Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 12 ianuarie 2022

Nanotehnologie și impulsuri EMP la persoanele vaccinate

 Nanotehnologie și impulsuri EMP la persoanele vaccinate - Aneeka răspunde la întrebările doctorului Alex


Autor

Agenția Cosmică, Gosia

Dr. Alex: Fac parte dintr-un grup care a construit un generator de impulsuri electromagnetice de 1 000 de watt și dorim să facem teste pe oameni vaccinați care se pocăiesc. Știu că Anéeka a spus că beneficiul va fi doar temporar. Dar vrem să știm exact cât durează efectul. Minute, ore, zile, săptămâni? De unde știm?

O altă întrebare: Mulți vaccinați sunt detectați cu un Cod MAC care este un număr, cred că are 8 cifre. Doar unele telefoane mobile mai vechi detectează aceste numere. Vrem să căutăm acest număr la persoanele vaccinate, să aplicăm puls electromagnetic și să vedem dacă numărul MAC dispare. Apoi verificați-le periodic pentru a vedea cât durează pentru ca numărul MAC să reapară. Câte injecții trebuie făcute unei persoane, unde trebuie aplicată (braț înțepat, cap, torace...) și la ce distanță de piele? Repet, dispozitivul are 1000 de wați.

Întrebați-i ce părere au despre acest proiect. Vrem să-l înregistrăm pe video și să-l distribuim prin net ca oamenii să vadă cum dispare numărul de identificare (dacă se întâmplă) ca să vadă că au ceva tehnologic inoculat înăuntru și să se trezească!

Ultima întrebare, la unele persoane vaccinate numărul nu apare. Aici luăm în considerare posibilitatea ca grafen-ul să fie încărcat cu energie, de exemplu cu WIFI sau alte unde energetice. Dacă este adevărat, am putea face pe cineva care nu obține numărul să se apropie de o sursă de radiație care încarcă grafenul și ar apărea numărul? Nu știu dacă m-am clarificat. Asta înainte de declanșarea electromagnetică. Și, în sfârșit, creștem puterea la 1800 de wați. Ar fi suficient pentru a dezactiva temporar grafenul?

Anéeka: Problema pulsului electromagnetic este cea pe care am studiat-o cel mai puțin aici când am avut probe. Motivul este că am fost descurajați să vedem rezultatele.

Ceea ce am văzut este că nanotehnologia s-a dezactivat doar în timp ce pulsul era generat, iar reactivarea lui a fost aproape imediată, vorbesc câteva secunde.

Wați, sau puterea pe care am folosit-o a fost mică, doar de la 300 w la 750 w, așa că cu 1 500 w ar fi putut fi rezultate mai bune, dar nu pot să dau o părere din lipsă de mai multe informații. Îmi amintesc doar că K'áal'el a spus că rezultatul va fi același în teorie, pe „hârtie”, așa că nu am mers pe acel drum.

Ceea ce am investigat a fost dezactivarea acestora prin inversarea frecvenței lor de ieșire cu care vor comunica cu rețelele de microunde 5G și altele asemenea, folosind principiul frecvențelor distructive.

Rezultatul a fost că, în timp ce acestea sunt aplicate, comunicarea dintre nano-grafen și 5G a fost redusă în mod logic la zero, repornind atunci când acea frecvență a fost eliminată.

Așadar, recomandăm utilizarea sistemelor de izolare pentru subiect, cum ar fi a fi în interiorul unei cuști Faraday sau îndepărtarea 5G și a altor câmpuri de comunicare cu microunde din prezența subiectului.

Accept că acest domeniu are nevoie de mai multe cercetări, așa că sunt bine ca ei să facă experimente.

Conform a ceea ce investigăm aici, grafenul nu este încărcat cu energie din niciun câmp electromagnetic, dar se activează în prezența semnalului dintr-un astfel de câmp de comunicații electromagnetice. Acest lucru se datorează faptului că nano-grafenul utilizează sau este alimentat de câmpul bio-electric al persoanei inoculate.

Robert:Dar este adevărat că emit acel număr de cod?

Anéeka: Da, este adevărat că emit un cod, ca un ID de telefon mobil. Pentru noi aici aceasta nu este doar ca o plăcuță de înmatriculare a mașinii într-o formă digitală care identifică persoanele inoculate, ci este și o dovadă a transmiterii nano-grafenului cu câmpul de comunicații electromagnetice.

Ceea ce detectează nu este doar „placă de înmatriculare”, ci un test de transmisie, comparabil cu un radio-difuzor TV care transmite o imagine cu bară de culoare în vederea transmiterii unei imagini sau a unui program mai complex puțin mai târziu. Este un „sisteme gata de funcționare”. Nano-grafenul va transmite mult mai multe date și detalii atunci când va fi pe deplin funcțional.

Robert:Deci parcă și-ar transmite aura? Să știi cât de sănătos ești printre altele. Și îmi imaginez că numărul este fix pentru fiecare persoană inoculată, nu?

Anéeka: Nu, vreau să spun că posturile TV transmiteau un semnal în bare colorate înainte de a începe transmisia și programarea obișnuită. Ca în anii 70 și 80. Este un „sisteme gata” pe care grafenul îl transmite pentru a-i anunța câmpului electromagnetic că este gata să primească instrucțiuni.

Da, este un număr fix, dar transmisia de date a nano-grafenului este complexă și dinamică atunci când este activată cu câmpul.

Robert: Deci acum le reglează pentru a vedea cum funcționează acest sistem de identificare?

Anéeka: Da.

Robert:Ce crezi că ar putea transmite, Anéeka?

Anéeka: Nu este ceea ce cred... este ceea ce am văzut în laborator pe care ei transmit:

ID-ul inoculatului, poziția lui de geo-localizare, datele sale bio-medicale în detaliu, funcțiile microfonului de mediu (și în video teoretic). ), starea proceselor de modificare genetică pe care nano-grafenul le efectuează în interiorul celulelor inoculatului și al oricărui alt sistem bidirecțional, care primește și transmite.

Un exemplu în acest sens sunt transmisiile Telepatiei Sintetice, de două feluri a celei deschise, unde subiectul o realizează și o percepe, „vocea lui Dumnezeu” de exemplu, și cea de modificare și control al comportamentului la nivel total, unde subiectul este ghidat în modul său de a gândi, de a reacționa, înaintea stimulului extern, și chiar de ceea ce ar trebui să gândească.

Acest lucru nu depinde doar de nano-grafen și nu este o exagerare în niciun fel, deoarece această tehnologie a fost deja folosită fără a fi nevoie să fie inoculată.

Un exemplu în acest sens este modificarea comportamentului și conduitei umane prin telecomandă, pentru a reduce sau opri revoltele stradale, sau pentru a le provoca la voința controlorilor. Posibilitățile sunt vaste.

Robert: Ferma totală.

Anéeka: Este planul suprem, da. Va depinde de oameni dacă o permit sau nu. Câți dintre ei sunt treji și luptă pentru libertatea lor.

https://swaruu.org/transcripts

Publicat 29 decembrie 2021

 

 


Niciun comentariu: