Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 26 mai 2018

Meditația acustică Multiversul. Un mesaj planetar hathor prin Tom Kenyon.


Meditația acustică Multiversul.

Scopul acestei meditații acustice este dublu: 1) să vă adâncească și să vă extindă experiența pe care ați avut-o cu o meditație acustică anterioară pe care v-am oferit-o, intitulată Conștienta spatială (http://tomkenyon.com/constienta-spatiala), și 2) să vă ofere un aliat sonic în explorarea Multiversului, care cuprinde nu doar universul vostru, ci și nenumărate alte universuri existente în dimensiuni paralele ale conștiinței.

Din perspectiva noastră, universul vostru este în esență o etalare complexă de lumină  holografică, a cărei sursă este conștiința pură. Din acest punct de vedere, experiențele voastre despre voi înșivă și lumea voastră sunt în mod fundamental apariții inconsistente și fantomatice, pe care cele mai multe ființe conștiente le consideră în mod eronat drept realitatea supremă.

Meditația acustică Multiversul este un ecou al meditației acustice precedente (
Conștiența spațială). Faptul de a lucra cu ea așa cum e descris mai jos vă va permite să explorați stări de a fi extinse și o înțelegere profundă a naturii conștiinței voastre înnăscute, în timp ce ea se află concomitent în dimensiuni multiple ale conștiinței.

Această capacitate de a fi conștienți de voi înșivă ca aflându-vă în numeroase alte dimensiuni, dar incluzând realitatea în care sunteți întrupați în prezent, va fi un avantaj plin de resurse pe măsură ce lumea voastră intră într-un ritm accelerat de schimbare și într-o perioadă în care apar noduri de haos  tot mai intense.


Meditația acustică
Această meditație de bază are o durată de 11:26 minute.
 
La prima lovitură de bol, evocați sentimentul de apreciere sau recunoștință. Nu contează care este sursa acestui sentiment, atât timp cât există emoția reală a aprecierii sau recunoștinței. Această emoție coerentă a aprecierii sau recunoștinței constituie o ancoră importantă, ce garantează că veți pătrunde în nivelurile mai înalte ale Mulitversului. Nu continuați meditația până nu ați reușit să intrați într-una din aceste emoții coerente (de apreciere sau recunoștință). (Notă: Dacă nu știți cum să intrați într-una din aceste stări emoționale coerente, în secțiunea lui 
Tom, la finalul acestui mesaj este dat un link către un articol scurt despre realizare acestei acțiuni.)  
 
După ce ați intrat în sentimentul de apreciere sau recunoștință, imaginați-vă și simțiți-vă înconjurați de un spațiu deschis vast. Este important să aveți senzația acestui spațiu imaginat, în loc ca doar să vă gândiți la el sau să îl vizualizați, întrucât acest fapt nu va genera o 
senzație a spațiului. Senzația chinestezică este cea care va activa pe deplin potențialele acestei meditații.
 
După ce ați ajuns la o emoție coerentă precum aprecierea sau recunoștința și la senzația chinestezică a unui spațiu deschis vast, lăsați să se extindă 
senzația de spațialitate, pentru a include întregul vostru univers și toate celelalte universuri nenumărate din Multiversul vast și infinit. Imaginați-vă această expansiune în orice fel vi se pare firesc.
 
În timp ce Mintea voastră se află în Multivers, relaxați-vă total în emoția coerentă a aprecierii sau recunoștinței și dați-vă voie să primiți numeroasele binecuvântări și energii ce vă vor fi oferite de ființe foarte elevate și iluminate, atunci când pătrundeți în mod conștient în Multivers într-o stare de coerență înaltă (adică de apreciere sau recunoștință).
 
Dacă doriți, puteți mări durata sesiunilor de ascultare, reascultând sunetele meditației de câte ori vreți. Se recomandă folosirea căștilor stereo, astfel ca sunetele meditației să fie stimulii auditivi principali. Nu efectuați meditația în situații ce reclamă vigilență, deoarece pentru ca meditația să fie reușită e necesar ca atenția voastră să fie îndreptată spre interior. Și, în general vorbind, psihonavigarea în Multivers nu e posibilă dacă atenția vă este împărțită între realitatea perceptuală interioară și cea exterioară.
 
Hathorii
3 aprilie 2018

Gândurile și observațiile lui Tom
 
Consider că instrucțiunile hathorilor pentru această meditație acustică sunt foarte clare, așa că nu am nimic de adăugat.
 
Pentru aceia dintre voi care nu știu să genereze o stare emoțională coerentă precum aprecierea sau recunoștința, am scris un articol succint ce rezumă o metodă fundamentală de atingere a uneia din aceste stări. Pentru a citi această prezentare elementară, mergi la secțiunea Articole de pe pagina de internet și defilează în jos, la titlul 
Appreciation and Gratitude: A Basic Primer/Apreciere sau recunoștință: o introducere elementară sau click aici (http://tomkenyon.com/appreciation-and-gratitude-a-basic-primer).
 
Deși comentariile mele finale nu au legătură directă cu meditația acustică, consider că aceste informații sunt deopotrivă vitale și relevante o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care doresc să ți le împărtășesc acum.
 
Te rog să înțelegi că nu fac cu ușurință această declarație. Însă după ce m-am consultat în repetate rânduri cu mentorii mei hathori, este clar că ei consideră că acest eveniment este cea mai importantă reuniune pe care au convocat-o vreodată. Motivele sunt multiple. În primul rând, au de-a face cu coordonarea în timp a destinului omenirii, ce se dezvăluie în mijlocul a ceea ce pare a fi a șasea extincție în masă, și, în alt doilea rând, hathorii au sentimentul că informațiile, precum și metodele ce vor fi dezvăluite în cadrul acestui atelier de lucru intensiv vor aduce un beneficiu  imens acelora dintre noi care trec prin evenimentele dificile cu care omenirea se confruntă în prezent – și pe care le va avea de înfruntat în viitorul foarte apropiat.
 
În final, această colecție de cunoștințe va constitui apogeul învățăturilor lor transmise prin mine. Drept rezultat, acesta e cel din urmă eveniment hathor pe care îl voi facilita. Cu alte cuvinte, dacă dorești să simți în persoană codurile acustice și transmisiunile lor – care constituie cea mai influentă cale de a le primi – îți sugerez să te gândești serios să faci tot posibilul pentru a fi în Seattle pentru 
The Art of Psycho-navigating Spatial Cognizance/Arta psihonavigării conștienței spațiale, eveniment ce va avea loc în weekendul 12 – 13 mai 2018.
 
Pentru mai multe informații despre acest eveniment intră pe secțiunea Calendar de pe pagina de internet sau 
click aici(http://tomkenyon.com/tom-kenyons-2018-teaching-schedule).
 
Acelora dintre voi care nu pot participa la evenimentul fizic, dar doresc să primească energeticele puternice ale acestei reuniuni, vă sugerez ca pe durata weekendului 12-13 mai să vă alocați câtva timp pentru a asculta de mai multe ori meditația acustică Multiversul. Dacă e posibil, creați un miniretreat pentru voi în acest interval de timp, pentru a explora potențialele înălțătoare ale Multiversului.
 
Fie ca binecuvântările și meritele acestei Lucrări să se extindă asupra voastră, a tuturor relațiilor voastre și a tuturor ființelor sensibile din toate dimensiunile existenței.

Meditația acustică Multiversul
După ce accesezi linkul de mai jos, vei fi condus la pagina Listening/Ascultare. După ce ești de acord cu termenii de ascultare vei avea acces imediat la The Multiverse Sound Meditation/Meditația acustică Multiversul, precum și la o colecție vastă de meditații acustice, prelegeri și interviuri. Toate acestea îți sunt oferie gratuit, doar pentru uz personal.
 
Click aici (http://tomkenyon.com/listening) pentru a asculta și/sau descărca The Multiverse Sound Meditation/Meditația acustică Multiversul

Informații care nu au legătură directă cu acest mesaj
Înregistrările din atelierul de lucru al evenimentului hathor anterior sunt disponibile acum sub forma unui set de 6 CD-uri sau mp3-uri, intitulat Passage into the Infinite Mind (Trecere în mintea infinită). Poți afla mai multe detalii despre acest set de înregistrări extraordinar, ce unifică învățăturile din școlile de mistere din Egipt cu privire la zeița Maat, cu științele moderne ale neurofiziologiei și geneticii, intrând pe Store/Magazin și făcând click pe CD-ul Passage into the Infinite Mind sau click aici.

Un nou mp3 single, intitulat 
The Numinous: Songs of Peace and Healing/Numinosul: Cântece de pace și vindecare, este acum disponibil în Store. Pentru mai multe informații despre aceste înregistrări mergi pe Store și fă click pe titlu sau click aici.

©2018 
Tom Kenyon Toate drepturile rezervate  http://www.tomkenyon.com/
Ai permisiunea de a împărtăși aceste informații, atât timp cât nu ceri bani pe ele, nu le modifici în niciun fel, menționezi numele autorului și incluzi această notiță de copyright. Te rog să reții că permisiunea e valabilă doar pentru mesajul scris, nu și pentru meditația acustică. Cu alte cuvinte, meditația acustică este doar pentru uzul tău personal și nu este permisă împărtășirea sau postarea ei. Nu ezita însă să direcționezi alte persoane spre pagina de internet pentru a asculta și/sau descărca pentru ei meditația acustică.
Traducere: Ana Nicolai  

Niciun comentariu: