Faceți căutări pe acest blog

joi, 5 martie 2015

INVOCAREA

Un fragment din mesajul transmis prin Lauren Gorgo - Perioada de inducție: începe ucenicia  (13 februarie 2015)

Cei care își RECUNOSC puterea divină vor fi primii care își vor folosi magia, căci ei sunt cei care vor înțelege că adevărata putere de creator constă în certitudinea și încrederea supremă, că au autoritate totală asupra tuturor lucrurilor și întâmplărilor din viața lor.  – Consiliul Suprem Pleiadian

Invocarea

Întrucât ne aflăm la o răspântie extraordinar de importantă… nu un nou început, ci NOUL început, potrivit neamurilor stelare… Consiliul Suprem Pleiadian ne-a rugat să începem acest raport, cu o invocare de deschidere, o ceremonie de onoare:
„Dragi iluminați… vă salutăm în această zi, în serviciul lui UNU. Ne facem apariția cu sferele de îngeri, ca să vă scăldăm în îmbrățișarea IUBIRII, să vă salutăm la începutul unui nivel nou de viață și experiență. V-ați renăscut. Acum pătrundeți, în totalitate, într-o stare cu totul nouă de existență, un punct de cotitură importantși, drept urmare, dorim să sfințim, din înalturi, acest moment.
Împreună cu serafimii, heruvimii și tronurile, până la arhangheli, întreaga ierarhie îngerească și toate mulțimile din cer, ne reunim în această zi de convocare, pentru a vă ura bun venit la următorul nivel al călătoriei voastre ca Dumnezei.
Întărim faptul că ați coborât în străfundurile iadului, doar ca să vă întoarceți la gloria eternă a cerului. Mai mult decât atât, ați reușit în acțiunile voastre cele mai importante. Nu priviți cenușa, ci simțiți în inima voastră, căci noi suntem aici, mână în mână, pentru a vă confirma și a vă facilita intrarea în tărâmurile sfinte, în masă.
Aceia dintre voi care și-au încheiat misiunile, în cadrul separării, au reușit să treacă prin poarta raiuluio poartă atât de bine păzită, încât doar celor cu inima foarte curată le este permis să intre. Prin urmare, ne reunim ca să vă hirotonisim ca ființe consacrate – cea mai sfântă dintre experiențele încarnării umane.
Ați devenit cu adevărat demni de voi înşivă, de adevărata voastră moștenire și natură, fiind din greu pregătiți de încercarea de a merge mai departe în lume, ca DUMNEZEI. Dorim să fie clar faptul că nu numai că vă ‘îmbrăcați’ robele autentice de Lumină, dar și că vă întrupați adevăratele robe de Lumină. Deveniți, în forma fizică, inseparabili de tot ceea ce sunteți în tărâmurile cerești.
La această hirotonisire, aducem noi raze de Lumină cu care să lucrați. V-ați câștigat integritatea, iar acum vă înțelegeți capacitatea de a folosi frecvențele aurii în favoarea voastră. Deveniți ceea ce ați venerat atât de mult, iar ceea ce este, într-o măsură foarte mare, o parte din voi este acum chemată de către toți. Da, sunteți chemați în față, de către cei care au mare nevoie de schimbare, de speranță, de dovezi despre o viață și o lume mai bună.
La acestea, noi spunem, VOI sunteți noua lume… acolo unde mergeți în IUBIREA voastră, noul Pământ vă urmează.
La asta adăugăm faptul că deveniți, cu adevărat, partea din voi despre care ați știut totdeauna că se află aici pentru a FI schimbarea. Acea parte din voi, care a cerut și a insistat acum foarte mult timp, să fie aici în acest moment, pentru a-i arăta lumii și omenirii ceea ce este cu adevărat posibil, în prezent este gata să vă fie de folos VOUĂ, planului vostru preconceput.
Fiecare dintre voi a adus o parte din acest fragment esențial al vostru înşivă de Acasă, ca să nu vă abateți de la intenția voastră, iar ea… flacăra eternă ce trăiește în inima voastră sacră… se extinde acum, pentru a vă aminti despre acest plan de pre-încarnare. De acum înainte, rămâneți în luminozitatea strălucirii voastre aurii, pentru a aduce amintirea misiunilor voastre divine, căci ele sunt vaste și variate.
Afirmăm cu tărie că nu mai e necesar să participați la densitatea lumii de jos și confirmăm, prin prezenta, că sunteți liberi să vă folosiți darurile de slujire.
Vă înmânăm această rază, ca să lucrați cu ea acum… Lumina aurie este aici pentru a-i servi pe cei care au stăpânit lumea de jos și, prin ea, vă veți înțelege adevărata capacitate de a crea, de a vă exercita puterea, în moduri ce vă vor uimi din ce în ce mai mult. Flacăra violetă, singură, nu mai susține noua lume creată de voi, dar fiți perspicaci în faptul că Lumina aurie poate fi folosită doar în unime… prin intermediul inimilor și minților unite, ale celor christificați.
V-am mai spus asta înainte și afimăm din nou că sunteți Dumnezei aurii. Ne referim la acest lucru, la modul foarte literal.
A venit timpul să stimulați valul de Lumină aurie să vă construiască lumea, într-o formă nouă.
Mergeți acum să vă ocupați de planul vostru.
El este terminat.

ThinkWithYourHEART.com ©Expect Miracles, Inc. 2014 Toate drepturile rezervate.


Niciun comentariu: