Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 2 februarie 2022

Războiul dintre tehnologie și ființele umane

 Peste 180 de oameni de știință și medici din aproape 40 de țări avertizează lumea cu privire la riscurile 5G pentru sănătate. Răspunsul acestor oameni de știință la „Rezoluția 1815 a Consiliului Europei” (https://ehtrust.org/.../uploads/Scientist-5G-appeal-2017.pdf ) o explică destul de succint:

„Noi, oamenii de știință subsemnați, recomandăm un moratoriu asupra lansării celei de-a cincea generații, 5G de telefonie mobilă până când potențialele pericole pentru sănătatea umană și mediul înconjurător au fost investigate pe deplin de oameni de știință independenți de industrie. 5G va crește substanțial expunerea la câmpuri electromagnetice cu frecvență radio (RF-EMF) foarte mare… și s-a dovedit a fi dăunător pentru oameni și mediu.”

Dacă nu te alarmezi despre pericolele radiației 5G, ar trebui să fii ... Cu viteze de descărcare de până la 20 până la 30 de ori mai rapide decât 4G, 5G promite o lume nouă, inclusiv să devină fundamentul pentru mașinile cu conducere automată, provocând totodată o listă lungă de riscuri potențiale pentru sănătate. „Cancerul 5G” (https://humansarefree.com/?s=5G+Cancer ) poate fi de fapt unul dintre ele. Din această preocupare, orașele Bruxelles și Geneva au blocat chiar procesele și au interzis upgrade-urile la 5G. Diferența dintre 4G și 5G în termeni de gigahertz (GHz), unitatea de curent alternativ (AC) sau unde electromagnetice (EM) care afectează viteza de transmisie a dispozitivelor, este semnificativă.

Tehnologia 5G promite benzi radio milimetrice cuprinse între 30 și 300 GHz, în timp ce 4G ajunge la aproximativ 6 GHz. Când se aplică latenței video, aceasta se traduce prin viteze de până la 60 până la 120 de ori mai rapide. Înainte de 2G, 3G și 4G, frecvențele radio erau benigne. Nu ne-am îngrijorat niciodată dacă emisiile noastre radio în timp, ne-ar prăji sau nu creierul. Din păcate, odată ce conceptul de tehnologie „G” fără fir a fost inițiat, am început să expunem publicul global la frecvențe asemănătoare cu microundele la 1 miliard de cicluri pe secundă, adică 1 GHz. Oamenii, animalele și mediul înconjurător sunt toate expuse riscului de ani de zile. În timp ce 4G a fost destul de rea, 5G duce jocul la un nivel cu totul nou de nebunie.

Trăind într-o lume 5G…

5G (sau a 5-a generație) se referă la cele mai avansate, recente, sisteme wireless. 5G promite să aducă canale mai multe, viteze mai mari, pachete mai mari de date, reacție exponențială și capacitatea de a conecta o serie de dispozitive dintr-o singură locație. La început, rețelele 5G nu vor funcționa la fel. Unele vor fi lente, iar unele dintre aceste rețele vor fi foarte rapide, dar cu acoperire limitată. În cele din urmă, vor forma o rețea globală, spre deosebire de orice a văzut Pământul. Deși ar fi corect să presupunem că tehnologia 5G a fost testată pentru riscuri, acest lucru pur și simplu nu s-a întâmplat. Nu există date convingătoare despre riscurile pentru sănătate. Și cu toate astea, atât companiile cât și guvernele politice se grăbesc cu implementarea acestora. Vin și vă întreb: De ce atâta grabă??!!

În România nu avem încă drumuri și autostrăzi, nu avem WC-uri igienice în școlile de la țară și vrem date la viteze mari și automobile ce se conduc singure??!!

Când se lansează 5G, acesta va fi primul test real asupra ființelor umane efectuat vreodată. Acest lucru este fără precedent pentru o lansare tehnologică publică atât de largă. În timp ce lungimile de undă ale 4G se deplasează de-a lungul suprafeței pielii, undele milimetrice ale 5G sunt mai insidioase. Când sunt emise lungimi de undă 5G, pielea noastră le va absorbi automat, ceea ce va determina în mod natural creșterea temperaturii pielii și a creierului din zona de contact. https://humansarefree.com/.../the-millimeter-waves-used...

În timp ce majoritatea directorilor din industria wireless utilizează lista lungă de probleme legitime de sănătate 5G, majoritatea oamenilor de știință cred că publicul este în pericol și că sunt necesare teste suplimentare.

5G NU ESTE PENTRU POPULAȚIE, CI PENTRU OBIECTE.

O spunem noi, o spun și producătorii, o spun cunoscătorii domeniului, o spune realitatea faptică. Idioții utili și vânduții înțeleg oare faptul că 5G nu e pentru oameni, ci împotriva oamenilor?

Voice of America, 10 octombrie 2020 - „De fapt, societățile umane nu au o nevoie urgentă de 5G”, a declarat fondatorul și CEO-ul Huawei, Ren Zhengfei, „ceea ce oamenii au nevoie acum este banda largă, iar conținutul principal al 5G NU este banda largă.” sursa: https://tinyurl.com/y62juabq

5G cauzează cancer?

Mulți oameni de știință înțeleg că radiațiile electromagnetice care scurg prin ușile cuptoarelor noastre cu microunde sunt cancerigene și, prin urmare, pot provoca cancer. Majoritatea acestor oameni de știință cred, de asemenea, că aceste unde sunt mutagene, adică schimbă structura ADN a ființelor vii. Lansarea 5G va fi asemănătoare cu pornirea cuptorului cu microunde, deschiderea ușii și lăsarea activată pentru tot restul vieții. Există un motiv bun pentru care sute de oameni de știință iau măsuri împotriva industriei wireless.

Sunt antenele 5G periculoase?

În ultimii zece ani, tehnologia 5G a fost în curs de dezvoltare. Planificată inițial ca un strat deasupra 3G și 4G, 5G devine rapid o lume proprie. Fiecare turn celular din cartierul dvs. emite radiații cu frecvență radio (RF). Până în 2021, fiecare oraș va avea turnuri 5G și stații celulare. Aceste dispozitive vor fi în partea superioară sau laterală a milioane de clădiri din întreaga lume. Industria wireless nu construiește doar o infrastructură care oferă descărcări mai rapide; construiește un cuptor cu microunde global. Da, turnurile și mini-stațiile 5G sunt extrem de periculoase. Nu numai că undele milimetrice mai scurte sunt mai periculoase pentru ființele umane, datorită intensității tehnologiei, dar vor necesita și milioane de mini turnuri celulare decât înainte, potențial un turn pe 2 până la 8 case.

Aceasta înseamnă că expunerea la radiații RF a ființei umane nu numai că va crește, dar va crește și exponențial în câteva luni. Aceste turnuri nu sunt doar periculoase; sunt letale - și ar trebui considerate o crimă împotriva umanității.

Riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G

În timp ce există multe discuții împotriva comunității anti-5G, există, de asemenea, o mulțime de discuții convingătoare între oamenii de știință care duc un adevărat război împotriva tehnologiei netestate. În general, radiațiile fac un lucru major ființelor umane și animalelor - ne distruge ADN-ul, fie prin forțarea mutațiilor ADN-ului, fie prin uciderea unor grupuri specifice de celule, toate ducând la cancer. https://www.gaia.com/.../creating-emf-free-oasis-jeromy...

Conform unor studii ale oamenilor de știință independenți, iată la ce să vă așteptați dacă experimentați o expunere prelungită la radiații:

· Greaţă

· Umflătură

· Pierderea părului

· Scăderea apetitului, inclusive sexual și moartea spermatozoizilor

· Energie slabă

· Stare generală de rău

· Măduva osoasă deteriorate

· Organe deteriorate

· Depresie profundă

· Confuzie

· Infecții

· Incapacitate și moarte

Cum să vă protejați împotriva radiațiilor 5G

Pe lângă mutarea pe Marte sau pe Lună (după cum bine știți și în orbita joasă a Pământului vor fi amplasați cca. 40.000 de sateliți 5G ce vor bombarda planeta cu radiațiile lor), suntem limitați în modalități de a ne proteja de această tehnologie periculoasă. Efectele asupra sănătății ale radiațiilor turnului celular sunt reale.

Deoarece vor exista mii de aceste turnuri și stații în fiecare oraș, va fi aproape imposibil să le eviți. Având în vedere cât de dependenți suntem de dispozitivele noastre, publicul larg va tinde spre riscarea vieții lor și a membrilor pentru a susține dependențele noastre legate de un rahat de ecran. Acestea fiind spuse, există câteva lucruri pe care le putem face pentru a ne proteja de radiații. Cu cât ne concentrăm mai mult pe sănătatea și dieta noastră, cu atât mai mult sistemul nostru imunitar, prima barieră fiind aura noastră energetică, se poate apăra împotriva provocărilor legate de radiațiile 5G.

Spirulina, iarba de grâu, vitamina C natural și suplimente similare sunt forme consumabile de lumină solară, care ne vor îmbunătăți întotdeauna sănătatea și ne vor ridica vibrațiile.

Yoga, meditația, mantrele și alte forme de rugăciune pot fi, de asemenea, benefice în protejarea energiilor noastre vitale. În timp ce frica ne poate slăbi câmpurile electromagnetice, dragostea, intimitatea și vulnerabilitatea socială le pot întări. Cel mai important lucru pe care îl putem face este să ne concentrăm pe îmbunătățirea stării noastre de sănătate, a stărilor de spirit și a expunerii la natură. Avem întotdeauna controlul viitorului nostru, chiar dacă publicul larg se îndreaptă într-o altă direcție. Iată câteva idei pentru a vă oferi o șansă de luptă:

1. Nu locuiți lângă un turn celular sau o mini-stație.

2. Cumpărați un scut EMF și continuați să măsurați nivelurile de radiații la mai puțin de 100 de metri de casa dvs.

3. Mănâncă sănătos și ia suplimente care stimulează imunitatea.

4. Petreceți mult timp în pădure.

5. Abțineți-vă de la utilizarea telefonului mobil pentru perioade lungi de timp, inclusiv să nu vă păstrați niciodată telefonul mobil în dormitor, închideți-l noaptea.

6. Când călătoriți cu telefonul mobil, păstrați-l într-o pungă de protecție EMF.

7. Luați în considerare achiziționarea unor orgonite, care se pare că împrăștie câmpurile electromagnetice și le transformă în cele benefice. Dr. Wilhelm Reich a dezvoltat acest compozit unic.

8. Educați-vă continuu despre industria wireless și despre sprijinul guvernului global al acestui demențial proiect.

9. Rămâneți puternic, evitați frica și continuați să vă îmbunătățiți vibrațiile prin gândire pozitivă, iertare și atenție sporită față de sănătatea mentală, emoțională și fizică.

10. Lângă casa dvs. să aveți copaci mari, bătrâni, aceștia atenuează foarte mult din câmpurile EMP.

Controlul mental al MK Ultra este desfășurat prin propaganda presei de masă și a politicienilor mincinoși și se poate vedea clar că isteria COVID este inamicul invizibil pe care îl folosesc tiranii pentru a împinge înainte Agenda 21 a Națiunilor Unite și a avansa Agenda 2030. Mai jos este o info-grafică care oferă planul în 12 etape al utilizării unui „virus” practic nedovedit pentru a crea Noua Ordine Mondială și este în progres, cu excepția cazului în care oamenii îl opresc.

Pe măsură ce lumea se aruncă în sărăcie, super-bogații de top s-au îmbogățit fără precedent, în valoare de 10 trilioane de dolari, datorită C_Vid-19. În timp ce tu și cu mine devenim mai slabi, super-bogații au făcut un salt exponențial de 282 miliarde de dolari în doar 3 săptămâni din cauza înșelătoriei pandemice.

În prezent, suntem la pasul 8 și ne îndreptăm rapid spre pasul 9.

După pasul 9, toate pariurile sunt dezactivate, deoarece până la acel moment, majoritatea întreprinderilor mici vor fi falimentate din cauza blocărilor ilegale, iar singurele companii deschise vor rămâne corporațiile gigantice. Deja ni se spune că există „lipsă de monede” și multe magazine solicită plăți cu cardul mai degrabă decât în numerar, cu excepția cazului în care aveți suma corectă. Serios, foaia de parcurs de mai sus pare să fie pe drumul cel bun cu ceea ce vedem avansând spre un sistem financiar digital, fără cash.

Este timpul ca oamenii să se trezească din somn, să oprească televizorul, să înceteze să creadă narațiunea paradigmei „dreapta / stânga” și să înceapă închiderea tiranilor și apărarea libertății!

Apropo… De ce credeți că nu avem voie să ieșim din case după ora 23.00 ?... Pentru că se instalează ilegal antenuțele 5G…. he, he….

Vă recomand șă militați alături de oamenii ce se luptă cu sistemul..site-ul lor este http://stop5gromania.ro/ .

Dumnezeu să ne ajute !

Sursa: https://www.gaia.com / https://sonsoflibertymedia.com

Asta ar trebui să se întâmple cu turnurile 5G :

Marius - burebista2012 la miercuri, ianuarie 26, 2022

comentarii:

Maria-Aurelia 26 ianuarie 2022, 11:00

Bună idee asta cu petrecutul timpului prin pădurile patriei! Mai văd și new-agistii ce au ascuns realitatea sub preș când ne vorbeau despre iubire mimată, roz. Si despre salturi cuantice.

Mare parte din arborii bătrâni au fost rași de drujbele lacomilor. Care nu sunt neaparat străinii, cum vor sa falsifice falșii patrioti realitatea. Fură romanii la greu! De la vlădică pana la opincă.

Neinvatati sa fie cinstiti si aburiti mereu cu indulgente

" spirituale" si papale, multi romani nu au inteles de ce

" sa nu furi" este trecut printre regulile religioase. Nu fura,pentru ca din Cerul tău furi. Devii bogat pe pamant, dar sarac in Cer si degenerezi sub nivelul animalelor care vaneaza ca sa manance, nu ca sa-si faca vila de fițe in insule exotice. Omul este cel mai de temut prădător. Cand i se intoarce bumerangul, țipă ca nu vine Dumnezeu sa-l salveze din dezastru.

Si nici in grupul vostru nu am vazut pe cineva care sa ia apararea pădurilor. Pe facebook sunt multi ecologisti care replanteaza. O face si Iohannis, dar nu de patriot sau ecologist, ci pentru ca asa este moda. Sa vorbesti despre ecologie. Una este sa vorbesti, alta este sa aplici ce vorbesti.

Ne trezim doar cand ne-a ajuns cuțitul la gât?

Lucian 26 ianuarie 2022, 11:44

Deci în cuvinte sărace suntem conduși de inteligente artificiale de aia rusi sau deconectat de la internetul mondial

Fiti atenti si la antenele 5G camuflate! 26 ianuarie 2022, 16:51

Viclenia bine-cunoscuta a celor care isi fac azi de cap pe planeta era de asteptat si in cazul construirii acestei tehnologii criminale. Chiar si pe piata de suprafata exista companii care ofera solutii de "concealment". Una dintre ele este RAYCAP (https://www.raycap.com/), care declara cu mandrie ca produsele lor le permit clientilor (bunii nostri "prieteni" din companiile de comunicatii si administratiile locale) sa isi "ascunda la vedere" mizeriile patogene.

O sa gasiti pe situl lor camuflaje 5G de la cele iau forma unor componente pe stalpii de iluminat public pana la module 5G incorporate in cosuri de gunoi stradale sau cosuri de fum de pe cladiri.

Uitati-va cu atentie in jurul vostru la tot ce apare nou pe strada, pe cladirile institutiilor, firmelor si magazinelor mai importante. Daca va numarati printre nefericitii privilegiatii care pot sa detecteze cu simturile proprii prezenta unei asemenea surse de radiatii in imprejurimi (tiuiturile, taraiturile, fasaiturile si sasaiturile care pot fi auzite de cei mai sensibili, care corespund diverselor spectre de frecventa sunt un foarte probabil indiciu, ca si migrenele, senzatiile de sete continua, de febra si arsura pe piele, mucoase, cornee, senzatiile de greata si vertijurile) o sa va fie mai usor sa le descoperiti. Asa am descoperit eu o multime de antene care au aparut de aproximativ trei ani incoace (in primavara lui 2018 a fost facut primul test 5G) intr-una dintre cele mai carantina si "infectate" comune din tara (tocmai ce am aflat ca s-a doborat acolo din nou un record de incidenta in pLandemie, cu 37,74 la mie). Au aparut acolo, pe langa antenele mai usor de identificat pentru ca se potrivesc unui stereotip cunoscut - au forma de palnie sau cutie dreptunghiulara fixata pe un stalp inalt, si unele mai atipice - mici cilindrii la capatul unor tije inalte sau stalpi cilindrici grosi de inaltime mica (2-3 m), cu functie aparenta de iluminat (in zone in care nu exista nici un fel de nevoie de iluminat suplimentar - cam atat ii intereseaza pe oficialii nostri mult clamata "sustenabilitate" care se pare ca este rezervata exclusiv plebei).

UNKNOWN 27 ianuarie 2022, 17:07

Acum realizez de ce de vreo3ani pe trotuarele din oraș s-au înmulțit coșuri metalice de gunoi cu design-ul celor de pe net. NU că ele ar avea5G acum, vor să ne obișnuiască doar cu forma lor pt. a nu realiza momentul schimbării lor cu cele cu5G.Țiuituri(nu tot timpul),poate tinitus(ar fi ceva normal atît țimp cît la un control auditiv cu ceva timp în urmă la privat,mi-au spus că am auzul mai fin ca al unui nou născut),gură uscată în timpul nopții,migrene,ochi uscați,momente de căldură interioară neobișnuită(pe timpul nopții)ca și cum miliarde de celule ar fi suplimentate energetic,asta în perioadele reci fără să fiu (raw)vegan sau să fac detoxifiere.

Sursa: burebista2012.blogspot.com

EHTRUST.ORG

ehtrust.org

 

Niciun comentariu: