Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 februarie 2021

Interviu cu Dr. Mikovits, medic, om de știință, expert virusolog „interzis” în State care a făcut deja pușcărie...



Interviu cu Dr. Judy Mikovits, medic expert virusolog

Care l-a atacat pe Anthony Fauci cu argumente științifice denumite de presa Ocultei „toate false” și bineînțeles, încadrate în „teoria conspirației”...

Interviul din videoclip începe așa:

Bill Gates: „Vom putea reveni la normal după ce vom vaccina pe scară largă întreaga populație a globului. Dacă activăm vaccinarea globală obligatorie, îmi imaginez că oamenii ăștia care au în proprietate vaccinurile, vor câștiga sute de miliarde de dolari.”

Dr. Mikovits: Și vor ucide milioane de oameni așa cum deja au făcut cu vaccinurile lor. Nu există niciun vaccin încă, pentru niciun virus ARN care să funcționeze.

Reporter: Sunteți împotriva vaccinării?

Dr. Mikovics: Nu chiar, deloc de fapt. Vaccinul este o terapie IMUNITARĂ. Așa cum și interferonul Alfa. Nu sunt deloc anti-vaccin! Meseria mea este să dezvolt terapii imunitare. Vaccinurile asta sunt.

Reporter: Credeți că acest virus a fost creat în laborator?

Dr. Mikovits: Nu aș folosi cuvântul „creat”, dar se poate spune obținut „pe cale naturală” în laborator. E foarte clar că acest virus a fost manipulat în laborator și studiat în laborator, pe animale. Asta a fost o scăpare intenționată sau nu. Asta nu s-a întâmplat pur și simplu. Nu s-a dus cineva la piață să cumpere un liliac și a „sărit” virusul direct în om. Nu așa se întâmplă. Asta este o evoluție virală accelerată. Dacă s-ar fi întâmplat natural i-ar fi trebuit 800 de ani... S-a întâmplat cu SARS-1 într-o decadă. S-a întâmplat undeva între laboratorul din Carolina de Nord și laboratorul din Wuhan. 3,7 milioane de dolari au plecat la Institutul Național de Sănătate SUA, către laboratorul Wuhan din China, din care mulți au spus că acest coronavirus ar fi fost produs. Mai știm că NIAD – Departamentul asociat cu Institutul Național de Sănătate, condus de dr. Anthony Fauci au făcut în trecut experimente cu laboratorul din Wuhan legate de coronavirus. Dacă dr. Fauci nu poate fi onest cu publicul, cu privire la acest laborator, atunci trebuie să plece din funcție. În 1999 lucram la Laboratorul din Fort Detrick*, Maryland și treaba mea era să învăț Ebola, cum să infectez celulele umane, fără să le omoare. (*Fort Detrick - Aici există un Centru de cercetare a armelor biochimice din SUA, sub jurisdicția Armatei). Ebola nu putea infecta celulele umane până să fie adusă în laborator și învățată să facă asta. Este greu să ignori numărul morților.

Reporter: Oamenii mor din cauza asta în număr destul de alarmant. Cum explicați asta?

Dr. Mikovits: E destul de simplu. Căci vedem ce face guvernul. Au avut - citez din dr. Burks: „o abordare foarte liberală” asupra mortalității. Dacă soțul meu are emfizem pulmonar, ar muri acum, plămânii lui sunt fibrozați, arată teoretic că are cumva covid-19, dar fără nicio dovadă a infecției. Așa că fără test și fără o dovadă a infecției, doar după cum arătau plămânii lui, ei ar numi-o covid-19. Și auzim asta de la doctori. Da, am văzut mulți doctori online contrariați de Protocolul impus de CDC. Am primit aseară un document de șapte pagini în care mi se spune că dacă am un pacient de 86 de ani care moare de pneumonie, care fără să fi fost testat pentru covid-19, vine cu pneumonie doar pentru că aflăm că a intrat în contact cu fiul său, care este asimptomatic, dar care mai târziu a fost testat pozitiv, atunci se impune ca pe certificatul de deces al bătrânului - „sunt presat să trec covid-19 pe foaia de deces”? De ce? De ce ne presează să scriem covid? Ca să crească numărul și să pară mai rău decât e? De ce ar vrea să manipuleze numărul morților de covid? Capacitatea de a gândi a oamenilor cu capul este parazitată dacă sunt suficient de speriați. Eu nu vreau asta. Vreau ca oamenii să spună: „O să-mi folosesc capul, o să mă informez din mai multe surse” și să gândesc cu capul meu”. Dacă cineva moare de covid-19, cauza - o infecție.

Reporter: Am discutat cu mulți medici care au recunoscut că sunt răsplătiți dacă pe pacienții care sunt bonavi sau decedați îi trec pe foaie cu covid-19. Da, 13.000 de dolari de la MediCare. Iar dacă pacientul respectiv intră pe ventilator, primești 39.000 de dolari, de trei ori mai mult.

Dr. Mikovits: Să ucizi cu ventilatorul este ca și cum îl ucizi cu tratamentul. Ca medic trăiesc într-o paradigmă medicală falsă. Iar acest tratament greșit face incredibil de mult rău unui număr mare de oameni, într-un timp scurt.

Reporter: De ce a fost lovită Italia atât de tare?

Dr. Mikovits: Italia are o populație foarte îmbătrânită, au mulți pacienți cu boli inflamatorii. La începutul anului 2019, Italia a primit o nouă variantă de vaccin antigripal cu tulpini diferite, inclusiv extrem de patogena H1N1. Acest vaccin a fost crescut în linii celulare canine (!). Câinii au extrem de multe coronavirusuri... Pot să spun că Asta a fost cauza. În timp ce țara iese din cea mai gravă epidemie de coronavirus, ne întrebăm ce s-a întâmplat cu HIDROXICLOROCHINA? Știm că hidroxiclorochina și zincul funcționează perfect pentru pacienți.

Apoi iese Fauci și spune: „Oh, nu.., nu.. S-a făcut un studiu „dublu orb”. Apropo, dr. Fauci: s-a făcut un studiu „dublu orb” și pentru vaccinul dvs.? Da??

Într-un studiu de piață la care au participat aproape 2300 de medici din 30 de țări, hidroxiclorochina a fost cotată ca cel mai eficient tratament împotriva virusului. AMA a spus că dacă doctorii vor folosi hidroxiclorochina (medicament ANTI-MALARIE), care a fost pe lista medicamentelor esențiale timp de 70 de ani; Fauci numește asta „informații hilare”, sute de pagini de date care spun că este eficient împotriva acestei familii de virus. Este un medicament esențial și ei îl țin departe de oameni.. Și nu doar acum. Când a apărut autismul era un medicament ANTIVIRAL, vechi de 100 de ani, medicament esențial pe lista OMS. Efectiv, le dădea o voce, o viață copiilor cu autism.

Monsanto l-a luat de pe piață. Nu-l puteai găsi nici dacă viața ta depindea de asta. Am încercat crede-mă, pe toate căile. Când le refuzi oamenilor așa un medicament și nu doar OMS, FDA sau CDC..., Tony Fauci ar trebui închis. Am putea avea o lume sănătoasă și ar fi bani suficienți, am putea da toți banii pe care-i câștigă ei pe brevete victimelor acestei plăgi a corupției.

Reporter: Putem spune că tot ce nu putea fi brevetat a fost închis intenționat pentru ca să nu se poată profita de asta? Absolut...

Dr. Mikovits: Interesul este ca să țină tratamentul departe de oameni, până când toată lumea va fi infectată și să forțeze vaccinarea știind că vaccinul antigripal a crescut cu 36% șansele de dezvoltare covid-19.

Reporter: De unde știți?

Dr. Mikovits: O publicație a armatei scrie că soldații vaccinați antigripal sunt mai susceptibili de coronavirusuri care se găsesc în toate animalele.

Dacă ai făcut vreodată vaccin antigripal, ți s-a inoculat un coronavirus!

Apoi utilizarea măștii. Mâinile sunt în contact permanent cu bacterii, stafilococi, iar izolarea statul acasă nu ajută. (Avem nevoie de celebra „imunizare de turmă”. Vezi Suedia! n.m.) Spălarea pe mâini, dezinfectarea sistematică, ca să te protejezi exact de acele lucruri de care are nevoie omul ca să supraviețuiască. Nu suntem imuno-deficienți. Dacă sunteți în vârstă ar trebui să ieșiți afară fără mască, fără mănuși. Interacțiunea cu societatea este benefică. Stând la distanță bacteriile și virusurile prietenoase nu ne protejează, și devenim sensibili la diverse infecții care abia așteaptă să te prindă fără protecția acelor bacterii care te ajută să lupți. Apoi vom ieși toți din case cu un sistem imunitar scăzut și vom începe să facem schimb de virusuri și bacterii. Ce credeți că se va întâmpla?

Dacă se va redeschide totul, va fi un număr mare de îmbolnăviri! Piesele de rezistență a sistemului imunitar sunt virusurile și bacteriile.

Nu sunt primul virusolog care spune că trebuie să facem exact invers!

Purtând mască îți activezi propriile virusuri. Te îmbolnăvești prin activarea propriilor coronavirusuri și dacă se întâmplă să fie SarsCov-2 atunci ai o mare problemă. Nu sunt primul care spune că trebuie să facem exact invers ca să oprim virusul și să căpătăm imunitate.

De ce închizi plaja? Sunt bacterii în nisip și în pământ, microbi vindecători în APA sărată! Aceste instituții care ne poluează mediul și corpurile au avut de lucru în manipularea maselor. Marile platforme sociale cenzurează informația, astfel încât nu mai este permisă nicio voce contrară în această țară „liberă” (Statele Unite). Vezi experiența din 2001: Societatea poate fi păcălită așa prin propaganda Media până în punctul în care ajungem să ne urâm unii pe alții.

Sper ca acesta să fie apelul de trezire a întregii Americi.  E minunat să vezi medici care se trezesc. Voi ce faceți? Sunt aici să-mi apăr libertatea familiei, drepturile pacienților mei de a alege ce să facă cu viața lor. Plandemie. Știri false, falsă pandemie.

Reporter: Sunt șocat câți doctori acceptă minciuna. Sau nu?

Dr. Mikovits: Uniți-vă medici cu conștiința curată! Nu mai încălcați Jurământul de a nu face rău. Le spun: „Iertați-vă!”  Deși sunt cu cele mai „bune” intenții, datele care ne-au fost date (vis-a-vis de covid) sunt false. La școală am fost învățată cu totul altă știință. Azi, nu primești fonduri dacă nu ești de acord cu politica partidului. Nu ți se publică lucrări și lucrul cel mai greu de înghițit pentru noi este faptul că publicațiile științifice răstălmăceau descoperirile care ar fi putut vindeca totul.

Comunitatea științifică să răspundă la întrebarea: Nu cumva aceste boli sunt propriile creații???

De când am ieșit din închisoare (!), am pornit o dificilă campanie de educație, trezind medicii. Fiecare doctor care a realizat că ar putea fi el însuși o parte a problemei, a devenit un Militant pentru o societate mai bună.

Dr. Fauci: „Am slujit sub 4 guverne... Nu încape îndoială că o pandemie așteptată vom avea!

Interferon Alfa, nu vaccin

Dr. Mikovits: Deci este Interferon Alfa, nu vaccin!!! Citostaticele ridică temperatura la 40 grade Celsius. E otravă curată! Vor să injecteze pe toată lumea cu Interferon Alfa astfel încât să ridice temperatura la 40 grade Celsius, dureri musculare, dureri de cap, vomitat, etc. Ca să ajungă omenirea pe mâinile lor. Soțul meu este bine. Mulțumesc lui Dumnezeu, după ce a refuzat timp de 7 ani nenorocitul de Interferon Alfa.

Reporter: Mulțumesc pentru timpul prețios acordat.


Editare: Viocomsa (c)

sursa foto: abc.net.au


Niciun comentariu: