Faceți căutări pe acest blog

marți, 6 iulie 2010

A FI SPIRIT, A FI SPIRITUAL

A FI SPIRITUAL
Cărțile importante le găsim pe tarabe ori pe net. Aici și acum aflăm despre Prima Lege a Kybalionului: „Totul este spirit, Universul e Mental”, ori despre cea de-a Doua – „Ceea ce este Sus este și Jos” și invers – „Ce este Jos este și Sus”, despre legea Karmei – a Cauzei și efectului…
A fi spiritual înseamnă, în primul rând a te cunoaște pe tine însuți, eventual, a-ți cunoaște astrograma, harta cerului din momentul nașterii/încarnării (anul, luna, decanul, ziua și ora) apoi Horoscopul natal, Ascendentul ce indică slăbiciunile fiziologice ereditare, de unde venim și încotro mergem, punctele slabe, vis-a-vis de cele forte.
Suntem spirite divine încarnate. Pe Terra există, conviețuiesc regnul vegetal, regnul animal și cel uman. O parte dintre oameni se pregătesc pentru următoarea etapă, regnul îngerilor, pentru acest PAS trebuie ca el și ea, femeie plus bărbat să devină UNUL.
Desigur, informațiile pot fi limitate de experiența astrologului, dar este bine și atât, un punct de plecare, un pas spre auto-cunoaștere, spre cunoașterea infinită…
Apropo, de cauză și efecte, ceea ce se întâmplă în zona românească – prin eludarea poruncii „să nu furi” la care sunt părtași preoții, n-am auzit de la „prea-sfințitul” Patriarh despre o declarație contra hoțiilor „cosmice” precum manipularea prin minciună, dezinformare, îndatorare, sărăcire, exterminare.

Apocalipsa egal SCHIMBARE
Apropierea anului 2012, unele studii metafizice obligatorii ne dezvăluiesc lucruri simple, logice. Astfel, în scurt timp vom afla că nu există timp, boli, nici moarte, bătrânețe, bine și rău, femei și bărbați, pentru că acestea din urmă sunt doar… polarități, că Dumnezeu este același cu Subconștientul uman, iar Domnul înseamnă Legea Divină…Tot așa, aflăm despre vindecarea Sufletului iubitor, altruist care este Gaia-Geea, despre intrarea Soarelui în Centura Fotonică (din 1998), cu toate consecințele pe care le vedem și simțim, despre pătrunderea Pământului în Centură…, despre apogeul cataclismelor actuale din mai-iunie 2010 în corespondență cu seria identică manifestată acum 10.000-9.500 de ani î.Hr., informații ascunse de guvernanții actuali, „noroc” cu Internetul, prin minimul efort și libertatea alegerii.

„Un drum lung începe cu primul pas”.
URANUS retrograd (5 iulie-14 august 2010): „Se naște germenele Noii Civilizații”!
Suntem în anul Tigrului de metal (Soarelui), azi, în ziua lui Marte, 6 iulie 2010 cu RA-Soarele în RAC (13 grade), decanul Bradului „cel mistic și... intelectual”, cu Luna în Berbec (Ultimul pătrar).
La nivel personal, evolutiv, vorbim succint despre Uranus retrograd, care poate să se arate foarte pozitiv pentru o entitate care întreprinde o cercetare spirituală sau un studiu de astrologie, şi care are un caracter mai curând independent, ce va fi întărit dacă Uranus e dominant în temă. Uranus retrograd favorizează trezirea spirituală şi posibilitatea de a depăşi structurile vechi ale unei societăţi pe cale de transformare, şi aduce individului capacităţi de transcendenţă remarcabile. El trebuie să devină un exemplu viu al expresiei creatoare pentru o libertate interioară care-i permite să-şi urmeze calea, fără a fi obligat şi constrâns. Această entitate e purtătoarea unor idei noi, care-i pot cauza, uneori, probleme relaţionale. În general, el încearcă dificultăţi în echilibrarea planului emoţional şi mental.
Uranus retrograd în Berbec, la nivel general va fi purtătoarea unui semn de leziune interioară, de desprindere de seriozitate și devotament, de autodevorare, de deconspirare, de părăsire a lăcașului, casei, domiciliului, de strămutare ori alungare dintr-un loc preferat, drag, poate chiar iubit…

Posted by Picasa

Niciun comentariu: