Faceți căutări pe acest blog

marți, 22 februarie 2022

Matei, Mesaj 3 februarie 2022


Efectele modului de accelerare; progres; introspecție; informațiile pe care oamenii trebuie să le cunoască

Cu salutări iubitoare din partea tuturor sufletelor de la această stație, acesta este Matei. Să începem prin a cita o parte dintr-un e-mail primit recent de mama mea: „M-am gândit că mă voi simți bucuroasă pentru că Pământul este în modul de accelerare, dar sunt și mai tulburat decât înainte”. Sufletul drag care a scris asta a menționat și ceea ce o face să se simtă așa. Vrem să abordăm aceste probleme pentru că mulți alții se simt oarecum la fel ca ea. Poate că nu știu despre energia accelerată sau cauzele reale, dar sunt îngrijorați de aceleași chestiuni mondiale.

Mai întâi spunem, aceasta este prima dată în eoni când Pământul a fost cufundat într-o asemenea abundență de lumină, iar această intensitate crescută mărește toate sentimentele, pozitive și negative, și accelerează ritmul tuturor acțiunilor.

Multe, multe milioane care trăiesc și mor în circumstanțe neplăcute își finalizează alegerile karmice de a treia densitate mult mai rapid decât ar putea avea fără accelerare. Când vor trece la viața spirituală, ei vor ști acest lucru și se vor simți recunoscători pentru rapiditate.

Efectele furtunilor dezastruoase și ale incendiilor cauzate de tehnologie sunt aceleași ca și cum acestea ar fi faptele Mamei Natură – ele curăță planeta de negativitate, astfel încât să nu se acumuleze. Cu cât tehnologia este folosită mai devreme în mod binevoitor în loc de răuvoitor, cu atât mai repede nu va fi nevoie de nicio curățare la scară largă.

Nu va fi al treilea război mondial. Reporterii mass-media de masă publică informațiile care sună înfricoșătoare care le sunt oferite în loc de ceea ce se întâmplă de fapt. Liderii naționali care sunt Illuminati sau păpușile lor sunt demontați și populațiile care au fost separate forțat după al Doilea Război Mondial sunt reunite.

Deși mass-media de masă este încă controlată, alte eforturi de a scăpa lumea de întuneric se mișcă mai repede decât înainte.

Pandemia” continuă, deoarece energia a miliarde de gânduri și sentimente despre ea „hrănește” boala și „alimentează” persoanele care mint cu bună știință despre aceasta. Reacția împotriva cerințelor distructive din punct de vedere fizic, psihologic și economic, care crește treptat, este susținută de noul nivel de energie și va grăbi sfârșitul „pandemiei”.

În timpul celor câteva luni de la inițierea modului de accelerare, acțiunea de a scăpa de lumea ta de Illuminati a avut tot mai mult succes. Unii din rangurile înalte rămase ale acestei piramide a răului care s-au ascuns sunt găsiți, alții au dezertat și cooperează cu directorii din mișcare pentru a pune capăt sărăcirii, corupției și războiului și a restabili mediul. Intensitatea energetică determină populația adormită să se trezească și să se simtă inspirată să participe la transformarea lumii lor.

Dragilor, atunci când gândurile înspăimântătoare sunt schimbate în optimiste, încrezătoare și pașnice, ca și cum vor urma sentimentele - vă rugăm să faceți asta pentru voi înșivă! Și amintiți-vă, pacea în lume începe cu pacea în fiecare inimă.

Acesta este, de asemenea, un moment ideal pentru a fi introspectiv și pentru a vă asigura dacă caracteristicile, comportamentul și percepțiile dvs. sunt în interesul dvs. De exemplu, ți-e teamă că schimbările viitoare vor avea un impact negativ asupra angajării, activelor financiare sau altor resurse? Permiți așteptărilor altora de la tine să-ți determine deciziile? Vă simțiți resentit față de persoanele pe care le simțiți tratate pe nedrept sau vinovate că le-ați provocat altora stres?

Evaluezi ideile altora ca lipsite de merit atunci când diferă de ale tale? Îți dai ceva din energia unor probleme banale și ai uitat să folosești legea atracției în avantajul tău? Te lași atras de drama treburilor lumii în loc să fii observator? A fi observator nu exclude compasiunea, empatia și asistența grijulie în moduri pe care le poți oferi, ci le include pentru că sunt „dragoste în acțiune”.

Dacă recunoașteți în voi oricare dintre acele atitudini și abordări ale situațiilor și doriți să faceți o întoarcere în U, vibrațiile accelerației care cresc rapid vor fi aliatul vostru puternic în acest sens.

Sper că această nouă viteză va trezi întreaga populație, astfel încât să poată urca cu Pământul!” Acesta ar fi într-adevăr un rezultat glorios, dar nu este probabil să se întâmple. Trezirea nu este o chestiune de viteză, este o chestiune de absorbție a luminii și, deși lumina se revarsă în planetă într-o măsură fără precedent, marionetele întunericului refuză categoric să o îmbrățișeze.

Cum va afecta accelerația mareele? Vor deveni problemele minore de sănătate probleme majore prea repede pentru ca tratamentul să fie eficient?” Prin grația divină și ajutorul extraterestre, mareele nu sunt afectate de accelerație, iar problemele de sănătate vor fi afectate la fel cum au fost întotdeauna. Celulele corpului din sistemele chimic, electric, hormonal, metabolic, circulator, respirator și imunitar și toate organele și oasele sunt puternice sau slabe în funcție de cantitatea de lumină pe care o absoarbe persoana și aceasta este determinată de gândurile, sentimentele, acțiunile și intențiile emit vibrații mari sau joase.

Matei a spus că „revelațiile vor apărea treptat”. Cum pot oamenii să avanseze conștient și spiritual dacă nu știu adevărul despre toate?” Aceasta este într-adevăr o întrebare logică. Permiteți-ne să răspundem cerându-vă să vă imaginați cum v-ați simți dacă ați auzi toate următoarele dintr-o singură lovitură:

Ești un suflet divin nemuritor și alternezi între sute sau mii de vieți fizice și spirituale. Nu ești o persoană care are un suflet, ești un suflet format din energie pură de iubire-lumină care trăiește într-un corp conceput special pentru tipurile de experiențe personale pe care le-ai ales într-un contract înainte de naștere. Contractul tău face parte dintr-un acord cu alte suflete care îți împărtășesc viața, dar toate acestea sunt uitate atunci când tu și ceilalți vă întrupați.

Creatorul. Sursa. EU SUNT. Unitatea a Toate. Totalitatea.

Originea a tot ce există în Cosmos este esența dragostei luminoase a Creatorului, Sursei, EU SUNT, Unitatea a Toate. Totalitatea. Creatorul a ales zeii și zeițele care își vor manifesta universurile respective și vor conduce asupra lor. Există 7 universuri și în acestea nu există rai sau iad. Legea universală a fizicii duce automat corpurile eterice și psihicul indivizilor în zona unei lumi spirituale în care energia este aceeași cu energia individului de-a lungul vieții.

Înregistrările akashice care sunt inviolabile conțin fiecare moment al fiecărei vieți a sufletului. Tot din ceea ce există este energie care fluctuează la o frecvență sau alta, nimic nu este solid. (Doar aparent, ca percepție.)

Ca orice altceva din existență, gândurile, sentimentele și cuvintele sunt vibrații. Știința și spiritul sunt una și aceeași conștiință cosmică. Pământul este un organism care cuprinde umanitatea, animalele, plantele și regatul DEVIC, și toate sunt SUFLETE inseparabil interconectate ca părți a Ființei Supreme a acestui univers. Rocile, pământul, focul, apa, aerul, vântul chiar și articolele manufacturate au diferite niveluri de conștiință.

Ceea ce se întâmplă oriunde în acest univers afectează orice altceva peste tot.

Timpul – planuri energetice diferite. Legea Atracției.

Ceea ce credeți ca timp, de fapt sunt planuri energetice diferite. Realitatea este continuumul temporal în care torul este o serie de evenimente ce se petrec simultan. Legea Universală a Atracției îți readuce din conștiința colectivă orice se află în centrul gândurilor și sentimentelor tale. Acesta este modul în care toți indivizii își co- creează viața și co-crează lumea în mod colectiv. Co-crearea înseamnă folosirea energiei Creatorului pentru a-ți pune ideile în formă sau în acțiune.

Pământul este înconjurat de nave spațiale mici și unii extratereștrii trăiesc pe planetă.

Nenumărate civilizații sunt mult, MULT avansate spiritual conștient și tehnologic față de oamenii de pe Pământ. Unii trăiesc pe nave-mamă care au conștiință foarte evoluată și au diametrul de mile. Pământul este înconjurat de nave spațiale mici și unii extratereștrii trăiesc pe planetă. De multe ori în istoria planetei au locuit acolo oameni din alte civilizații.

Păpușarii forțelor întunecate. Cu câțiva ani în urmă, o puternică rețea luminoasă, construită de civilizații evoluate au forțat forțele întunecate să iasă din Calea Lactee. Forțele întunecate sunt un câmp masiv de forțe energetice care șerpuiește în tot universul și e atras de indivizi și civilizații cu tendințe spre lăcomie, cruzime și putere. Acei indivizi și populații devin marionetele forțelor întunecate. Păpușarii de pe Pământ au controlat guvernele, economia globală, banca, religiile, medicina occidentală, educația, comerțul, transportul, comunicațiile, corporațiile, industria divertismentului, sistemele juridice și judiciare, sursele de energie, forțele militare – tot ceea ce afectează viața în lume. Ei încep războaie, comit atrocități, provoacă boli, sărăcie și foamete, creează dezbinare și fanatism și prin minciuni în cărțile sfinte ale religiilor.

Ascensiunea.

Două tipuri de ascensiune, planetară și personală sunt în curs de desfășurare, la fel și transformarea lumii. Bătălia dintre Lumină și Întuneric care are loc în timp liniar a fost deja câștigată de lumină, iar în continuum, civilizația Pământului înflorește cu bucurie. Copleșitor, aceste informații diferite amestecate din numeroase domenii sunt menite să înlocuiască înșelăciunea flagrantă și ignoranța în masă prin intenția întunericului. Informațiile sunt copleșitoare, bineînțeles pentru că trebuie să ne extindem cunoștințele.

De aceea sunt onorați aici și acum, toți Lucrătorii în lumină (Light workers). Acum știm.

Cu puterea de neegalat a iubirii necondiționate, vă sprijinim fiecare pas al călătoriei voastre pe Pământ.

Iubire și Pace!

Suzanne Ward

matthewbooks.com

Niciun comentariu: