Faceți căutări pe acest blog

luni, 17 ianuarie 2022

Vasectomie, muntele Bucegi și altele - Mini-Topics cu Gosia (Taygeta - Pleiade) – 14.Nov.2021

 

     Probe de vaccin

  Gosia: Este păcat că nu l-am putut împărtăși cu câteva luni mai devreme pentru că poate am fi reușit să salvăm mai mulți oameni înainte de a fi vaccinați?

  Anéeka: Nu aveam datele pe care le am acum.

  Gosia: De ce i-a trimis Alenym pe Hashmallim abia acum?

  Anéeka: Faptul că au luat placebo anul trecut a întârziat totul, dar asta făcea parte din planul controlorilor, pentru asta sunt placebo. Nu ni s-a „permis” să manevrăm ambarcațiuni de luptă de către Federație. Trebuie să trecem planurile de zbor tot timpul. Așa că Hashmallim a trebuit să coboare punându-se în pericol pentru a confisca 3 mostre de marcă.

  Gosia: Se pare că Federația știa asta atunci, de aceea a încercat să te țină departe. Și fasciculul tractor?

  Anéeka: Nu ne-au „lăsat” să ne apropiem suficient pentru a-l folosi.

Toată acea confuzie constantă din partea Federației pentru mine este dovada că sunt complici.

 De asemenea, faptul că nano=grafenii trebuie să fie fabricați cu un dispozitiv replicator capabil să genereze materie din energie, deoarece fiecare dintre ele este alcătuit din atomi individuali organizați într-o formă cristalină care poate fi obținută doar cu un dispozitiv de înaltă tehnologie.

  Gosia: Cred, ce ai spus tu într-o conversație cu Robert, nu-mi amintesc unde, că poate ei cred că pentru ca „Pământul să ascensioneze” este necesar să scoți o mulțime de oameni de aici.

  Anéeka: Da, asta spune Cabala și se reflectă în poziția Federației, ei nu văd altă opțiune pentru a salva Pământul decât să elimine 95%  din populația umană. Eu văd o altă opțiune, ei nu. Tot timpul ei justifică că este fie planeta, fie oamenii.

 Ce altă variantă? Reorganizați întreaga structură politică și de putere a întregii lumi cu rase empatice ca mentori. Dar pentru asta Cabala și toți șobolanii umflați care o compun trebuie să renunțe la putere. Și asta nu își doresc. Deci NU este un scenariu al Pământului sau al oamenilor, ci un scenariu al oamenilor sau al elitei, așa că mergeți pentru oameni. Asta este ceea ce este intolerabil.

     Fibre care cad din cer

  Anéeka: Acele fibre sunt compuși chimici ai pistelor chimice care se lipesc prin legăturile lor chimice, dar componenta principală a acestor fibre este nanografenul în stare cristalină, de aceea nu arată negru. Practic, este nano grafen care transportă o cantitate imensă de particule de alte lucruri care variază de la un loc la altul.

     Facebook - Meta - Schimbarea numelui

  Robert: Ce înseamnă că Facebook se numește acum Meta?

  Anéeka: Hmm... Meta = dincolo, capăt.

  META = numele unei organizații de informații britanice din anii '80 care a colectat informații despre populație, în special populația feminină din întreaga lume și a lucrat în colaborare cu Mi6. A colectat informații.

  Robert: Și nu știi ce altceva ar putea fi în spatele acestor chestii de pe FB?

  Anéeka: Simt că poate fi o manevră de curățare a faimei Facebook, pentru că în ultimii ani a fost acuzată de multe lucruri. Mentalitatea umană este foarte simplă, cu o simplă schimbare de nume, psihologia lor simplă le dă ideea că totul este diferit, că nu este Facebook, ceea ce denumirea respectivă denotă deja ceva tulbure pentru început: Face Book sau o carte plină de fețe. = colectarea și lista informațiilor personale ale abonaților.

 META, îl văd așa cum l-au ales nu ca „sfârșit”, ci ca META de la rădăcinile sale grecești, „dincolo”. Adică dincolo de Facebook. Potrivit Google, META înseamnă și: „mai cuprinzător sau transcendent”. Mie mi se pare umbră din partea Google, deoarece nu am mai văzut niciodată acea definiție pentru cuvântul META, care este bine cunoscut și studiat de mine pentru conexiunile sale în cercurile de informații. Mi se pare a fi pus acolo pentru a da sens noului nume de Facebook, ca pentru a da asta populatiei ca sens al cuvântului META atunci când este grecesc care înseamnă pur si simplu "dincolo".

  Robert: Dacă nu sunt  inițialele a ceva de genul FB. Cine știe ce ar putea însemna asta.

  Anéeka: Da, anacronismele amoroase ale lui Gringo.

Ca MAD = Mutual Assured Destruction, ca în situația desfășurării de arme nucleare de ambele părți, Rusia și SUA. Și MAD înseamnă și furios.

  Robert: Ce înseamnă „metavers”?

  Anéeka: Amestec de greci META și VERSO sau „cuvânt” sau „paragraf” în latină, care înseamnă „dincolo de cuvânt”.

        Vasectomie

  Anéeka: Nu-l recomand deoarece provoacă tulburări pe termen mediu și lung în corpul masculin, inclusiv reacții autoimune puternice și, de asemenea, plăci ateromatice și întărirea arterelor și înfundarea arterelor și a vaselor de sânge, precum și acumularea acestora în creier care declanșează demența și accidente vasculare cerebrale și evenimente cardiovasculare grave și fatale. Și asta pe Pământ, pentru că aici nu facem asta. Durează ani pentru ca problema să se acumuleze.

Problema despre care NIMENI nu ți-o spune pe Pământ este cea descrisă de mine mai sus. Problema este că, din moment ce nu există castrare, ci doar tăierea canalelor de spermă, testiculele continuă să producă milioane de spermatozoizi pe zi. Dar ei nu găsesc o priză, deoarece sistemul a fost conceput de la început. Deci, singura modalitate prin care testiculele pot scăpa de producția uriașă este prin fluxul sanguin. Problema este că sperma nu este o celulă normală care se poate degrada sau dizolva ca și alte celule și poate fi eliminată prin rinichi. Spermatozoizii sunt o celulă blindată, cu o înveliș protector sau o membrană celulară tare care nu se dizolvă, asemănătoare cu un exoschelet. Acest lucru face ca spermatozoizii să se acumuleze în tot corpul treptat și progresiv și se vor acumula în locuri cheie sau problematice, cum ar fi punctele slabe ale sistemului cardiovascular tocmai în arterele carotide care merg la creier și ventriculele inimii și vasele pulmonare.

Apoi organismul începe să le vadă ca pe o celulă invadatoare, deoarece provoacă probleme și va avea un răspuns imun la spermatozoizi. Acesta este un răspuns autoimun, deoarece dezvoltă anticorpi la o celulă care conține propriul său ADN, 11 cromozomi. Cauzând boli autoimune care se pot prezenta ca alergii puternice la orice fel de natură invalidantă. Pe măsură ce sperma se acumulează în timp, se va lipi în artere și organismul va încerca s-o izoleze folosind colesterol, care se va acumula în părțile fragile ale vaselor de sânge și acest colesterol nu poate fi îndepărtat deoarece este blocat cu milioane de spermatozoizi, creând înfundarea vaselor de sânge, care în cele din urmă, la zeci de ani după vasectomie, va provoca infarct miocardic, demență și moarte.

  Gosia: Deci dacă este reversibil, este indicat să îl inversezi?

  Anéeka: Strict vorbind da. Iar pagubele nu vor fi reversibile dar măcar nu vor crește. Organismul este proiectat să mute spermatozoizii afară, nu să-l conțină înăuntru. Are și problemele sale precum chisturi, infecții și tumori maligne, dar cel puțin nu are de-a face cu o producție grea zilnică de material pe care nu îl poate elimina sau ieși din organism.

      Muntele Bucegi


  Yazhi: Muntele Bucegi. Mai jos e un DUMB mare, era Federația, avea vreo 5000 de ani. Era aproape intactă, dar în ultimele două decenii Cabal Illuminati a golit locul. Este gol, dar DUMB-ul rămâne. Se află sub Sfinxul Carpaților. Sfinxurile marchează uneori intrările în DUMB, tot ca la Giza.

  Robert: Dar Cabala l-a golit?

  Yazhi: Da, și recent.

  Robert: Cine a făcut acel Sfinx?

  Yazhi: Aceiași oameni sau un grup similar cu aceeași bază de credințe ca sfinxurile Egiptului, dintre care a mai rămas doar unul mare. Cel din Romania, din Bucegi este mai putin vechi decât cel din Egipt dar este mult mai deteriorat, mai ales din cauza eroziunii sitului care este mult mai mare decat în Giza, dar si din cauza pietrei care a fost folosită în constructie, este mai poroasă.

  Robert: Se pare că a existat un nivel înalt de tehnologie.

  Yazhi: Da, de aceea Illuminati l-au golit. Erau computere, transporturi Mag-lev care se leagă la Giza, printre alte locuri precum Crimeea, camere de recuperare, un întreg oraș acolo jos, cu paznici robotici.


  Robert: Se pare că au fost tuneluri care se conectează la Giza, așa cum spui.

  Yazhi: Da. Și în Crimeea, nu atât de departe. De aceea Crimeea este atât de disputată. Are o piramidă uriașă sub pământ într-o cavitate intraterestră de mică adâncime.

  Robert: Și există mai multe baze de genul acesta?

  Yazhi: Da, mai este unul la sud de Crimeea. La nord de Ialta, dar acesta este cel mai apropiat oraș, totuși există și alte deschideri către acel intra-terren, tot la sud de Crimeea. Nu-mi amintesc dacă și în nord. Locul acela intra-terestru este foarte mare acolo jos.

  Robert: Dar totul este nelocuit, nu-i așa?

  Yazhi: Baza intraterestră, da, este nelocuită, dar de unde știm? Altcineva ar putea fi deja acolo, cineva din Cabala cu siguranță. De fiecare dată când se descoperă ceva care ar putea să vină împotriva poveștii oficiale și să le afecteze narațiunea sau să scoată la iveală ceva despre tehnologiile antice mai avansate decât cele moderne, Illuminati își trimit agenții la bază.


 Howard Carter. În 1924 l-au trimis să măture mormântul lui Tutankhamon. El a fost finanțat de familia Rockefeller. Era un agent Illuminati.

  Robert: Și au ascuns lucruri sau totul este expus în muzeul din Cairo?

  Yazhi: Da desigur, Muzeul Cairo nu are cele mai importante piese, acestea sunt duse la catacombele Vaticanului, iar cele mai impresionante, dar normale, la Muzeele din Paris/Luvru, Londra și din SUA New York și Washington DC deasemenea și Michigan.

  Robert: Știți ceva ce au descoperit pe care nu l-au spus publicului? Știți ce au dus ei la Vatican? Că era în acel mormânt.

  Yazhi: Nu sunt sigură, pentru că nu există date. Dar ceea ce vă pot spune este că Tutanhkamon avea un pumnal care este din material nepământesc. Doar acel pumnal a scăpat evident de măturători, pentru că este un pumnal simplu, dar din materiale care nu se găsesc pe Pământ. Și vase cu aur monoatomic.

  Robert: Poate a fost un cadou de la cineva stelar.

  Yazhi: Sigur. Aș îndrăzni să spun că ar putea fi de origine Urmah (civilizația Felină). Este la fel, doar luminile se schimbă. Coperta diferă, nu știu de ce.

   Obs. Recomand să se citească seria de cărți ale lui Radu Cinamar.

      Copaci uriași

  Gosia: "Aș vrea s-o întrebați pe Yazhi despre oamenii de la Tărtăria și despre copacii mari străvechi din care vedem doar rămășițe. Ce s-a întâmplat cu oamenii de la Tărtăria și cu copacii uriași?"

  Yazhi: Au fost copaci giganți înainte de potop, au fost distruși la schimbarea polilor, în tot haosul planetar. Unii au fost tăiați în mod deliberat, cei care au supraviețuit inundației. Au fost tăiați probabil pentru a reduce frecvența Pământului. Ei chiar există pe alte planete, în Erra ca să nu mergi mai departe.

  Gosia: Să scadă frecvența? O țineau sus? Doar pentru că erau giganți sau de ce?

  Yazhi: Un copac este o antenă eterică, aduce viață pe Pământ, primește radiații și fabrică Pământul, lumea materială cu el. Copacii sunt Pământul... creierul său eteric interconectat, dacă vrei. După cum a fost bine explicat în filmul Avatar.

  Gosia: Produce Pământ? Ce vrei să spui?

  Yazhi: Sunt un sistem nervos pentru Pământ. Ei sunt conștiință, sunt jumătate în lumea materială, jumătate în lumea spiritelor, manifestând realitatea dură așa cum o cunoașteți acolo. Un copac este viață pentru Pământ, planetă. Și de pe Pământ orice altceva se manifestă într-un mod complet conectat. Vorbesc despre un flux în conștiință, un flux de conștientizare/gravitație. Format din toate plantele, în special copaci. Formați și din animale, dar toate depind unul de celălalt. Există un sistem de flux interconectat al conștiinței, așa cum ar trebui să fie. Ar trebui să fie pentru că acesta este designul încorporat în fiecare celulă a ființelor vii, chiar și în ADN.

Plantele fac Pământul să trăiască... plantele fac animalele să trăiască, animalele alte animale și ciclul merge către animale, întărind și fertilizând pământul, ceea ce determină o creștere mai mare a plantelor și, cu o creștere mai mare a plantelor, mai multe animale care mănâncă plante care hrănesc carnivorele care mențin un număr sănătos printre mâncătorii de plante.

  Gosia: Când spui că copacii sunt jumătate în lumea materială și jumătate în lumea spirituală, nu este același lucru pentru noi? Sau este încă în alt fel?

  Yazhi: Într-un fel și din punctul de vedere conștient al cuiva cu atenție în partea materială. Numai în scop explicativ. În realitate, știi ce vreau să spun. Totul este spirit.

  Gosia: Dar vreau să spun, sunt ei mai spirituali decât... nu știu, zmeura de exemplu? COPACII în mod special îndeplinesc această funcție? Să producă Pământul și să fie sistemul lui nervos? Sau toată viața vegetală?

  Yazhi: Zmeura este la fel de spirituală ca și copacii, dar copacii sunt mai mari în percepție și fac mai multă muncă pe unitate decât o zmeură. Dar toată viața vegetală da. Transformă mineralele și radiațiile energetice în viață pentru toată lumea. Prin urmare, creând viață din ceea ce arată a fi substanțe lipsite de viață. Niciun animal nu poate face asta! Plantele se dezvoltă și formează elementele de bază ale întregii vieți de pe o planetă. Animalele cresc și trăiesc din cauza plantelor, toate.

  Gosia: Deci, dacă locuiești într-un loc înconjurat de copaci, este mai bine pentru tine decât să trăiești într-un deșert?

  Yazhi: Dinamica este diferită.

Când ești în preajma copacilor, ești și în preajma a tot ce merge cu copaci, păsări, insecte, alte plante, tot felul de animale, apă și tot ce merge în apă. Tot ce te afectează, cum te simți, cum gândești, pentru că ești într-o ciorbă de energie, și asta e ok și bine mai ales cu copacii dintr-o pădure. Chiar și elementele pădurii. Dar într-un deșert... încă ești conectat la întreg, la planetă într-un mod eteric, dar ești obiectiv mai izolat decât într-o pădure. Acea izolare te face să conștientizezi mai ușor limitele sinelui. Deveniți mai conștienți de cine sunteți ca individ. Îndemnând un alt tip de trezire spirituală și experiență decât într-o pădure. Deci un deșert promovează epifanii spirituale foarte intense. Foarte mult în Eul. Cine naiba sunt. Iubesc deșerturile din tot sufletul! Mai ales pentru că am puțin deșert în viața mea. Acea singurătate vastă te face să conștientizezi cine ești! Îmi fac ochii să ajungă la lacrimi.

  Gosia: Pădurea este prea bogată.

  Yazhi: Da, pentru a avea astfel de experiențe spirituale, da, pădurea este un mediu prea bogat, totul plin de stimuli, care vă inundă simțurile. Te face să te conectezi la Pământ, la creaturile care trăiesc acolo, ca parte a unei comunități. Pe când un deșert promovează sentimentul tău de unitate. Poate că sunt nebună, dar dacă ar fi să trăiesc pe Pământ, aș alege un deșert. Într-un mare nimic... este cel mai bun. Energia care curge în acele locuri este imensă, vastitatea, frigul. Zgomotul blând al nisipului târându-se pe pământ. Iubesc acea tăcere.

       Tărtăria

  Yazhi: Tartaria este un nume care se referă la o civilizație planetară, dar acel nume se găsește doar pe Pământ, așa că nu am referințe stelare la „Tărtăria” din această parte.

Cel mai probabil poate fi un nume alternativ pentru civilizația Atlantă sau Atlantis dat de altcineva. Sau civilizația planetară care a precedat Atlantida, așa cum am menționat mai înainte, au fost 6 dintre ele înainte, numărând-o pe aceasta. Dar ceea ce a mai rămas din ele este foarte umbrit, fără detalii.

     Sfârșit 

burebista2012.blogspot.com

Traducere: Cristian Ceancă

 

Niciun comentariu: