Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 3 februarie 2021

MAREA TREZIRE


 MAREA TREZIRE

"Ca să știți!

- La fel era spus şi în 2018 şi în 2019 şi în 2020 și în 2021, dar erai conspiraționist şi scriai prea mult...

- Dacă ți-aș spune !!! E printre ultimele strigăte...

- Că sunt lucruri teribile pe lumea asta, pe care nici nu ți poți imagina !

Dacă ți-aș spune că umanitatea a fost luată ostatic, nu doar de guvernele noastre care sunt doar marionete, ci de un grup de oameni, foarte puternic numit "Elite" sau "Cabal", sau

"Illuminati", care sunt ei înșiși Manipulați de un grup de entități foarte negative.

Dacă ți-aș spune că noi, oamenii, am fost vânduți ca vitele, contra anumitor tehnologii, de care, evident, nu am avut niciodată parte !

Dacă ți-aș spune că aceste "Elite" sunt sataniști pedofili.

Dacă ți-aș spune că milioane de oameni şi mai ales copii au dispărut. Vânduți ca sclavi sexuali, pentru organele lor, pentru experimente, sau sacrificați în ritualuri sataniste, sau ca hrană pentru anumite grupuri !

Dacă ți-aș spune că toate aceste traficuri de sclavi sunt organizate de către cei care ne conduc!

Dacă ți-aș spune că războaie, atacuri, foamete și chiar unele fenomene «naturale», dezastre și atât de multe altele, sunt organizate de către ei, pentru a păstra oamenii în frică și astfel îi controlează !

Dacă ți-aș spune că aproximativ 80 % din convingerile tale, de tot ce ți-a fost insuflat în copilărie, de părinții tăi, sau în școală sau chiar în cărți, este fals ?!! Fie că este vorba de știință, istorie etc... şi chiar şi religia e coruptă. Că acest lucru este căutat de către ei şi face parte din programarea pe care oamenii o primesc pentru a-i împiedica să evolueze.

Dacă ţi-aş spune ca sunt capi, în fiecare bancă din lume, industrii farmaceutice, mâncare, mass-media... că tot ce poţi citi în ziare sau vezi la TV, e fals, pentru că este manipulat de ei. Că toate filmele / serialele de violență, viol, răpiri de copii, sunt făcute pentru a ne face să acceptăm inacceptabilul (ca pedofilia), să ne țină în frică, să generăm violență.

Și că multe filme de serie / ficțiune sunt de fapt raportate la lumea reala !

Că TV-ul este doar un instrument pentru a hipnotiza oamenii, pentru a-i prosti și pentru a-i manipula !

Legea Atracției este o lege universală, ceea ce face ca gândurile noastre să fie creative. Ne creăm lumea prin gândurile noastre, ne atragem ceea ce credem cel mai mult, ceea ce este în atenția noastră. Nu știm asta, doar ne auto-iluzionam că știm, dar cabala a înțeles-o de sute de ani şi a folosit-o pe seama noastră !

Așa că atunci când mass-media ne arată războaie, violență, toată ziua, ținându-ne în frică, noi creăm, fără a ști, ceea ce credem cel mai mult, scopul este de a supune la şi mai multă frică, mai mult război, mai multă violență. Noi le spunem "Egregori", sunt gândurile noastre creative care le materializează !

Dacă ți-aș spune că au plănuit să omoare 90 % din oameni pentru a-i controla mai bine (proiectul blue-beam), că ne-au otrăvit apa (pesticide, fluor), mâncarea (OMG-uri, pesticide...), pământul nostru , aerul nostru (Chemtrails). Că se lucrează chiar şi la viruși (bacterii, război biologic n.m.) capabili să elimine întreaga lume !!!!

Că se inventează boli, ne vând droguri care ne omoară dar nu prea repede așa că avem timp să le dăm banii care ne-au mai rămas !

Lasă-i să ne vaccineze copiii cu produse care i-au ucis, sau i-au dezactivat, pentru a îi reduce astfel încât să devină sclavi incapabili să gândească singuri ! TV, laptop-uri, jocuri video sunt, de asemenea, utilizate în acest scop !

Dacă ți-aș spune că banii nu există pentru că nu mai sunt indexați la aur, pentru că aurul lipsește . Banii noștri sunt doar un număr de pe un computer al băncii care le aparține, pot imprima cât de multe bilete vor, biletele de fapt au doar prețul de hârtie. Banii pe care-i faci atât de greu, sunt doar vânt, e doar o înșelătorie uriașă ! (Dar tu vei merge mai departe, nu-i asa ?) .

Dacă ți-aș spune că ei, cu tot aurul pe care l-au furat de la noi, au programe secrete, au construit sute de baze subterane, că există rețele de orașe și tuneluri mai jos de toată suprafața planetei !

Dacă ți-aș spune că ascund tehnologii care le-ar permite tuturor, să trăiască fără bani, să aibă tot ce le trebuie, şi fără nici o boală !

Dacă ți-aș spune că energia liberă există pe pământ de când ne-am născut şi ei o folosesc pentru a-şi ilumina orașele subterane, precum şi anti-gravitația, permiţându-le să meargă acolo unde vor în spațiu ! (Asta e discutabil, pentru că nu li se mai permite... n.b.)

Dacă ți-aș spune ca au "replicatori" capabili să creeze absolut totul de la atom, că le folosesc pentru a obține mâncare sănătoasă, şi de 100 de ori mai hrănitoare ca a noastră, precum şi orice obiect !

Dacă ți-aș spune că sunt în măsură să repare orice țesut uman și chiar să refacă corpul nostru în întregime așa cum am fost acum 20 de ani (a se vedea Corey Goode și Emery Smith). Că sunt capabili de a clona așa cum vor ei !

Dacă ți-aș spune că se pot "juca" cu timpul și au făcut-o deja de mai multe ori (a se vedea efectul mandela/ lumile paralele!).

Dacă ți-aș spune că sunt în contact cu entitățile (jinn), că fac schimb cu entități negative prin utilizarea oamenilor ca monedă de schimb, prin spălare de creier (ne-au demonstrat-o de fapt.)

Dacă ți-aș spune că sunt o mulțime de grupuri de entități pozitive și negative care trăiesc pe pământ dinaintea noastră (milioane de ani). Citește Coranul de pe jinn.

Cred că dacă ți-aș spune toate astea, ți-aș strica ziua un pic şi probabil m-ai lua drept un nebun fanatic .

Atunci, poate că ar trebui să vorbesc cu tine despre miile de oameni care se trezesc la aceste Adevăruri.

Pentru că da, ceva extraordinar se întâmplă, planeta Pământ își cere birul, asta înseamnă că se duce la un nivel mai ridicat de conștiință. Și da, Pământul ca și alte planete şi universul au o Conștiință. Ceea ce înseamnă că şi noi, oamenii, va trebui să ne înălțăm. Și asta înseamnă că trebuie să ne trezim, dintr-un punct de vedere spiritual, dar şi să fim conștienți de realitățile acestei lumi. Această creștere duce la un aflux de energie-Lumina Divină, DUMNEZEU CREATORUL, Sursa Creativă care crește în valuri, care cauzează multe simptome precum oboseala, hipersomnie sau insomnia, reînnoirea energiei sau din contră, pierderea de energie, vise ciudate etc...

De ce ești uneori obosit şi uneori plin de energie ??

Acesta este motivul pentru care "Elitele" din această lume au făcut totul pentru a ne ține în involuție. Pentru că o dată treaz, omul devine conștient de sistemul din jurul lui, şi când o mare majoritate de ființe umane sunt conștiente de această manipulare, întregul sistem se va prăbuși.

Si asta este exact ceea ce se întâmplă ! (îți spui că știai ?)

Aș putea să-ți ofer sute de ore de citit, video, mărturii care să confirme toate astea.

Dar sistemul este pentru ca oamenii să fie prea ocupați să-şi câștige viața (existența n.b.), să supraviețuiască şi nu au timp să studieze toate astea ! Și uneori, cei care încep să se trezească sunt atât de speriați de ceea ce descoperă că preferă să fie în negare, preferă să rămână în mica lor închisoare pe care o cunosc, de frica schimbării. Exista printre noi, oameni cu un imens potențial, din toate punctele de vedere, care aproape că undeva chiar şi fără știrea lor, au mai fost aici şi în trecut, sub diverse forme şi ființe, cu fluențe şi impact uriaș asupra oamenilor, prin cuvinte, prezență, priviri, dialog, energie şi toate celelalte. Găsiți-i !

 

Un Eveniment apropiat

Dar, foarte curând va fi un Eveniment. Un Eveniment pe care nimeni nu-l poate rata pe această planetă, ceea ce va ridica conștiința multor oameni.

Oamenii nu-şi vor aminti doar cine sunt cu adevărat, dar, de asemenea, vor învăța să folosească o mulțime de haruri pe care le au, dar despre care nu li s-a spus.

Și află tot ce ți-am spus, prin mass-media lor că în acel moment vei fi exonerat de orice interferență negativă.

Asta va fi un "Enorm Șoc" pentru umanitate !

Pentru că în umbră, unul, sau mai degrabă câteva grupuri pozitive foarte puternice, numite "Alianță ", "mișcarea rezistenței" lucrează pe pământ, şi în cer pentru a ne scăpa de cabala şi de grupul "Himera" care este în partea de sus a acestei piramide. Președintele Donald J. Trump, care este atât de violent criticat de mass-media franceză, dar și de cea americană, lucrează pentru a scăpa de toate rețelele de pedofili, trafic sexual, droguri, trafic de organe... dar, desigur, toate acestea rămân ascunse pentru moment, chiar dacă Mesajele de pe twitter sunt uneori foarte explicite şi chiar dacă un anumit "QAnoon" aproape de președinte lasă mesaje anonime pe unele forumuri pentru a-i informa pe cei mai treji dintre noi, care informează mulțimea la rândul său.

Dar n-o s-o citești în ziarele de dimineață !

M-ai întrebat de ce am ajuns surori și frați în afara de ceea ce ți-am spus. Să știi că nimic nu se întâmplă din întâmplare !

Cei din partea de sus a piramidei, au avut grija să uite să ne spună, că sufletele noastre sunt făcute să trăiască cu familia lor de suflet, pentru că este această ENERGIE A IUBIRII care ne va face să evoluăm spre ascensiune şi tot ei au avut grija de a le separa.

Aici, ar trebui să vă explic că totul este vibrație energetică, fiecare om lăsându-şi semnătura sa de vibrații . Cei din aceeași familie de suflete au semnături foarte apropiate. Acesta este modul în care familiile sufletelor se recunosc şi sunt atrase una de cealaltă. Astfel de suflete, se cheamă reciproc, sunt indispensabile, destinația acestora, este : Împreună ! Trebuie să va fi simțit munca personală, sau neglijența spulberate pentru a face să dispară o astfel de chemare , dar nu permiteți, ci mai degrabă trebuie să ascultați "Sinele Superior". În acel moment îi ascultăm îndrumarea interioară, sfaturile sale şi simțim vibrațiile celorlalți.

Familiile sufletelor, în mod conștient sau inconștient, au început să se întâlnească. Există o mulțime de schimbări de viaţă pe pământ în ultimii ani, pentru că familiile de suflete se regrupează. Cei mai treji pot simți vibrațiile oamenilor din familia lor de suflet chiar dacă aceștia nu sunt treziți. Acest lucru explică unele "Atracții" pe care oamenii le pot avea între ei, fără să știe de ce şi care sunt adesea interpretate greșit… Într-o lume normală, am fi majoritatea în cupluri cu sufletul nostru geamăn, înconjurat de sufletele noastre pereche şi de tovarășii noștri de suflet. Să țineți minte aceasta . Sufletele pereche se caută, se rănesc, din frici, dar se vor iubi nespus unul pe celalalt . Dacă vi le-ați găsit, veți ști, sau știți deja şi atunci căutați neobosit să fiți unul lângă celălalt. O familie de suflet, este un grup de indivizi care au aceeași direcție a vieții, așa că lucrează împreună în armonie şi împărtășesc IUBIREA Necondiționată. Întreaga societate în care oamenii sunt reuniți în familia de suflete este, prin urmare, o societate perfect armonioasă (spre deosebire de cazul actual).

Nu sunt aici din întâmplare, iar dacă te deranjează să citești acest articol, vei ști cine sunt, de ce sunt aici. Misiunea mea este de a ajuta oamenii să se trezească, în cel mai bun caz după Evenimentul care se va întâmpla, orice ar fi înainte de 2025, dar foarte probabil în anul 2021, pentru că lucrurile din culise sunt foarte avansate !

 

Suntem mii cei care avem această Misiune.

Au trecut mulţi ani acum, de când lucrez la asta, să ajut oameni ca tine care sunt în "Sistem ", așa cum mi-ai spus, să mă trezesc, să devin conștient şi Realitatea lucrurilor e lungă, dar aproape că am ajuns acolo, pentru că Adevărul şi Lumina câștigă întotdeauna ! Si să nu uităm, că Realitatea nu e singulară .

Așa cum v-am spus mai sus, Legea Atracției, creează ceea ce ne concentrăm în modul cel mai masiv, de aceea organizăm meditații planetare, unde mii de treji, se adună în gând prin concentrarea asupra Păcii și Eliberării Planetei. Acest lucru face posibilă eliminarea negativității, pe care o trimitem cabalei, pentru a aduce Lumină pe Pământ şi pentru a permite altor persoane să se trezească . Aceste meditații sunt organizate în vremuri de bun augur, calculate pentru fiecare suflet de pe această planetă, care poate avea puterea de a elibera umanitatea folosind puterea noastră colectivă de creare.

Îți poți imagina un voal lung de lumină protectoare care arde entitățile satanice.

Forțele întunericului au folosit această putere timp de sute de ani împotriva noastră, dar sunt mult mai puțini (1 % din populație), fiecare om care se trezește își folosește puterea creativă împotriva forțelor întunecate.

Împreună, Puterea Noastră este Nelimitată !

M-ai întrebat dacă lucrurile vor fi mai bune sau mai rele. În realitate, totul este o chestiune de vedere.

Pentru cei care nu vor ști nimic, în timpul evenimentului, vor lua totul precum o lovitura strașnică în cap, cam ca tine acum.

Dar diferența este că probabil trebuie să te îndoiești de ceea ce citești, ceea ce probabil te va conduce să faci cercetări, așa că vei putea asimila lucrurile puțin câte puțin. Doar dacă vei căuta şi-ți vei dori să știi .

Pentru că nu-ți cer să mă crezi pe cuvânt, ci să-ți faci propria ta cercetare.

- La Eveniment, oamenii vor vedea toate acestea la televizorul lor și în ziare și în același timp toate băncile se vor închide, sistemele de plată card, transfer, retragere de numerar, e.t.c., nu vor mai funcționa !

Va fi brutal şi oamenii vor fi, probabil, în panică. Pentru nimic, absolut nimic nu va mai fi ca înainte ! De aceea e mai bine ca oamenii să fie treji înainte ! Pentru unii, șocul va fi prea mare, vor fi în stare de șoc, unii vor putea să-şi pună capăt vieții. Pentru că s-a întâmplat ceva groaznic şi asta e doar o avanpremieră.

Nici nu vă imaginați câte vor mai putea fi !

Odată ce oamenii încep să realizeze ce se întâmplă, vor realiza cum contul lor bancar s-a umflat în mod miraculos, nu va mai fi sărăcie pe pământ, noi tehnologii vor fi puse la dispoziția oamenilor, relativ repede, acest lucru va duce la multe schimbări de Viață, cât și la mai multe profesii care vor deveni depășite, cu energie liberă, anti-gravitație şi portaluri, mijloacele de transport se vor schimba (gata cu mașinile, cu scuterele !!!).

Oamenii vor fi vindecați datorită noilor tehnologii de vindecare, nu va mai fi nici o boală de îndată ce toate otrăvurile sunt curățate, dar şi datorită alimentelor sănătoase. Oamenii vor trăi mult mai mult.

Scopul oamenilor va fi Evoluția lor Spirituală, în loc de evoluția materială. Treptat, banii vor dispărea, societatea se va baza pe serviciul gratuit pentru alții, deoarece nu vom mai avea nevoie să lucrăm cu noi tehnologii. Oricum, o să fie o schimbare radicală a vieții pe pământ la toate nivelurile. Dar primele luni / ani vor fi, probabil, dificili/e . Mai bine zis, sigur !

Evident, toate grupurile negative vor fi curățate sau încarcerate, nu va fi nici un război, crime... vom trăi într-o lume a Păcii şi a Abundentei.

Toate acestea sunt pentru cei mai buni, dar schimbarea va fi brutală, iar unii nu o vor sprijini. Unele suflete au ales serviciul la self (negativ) mai degrabă decât serviciul pentru Binele Umanității (pozitiv), o lume căreia îi convine « iadul », în timp ce alte suflete au ales să nu evolueze pentru că nu se simt gata, aceste suflete merg într-o altă lume care le convine și ... atât de mulţi oameni vor « pleca » sau vor dispărea la eveniment sau înainte și după !

- Sunt mii de clipuri video, sute de site-uri, în franceză, engleză şi în toate limbile care vorbesc despre toate astea (vezi pe youtube filmul « Prăbușirea Cabalei » !).

Foarte mulţi (majoritatea) dintre noi au suferit atacuri de toate felurile pentru a ne împiedica să vorbim şi să ne facem misiunea. Un atac al entităților negative… şi încă mai atacă...şi o vor mai face. În scurt timp , veți vedea cum veți fi proprii voștri prizonieri în toate fricile pe care vi le vor inocula !

Vei avea nevoie de timp pentru a asimila toate aceste lucruri şi informații , dar acum este Timpul !

ÎNCĂ O DATA ÎN PLUS ESTE TIMPUL, UMANITATEA SE POATE TREZI !

Este deja foarte banal de a vorbi despre toate acestea pe rețelele sociale… realmente oamenilor, nu le pasă…

- Cine ești tu acum ? Ai tot ce-ți stă la dispoziție ca să te trezești…ca să te trezești !!!

- Ești liber să alegi !"

(Acest articol a apărut în anul 2018, continuând să rămână public şi în 2019, 2020 şi în 2021 !)

 Virtual.Allison

Niciun comentariu: