Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 16 februarie 2022

Scopul din spatele războiului dintre Rusi și Ucraina


  de Kerry Cassidy / Proiect Camelot    

          Invazia extraterestră (ET) din Ucraina și Crimeea   

 Ceea ce nu se vorbește cu privire la obiectivul general și adunarea de trupe de către SUA (sub pretextul alinierii lor la NATO) este unghiul de vedere paranormal/ET. Din informațiile ce le primesc este că toată această manevră a SUA și a Rusiei de a crea un „joc de război” și un scenariu de război în care Rusia este văzută ca „invadatorul” este un șiretlic pentru a acoperi acțiunile necesare pe care aceste două superputeri trebuie să le întreprindă pentru a face față unor rase ET implicate atât în Ucraina, cât și în Crimeea, pentru gestionarea consecințelor prezenței lor.

În primul rând, știm că Crimeea conține 9 piramide de-a lungul coastei, precum și o anumită autostradă care se desfășoară între lanțurile muntoase de-a lungul văii, unde se întâmplă adesea evenimente anormale. Mai exact, acolo unde vehicule militare și chiar grupuri de vehicule pot fi văzute pur și simplu dispărând de pe autostradă, ca și cum ar fi aspirate într-un portal dintr-o altă dimensiune, ceva asemănător cu ceea ce este raportat în Triunghiul Bermudelor.

În al doilea rând, în Ucraina, mi s-a spus că există un munte care este considerat de Illuminati a fi locul în care „trăiește diavolul”. Acest munte este considerat un centru al magiei întunecate. Aș tinde să traduc acest lucru cel mai probabil că în acest munte special găzduiește un grup de reptilieni și eventual, alte rase aliniate cu ei. Ceea ce îl face un fel de centru de „comandă și control” planetar.

Ambele situații sunt ceea ce s-ar putea numi „extratereștri” și reprezintă motivul real pentru masarea necesară de trupe. În esență, avem dovezi ale unui fel de forță invazivă care este străină (ET). Și este foarte probabil ca „guvernul” Ucrainei să fi cerut ajutor Rusiei (și SUA) pentru a face față acestei incursiuni. Poate exista și o relație între extratereștrii implicați în zona Crimeei și muntele din Ucraina.

Nu este prima dată când instituirea unui „război” a fost folosită ca o operațiune de acoperire pentru a face față speciilor invadatoare care amenință suveranitatea noastră asupra teritoriilor sau resurselor Pământului. Potrivit unuia dintre martorii mei de top, căpitanul Mark Richards, Golful Porcilor și Criza rachetelor cubaneze, precum și alte incidente istorice nu au fost deloc despre ceea ce a crezut publicul sau s-a spus oficial că este vorba. În schimb, aveam de-a face cu ET sau intervenții extraterestre prin portaluri. Acestea includ incendiile din California de Nord, concentrate în mod special în zona montană Paradise. Acolo s-au produs și un grup de incursiuni prin portaluri.

Crearea unui scenariu de război în Ucraina și Crimeea (inclusiv Belarus) este o întreprindere comună a Rusiei și a SUA, care sunt principalele superputeri (în afară de China) care posedă tehnologia pentru a face față unor astfel de incursiuni. Există adesea daune colaterale sub formă de pierderi de vieți umane în astfel de bătălii care vor fi purtate pentru a face față invadatorilor. Distincția importantă aici este nevoia din ce în ce mai mare, ca publicul să înțeleagă că suntem adesea amenințați și invadați de diverse rase ET/Subacvatice/Subterane la nivel de planetă. Faptul că OZN-urile/ET, alte civilizații de pe alte planete interacționează în mod constant cu noi atât individual, cât și cu armata noastră și nu sunt dezvăluite popoarelor lumii este o parodie care necesită un val constant de dezinformare și minciuni în mass-media.

Guvernele și armatele noastre se confruntă cu realitatea provocărilor constante din partea speciilor invadatoare și ceea ce este cunoscut sub numele de „dezvăluire” ar ajuta cu siguranță la eliminarea necesității minciunilor și mușamalizărilor săvârșite în întreaga lume de mass-media. Mușamalizarea necesită o cantitate enormă de energie care ar putea fi mai bine folosită pentru a face față intrușilor, mai degrabă decât pentru a înșela publicul larg.

Aici, din nou, posibila utilizare a unui scenariu gen „Proiect Blue Beam” sau „Invazie Hologramată” ar fi utilă pentru a demonstra într-un „mediu controlat” o „invazie extraterestră” pentru a trezi oamenii la această realitate. Am scris despre asta și am menționat-o în ultimii 2 ani în legătură cu Randy Cramer, super-soldat marin însărcinat să anunțe că această invazie extraterestră falsă prin proiectul ,,Blue Beam” se va întâmpla în 3 ani. Acest anunț a fost făcut în septembrie 2019, la conferința Yelm OZN, ca fiind o decizie pe care armata a luat-o pentru a șoca publicul. Ne apropiem cu pași repezi de pragul celor 3 ani când fie își vor respecta cuvântul, fie va interveni ceva pentru a nu se întâmpla.

Desigur, impasul care are loc în Ucraina și Crimeea ar putea fi tratat oarecum diferit dacă publicul ar fi conștient de adevăr. Poate că ar putea fi evitată o negociere mai bună, fără a fi nevoie de vărsare de sânge uman și de moartea inutilă a tinerilor soldați vaccinați dacă acest lucru s-ar ști. Cu toate acestea, în acest caz, experimentul părții întunecate cu victimele lor experimentale recent vaccinate/transumane nu ar fi efectuat cu aceeași intenție întunecată. Din punctul de vedere al magicienilor întunecați luciferieni și al slujitorilor lor guvernamentali însetați de sânge, aceasta ar fi probabil considerată o ocazie tristă pierdută...

 Cât de serioși sunt ei în a face dezvăluirea? … „Până la începutul celui de-al doilea an de operațiuni, depozitul de date AAWSAP BAASS conținea zeci de mii de rapoarte de observare și investigații privind evenimentele UAP, inclusiv baza de date a Institutului Național pentru Știința Descoperirii, o bază de date pilot adunată de la sute de militari și civili separate, piloți, baza de date USAF Project Sign/Grudge/Blue Book Database, Project Colares Database, Canadian Release Database, Marea Britanie Release Database și alte baze de date.” — BOOK SKINWALKERS AT THE PENTAGON: An Insiders account…. Acum, cu toate acele cazuri documentate, întrebați-vă de ce au eliberat doar o sumă mică?

Finanțat cel puțin conform evidenței publice cu 22 de milioane. Și încă te întrebi dacă ET sunt reali??? Și încă te întrebi dacă avem contact cu ei?

Dacă ați avea zeci de mii de observări documentate de ruși, nu ați concluziona că acestea sunt reale? Investigate în ultimii 40 de ani... tone de fotografii și martori militari... sunt reale și influențează politica în întreaga lume... trezește-te și miroase noua realitate...

De asemenea, au descoperit că rușii au mai multe cazuri decât noi... și asta a fost o preocupare MILITARĂ încă din anii 1930... crezi că ar putea face ceva în privința asta? Se numește programul spațial secret și am lucrat cu rușii la asta chiar înainte ca Kennedy să spună să mergem în spațiu cu rușii. Încă mai crezi că rușii sunt dușmanii noștri? Dar ET? Prieteni sau dușmani sau ambele? La fel cum este sus la fel este și jos.

Crezi că extratereștrii sunt suficient de deștepți pentru a intra interdimensional și nu comunică cu noi??? Ei răpesc milioane în întreaga lume și crezi că nu ai de ce să-ți faci griji?

Ei fac înțelegeri cu toate guvernele noastre în privința dezvăluirii și încă crezi că poți avea încredere în ei? Cât de corupte sunt guvernele noastre??? Oamenii află... cât de corupți sunt ET care fac înțelegeri cu ei?

Creșteți și gândiți oameni buni... Dacă ET ar fi prietenii noștri, de ce nu luptă de partea noastră împotriva tiraniei? Când oamenii fac genocid altor oameni, stau și privesc. Sau sunt implicați... oh, da și Dumnezeul tău stă pe cer și te protejează, nu? Și zeul tău îi alege pe băieții buni în loc de cei răi, nu? De aceea a avut loc holocaustul? Și de ce naziștii se ridică din nou în fața ochilor noștri sub masca experimentelor medicale... Hmmm nu era exact ceea ce Hitler făcea experimente umane? Sună familiar? Dar în vremea noastră se aliniază ca niște lemming-uri pentru a fi experimentați... Hitler ar fi atât de mândru... spune-le asta prietenilor și rudelor tale care iau vaccinul în numele științei!

Și, desigur, dacă cunoașteți istoria nazistă, știți că naziștii au avut ajutor ET... vă amintiți de Foofighters în timpul celui de-al Doilea Război Mondial?

Și dacă asculți chiar și un interviu camelot, îl asculți și pe William Thomkins... ET este aici și lucrează cu guvernele și le pune una împotriva altora...

Era adevărat atunci și este adevărat și acum... așa că atunci când asculți știrile întrebați-vă de ce interacțiunile ET cu guvernele noastre și oamenii noștri nu fac parte din știrile zilnice...

Acum, citește cel mai recent articol al meu și spune-mi care ET influențează „războiul” din Ucraina și Crimeea... nu, nu suntem singuri—- și nu am fost niciodată singuri....    

    Jocul de-a războiul cu soldați transumani

Da asta e bine…. (Mă refer la videoclipul de aici unde se discută legătura dintre Pat King, succesul Truckers, RCMP, Soros, Consiliul Atlantic, Biden, Ucraina și ce se poate întâmpla în zilele următoare: https://t.me/projectcamelotKerry/5994

Se întâmplă mai multe aici... camionagiii vor fi folosiți... de partea întunecată pentru a-și atinge scopurile... și probabil învinovățiți și pentru lipsa de alimente. Toate acțiunile au un rezultat pozitiv și negativ... partea întunecată utilizează acțiunile pozitive, apoi le înclină în direcția în care doresc să meargă. Chestia este că sunt convinsă că motivul pentru care Boris Johnson a anunțat renunțarea la toate restricțiile … care a făcut să se rostogolească mingea înainte ca, camionagiii să iasă la drum…. chiar dovedește că experimentul Covid și-a atins obiectivul și și-au luat masa critică de vaccinați în întreaga lume... au doborât economii și au furnizat INJECȚIA TRANSUMANĂ, astfel încât o masă critică de oameni să fie acum purtători...

 Sistemul de livrare a oxidului de grafen și a proteinelor spike... sare de la un lucru la altul de la o persoană la alta, conform unei surse întunecate profunde. Și confirmat în continuare de binecunoscutul roman PREY al lui Michael Crichton. Sunt șanse destule ca persoane fie să moară din cauza injecției, fie să devină transumani în zilele și lunile următoare, pentru a le oferi o mulțime de corpuri pentru a se angaja în luptă. În realitate, este complet posibil ca situația din Ucraina să fie o pregătire perfectă pentru un război în care soldații transumani pot fi acum testați într-un scenariu de luptă, un fel de joc de război în care cei care îl joacă sunt foarte probabil deja învățați. Și devenind din ce în ce mai transumani pe zi ce trece și așa va fi un joc de război în viața reală, un alt mod de a testa cât de succes a devenit programul lor. Toate lumile pe o scenă... și un teren de joc, iar păpușarii probabil vor trece la următoarea etapă a experimentului lor.

 Arma biologică Covid a fost în sfârșit injectată... în fluxul sanguin al participanților dispuși la „experiment” care se oferă subliminal voluntar pentru a fi transformați în transumani/super-soldați. Mulți vor muri din cauza injecțiilor care modifică genele... cei care supraviețuiesc se vor transforma în transumani și oare vor fi setați să meargă asupra supraviețuitorilor..??

  Vom vedea ce și cine va ieși din acest conflict armat…

 

sursa: burebista2012.blogspot.com

 

Niciun comentariu: