Faceți căutări pe acest blog

joi, 6 ianuarie 2022

Zece calități pe care bărbații le găsesc irezistibile la o femeie

  Inima are rațiunile ei, și se spune adesea că iubirea este oarbă. Nu putem spune cu certitudine de ce anume ne îndrăgostim de o anumită ființă umană și nu de alta, care poate că este chiar mai frumoasă. Afinitățile sufletești complexe și jocul polarităților complementare care ne încântă, ne înalță și dau savoare vieții atunci când iubim, rămân pline de mister.

Dincolo de particularitățile care țin de unicitatea fiecărei ființe, unele calități feminine sunt de natură să atragă și să inspire entuziasmul în inima oricărui bărbat. Iată câteva aspecte pe care bărbații le găsesc irezistibile la o femeie:
    Încrederea în sine
Nimic nu face ca o femeie să fie frumoasă, decât gândul că este frumoasă.” – Sophia Loren
Dacă o femeie este ferm convinsă că este irezistibilă, cei din jur nu vor avea de ales şi vor vedea același lucru. Femeile care au încredere în sine nu sunt niciodată critice cu ele în public. Ele emană un aer sigur şi plin de sexualitate, calități pe care bărbații întotdeauna le vor aprecia.
    Feminitatea O
Este ușor să fii frumoasă, dar este dificil să arăți că ești.” – Frank O’Hara
Sexul puternic va fi întotdeauna în căutarea unei apariții feminine care să-i poată permite acestuia să-şi arate în orice moment statutul de bărbat. Să câștigi afecțiunea unei femei, să ai grijă de ea şi să-i sari în ajutor, toate acestea ajută un bărbat să se simtă în elementul său natural, făcându-l să pară mare şi puternic.
    Bunătatea
Să poţi vedea partea bună din orice situaţie, să priveşti lumea într-o manieră prietenoasă, să iubeşti şi să empatizezi, acestea sunt calităţi care te pot face extrem de atractivă, pe lângă look-ul tău.
    Independenţa
Sex-appeal-ul reprezintă 50% din ceea ce ai şi 50% din ceea ce crede lumea că ai.” – Sophia Loren
Bărbaţii tind să fie fascinaţi de femeile care vor să fie independente, mai ales că o femeie atractivă va şti întotdeauna ce-şi doreşte, iar când are de-a face cu dificultăţi, nu-şi va pierde timpul dând vina pe alţii pentru greşelile ei.
    Capacitatea de a trăi fiecare moment
Femeile care ştiu cum să trăiască orice moment din viaţa lor va fi întotdeauna un magnet pentru bărbaţi. Bărbaţii au o slăbiciune pentru femeile care se acceptă aşa cum sunt şi sunt mulţumite de ceea ce au.
    Este o gazdă bună
Deşi pentru unele domnişoare este greu să audă acest lucru, o femeie care ştie să gătească şi să menţină curăţenia este capabilă să câştige inima oricărui bărbat, aceasta oferind o atmosferă specială de linişte şi relaxare.
    Abilităţi de comunicare
Bărbaţii caută o companie care să fie deschisă şi sociabilă, totodată, să reuşească să menţină o conversaţie interesantă fără să se manifeste ca o atotştiutoare. Şi, pe lângă asta, o femeie care ştie cum să asculte este întotdeauna o companie plăcută.
    Graţia
Nu există femei urâte; există doar femei care nu ştiu cum să arate bine.” – Jean de la
Bruyere
Gesturile unei femei atractive sunt întotdeauna delicate şi pline de graţie. Deţine anumite posturi, iar mişcările sale vorbesc de la sine.
    Zâmbetul
Nimic nu ne face mai atractive decât o dispoziţie bună.” – Efim Spiegel
Femeile care zâmbesc mult şi care au simţul umorului au şanse mult mai mari să cucerească un bărbat decât cele care sunt întotdeauna nesatisfăcute de orice lucru. Un zâmbet radiant emană atât energie, cât şi vitalitate.
    Naturaleţe şi sinceritate
O femeie atrăgătoare este naturală, deschisă şi lipsită de complexe, iar acestea se numără printre calităţile pe care bărbaţii le caută la o femeie.
   O femeie este uimitoare, fermecătoare și de neuitat, atunci când...
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când zâmbeşte într-un mod spontan, pur şi sincer.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când este mai mereu veselă, prietenoasă şi transfiguratoare cu toate fiinţele umane care merită din plin aceasta.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când iubeşte în mod constant, intens şi fără măsură.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când nu critică aproape fără încetare totul, deoarece ea a ajuns să înţeleagă faptul că atunci când critici foarte mult, nu mai reuşeşti după aceea să iubeşti aproape deloc.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când trăieşte, în mod spontan şi cu uşurinţă, ore în şir, stări de extaz amoros (ce se bazează pe continenţă sexuală perfectă) pe care, datorită senzualităţii ei debordante, le face să se oglindească într-un mod copleşitor în universul lăuntric al bărbatului pe care îl adoră şi care, la rândul lui, o iubeşte frenetic.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când nu se plânge mai mereu şi nu urmăreşte să pozeze fără încetare în victimă.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când ne încurajează şi ne impulsionează să ne transformăm datorită câmpului ei subtil de forţă ce este extraordinar de puternic. Datorită faptului că dispune de un câmp cu totul extraordinar de forţă, o astfel de femeie ne impulsionează totodată să ne confesăm spre a ne putea ajuta prin intermediul sfaturilor ei creatoare şi inspirate.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când ea a ajuns să ştie cum anume trebuie să asculte atunci când comunică într-un mod preponderent empatic cu ceilalţi.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când este mai mereu plină de entuziasm şi foarte optimistă.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când ea face să dispară cu o uşurinţă uimitoare problemele de tot felul, în loc să acţioneze astfel încât să le creeze.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când în universul ei lăuntric, ce este considerabil expansionat, există deja şi se manifestă cu o uşurinţă uimitoare un câmp de forţă feminin misterios ce este charismatic şi aproape irezistibil (un astfel de câmp extraordinar de forţă este sferic şi prezintă o rază de minim 30 de metri).
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când ea a reuşit deja să-şi trezească din plin starea de SHAKTI.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când la frumuseţea ei extraordinară şi la afectivitatea ei debordantă sunt în mod simultan asociate o senzualitate extraordinară, ce se manifestă la unison cu o inteligenţă sclipitoare şi o exemplară stare de puritate.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când ea a reuşit deja să-şi trezească în mare măsură starea androginală glorioasă.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când, datorită câmpului ei uriaş de forţă benefică, face să fie eliminate aproape ca prin farmec tensiunile, traumele şi stresurile fiinţelor umane pe care urmăreşte să le ajute după posibilităţile ei imense, ce sunt cu totul ieşite din comun.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când, datorită puterii ei cu totul extraordinare de transfigurare creatoare, ne face să ne simţim ca prin farmec puri, regeneraţi, spontani, dezinhibaţi şi valoroşi.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când deja este capabilă să se bucure din plin de viaţă într-un mod divin, spontan şi înţelept.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când ne face să descoperim, prin intermediul unor experienţe paranormale directe, că pentru ea iubirea este o cale esenţială ce face să apară o dilatare euforică de la finit către infinit.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când mai mereu dovedeşte o mare înţelepciune, ce este dublată de o iubire constantă, profundă şi exemplară.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când descoperim prin intermediul exemplului viu pe care ni-l oferă că ea este în mod constant uimitor de săracă în dorinţe şi extraordinar de bogată în mulţumire.
    •  O femeie este fermecătoare, uimitoare şi de neuitat atunci când a reuşit să-şi suspende în totalitate ciclul menstrual şi, mai mult decât atât, reuşeşte să sublimeze în mod armonios energia uriaşă pe care o are în permanenţă la dispoziţie prin transmutaţia biologică permanentă a ciclului ei menstrual.

Niciun comentariu: