Faceți căutări pe acest blog

marți, 18 ianuarie 2022

Susținătorii cabaliștilor trebuie înlăturați din părțile subtile

 


Obiectivele principale de eliminare a anomaliei primare și a Chimerei de pe Pământ și din sistemul solar continuă să progreseze.

În prezent facem pași mari înainte în procesul de înlăturare a cabalei, în special pe tărâmurile non-fizice. Câteva dintre liderii superiori ai cabalei au fost deja transferați către Soarele Central - unele dintre motivele pentru cele mai rele lucruri și cele mai rele condiții de pe Pământ au fost eliminate. Aceste ființe sunt conectate la fiecare ființă umană, au atașamente plasmatice care sunt prelungiri ale propriului corp și în același timp, acestea sunt prezente în fiecare om. Deoarece acești cabaliști au dimensiuni mai mari, părți ale corpului lor se extindeau în fiecare corp uman sub formă de implanturi cu plasmă. Vă puteți imagina ființe ale Chimera grup cu forme insectoide negre, care au apoi un fel de organ în corpul lor care apoi a fost atașat în aceeași formă de fiecare corp uman. Este în aceeași formă a organului ființei chimera, ceea ce duce apoi la calități parazitare, deoarece ființa chimera este capabilă să sugă energie de la oameni doar prin această similitudine în formă - cam așa lucrează extratereștrii de dimensiuni superioare pe Pământ.

Acest mecanism de absorbție a energiei vitale de la oameni se întâmplă practic prin fiecare implant mai mare și este motivul îmbătrânirii mai rapide. Amintiți-vă că patriarhii au atins cu ușurință vârsta de 900 de ani la suprafață și câțiva oameni din interiorul Pământului sunt chiar mult mai bătrâni decât atât, deși practic au aceleași corpuri. Dar aceste drene parazitare au și efectul ca oamenii să treacă prin mai multe lupte, practic unele energii care sunt drenate duc la experiențe stresante și atrag probleme de tot felul, deoarece protecția ta naturală (unii au numit-o Chi de-a lungul istoriei) este și ea drenată, ceea ce înseamnă că tu suferi tot felul de atacuri. Deși majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de aceste atacuri, viața prin care trec acești oameni devine mult mai dură și coincidențe proaste se adună de atunci, ceea ce duce la înrăutățirea constantă a vieții lor.

La rândul său, aceasta înseamnă că îndepărtarea acestor membri ai cabalei eliberează și acele atașamente din toate corpurile umanității în același timp. Practic, doar conspiratorii lor erau liberi de unele dintre aceste atașamente de plasmă, dacă s-au alăturat acestor stăpâni întunecați. Îndepărtarea poate duce la mai mulți oameni cu conștientizare mai înaltă să simtă ceva de eliberat din corpurile lor, iar corpurile să se simtă brusc mai ușoare decât înainte - așa că este posibil să fi văzut deja băieții răi plecând prin propriul tău corp.

Există totuși blocaje stabilite pentru fiecare membru al cabalei, care se activează în timpul îndepărtării lor, ceea ce are ca rezultat daune grave pentru oameni și întregul Pământ - ca niște bombe declanșate pe mai multe tărâmuri non-fizice, doar în cazul în care acele implanturi sunt eliberate. Pleiadeenii au lucrat la soluții pentru aceste mecanisme de blocaj în ultimele decenii și munca lor dă roade cu siguranță, deoarece compensează și umple cu succes golurile lăsate în urmă de implanturile plasmatice îndepărtate. Fără aceste stabilizări ale pleiadeenilor, mulți oameni pur și simplu ar înnebuni instantaneu sau ar suferi daune fizice grave.

În același timp, Forțele Luminii sunt, de asemenea, capabile să elibereze mari ostatici și forme de viață victimizate de dimensiuni uriașe. Vă puteți imagina Chimera captând mai mulți extratereștri „Moby Dicks” și folosindu-i ca sursă de energie după ce i-a îngropat sub straturi aparent infinite de paraziți care le-au drenat energiile și le-au livrat cea mai mare parte a energiei Chimerei. Este cu siguranță urât prin ce au trecut aceste forme de viață foarte vechi, prietenoase și mari. Numai asta este, desigur, o ușurare uriașă pentru mulți oameni, cu excepția extratereștrilor noștri paraziți din ierarhia Chimera. Înseamnă că venitul energetic al Chimerei devine zilnic un dezastru mai mare și ar putea duce la compensații suplimentare, deși chiar și acestea vor fi anulate și contracarate rapid în această fază. Așadar, așa cum prevăd Benjamin Fullford și mulți alții, cabala nu își va putea menține poziția mult mai mult și sunt așteptate în curând câteva descoperiri pentru Suflete mari, Lucrători în Lumină superiori și Semințe Stelare.

De asemenea, diminuarea generală a minții umane va scădea și sistemul fals, informat de cabală, va deveni din ce în ce mai evident pentru cei care se trezesc din anomalie.

În timp ce majoritatea liderilor lumii vor fi blocați mental până la sfârșit, asta va duce la tensiuni severe, deoarece liderii pur și simplu nu pot vedea ce este adevărat și ce se va întâmpla cu siguranță în opoziție cu care populația ce se va trezi din ce în ce mai mult. Prin urmare, guvernele vor rămâne rigide până la sfârșit, deoarece cabala va menține iluzia sus cel mai mult timp pentru structurile de control și putere ale umanității. Acești lideri rămân rezistenți la fiecare transmisie de adevăr până acum și nu cred că Forțele Luminii vor schimba încă drastic viața de pe Pământ. Unii lideri superiori din spatele guvernelor, care au experimentat schimbări ale ciclurilor anterioare, sunt ținuți în iluzia că va fi la fel cu această schimbare a veacurilor - ceva care pur și simplu nu se va întâmpla, deoarece suntem cu puțin timp înaintea unei schimbări universale.

Aceleași tipuri de blocaje mentale sunt stabilite de ființe și entități demonice și, în cazuri extreme, chiar de către ei înșiși cabaliștii de vârf pentru, practic tot ceea ce încă exercită control asupra umanității. În plus, cabala a renunțat deja la mulți dintre adepții lor, trimițându-i în stil kamikaze - doar pentru a câștiga câteva minute înainte de a fi complet învinși. Mulți dintre slujitorii lor servesc drept carne de tun de câteva luni și sunt, de exemplu, trimiși împotriva celor mai mari Lucrători în Lumină și Semințe Stelare - inutil să spunem că aceștia sunt apoi transportați de pe Pământ către planetele de judecată sau de vindecare rapid. Unii dintre acești slujitori suferă grav în timpul îndepărtării și, deși fac parte din slujitorii cabalei, acele atacuri kamikaze sunt greu de suportat uneori, asistând la acele sacrificii.

În general, toate tărâmurile non-fizice se limpezesc în fiecare moment și asta înseamnă, de asemenea, că responsabilitățile pentru toți Lucrătorii în Lumină și Semințele Stelare cresc constant. În fiecare zi, mai mulți oameni au potențialul de a înțelege ce se întâmplă, în fiecare zi mai mulți oameni trec praguri care le împiedică înțelegerea a ceea ce se întâmplă cu adevărat. Și fiecare om care trece la Forțele Luminii plătește de o mie de ori pentru cei care au ajutat la o astfel de nouă ascensiune.

Pe partea opusă, vor exista praguri la care cabala își va colecta oamenii „lor”. Gândiți-vă doar la vaccinare, pe care cabala o vede ca un consimțământ de a se alătura echipei lor pentru a lupta în războiul lor împotriva Forțelor Luminii. Acest tip de consimțământ este, desigur, o prostie, deoarece nu mai este o decizie liberă, deoarece multe țări o cer pentru ca oamenii să lucreze și să obțină vreun venit. Este la fel de fiecare dată când pe Pământ, acei extratereștri paraziți creează iluzia liberului arbitru, dar de fapt forțează formele de viață să se supună prin sisteme foarte complexe pe care apoi pretind că nu-i forțează.

Dar, desigur, rămâne constrângerea prin care cabala câștigă membri și „voluntari”, și acesta este și motivul pentru care multe dintre efectele negative ale acelor măsuri noi obligatorii vor fi neutralizate și inversate de Forțele Luminii după Eveniment (după cum a afirmat Cobra). Deci Forțele Luminii sunt bine conștiente că sistemele complexe ale cabalei servesc doar unui singur scop și acesta este parazitismul în cea mai grea formă, uciderea formelor de viață și eviscerarea sufletelor. Aceasta, la rândul său, este cea mai mare crimă de acolo și, prin urmare, va avea ca rezultat cele mai grele pedepse de la una dintre cele mai mari instanțe instituite vreodată de Confederația Galactică - acești criminali de război vor fi cu siguranță judecați în funcție de crima în masă pe care au născut-o. Și exact asta este ceea ce liderii superiori din spatele guvernelor noastre încă nu vor să realizeze și care sunt blocați mental - și ei vor purta greutatea faptelor lor greșite în măsura în care au decis împotriva Sufletelor mari dintre oameni, împotriva Semințelor Stelare și a Lucrătorilor în Lumină mai mari, precum și dăunând umanității în ansamblu.

Problema este că acei oameni care fie s-au alăturat cabalei, fie își dau seama pe parcurs că datoria lor „karmică” este prea mare, sunt predispuși să se alăture cabalei și mai departe, pentru că nu văd nicio șansă de a-și continua viața (mai ales ca om) cu asemenea datorii spirituale de plătit. Lucrul amuzant este că cabala a aranjat-o într-un mod în care exact aceste persoane vor încerca să dezbată și să-i suprime pe alții pentru condiții mai bune, deoarece ei cred că sunt în măsură să facă asta (și de fapt au fost puși în astfel de poziții în lumea umană, ierarhii) - exact opusul a ceea ce este adevărat. Aceasta este partea șocantă a trecerii la următorul ciclu pe care deja am început să îl experimentăm cu măsurile actuale influențate de pandemia din jurul nostru. Această tensiune este probabil să crească pentru majoritatea oamenilor, în special pentru cei care nu sunt încă dedicați Forțelor Luminii, deoarece aceștia primesc mult mai puțină protecție.

Și mai important este să răspândim trezirea în conștiința mereu strălucitoare a umanității pentru a ajuta tot mai mulți oameni să conștientizeze prima epocă de aur adevărată de pe Pământ.

    Sursa: http://theunveiling33.blogspot.com/

Sursa2: burebista2012.blogspot.com

 

Niciun comentariu: