Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 mai 2019

Arhanghelul URIEL: Revendicați-vă ADEVĂRUL acum !


Acest mesaj este un canal minunat de la Arhanghelul Uriel prin Jennifer Hoffman.
E timpul să vă revendicați adevărul, să fiți în propria voastră lumină și energie și adevărul ființei voastre. Aceasta nu e o sarcină ușoară, deoarece ați făcut acest lucru ÎNAINTE (alte vieți), de obicei cu consecințe teribile.
Revendicarea adevărului înseamnă să stai în propria lumină, indiferent de ce pot simți sau gândi alții sau cum vă răspund. Opusul adevărului tău NU e o minciună, e negare și acum trebuie să alegi să trăiești în adevăr sau să trăiești în negare, și acum trebuie să alegem să trăim în adevăr sau să trăim în negare, să stăm în centrul strălucitor al luminii noastre sau în margini umbrite...
Lumina pe care o purtați e mai strălucitoare decât vă puteți imagina, iar pentru unii nu ești doar strălucitor, ei simt că le luminează limitările și temerile. Deci, ei resping adevărul tău nu pentru că nu este adevărat. Putem simți că, costul revendicării adevărului nostru este de a deveni o țintă, a respingerii și a persecuției, de care cei care nu doresc ca Lumina Adevărului nostru să strălucească prea Luminos...
Cât de des vă diminuați lumina ca răspuns la temerile altora că adevărul vostru va dezvălui cine sunt ei? Ce cred ei că va arăta lumina voastră? Vreți să aveți aprobarea lor sau aprobarea dvs. e suficientă și adevărată!
Sunteți dispus să trăiți la marginile umbrite ale luminii voastre sau în centrul strălucirii ei? Alegerea e în fața dvs. Alegerea este a ta.
Luptele de astăzi pentru adevăr au început cu mult timp în urmă. Lupta finală fiind ciclul Ascensiunii și integrarea 3D/5D.
Nimeni nu poate să-ți spună că trebuie să-ți diminuezi LUMINA, ceea ce faci voluntar pentru a părăsi pacea, pentru a-ți vindeca karma, pentru a TERMINA ciclurile de VINDECARE. Dar diminuarea luminii tale nu a fost niciodată răspunsul pentru că pacea și unitatea nu pot fi întotdeauna rezultatul și lucrul acesta a ținut karma pentru atâtea vieți.
Adevărul pe care îl țineți în lumină, pe care o străluciți e leacul pentru karma, soluția de a prezenta alegerea pentru adevăr sau negare, lumină sau întuneric,  bucurie sau frică. Aceasta este misiunea voastră ca un far de lumină și o rază de adevăr divin.
E adevărul, lumina pe care o străluciți, este alegerea pentru Ascensiune, pentru tine și pentru partenerii tăi karmici.
Nu vă slăbiți lumina și nu vă ascundeți adevărul !


foto: (c) viocomsa
sursa: http://enlighteninglife.com/

Niciun comentariu: