Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 2 februarie 2022

Predicții anuale 2022

 


 

Predicții anuale 2022

Vindecarea de Sine, conștientizarea Christică

de Jennifer | 10 ianuarie 2022
În fiecare an, din 2005, scriu predic
ții anuale și în fiecare an spun același lucru: „Scriu predicții deși nu-mi place să le scriu”. Ezit să fac predicții, în special despre evenimentele mondiale, pentru că nu vreau să influențez gândirea nimănui sau să oblige energia într-o direcție anume. Puterile noastre de manifestare sunt puternice acum și creăm cu gândurile noastre, astfel încât ceea ce credem să devină realitatea în care trăim. Și putem folosi energia în orice mod dorim, așa că păstrând accentul pe expansiunea de înaltă frecvență și pe lumea pe care o dorim. este important să trăiești, spre deosebire de a fi descurajat de ceea ce vedem ca „o lume înnebunită”.
Acum, mai mult ca oricând, exist
ă o putere enormă în conștientizarea colectivă comună, deoarece familia colectivă a umanității este mult mai conștientă de sine, de puterea sa, de interconexiunea și de locul său în Univers decât a fost vreodată înainte. Acest lucru ne face manifestatori mai puternici și mai puternici. Dacă gândurile erau puternice înainte, acum sunt exponențial. Deoarece predicțiile mele sunt citite de milioane de oameni din zeci de țări, care pot traduce și interpreta ceea ce citesc în multe moduri diferite, împărtășirea acestor predicții este o misiune pe care o iau foarte în serios și le scriu cu multă grijă. Și am constatat că sunt foarte precise, când le trec în revistă pe parcursul anului, ceea ce vă încurajez și pe voi să faceți.
Detaliile exact despre „ce se va întâmpla” nu fac întotdeauna parte din informa
țiile pe care le împărtășesc cu tine, deoarece sunt mai concentrate pe ceea ce are potențialul să se întâmple sau pe ceea ce este aliniat energetic pentru a permite anumitor evenimente să se desfășoare în anumite moduri. Deoarece am evoluat atât de mult de la începutul acestui secol, cunoașterea disponibilității diferitelor potențiale servește ca un ghid de luare a deciziilor, mai degrabă decât un avertisment îngrozitor cu privire la evenimentele din anul următor.
Pe m
ăsură ce citiți aceste predicții, evitați să căutați confirmarea „lucrurilor care vor veni” și nu căutați scenariile „doom and gloom”, deoarece refuz să le consider o posibilitate. Mai degrabă, folosiți aceste informații ca un instrument pentru a vă gestiona propria viață și energie pe măsură ce vă îmbarcați într-un nou an plin de potențial, putere și posibilități. Evit în mod deliberat predicțiile „doom and gloom” sau „plăcintă pe cer” pe care le fac alții, parțial pentru că cred că nu servește niciun scop util să prezicem evenimente rele, deoarece știu că avem control asupra realităților noastre individuale și colective.
Și nu cred că stropirea cu dulceață și lumină, credința că Universul va face totul mai bine și că vom fi îngrijiți (fără participarea noastră activă) este pur și simplu nerealist. Nu este în concordanță cu rolurile noastre de co-creatori în Univers și, prin urmare, este, de asemenea, dezinformare, concepută pentru a promova credința că viețile se desfășoară într-un mod predestinat că suntem neputincioși să oprim, să modificăm sau să controlăm.
E
ști gata să strălucești pentru încă un an? Anul acesta va fi diferit pentru că strălucim cu o frecvență energetică mult mai mare și suntem însoțiți de mult mai mulți oameni. Știu că, călătoria a fost extrem de lungă și provocatoare uneori, suntem la asta de câteva decenii. Dar spirala evolutivă a ascensiunii nu se realizează într-o zi și nu putem măsura succesul obținut într-o călătorie de mai multe vieți prin ceea ce se întâmplă într-o singură viață.
A
ș dori să spun că începem 2022 cu un nou început și un nou început, dar asta nu ar fi adevărat. Începem anul acesta cu multă energie transferată din 2021 și 2020. Acesta este un an foarte esențial și ceea ce se întâmplă anul acesta va determina modul în care progresează acest ciclu de ascensiune și ce se întâmplă între acum și 2025 și 2030.
Cred c
ă pot spune că după ultimii doi ani mulți oameni așteaptă cu nerăbdare un nou an și noi energii. Am trecut prin multe din 2020 și suntem pregătiți pentru o nouă vibrație, noi energii, mai multă pace și mult mai puțin haos.
Fiecare an are o tem
ă energetică și, dacă ne uităm înapoi la temele ultimilor doi ani, acestea s-au concentrat pe subiecte precum congruența, armonia, integralitatea și aspectele care au creat coeziunea energetică. Asta continuă în acest an, deoarece singurul lucru care ne va servi în procesul nostru de ascensiune în curs este să ne menținem integritatea energetică.
De aceea, în acest an, accentul se schimb
ă de la a fi sursa de vindecare, lumină și energie la a fi sursa inspirată pentru cei care aleg această opțiune și pentru a învăța să ne schimbăm o parte din energie către propriile nevoi.
Unul dintre instrumentele energetice care va fi foarte util
și de ajutor în 2022 este discernământul, care înseamnă a separa, diferenția, distinge și discrimina. Când folosim discernământul, ne uităm la oameni, situații, evenimente, în primul rând, la modul în care se potrivesc sau se aliniază cu noi și calea și energia noastră.
Ne uit
ăm la intenție, agende, scopuri și semnificații. În loc să spunem „da” pentru a asuma noi căi de vindecare sau responsabilități sau angajamente, luăm în considerare costul pentru noi și energia noastră, ne uităm dacă acesta este ceva ce vrem să facem și dacă este un atu pentru intenția și energia noastră generală. potențial sau dacă este o răspundere, ceva care ne va scurge de bucuria, liniștea sufletească și liniștea inimii.
Trebuie s
ă mergem înainte și să petrecem mult mai puțin timp vindecându-ne pe noi înșine și mai ales, vindecându-i pe alții sau dorim să vindecăm lumea.
Din 2000 suntem într-o lupt
ă între întuneric și lumină – uitați-vă la ceea ce s-a întâmplat în 2001. Și am văzut o mulțime de exemple ale celor mai întunecate energii 3D la lucru în ultimii 2 ani și încă nu s-au terminat. dar avem un avantaj pentru că lumina depășește întotdeauna întunericul.
SUVERANITATE ENERGETIC
Ă 2.0
Dac
ă am învățat ceva în 2021, a cărui temă a fost suveranitatea energetică, este că trebuie să facem munca pentru a obține rezultatele și că ascensiunea nu va fi călătoria ușoară, fără efort și magică către unicorn și țara zânelor despre care credeam. ar fi sau ar fi fost făcut să creadă că ar fi. După cum spun întotdeauna, ascensiunea este o integrare, nu o preluare. Noi integrăm energia 5D în 3D, nu distrugem 3D, astfel încât 5D să poată prelua.
Am trecut prin momente grele
și a fost greu să trecem peste unele dintre provocările cu care ne-am confruntat, în special cele care au implicat prietenii, familia și cei dragi. Dar ne-am descoperit puterea, hotărârea, rezistența și angajamentul în călătoria noastră de ascensiune. Am aflat, de asemenea, cine erau prietenii noștri adevărați și care doar pretindeau că ne plac sau că sunt aliniați sau rezonează cu noi. Am învățat unde ne putem concentra energia și unde ar trebui să ne menținem limitele energetice. Modul în care ne folosim energia este important în 2022, așa că eliminarea distracțiilor (diversiunilor n.b.) și a consumului de energie este importantă. O mare parte din această muncă a fost făcută în 2021.
Am aflat, de asemenea, câteva adev
ăruri foarte întunecate despre lumea în care trăim și despre ceea ce credeam că este adevărul. Și am învățat una dintre cele mai importante lecții ale noastre, că nu putem schimba sau controla ceea ce alții decid să facă. De aceea, discernământul este un instrument energetic cheie pentru succes, pace, iubire și bucurie în 2022.
Trezirea a fost un mare rezultat al anului 2021, a
șa că, pe măsură ce intrăm în 2022, suntem treji, conștienți și îngrijorați de ceea ce urmează, de ceea ce trebuie să așteptăm cu nerăbdare și de ceea ce se va întâmpla în continuare. Am anticipat blocajele, blocajele, segregarea, diviziunea, tirania și haosul din 2021? Nu cred că cineva ar fi putut prezice până la ce s-ar ajunge, dar așa cum am scris de mulți ani, 3D-ul nu va merge fără luptă și acesta este cu adevărat sfârșitul densității depline a 3D și al integrării 3D. /5D. Acest lucru ne va testa angajamentul și hotărârea, precum și capacitatea noastră de a ne menține integritatea energetică, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul nostru.
S-ar putea s
ă rămână mici buzunare de energie 3D după acest an, dar vor fi mici și nesemnificative și fără energie. Nu trebuie să luptăm cu întunericul, trebuie doar să ne strălucim lumina mai puternic. Frica este sursa de putere pentru paradigma 3D densă, așa că dacă nu ne angajăm în energia fricii, nu susținem densitatea.
Natura flagrant
ă a acțiunilor întreprinse împotriva comunităților și societăților este ceva ce nu poate fi ignorat și ne uităm la un atac pe scară largă împotriva umanității de către aceste forțe întunecate și vedem că umanitatea ripostează (sunt mai mulți dintre noi decât sunt ei) pentru a recâștiga controlul asupra vieților sale, asupra viitorului și asupra existenței sale.
Aceasta este m
ăsura cu care ne confruntăm atunci când intrăm în acest an crucial din 2022. Vom câștiga? Câștigăm și avem atât masă critică, cât și impuls critic. De fiecare dată când cineva se trezește la propria putere și lumină, creștem impulsul mișcării și expansiunii luminii în mod exponențial. Dar asta nu înseamnă că ne putem sta pe spate și ne putem relaxa, trebuie de asemenea să ne menținem frecvența energetică și vibrația pentru a menține acest flux de energie. Toată lumea participă și participarea tuturor este importantă.
Dar, a
șa cum a menționat cineva, intrăm în 2022 cu câteva miliarde de oameni mai treziți decât am avut în 2021. Asta va începe anul cu o atmosferă mult mai mare decât am făcut-o în 2021 și cu siguranță la începutul acestui mileniu.
EVENIMENTE ENERGETICE 2022
Avem mai multe evenimente mari de energie în acest an care sus
țin integrarea noastră în curs de desfășurare a ascensiunii 3D/5D și vom începe cu intrarea lui Jupiter în Pești, care a început pe 28 decembrie 2021. Acesta este un aspect energetic extrem de spiritual și completează un ciclu care a început în 2012. Care a fost marea temă a anului 2012 despre care toată lumea credea că va fi evenimentul veacurilor? Datele de 12-12-12 și 12-21-12 care nu ne-au îndeplinit deloc așteptările, dar au început o trezire care culminează acum.
Jupiter în Pe
ști se va întâlni cu Neptun și va stârni o trezire spirituală care nu s-a întâmplat în 155 de ani. Această conjuncție puternică creează întotdeauna o reînnoire spirituală, un nou nivel de aliniere spirituală cu noi adevăruri și noi perspective asupra naturii noastre spirituale. În anii 1850, a fost introdusă cea mai recentă conjuncție Jupiter/Neptun, conceptul de spiritualitate, dincolo de religie. În acel moment, ei erau concentrați pe spirite, entități și fantome. Era un mare interes pentru ședințe de spiritism și pentru vorbirea cu morții.
Acum avem un interes reînnoit pentru spiritualitate, dar este cuplat cu energie, frecven
ță și vibrație și nu este concentrat pe încercarea de a-i determina pe morți să ne vorbească. Nu ne întoarcem în trecut, ne îndreptăm înainte în realitatea multidimensională extinsă a integrării noastre 3D/5D ascensiunii. Această trezire spirituală se va concentra asupra umanității divine, asupra congruenței energetice și asupra multidimensionalității.
Aceasta este o continuare a temei suveranit
ății energetice din 2021, deoarece nu putem fi suverani energetic decât dacă deținem controlul asupra frecvenței și vibrației, precum și asupra fluxului și direcției energiei noastre.
Și avem nodurile care își schimbă semnul din Gemeni/Săgetător în Taur/Scorpion. Acum, acesta este un punct semnificativ în ciclul nodului lunar de 19 ani și îl menționez aici doar din cauza acestui ciclu. În aprilie 2003, nodurile lunare se aflau în Taur/Scorpion, astfel încât acel ciclu se termină și începe un nou ciclu. Dar importantul nod de referință lunar indică anul 2012, când nodurile lunare erau în Scorpion/Taur (nodul nord este primul semn și este cel care conduce energia).
În 2012, când am crezut c
ă vom vedea manifestarea exterioară a ciclului de ascensiune, am fost conduși spre interior, care este calea Phoenix-ului la care se referă Scorpionul. Moartea și renașterea, ridicarea din cenușa trecutului și conduși prin propria noastră noapte întunecată a sufletului pentru a crea zorii unei noi paradigme de viață. Dacă lumea părea să adoarmă după rezultatele slabe din 2012, acum este trează.
Acum îl avem pe Taur care conduce energia
și este o energie mai bazată, mai centrată pe sine. În timp ce energia Taurului poate fi încăpățânată și egoistă, se bazează și pe sine, gândiți-vă la valoare și stima de sine, valoarea de sine și grija de sine. Taurul poate fi foarte indulgent cu sine și am putea folosi o parte din acea energie chiar acum, deoarece suntem chemați să trecem de la vindecare la totalitate, de la negarea de sine a Vindecătorului Martir la afirmarea de sine a Conștientizării Christice. Și îl avem pe Uranus, conducătorul planetar al transformării, gândurilor noi, ideilor și aspectelor 5D, și acum în Taur, adăugând energia sa șocantă și electrizantă procesului.
Probabil c
ă cel mai mare eveniment energetic din 2022 este întoarcerea lui Pluto în SUA, care este și o întoarcere globală a lui Pluto. După cum scriu de câteva luni, vezi Rapoartele Energetice din iunie și octombrie 2021 pe blog, plasarea anterioară a lui Pluto în Capricorn a condus mișcarea de la a fi supus monarhilor pentru a fi ființe independente, auto-suverane. Aceasta a fost o schimbare uriașă pentru vremea 1762-1778. Acum avem o altă revenire globală a lui Pluto și aceasta se adresează suveranității noastre energetice.
Vom fi suverani din punct de vedere energetic sau vom permite ca energia noastr
ă să fie folosită pentru a alimenta următoarea generație de inteligență artificială și agenda de a conecta pe toată lumea la internet. Aceasta nu este departe de teoria noastră științifico-fantastică, este foarte reală și depinde de dorința noastră de a renunța la suveranitatea noastră energetică prin planul actual „știi ce”. (Îmi pare rău, nu pot scrie cuvintele sau acest articol va fi cenzurat). Din nou, aceasta nu este o teorie îndepărtată, este adevărul absolut.
Vom avea 3 treceri pentru întoarcerea Pluto din SUA, 20 februarie, 11 iulie
și 28 decembrie 2022 și o altă trecere apropiată în septembrie 2023, înainte ca Pluto să își încheie timpul în Capricorn și să se mute în Vărsător.
Dac
ă studiezi istoria revenirilor Pluto, care se întâmplă aproximativ la fiecare 247 de ani, ele marchează schimbări majore în societate, guverne și în populația generală. Acesta nu va face excepție și am simțit impactul în ultimii ani. Un lucru pe care l-am observat despre revenirea lui Pluto în diferite țări este că acestea tind să fie însoțite de mișcări de revoluție, „putere pentru popor” și mari schimbări în guverne și politici sociale și publice, mai ales dacă au fost tiranice, controlante, diabolice și apăsătoare.
TEMA ENERGIA ANULUI 2022 – IDEEA DE SINE
Fiecare an are o tem
ă energetică, un accent special pe ceea ce putem îmbrățișa și cu care ne angajăm pentru a profita la maximum de energia acelui an. În 2021 tema a fost Suveranitatea Energetică și am văzut cu siguranță multă mișcare în acest sens, precum și multă presiune pentru a o suprima. Am experimentat tirania deschisă într-un mod pe care nu credeam că o voi vedea în viața mea și totuși o vedem peste tot în lume. Observați că am folosit cuvântul „deschis”, deoarece acest nivel de tiranie a fost prezent de zeci de ani, pur și simplu nu știam că există. Acum facem și suntem surprinși, dar nu este nou, doar îl putem vedea acum.
Tema energiei din acest an este o extensie a temei suveranit
ății energetice din 2021 și este Idearea Sinelui, ideea despre sinele nostru ca fiind vindecat, întreg și congruent. Este singura modalitate prin care putem face progrese în orice domeniu al creșterii și expansiunii noastre energetice, având o fundație clară și asta înseamnă curățarea traumei, durerii, mâniei, regretelor, resentimentelor, fricii și a tuturor energiilor asociate.
În 2010 am introdus conceptul de „Devenirea la 360” care este starea de congruen
ță energetică și armonie divină. Idearea de sine este întruchiparea acestui concept în realitatea noastră fizică, emoțională, mentală și energetică. Lucrăm la vindecarea noastră de vieți întregi, acum trebuie să întruchipăm ideea de a fi vindecați și mai mult decât atât, că suntem întregi și completi din punct de vedere energetic. Câmpul nostru energetic este complet congruent și ne aflăm în fluxul armoniei divine. Aceasta este întruchiparea deplină a sinergiei umane, spirituale și materiale de 360 ​​de grade care se manifestă ca perfecțiune divină în fiecare aspect al vieții noastre.
O idee este mai mult decât un gând sau o credin
ță, este manifestarea unui gând sau a unei credințe ca cunoaștere. Un gând este o considerație, o idee este o viziune din care ne putem manifesta. Trebuie să învățăm să ne cunoaștem ca fiind divin perfecți, congruenți din punct de vedere energetic și întregi. Ideea parteneriatului divin dintre Sinele uman și Sinele divin este ceea ce ne străduim să realizăm și acum trebuie să știm că acesta este ceea ce suntem. Nu există nimeni care să aibă puterea sau autoritatea să ne spună, nu există niciun standard pe care trebuie să-l îndeplinim, aceasta este o decizie și o cunoaștere pe care o facem pentru noi înșine. Și când luăm această decizie, procesul de vindecare este complet, experiența noastră 3D a fost împlinită și putem progresa în integrarea noastră completă 5D și ne putem crea raiul personal pe pământ.
Cele trei p
ărți ale triadei ideii de sine sunt
con
știentizarea de sine – să fim pe deplin întemeiați în propria noastră energie
încredere în sine – s
ă fim pe deplin întregi în propria noastră energie și să nu depindem de nimeni pentru completarea sau integralitatea energetică
auto-împuternicire – fiind propria noastr
ă sursă de putere și fără goluri de energie sau să căutăm puterea de la alții sau să le dăm puterea lor.
Aceast
ă temă trece prin fiecare aspect al ființei noastre și ne readuce la centrul nostru energetic – cine suntem, calea pe care ne aflăm, posibilitățile pe care le vom lua în considerare, potențialul pe care dorim să-l explorăm și să ne extindem și energiile pe care le dorim în noi. viaţă.
Rezonan
ța noastră energetică depinde de capacitatea noastră de a ști că putem întruchipa acea rezonanță și să ne folosim gândurile și credințele pentru a crea un recipient de energie care devine ideea și manifestarea acelui nivel de rezonanță energetică, frecvență și vibrație.
Nu este vorba despre ego sau 3D, este ideea despre noi în
șine ca oameni spirituali integrați, sinele și Sinele funcționând în sinergie totală. Raiul pe pământ întruchipat în noi și corpurile noastre fizice fiind containerele energetice pentru energie, ceea ce suntem.
Ceea ce este exclus din Idearea noastr
ă de Sine este orice angajamente de vindecare, obligații, contracte, promisiuni și cicluri karmice. Ne putem angaja în continuare în acestea, dar nu va fi la fel de tentant sau la fel de ademenitor să încercăm să facem pe cineva să vadă, să îmbrățișeze și să întrupeze lumina. Suntem obosiți, căutăm mai multă împlinire și bucurie și vrem să ne continuăm călătoria.
To
ți cei care au făcut parte din călătoria voastră de vindecare și din calea karmică au toate instrumentele și informațiile de care au nevoie pentru a-și finaliza vindecarea și pentru a ieși din ciclurile lor de vindecare. Este timpul să le acordăm responsabilitatea pentru vindecarea lor, care oricum a fost întotdeauna responsabilitatea lor. Dacă simți nevoia de a păși într-o bucurie mai mare, este semnul sufletului tău că ai plecat de pe calea vindecătorului și pe calea împlinirii de sine.
Sprijinirea temei energetice 2022 a Ide
ării Sinelui este conceptul de discernământ, care este modul în care evaluăm dacă ceva este potrivit pentru calea noastră sau nu. Ne îndepărtăm de lucrătorul în lumină ca un Vindecător Martir, cineva care preia suferința altora și își limitează lumina și energia pentru a-i ajuta pe alții să se vindece. Nu mai putem face asta dacă vom integra energia 5D. Nu există karma în 5D, așa că de aceea am petrecut atât de mult timp ocupându-ne de lecțiile, grupurile, ciclurile și misiunile sufletului nostru karmic. La un moment dat, trebuie să terminăm cu acea parte a scopului vieții noastre și numai noi avem puterea și autoritatea de a spune când se face asta.
2022 PERIOADE DE PUTERE
Perioadele de putere sunt momente în care energiile sunt foarte mari
și există un potențial mult mai mare de schimbare, transformare și manifestare. Văd că acest lucru se întâmplă în ianuarie și februarie, martie, iulie și octombrie.
În ianuarie avem pe Jupiter în Pe
ști, schimbarea nodului lunar în Taur/Scorpion și conjuncția Capricorn cu Pluto a planetelor personale (Mercur, Venus și Marte).
În februarie avem conjunc
țiile Pluto în curs de desfășurare, o lună nouă puternică pe 17 februarie care aduce în față energia „mare eclipsă americană” din 21 august 2017 și revenirea exactă a lui Pluto pentru SUA pe 22 februarie 2022.
Probabil c
ă vom vedea destul de mult haos în această vară, iunie și iulie și, așa cum am spus, văd o îmbunătățire semnificativă a situației globale în martie, așa că păstrați-vă energia ridicată și așteptați-vă să se întâmple lucruri minunate. Nu pentru că am spus că o vor face, ci pentru că dacă ne stabilim cu toții intenția ca tirania să se termine, atunci se va întâmpla. Frica hrănește cele mai întunecate energii și dacă refuzăm să ne angajăm în frică, atunci ele nu au nicio legătură cu energia noastră.
Perioadele de eclips
ă din 2022 includ aprilie/mai și octombrie/noiembrie. Deoarece eclipsele urmează cicluri de 19 ani, acest lucru ne duce înapoi la energiile eclipsei de la începutul anilor 2000, când tocmai ne îmbarcam în acest ciclu de ascensiune intensificat. Ce știm acum și nu știam atunci? Suntem mai iluminați, conectați și mai conștienți decât eram atunci? Una dintre binecuvântările eclipselor din 2022 este că îl avem pe Uranus în Taur, așa că va adăuga o doză mare de energie eclipselor din acest an.
În octombrie avem loc finalul p
ătrat Saturn/Uranus, care a fost o temă energetică majoră în 2021 și va fi în 2022. Acesta este motivul pentru care se întâmplă atât de mult haos acum, deoarece vedem forțele pentru lumină, ascensiune și expansiune energetică. fiind atacat de paradigma 3D a puterii, controlului și dominației. Suntem angajați în bătălia dintre întuneric și lumină și anul acesta este plin, așa cum a fost în ultimii doi ani. Se va încheia în curând, dar acesta este momentul să continuați să vă extindeți lumina, să vă folosiți limitele energetice, să vă stabiliți intenții puternice și să fiți ferm întemeiat în câmpul dvs. energetic. Și tu faci parte din luptă și lumina ta contează.
Exist
ă o mulțime de energie transferată din 2021 care se întâmplă în 2022, deoarece nu am terminat cu drama în curs de desfășurare a tiraniei, care este răspunsul la suveranitatea noastră energetică împuternicită. Întotdeauna am spus că nu ar trebui să ne așteptăm ca energiile întunecate să dispară fără luptă și nu au făcut-o. În orice caz, ei par să devină mai denși, mai tiranici și mai ridicoli în cerințele lor. Și asta vom vedea și în 2022, dar acolo unde am fost deschiși la luare în considerare în ultimii doi ani, nu mai suntem.
CONECTAREA LA Atlantida
Dac
ă vă simțiți mai îngrijorați în legătură cu toate acestea, puteți privi Atlantida, cea mai recentă experiență de ascensiune a noastră, pentru a vedea ce se întâmplă cu lumea, deoarece ceea ce trăim noi este o reluare a timpului respectiv. Când am fost îndrumat să scriu cartea, Moștenirea Atlantidei, nu știam că am fost acolo și că am fost martor la distrugerea teribilă a umanității și a planetei. De asemenea, am descoperit că moștenirea Atlantidei este motivul pentru care mulți dintre noi suntem aici astăzi și de ce am ales să fim aici acum, pentru a ne asigura că Atlantida nu se va mai întâmpla.
A
șadar, de ce se află acest ciclu de ascensiune în ceea ce pare a fi atât de greu? Pentru că face parte din procesul de depășire a experienței noastre Atlantidei, care oglindește și orice alt proces de ascensiune. Ascensiunea nu a fost niciodată menită să fie o scurtă și glorioasă ascensiune în eteri, este o schimbare dimensională, un portal către o nouă paradigmă. Ca orice proces de naștere, este dezordonat, dur și provocator. După cum am spus de multă vreme, dau vina pentru acest lucru pe oamenii care au spus că ascensiunea este o excursie ușoară în țara curcubeului, zânelor și unicornilor. Nu va fi niciodată așa, iar dificultatea și greșelile anterioare au asigurat că o altă generație va întreprinde încă o încercare de a aduce planeta într-un nou ciclu de ascensiune și iată-ne.
Cei mai mul
ți dintre cei care se identifică ca lucrători în lumină, lucrători energetici, vindecători, intuitivi, profesori, mentori spirituali, lideri, indigo și cristale și care urmează calea spirituală sau care se simt deplasați, singuri și care au dificultăți în a face față Lumea 3D este aici pentru că doriți să participați la un ciclu de ascensiune de succes și să evitați repetarea experienței Atlantidei sau a experienței Lemuriei sau Pangeei sau a oricăruia dintre celelalte dezastre anterioare care au încheiat un ciclu de ascensiune.
Jennifer Hoffman
sursa: enlighteninglife.com

Niciun comentariu: