Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 16 februarie 2022

Mesaj de la Matei despre Covid 19 și 5G

 

 Aprilie 2021- mesaj chanelling   

Cea mai mare îngrijorare pentru mulți dintre voi sunt vaccinurile covid, așa că haideți să începem prin a vă răspunde întrebărilor și comentariilor despre acestea.

Vaccinurile nu vă pot separa de Sursă sau nu împiedică ascensiunea personală, evoluția în conștientizarea conștientă și spirituală care continuă până când sufletul nemuritor se întoarce la Începuturile sale în esența iubirii pure a Sursei Creatorului.

Ceea ce afectează această călătorie este energia gândurilor, sentimentelor și intențiilor. Atunci când acestea sunt frică, lăcomie, brutalitate, trădare, necinste sau orice altă senzație de vibrație scăzută sau intenție de acțiune, energia generată scade lumina în interiorul corpului. Lumina este forța vitală a corpului. Este ceea ce transformă celulele pe bază de carbon într-o structură cristalină care întărește sistemul imunitar și permite viabilitatea fizică în vibrațiile mai înalte ale planurilor de densitate a patra și a cincea către care se îndreaptă Pământul.

Societatea a fost condiționată să creadă că vaccinurile previn bolile. Nu o fac, ceea ce fac este să introducă boli la persoanele cu imunitate slăbită, să afecteze mecanismele de vindecare ale organismelor și să provoace simptome asemănătoare autismului la copiii mici. Cu toate acestea, din când în când „experții” medicali spun să vă vaccinați! Astfel, soluțiile care conțin virusul care a fost conceput în laborator pentru a provoca gripa numit covid-19, nano-cipuri programate pentru a urmări și controla indivizi și țesuturi străine care pot schimba ADN-ul corpului sunt pretinse a fi vaccinuri.

Membrii instituției medicale care îndeamnă pe toată lumea să se vaccineze nu menționează că de fapt este o terapie genetică experimentală cu efecte potențial îngrozitoare, care nu va fi evidentă timp de un an sau doi sau mai mult, iar producătorii nu poartă nicio răspundere pentru deces sau alte reacții nocive.

Celulele cristaline nu interacționează cu substanțe incompatibile și pleacă prin intermediul sistemelor de eliminare a corpului. Cu toate acestea, chiar dacă oamenii de știință din forțele speciale extraterestre au redus potența virusului și au scăzut viabilitatea materialului genetic, corpurile cu imunitate slăbită și/sau structură celulară de carbon au o capacitate mult mai mică de a rezista substanțelor străine. De aceea, unele persoane mor după ce au fost injectate, iar altele dezvoltă probleme grave de sănătate sau starea lor actuală se agravează.

Acei oameni de știință au șters și programarea cipurilor, dar nu cipurile provoacă moartea și problemele medicale. Sunt în soluție dintr-un alt motiv sinistru și lansarea rapidă a 5G face parte din aceasta. Prin intenție, emisiile dispozitivelor dăunează sistemelor electrice ale corpului, dar tehnologia în sine este cea care are mai multă importanță pentru cei care au conceput ideea de a injecta corpurile cu nanocipuri programate. Nu numai că pot transmite către o sursă desemnată locația, comunicarea, achizițiile persoanelor - aproape nimic din ceea ce face cineva nu poate fi reținut - dar pot trimite semnale creierului pentru a îndeplini orice sarcină este specificată. Ne grăbim să vă asigurăm că nimic din toate acestea nu se vor întâmpla vreodată, deoarece programarea a fost eliminată. Oamenii de știință au redus, de asemenea, impactul emisiilor 5G asupra organismelor.

Scopul virusului în sine și al substanțelor din soluție este dublu: scăderea populației cu miliarde și controlul tehnologic asupra supraviețuitorilor și generațiilor ulterioare. Mințile diabolice din spatele acestei crime împotriva umanității nu au reușit să atingă numărul de morți intenționat și vor eșua și în celălalt obiectiv. Lumina continuă să se intensifice pe toată planeta și celulele oamenilor care absorb lumina devin cristaline, câștigând astfel capacitatea de rezistență, iar multe suflete care se încarnează acum au intrat cu structură cristalină. În cele din urmă, toate popoarele Pământului vor fi din această transformare.

Substanțele străine injectate într-un corp nu afectează sufletul. Sufletul este energie luminoasă a iubirii, care este indestructibilă și impermeabilă la problemele care afectează corpurile fizice. Corpul eteric – „corpul de lumină” în care o persoană trece de la viața fizică la o lume spirituală – este afectat deoarece cele două corpuri sunt atașate până la moartea fizicului.

Frecvența unică a fiecărei persoane transmite notificări despre tranziția iminentă și starea de sănătate către secțiunea de evidență a Nirvanei. Persoanele cu corp eteric deteriorat sau psihic traumatizat sunt întâmpinate de o echipă medicală prin portaluri speciale unde primesc tratament imediat și asistență constantă până când sănătatea corpului și a minții sunt pe deplin restabilite. Apoi se alătură celorlalți rezidenți ai tărâmului și se îmbarcă într-o viață activă în glorioasa lume a spiritelor Pământului.

Din intenție, statisticile extrem de umflate despre covid și afirmațiile că numai vaccinările la nivel mondial pot pune capăt „pandemiei” au fost în centrul „știrilor” zilnice de-a lungul anului trecut. Indivizii care au planificat și conceput „pandemia” controlează mass-media de masă, unde informațiile sunt fabricate, întâmplările faptice sunt distorsionate sau omise, iar informațiile înfricoșătoare sunt subliniate pentru că știu că frica slăbește sistemul imunitar. Ei controlează Internetul, unde informațiile veridice despre toate întâmplările sunt eliminate de îndată ce sunt descoperite. Ei știu cum funcționează legea universală a atracției, că gândurile și sentimentele despre ceva readuc mai mult la fel. Ei știu că nimic nu poate dura fără energie pentru a-l susține.

Energia este ceea ce înseamnă totul, iar atenția concentrată pe problemele legate de covid o produce din abundență. Frica de a contracta boala. Amărăciune pentru separarea forțată de cei dragi și durere pentru cei care au murit. Stresul legat de măști și depresia legată de izolare. Anxietate cu privire la pierderea veniturilor. Furie pentru afacerile închise. Resentimentele față de propunerea conform căreia autorizarea de a călători și de a intra în anumite zone necesită un „pașaport de vaccinare”. Să spunem mai multe despre pașaport. Conceptul a venit de la cei întunecați care au provocat „pandemia” și profită generos din vânzarea vaccinurilor, dar numai guvernele pot impune această cerință. Deși este posibil ca unii să facă asta, în acest moment conceptul nu are suficient impuls pentru a deveni probabil; totuși, asta se poate schimba brusc dacă energie suficientă este direcționată în ceea ce acum este doar o considerație.

Pașaportul și alte situații menționate mai sus sunt faptice. Nu tot ce are legătură cu „pandemia” este, dar ei adună energie din gândurile și sentimentele tale despre ei. Testele pentru covid conțin fibre de boala morgellons este doar un amestec întunecat pentru a provoca îngrijorare [sic]. Afirmația fără temei că oamenii care au fost vaccinați vor „elimina” boala și vor infecta oamenii care nu au fost inoculați se adaugă la amestecul îngrijorător. O alta dintre aceste afirmații este că virusul este în mutație, persoanele vaccinate nu sunt protejate de noi tulpini și valuri de boală ar putea continua ani de zile.

Unii oameni de știință susțin acum că covid-ul a venit până la urmă de la un liliac infectat. Implicația este că oamenii nu au nicio modalitate de a preveni pandemiile, deoarece încep prin mijloace incontrolabile. Coronavirus-19 este brevetat – cum a reușit un liliac bolnav să facă asta? Mulți oameni se răzvrătesc refuzând să poarte măști și nu stau la șase metri distanță de toți ceilalți, iar numărul care denunță vehement „vaccinarea” este în creștere. Dar milioane de oameni sunt dornici să-l obțină. Sunt ușurați și recunoscători atunci când le vine rândul, iar odată cu acesta vine şi sentimentul satisfăcător de a fi un bun cetățean, îndeplinind ceea ce li s-a spus că este „responsabilitatea pentru siguranța publică”.

Și, în sfârșit, dacă am ști când adevărul despre „pandemie” va ieși la iveală și când se va ajunge la sfârșit, l-am striga cu atâta exuberanță încât s-ar putea chiar să ne auzi. Ceea ce vă putem spune este că sfârșitul este asigurat – vibrațiile în creștere se vor ocupa de asta.

Dragilor, energia numărului uluitor de reacții, pozitive și negative, la tot ceea ce are legătură cu „pandemie” este cea care o menține. Sunteți ființe suverane divine și nu trebuie să fiți supuși acestui flagel odios inventat.

Acum că ți-am răspuns la întrebările despre asta, fă-l să-și termine mai repede cursul, schimbându-ți gândurile și sentimentele la ceea ce îți dorești pentru tine, pentru persoanele dragi și pentru lumea ta. Vizualizarea Pământului într-o lumină albă-aurie, amintindu-ți să respiri profund, să trăiești din inima ta și să ceri protecție împotriva întregului întuneric, de asemenea, va aduce un plus nemăsurat la bunăstarea ta și a lumii.

   Sursa: https://matthewbooks.com/

Suzanne Ward

Niciun comentariu: