Faceți căutări pe acest blog

marți, 25 iunie 2019

Energia SUVERANITĂȚII



Energia SUVERANITĂȚII este voința ta liberă de a alege
Mesaj canalizat: Arhanghelul Uriel prin Jennifer Hoffman
Suveranitatea energetică este deseori numită „voință liberă”, dar este mai mult  decât atât, libertatea absolută de a alege orice frecvență a energiei pentru a crea oricând calea de viață pe care o doriți. Această cale este ceea ce numiți realitatea voastră, dar este de fapt o cale energetică pe care ați creat-o prin alegerea voastră pentru ca energia voastră să intre și să se manifeste acea creație pe care o numiți realitatea voastră.
Toată lumea are suveranitatea energetică și trebuie să fie conștientă de ispite, puncte de cotitură (interferențe) și distragerea atenției pentru a menține congruența cu cel mai înalt potențial energetic și SUVERANITATEA alegerilor tale.
Toate opțiunile care sunt aliniate la credințele dvs. și la frecvența energetică sunt disponibile pentru fiecare dintre noi.. Ele sunt un potențial, atunci când facem alegerea, apoi devin realitatea noastră.
Trebuie să alegeți din punct de vedere al suveranității energetice, dar modul în care ajungeți la acel punct Nu vă poate face să vă simțiți suverani.
Punctul de basculare
Punctul de „basculare” este în general o formă de haos, de la o dezintegrare a unei părți a realității tale. Apoi vă aflați la un punct de cotitură și puteți alege între frică sau credință, între teamă de a fi fără alte opțiuni/ oportunități sau de credința că fiecare moment oferă noi oportunități și potențiale. Acel moment nu e singurul punct de a alege, este pur și simplu momentul momentului de a alege.
Distragerile și ispitele vă pot conduce către căi care nu vă servesc intenției și în schimb, vă aduc într-o zonă de energie incompatibilă cu a voastră. Apoi vi se cere să alegeți și nu ceea ce e inspirat, condus sau manipulat de frică, îndoieli, distragere sau alegeri, opinii sau convingere ale altcuiva.
Cei care vă spun că au „răspunsurile” sunt o tentație de a vă duce în câmpul lor energetic, astfel încât unii se bucură de folosirea energiei altora pentru propriul lor scop și beneficiază...
Îi cunoști pe acești oameni când ceea ce spun ei nu rezonează în totalitate cu tine sau se simt în afara alinierii cu energia ta.
Energia suveranității
Energia suveranității e calea spre libertate, împlinire și bucurie, și e moștenire sufletească, dumnezeiască. Ca ființă suverană alegeți calea cu fiecare respirație, gândire, credință, intenție, dorință și orice distragere, ispită, frică și îndoială, crează un potențial de a crea o cale diferită. Utilizați-vă intuiția și conștiința de sine pentru a rămâne pe calea intuiției dvs. și când simțiți o lipsă de aliniere cu ceea ce încercați să vă conectați la câmpul vostru energetic, rezistați tentației de a vă îndoi de înțelepciunea și înțelegerea proprie.
Astfel rămâneți în suveranitatea voastră și creați cerul pe pământ.
Lumină, Întuneric și Umbre
Strălucind lumina noastră este un lucru minunat, dar nu toată lumea apreciază eforturile noastre. Asta pentru că lumina noastră dezvăluie umbrele lor și asta poate fi prea mult pentru ei, îi cam depășește, ca să se ocupe de aceasta... De fapt lumina noastră ne poate dezvălui și umbrele, așa că știm unde să aplicăm vindecarea și mai multă lumină astfel încât să putem continua să ne mișcăm înainte pe calea ascensiunii noastre.
Nu toți avem un loc de clasa întâi pe trenul ascensiunii. Călătoria nu este tot timpul dragoste și lumină... Suntem în trenul regio care oprește în fiecare haltă sau stație mică din fiecare sat/comună...
Lumina dezvăluie umbrele și este Necesar ca umbra să fie dezvăluită. Scopul luminii este să dezvăluie umbra. Ne place să credem că suntem cu toții în dragoste și lumină strălucitoare iar unele părți din noi - SUNT.
Dar, e adevărat că avem și unele părți  care sunt întunecate neplăcute și umbrite... Descoperirea lor este darul luminii, un dar pe care nu-l apreciem prea mult când vrem să ne bucurăm de plimbarea cu trenul de primă clasă și, în plus să primim mâncare și băuturi gratuite.
Maturitatea și angajamentul nostru spiritual sunt descoperite când trebuie să ne confruntăm cu UMBRELE noastre. Acolo e lucrarea reală și asta este și locul unde învățăm cât de devotați suntem pe calea noastră.
Repetăm: Maturitatea și angajamentul nostru spiritual sunt descoperite când ne confruntăm cu umbrele noastre. Nimeni nu poate lua umbrele altcuiva pentru a-l ajuta să avanseze.
Pentru unii oameni lumina ta va fi prea luminoasă, pentru alții problema sunt umbrele pe care le-a arătat lumina voastră.
Lumina luminează calea noastră și noi mergem înainte.

Foto: (c) Viocomsa
Sursa: enlighteninglife.com

Niciun comentariu: