
Culoare: orange.
Metal: aur.
AURUL - este elementul chimic din tabelul periodic care are simbolul Au si numarul atomic 79. Se utilizeaza aliat cu cuprul sau argintul, pentru fabricarea de podoabe, obiecte de arta, monede, etc. Datorita proprietatilor sale este considerat (alaturi de argint) singura forma reala de bani.
Usor de prelucrat, prin ciocanire, el lua forma diverselor obiecte de podoaba sau de cult cunoscute in antichitate. Aurul pur (care este intotdeauna galben) este prea moale pentru folosirea sa ca bijuterie. Metalele care se folosesc in amestec cu aurul, pentru a-l intari, pot modifica culoarea acestuia, rezultand astfel un aur de diferite nuante de galben, alb si rosu. Acest amestec determina numarul de carate al aurului. Este unul din cele mai dense metale.
La nivel global, in anul 1900 productia mondiala se ridica la 386 de tone, cantitatea extrasa in anul 2000 ajungand la 2.590 de tone. In anul 2001 au fost produse 2.600 de tone de aur. De atunci, cantitatea de aur produsa anual a inregistrat o scadere treptata, in 2009 fiind produse 2.450 de tone.
Muzeul Aurului - unicul din Europa se gaseste in orasul Brad, judetul Hunedoara. Muzeul infatiseaza un istoric al mineritului in Romania, prezentand totodata minerale provenite din zona, din Maramures si de la Ocna de Fier, precum si esantioane de aur nativ gasite in Muntii Apuseni.
Bratara(pentru cei cu ascendentul in Leu) - aur.
Cristal(pentru cei cu ascendentul in Leu) - rubin, diamant.
Cei care au ASCENDENTUL in Leu e indicat sa poarte ceva de culoarea orange pentru a armoniza influenta din Univers a acestei informatii - ei avand-o deja prin ascendentul natal in Leu.

surse - si - Dan Ciuperca - Astrologia in noua era
- si - Wikipedia
 foto: astrocafe.ro

Niciun comentariu: