Faceți căutări pe acest blog

marți, 22 noiembrie 2016

Introducere în Astrologie

Astrologia începe cu Zodiacul și se termină cu 0mul, însă acesta nu are vreun sfârșit.

Când Jupiter va trece prin dreptul unei constelații, Marea Lege va pregăti timp de un an de zile, un mare grup dintre Fiii Omului, pentru a veni în planul fizic – selectați astfel după tipologia lor comună - și le va da un animal să le conducă expansiunea.

Când Soarele se va pregăti să treacă prin dreptul fiecărei constelații, Eul celui care se va înființa va fi gata să primească acest SEMN, al acestei Zodii, cu privire la imaginea despre sine a spiritului său.

Când sufletul va fi gata a se înființa în planul fizic, va asimila fluidul emis de DECADA în care este Soarele pentru a exprima și îmbunătății o reacție emotivă. Astfel Fiii Omului se vor hrăni cu una din cele trei naturi mentale ale zodiei, fie intelectuală, fie artistică/magică, fie practică.

Acum entitatea – servind Marea Lege – se va îndrepta spre o anume zonă geografică a planetei, acolo unde e corect pentru evoluția sa, unde trăiesc cei doi cu care a convenit să-i fie părinți pe când ei erau în lumea viselor. Entitatea are grijă dinainte ca viitorul său trup să aibă o matrice genetică „după chipul și asemănarea lui”, a sufletului pregătit să vină. El/Ea devine copilul celor cu care are împreună relații și datorii mai vechi. Entitatea a respectat Marea Lege, este pregătită acum să-și ia crucea și să și-o ducă. La prima intrare în noul ei corp ea țipă, plânge odată cu prima respirație. Entitatea s-a încarnat venind din ceruri pe Pământ pentru a absolvi școala acestei planete. Iată momentul crucial care-i va determina întreaga viață, minutul este ales cu grijă pentru ca la 21 de ani să-și poată citi Horoscopul. De acum Planeta îi este mamă, căci din energia sa etherică i-a dat acest trup nou, iar influxul pentru completarea unei noi personalități vine de la constelația care este în ascensiune în Ascendent – la acea oră a zilei sau a nopții.

Ascendentul și Descendentul, Mijlocul și Fundul Cerului, formează în jurul noului născut CRUCEA sa.

Entitatea va urma vârstele Lunii, alel lui Mercur, a lui Venus, și a lui Marte, respectiv 7 ani de copilărie, 7 ani de școală și pubertate, 7 ani de adolescență și încă 7 ani pentru maturizarea inițiativelor, după care Saturn și-a încheiat prima revoluție în jurul său (28-29 ani). De acum își va lua Crucea pe umerii săi, Saturn nu i-o mai duce. Drumul sau calea Crucii este Axa Dragonului liber.

O poveste frumoasă, parcă prea frumoasă. Aste este pentru cel ce-și deschide ochii astăzi spre cele demult uitate de oameni...

foto: Viocomsa (c) 

Agenda – Col.17 – TITI DOCHIA – Elta Universitate

 

Niciun comentariu: