Faceți căutări pe acest blog

luni, 11 aprilie 2022

Raport energetic aprilie 2022


 

de Jennifer Hoffman 6 aprilie 2022

Aprilie începe și se termină cu o lună nouă, 30 de zile pentru a trece de la începuturi la sfârșituri la începuturi din nou. Tema sa este „rise and shine” – observați că cuvântul „rise” este primul. Putem străluci fără să ne ridicăm, dar este mult mai eficient să ne ridicăm și să ne strălucim luminile la o frecvență mai mare și cu o lumină mai strălucitoare.

O altă temă din aprilie este „reposedarea”, care este cu un pas deasupra conceptului de „recuperare”, înseamnă a revendica proprietatea. A deține ceva înseamnă a-l deține, așa că atunci când ne recâștigăm puterea, revendicăm ceea ce deținem și îl aducem înapoi în câmpul nostru energetic și în realitatea noastră. Ce ai nevoie pentru a recupera acum?

Ce aspecte ale puterii tale ai dat, nu ai revendicat, ai lăsat pe alții să împrumute, să folosească sau să ia? Bucuria, liniștea sufletească, inima și spiritul, încrederea, stima de sine?

Aprilie este o lună bună pentru a vă recăpăta energia. Veți avea nevoie de el pentru a lua măsuri intenționate și inspirate luna aceasta.

Pe măsură ce începem o nouă lună, ne putem uita înapoi la evenimentele anului și ne putem întreba „ce s-a întâmplat”. Dacă sunteți ca mine, ultimii doi ani au fost o scădere, o estompare de evenimente și energii care ne-au pus pe noi și lumea într-un impas. A fost un șoc uriaș pe care l-au trăit toată lumea și, în timp ce suntem în creștere, nu suntem încă pe deplin recuperați. Va dura ceva timp, iar luna aprilie plină de acțiuni ne va oferi o mulțime de energie pentru a face noi alegeri, a porni pe noi căi, a întruchipa lecțiile și învățarea noastră și ne va deplasa mai departe de-a lungul spiralei ascensiunii.

Aceasta este o lună pentru acțiune, dar în contextul unei inițieri spirituale în care vom fi inițiați în spirit, adevăruri spirituale și viață plină de spirit. Pregătește-te pentru câteva explozii de sincronicitate universală, dreptate, împuternicire conștientă de sine și sincronizare divină, pentru că despre asta este vorba în aprilie.

Dacă ați simțit că trăiți în două lumi, care experimentează dualitatea multidimensională, care este unul dintre efectele secundare ale integrării 5D în 3D, veți simți mai mult asta luna aceasta. Cu energia spirituală puternică a unei prezențe uriașe a Peștilor și a conjuncției Jupiter/Neptun în vigoare toată luna, cei care sunt foarte evoluați spiritual vor merge mai departe, pe măsură ce cei care nu sunt se vor trezi. Acesta este motivul pentru care unul dintre aspectele lunii aprilie va fi închiderea cu multă muncă karmică și Vindecător martir pe care atât de mulți dintre noi am făcut-o. Va fi timpul ca noi să trecem de la a fi vindecătorii la alții, deoarece avem propria noastră muncă de făcut în spațiul energetic 5D, în timp ce cei care se trezesc își vor găsi propriii profesori.

Aprilie începe și se termină cu o lună nouă, 30 de zile pentru a trece de la începuturi la sfârșituri la începuturi din nou. Tema sa este „rise and shine” – observați că cuvântul „rise” este primul. Putem străluci fără să ne ridicăm, dar este mult mai eficient să ne ridicăm și să ne strălucim luminile la o frecvență mai mare și cu o lumină mai strălucitoare.

O altă temă din aprilie este „reposedarea”, care este cu un pas deasupra conceptului de „recuperare”, înseamnă a revendica proprietatea. A deține ceva înseamnă a-l deține, așa că atunci când ne recâștigăm puterea, revendicăm ceea ce deținem și îl aducem înapoi în câmpul nostru energetic și în realitatea noastră. Ce ai nevoie pentru a recupera acum? Ce aspecte ale puterii tale ai dat, nu ai revendicat, ai lăsat pe alții să împrumute, să folosească sau să ia? Bucuria, liniștea sufletească, inima și spiritul, încrederea, stima de sine? Aprilie este o lună bună pentru a vă recăpăta energia. Veți avea nevoie de el pentru a lua măsuri intenționate și inspirate luna aceasta.

Vom experimenta, de asemenea, respingerea și reechilibrarea în relații luna aceasta, o recalibrare a propriei noastre energii și modul în care o folosim și o împărtășim. Gata cu căile Vindecătorilor Martiri, este timpul să îmbrățișăm, să numim și să revendicăm Măiestria noastră Împuternicită. Respingerea este un răspuns la nealinierea energetică. Ai considerat că cei care te resping sunt foarte conștienți că nu sunt aliniați energetic cu tine?

Nu-i putem ajuta pe cei care nu sunt dispuși să fie ajutați, care nu doresc ajutorul nostru și care cred că suntem nepoliticoși, prevăzători și le impunem voința atunci când încercăm. (...) A fost o lecție grozavă pentru mine că nu este în interesul meu să subliniez erorile sau inconsecvențele pe care cineva le face, chiar dacă îl face să pară prost, needucat și greșit.

Ne-am mutat de la vibrația 9 din martie 2022 la vibrația 10 din aprilie 2022 și acesta este un loc mai confortabil. Sfârșiturile nu sunt niciodată confortabile, deoarece preferăm mult distracția și noutatea începuturilor și dorim ca ceea ce nu mai este distractiv sau plăcut să dispară, să dispară și să dispară din viața noastră. Dar, după cum știm, nu se întâmplă așa. Finalele nu trebuie să fie inconfortabile, dar trebuie să fie intenționate și necondiționate. Un final este o confirmare că am rămas fără drum de energie pe acea cale și ne dorim altceva. Nu este o judecată, este o afirmare a pregătirii noastre de a trece într-o frecvență, spațiu și nivel energetic diferit.

Fragment. Sursa blog:

enlighteninglife.com


Completare:

Metaforic, luna aceasta este precum „munca” carbonului până la „renașterea” prin cristalizare. LUMINA trebuie să treacă printr-o mulțime de „zgură” pentru ca „lumina” noastră să se alinieze cu adevărat cu LUMINA MAI MARE. Pe măsură ce Luna Nouă (1 aprilie), conjuncția Jupiter/Neptun (12 aprilie), Luna Plină (16 aprilie) și Eclipsa de Soare (30 aprilie) se pregătesc să vină „pe scenă”, energia cosmică va crește în număr, forță și potență. Mai mult, următorul Mercur Retrograd își va începe „repetiția generală” („pre-umbra”) aproape de sfârșitul lunii aprilie pentru „premiera” sa (din 10 mai până pe 3 iunie) și își va lua „arcul” și „ bis” (perioada post-umbră) pentru câteva zile după aceea.

Aprilie, mai și cea mai mare parte a lunii iunie, care este primăvara (emisfera nordică) și toamna (emisfera sudică), este un anotimp al ÎNĂLȚIMILOR DE LUMINĂ.

foto Viocomsa (c) 


Niciun comentariu: