Faceți căutări pe acest blog

vineri, 24 ianuarie 2014

NODURILE SI NULURILE PAMANTULUI (conspect dupa KRYON)

Transmisiune de la Kryon prin Lee Carroll - actualizare decembrie 2013 (ii multumim Alexandrei)
Ce sunt nodurile si nulurile? De ce ne-ar pasa? Despre ce este vorba?

Nodurile si Nulurile reprezinta atribute diferite ale energiilor de pe planeta. Exista numeroase noduri si nuluri pe toata planeta. „Pleiadienii” sunt parintii nostri spirituali, care au insamantat aceasta planeta cu ADN divin. Aceasta este povestea creatiei multor populatii indigene de pe planeta si ea reprezinta, in acelasi timp, invataturile lui KRYON. Ea este responsabila pentru problema ADN-ului lichefiat, care a facut sa avem 23 in loc de 24 de perechi de cromozomi, cum au celelalte animale. Acest lucru striga in fata biologilor faptul ca nu suntem de aici. In acelasi timp in care Pleiadienii au sadit samanta omenirii, ei au asezat capsule ale timpului, in ADN-ul nostru, pe GAIA si in cetacee (balene si delfini).
Kryon a aratat ca printre numeroase capsule ale timpului de pe GAIA, exista 12 capsule principale. Aceste 12 capsule ale timpului sunt reprezentate de 24 de locatii geografice. Motivul este ca fiecare capsula a timpului cuprinde o pereche polarizata, formata dintr-un nod si un nul.
Informatia legata de noduri si nuluri este foarte noua si complexa si se gaseste intr-un singur loc. De fapt, este atat de bine ascunsa, incat acest lucru pare premeditat, ca si cum Kryon ar fi vrut sa incepem sa o adunam si sa punem intrebari obisnuite, la care sa primim raspunsuri specifice. Exact asta s-a intamplat.
Exista acum o alta carte Kryon si un alt website care se va ocupa de aceasta problema. O noua autoare si-a combinat pasiunea pentru mediu cu cunoasterea spirituala a lui Kryon.
As vrea sa va prezint prima carte legata de Kryon si care nu este scrisa de mine (Lee Carroll)! Efectul Gaia – Remarcabilul sisitem de colaborare dintre Gaia si omenire. O puteti cumpara de pe site-ul KRYON. Cartea este scrisa de o autoare australiana, naturalista Monika Muranyi si reprezinta o compilatie a tot ce a transmis vreodata KRYON despre Gaia! Este ceva ce eu nu as fi avut niciodata timp sa fac si cuprinde si noi mesaje de la Kryon, dupa cum ati ghicit si intrebari legate de noduri, nuluri si capsule ale timpului. (Urmare a noilor informatii pe care Kryon le-a scos treptat la iveala, Monika Muranyi  a alcatuit o harta cuprinzand locatiile acestor energii in CARTEA GAIA de pe site. N.c.)
Nu-mi scrieti sa ma intrebati de ce portalul vostru favorit nu a ajuns pe lista. Nu este vorba despre portalurile de pe planeta. Este vorba de 12 capsule principale ale timpului, reprezentate de 24 de locatii pereche, nul si nod. Unele dintre acestea au atras Oamenii cu miile, in timp ce altele sunt atat de indepartate, incat Oamenii nu pot ajunge usor la ele. Asa ca, nu fiti suparati daca locul epifaniei voastre nu se afla pe lista. Exista multe capsule ale timpului pe planeta dar numai douasprezece sunt principale.
Kryon mai are de revelat imperecherea exacta a nodurilor si nulurilor. Tineti minte: cele 12 capsule principale ale timpului sunt perechi polarizate. Prima pereche a capsulei timpului a fost stimulata de Corul Lemurian, din 21 decembrie 2012. Kryon a descris metaforic acest eveniment, ca fiind introducerea unei chei intr-un lacat, pentru a deschide accesul la toate aceste capsule ale timpului. Perechile capsulelor timpului raspund la actiunea compasiunii declarate. In cadrul experientei Corului lemurian din MAUI, KRYON ne-a spus sa repetam experienta corului, folosind combinatii de tonuri, pentru a schimba planeta. Atunci, aceasta este prima actiune imediata despre care aflam… grupurile mari de oameni, care dau atentie unor anumite tonuri si le canta, pot deschide usile energiei, care este pregatita sa se raspandeasca pe planeta – energie de care Pleiadienii stiau ca vom avea nevoie… cam pe Acum.
Recent, Kryon ne-a spus mai mult despre capsule. Ele NU SUNT capsule 3D pamantene, in care lucrurile sunt ingropate si scoase mult mai tarziu, spre a fi cercetate. Acestea ar fi capsule ale TIMPULUI din trecut. Cele cu care lucram noi sunt capsule ale TIMPULUI de ACUM, care elibereaza energii pentru viitor. Conform lui Kryon, „timpul” din CAPSULA TIMPULUI este TIMP REAL. (Lee Carroll)

NODURI SI NULURI
Informatii adunate de Monika Muranyi, pentru noua ei carte: Efectul Gaia – Remarcabilul sistem de colaborare dintre Gaia si omenire (Un rezumat al informatiilor transmise de KRYON)
CE SUNT ELE? Acestea sunt definitiile specifice date de Kryon:
NODURI: Exista 3 feluri de noduri: portal, vortex si vortal. Un portal este un nod care se suprapune si amplifica Gaia. Un vortex este atunci cand energiile se ciocnesc si energia se misca in mod constant. Pentru unii, a te afla intr-un vortex poate fi bine pentru o vreme, dar este greu sa traiesti acolo. Un vortal este jumatate portal si jumatate vortex. Nu exista simetrie cu aceste linii si ele apar atat sub Pamant, cat si pe Pamant. Astfel, lucrurile devin mai complexe decat credeti. Toate aceste linii sunt create de Reteaua Cristalina – si Reteaua Cristalina este creata de constiinta omeneasca.
--KRYON (parafrazat)--
Parte a unui raspuns a lui Kryon, la o intrebare din Cartea Gaia.
Nodurile sunt exact ceea ce a fost la inceput: Ele sunt locuri de o intensitate imensa, in care Reteaua Cristalina poate sa depoziteze capsulele timpului cuprinzand modelul de creatie, dupa cum au fost ele plasate de Pleiadieni. Asadar, nodurile pot fi si pe teren inaltat si sa se simta foarte bine. In orice caz, dupa cum s-a mentionat mai inainte, nodurile sunt deseori locuri mai putin accesibile sau dorite pentru habitatul normal, datorita energiei  intense. Oamenii sunt insa oricum foarte atrasi de ele si populatiile indigene de pe glob isi construiesc deseori temple, in aceste locuri.
Aceste capsule ale timpului trebuie sa se afle pe planeta ca plan al energiei creative de la inceput, a Gaei. Pe masura ce sunt eliberate treptat, aceste energii modifica Reteaua Cristalina, pentru a ajuta la transformarea constiintei Umane si a crea, intr-un final, o planeta inaltata.
Aceste modele nu sunt numai informatie. Ele sunt portaluri cuantice ale vietii Pleiadiene. Acest lucru este greu de explicat, dar ganditi-va pentru o clipa la energia cuantica, ce exista in doua locuri, in acelasi timp. Acesta este un atribut chiar si din fizica voastra cuantica, asa ca nu are de ce sa vi se para ciudat. Ganditi-va deci, o clipa, ca insasi viata poate avea aceste atribute (sa existe in mai multe locuri). Prin urmare aflati ca creatorii semintelor voastre s-au aflat intotdeauna aici, intr-un anumit mod cuantic si ca ei sunt in capsulele timpului.
Atunci cand simtiti aceste energii in 3D, aveti tendinta de a le lineariza pe toate. Si atunci, aceia dintre voi care sunt sensibili vor vedea un oras sau vor simti entitati care s-ar putea sa va vorbeasca. Dar realitatea este ca aceste sentimente sunt doar atributele observarii energiei cuantice profunde, in 3D.
Muntele Shasta este una dintre aceste capsule ale timpului. Muntele este gata de activare si eliberarea capsulei timpului de acolo a si inceput. Dar, odata cu trecerea anului 2012, Pleiadienii pot juca un rol mai activ. Veti afla ce inseamna asta mai tarziu.
–KRYON-
NULURILE: Atunci cand Reteaua Cristalina se suprapune cu reteaua Gaia, intr-un mod care conduce la anularea reciproca a energiei lor, aveti un NUL. Un nul este, prin urmare, un loc in care lipseste Reteaua Cristalina si in care aveti doar energie Gaia pura. –KRYON (parafrazat)—
Parte a unui raspuns al lui Kryon, la o intrebare din Cartea Gaia.
Un nul sau teren vid poate fi resimtit ca fiind minunat, dar este prea covarsitor pentru a sta in el, pentru perioade lungi de timp. El reprezinta energie creativa pura. Este cu mult mai greu sa traiesti in el, iar locurile de pe Pamant unde exista, raman de cele mai multe ori nelocuite, din acest motiv (unele se gasesc si in ocean). Locul are si caracteristici ciudate ale campului magnetic, care creaza conditii dificile pentru forta vitala si pentru realizarea unor sinapse echilibrate ale creierului (care necesita un echilibru al campului magnetic, cu care sa fiti obisnuiti). Un astfel de loc conduce la dezechilibru si confuzie.
–KRYON—
Mai multe informatii despre capsulele timpului
Kryon a spus ca atunci cand Corul Compasiunii canta anumite perechi de tonuri, catre capsulele timpului, acestea sunt stimulate cuantic. Nu exista o deschidere sau inchidere ca atare, asa cum ne-am imagina intr-un mod linear. De exemplu, in cazul din Maui, din 2012, voi ati stimulat capsula Lemuriana si partenera sa polara. Si AMANDOUA au trimis un semnal.
Daca v-ati intoarce in Maui si ati face asta din nou, ar fi la fel de profund  si s-ar elibera noi atribute ale capsulelor timpului. Prin urmare, capsulele sunt acordate sa raspunda la constiinta zilei –KRYON 22 mai 2013 Moscova, Rusia—
Nu stim inca toate perechile, dar Kryon ne-a dat una: Maui este pereche cu Muntii Tibet si cei din Chad (Africa) si asta este una din cele douasprezece capsule ale timpului care a fost stimulata in timpul Corului Lemurian, din decembrie 2012. Cercetarile au aratat ca aceasta zona are anumite similaritati geologice cu Maui, deoarece are aceeasi natura vulcanica. Se mai pare ca se afla exact in partea opusa a Pamantului, fata de Maui.
Urmatorul eveniment va fi Corul Compasiunii, care va avea loc in Peninsula Yucatan, Mexic. Aceasta imperechere nu este cunoscuta, nici scopul si intentia ei nu sunt inca intelese. Dar, pe masura ce se dezvolta tonurile, ea ii va transmite dr.ului Todd, de catre KRYON la momentul potrivit. Instructiunile sunt insa clare… faceti-o!
In final, iata un fragment dintr-un mesaj transmis prin channeling, la Moscova – pe 26 mai 2013, dupa workshopul de armonizare al dr. Todd.

Partea a II-a:
Din mesajul lui Kryon, Moscova – 26 mai 2013
Dupa workshopul de armonizare al Dr. Todd Ovokaytys
„PIESA LIPSA”
Salutari, dragilor, sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Sunt atat de multe de discutat si atat de multe de explicat. De fiecare data cand ne aflam la o intalnire ca aceasta, suntem in mod deschis capabili sa eliberam o mica parte din imaginea de ansamblu.
S-a intamplat ceva in evolutia tonurilor. Incepem sa discutam la ce servesc ele, cu adevarat. Primul set a fost dezvaluit si interpretat intr-un loc numit inainte, Lemuria. Motivul pentru care a fost acolo, a fost in realitate putin ascuns si acum este dezvaluit. Locul din Hawaii in care corul a cantat este, de fapt, un loc cu doua polaritati si el reprezinta doua locuri de pe planeta. Am dezvaluit Dr. Todd Ovokaitys ca pa planeta exista un numar de capsule pleiadiene ale timpului. Ele reprezinta 24 de locuri, dar pentru simplificare vom spune ca 12 dintre ele sunt incarcate intr-un fel si celelalte 12, in alt fel. Astfel, in realitate, ele au o polaritate care creaza 12 perechi complete de capsule ale timpului. Atunci cand atingi una, cealalta este afectata. Aceste capsule profunde ale timpului au asteptat aceasta energie pe planeta.
Sfarsitul lui 2012 a fost momentul in care cheia a fost introdusa in lacat si astfel a fost deschis accesul la toate capsulele. Astfel, parte a seturilor de tonuri cantate acolo (Maui) a creat o cale de deschidere a accesului potential la toate aceste capsule de  planeta. Pentru a fi inteles mai bine voi iesi pentru moment din domeniul fizicii si voi intra in cel al metaforelor, mai usor de inteles pentru cei mai multi dintre voi.
Una dintre marile inventii pe care le are acum este televiziunea de inalta definitie – HD. Ea reprezinta acele ecrane enorme, care poarta unele dintre cele mai frumoase imagini pe care le-a vazut cineva la televizor. Ce inventie! (…) Stiinta a descoperit cu multa vreme in urma, ca toate aceste culori frumoase pe care le vedeti, va pot fi prezentate in ceea ce voi numiti  sistem de culoare aditiv. Se bazeaza pe ceva numit vedere umana tri-cromatica. Destul de simplu – inseamna ca cele mai frumoase imagini de pe Pamant pot fi prezentate cu ajutorul a trei culori! Aceste sunt: rosu, verde si albastru. Numai de asta aveti nevoie. Atunci cand sunt combinate corect, aceste culori creaza aproape orice culoare posibila pe care o pot vedea oamenii. Trei culori.
Atunci cand va uitati la orice televizor, nu va dati seama de cele trei culori. In schimb, vedeti milioane de culori, care va atrag privirea, toate formate din trei culori de baza. Acesta este secretul televiziunii in culori – simplifica transmisiunea a milioane de culori catre voi. Asa ca atunci cand are loc transmisiunea, sistemul ii trimite „informatie” televizorului, despre cum sa combine cle trei culori pe care acesta le creaza. Apoi, va da voua ceva ce recunoasteti… intregul spectru al vederii si imaginea de ansamblu.
Acum sa aplicam aceste cunostiinte, intr-o zona cu care, in realitate, nu sunteti familiarizati. Pot aplica aceasta metafora a televizorului, in multe feluri: sa vorbim mai intai despre fizica. Voi sunteti in 3D. Asa ca, sa zicem ca sunteti un televizor cuantic, ca om pe planeta Pamant. Sa spunem ca realitatea voastra 3D corspundetuturor pixelilor de culoare rosie (milioane de puncte de informatie, de pe ecranul televizorului vostru). Sa spunem ca atunci cand vorbesc as vorbi numai pixelilor rosii ai unui sistem cu mult mau mare. In 3D, voi primiti doar o descarcare partiala a ceea ce se se intampla cu adevarat.

Acum, sa va mai spunem ca pixelii rosii nu au absolut nicio idee despre cei verzi sau cei albastri. In aceasta metafora, s-ar putea sa credeti ca ei exista, dar nu ati vazut niciodata imaginea de ansamblu. Tot ce intelegeti e rosu. Realitatea voastra este asa. Cat timp ramaneti in supravietuirea 3D, nu puteti viziona nici un fel de energie cuantica sau multidimensionala. De fapt, voi aveti la dispozitie toti pixelii – dar, in 3D, nu obtineti decat rosul. (…) Asa ca nu avem la ce imagine frumoasa sane uitam si toti Oamenii stiu despre parti fara nicio referinta la imaginea de ansamblu.
Nu exista nimeni pe planeta, care sa aiba toate cele trei culori ale fizicii (metaforic vorbind). O, sunteti aproape! Dar asta inseamna, de fapt, ca nimeni de pe planeta nu poate vedea imaginea de ansamblu, care este transmisa, in mod constant, catre voi. Aveti numai doua culori din cele trei necesare, pentru a vedea ce se intampla cu adevarat. Fara informatii despre cum se combina culorile si fara culoare finala, este doar un „haos de pixeli”… piese disparate, care de cele mai multe ori nu au nici un sens.
Asadar, sa aplicam acelasi principiu si tonurilor care sunt cantate si invatate la acest workshop. Exista douasprezece capsule ale timpului, care au fost plasate pe planeta. Daca ati fost atenti la fizica lui Kryon, stiti ca totul in fizica vine in perechi. Asa ca, ideea ca insesi legile fizicii sunt si ele polarizate nu ar trebui sa fie dificila pentru voi. Ar trebui sa stiti, ca cele 12 capsule ale timpului de pe planeta sunt si ele perechi - perechi tridimensionale, reprezentate ca si locatii de pe planeta.
Tonurile: Un ton cantat, alaturi de altul, reprezinta si ele polaritatea. Acum stiti de ce sunt doua. Deoarece ei ii vorbesc polaritatii capsulelor timpului, sunt cantate pentru activare. Acest lucru este cu mult mai complex, asa ca nu ne vom ocupa de el acum. Dar sa stiti ca tonurile sunt si ele polarizate si, atunci cand sunt cantate impreuna, creaza o a treia energie. Retineti asta deocamdata.
Capsulele timpului reprezinta locuri de pe planeta, in care se intampla ceva din punct de vedere energetic – dar, deocamdata, vedeti doar doua… noduri si nuluri. Asa ca vom numi aceste perechi – capsulele rosu-albastre ale planetei. Sa spunem (folosind metafora televizorului) ca aveti un ton rosu si unul albastru. Le cantati impreuna. Unde este cea de-a treia culoare? In capsulele timpului sunt doar doua parti (nodul si nulul). Nu exista nicio triada in fizica, pe care sa o vedeti si, dupa cum am descris, totul este in perechi. Si ce-i cu asta?
Ei bine dragilor, nu asa functioneaza fizica reala. Asta vreau eu sa va spun astazi: cea de-a treia culoare din aceasta metafora este constiinta cuantica plina de compasiune. Este a treia energie care functioneaza ca si catalizator pentru celelalte doua, pentru a crea pixelul verde si a asigura imaginea completa! Ati putea chiar spune ca este informatia de care este nevoie pentru a pune totul laolalta. Dar, pana cand se va amesteca cu celelalte doua, imaginea de ansamblu nu poate fi vazuta. In plus, ironia este urmatoarea: Chiar si atunci cand este creata, daca stati pe loc ca pixel rosu albastru, nu veti vedea imaginea de ansamblu. Altii insa pot!
GAIA poate; Pleiadienii pot; orice civilizatie din galaxie, care are vedere cuantica, poate si ea! Ei vad transmisiunea voastra. Asta e ironia, nu-i asa? Ca voi generati imaginea, dar nu o puteti vedea. Nu inca, dar o veti vedea in curand. Intre timp le puteti trimite imagini, celor care le pot vedea.
Asadar, acum stiti un pic mai mult despre ceea ce se intampla, atunci cand cantati doua tonuri alaturate. Se creaza, prin constienta plina de compasiune, o a treia energie, marele pixel verde. Astfel, aveti pixelul rosu, reprezentand un ton in trei dimensiuni si pixelul albastru, reprezentand un alt ton. Dar, atunci cand oamenii canta cele doua tonuri, impreuna, constiinta divina a intentiei evenimentului genereaza pixelul lipsa si instructiunile pentru formarea imaginii.
Aceasta energie ii vorbeste perechii de capsule ale timpului, care sunt energizate pe planeta. Dar ascultati: Atunci cand doua capsule polarizate ale timpului sunt energizate, ele creaza si o a treia energie – pixelul verde lipsa, metaforic vorbind – si transmit o imagine cu milioane si milioane de energii si culori. Cateodata, imaginea este transmisa in pamant, atentionand pamantul, in legatura cu ceva ce faceti si care nu a mai putut fi transmis, inainte de rasucirea cheii in lacat, pe 21 decembrie. Cateodata, tonurile creaza o alta imagine, care este transmisa in galaxie, pentru a-i anunta pe aceia care vad imaginea de ansamblu, despre ceea ce faceti voi. Asadar, care este „piesa lipsa”?
Ascultati dragilor: Fizica nu este completa, fara constiinta divina a ADN-ului care este nucleul samanta. Fizica singura este compusa numai din perechi. Dar, fizica impreuna cu sacralitatea compasiunii alcatuiesc o triada… si toate trei se avanta spre comunicarea cu intreaga galaxie.
(…) De aceea va onorez astazi, deoarece, la un anumit nivel, voi simtiti ceea ce faceti. La un anumit nivel, voi conduceti masina de curse. Voi studiati tonurile, pentru a crea o a treia energie si acest interes anume in tonuri, incepe sa deschida capsulele timpului din corpul vostru, cu aceeasi imagine de ansamblu! Nici asta nu stiti incotro o sa va duca.
Aceasta este definitia credintei si a increderii si… a unui suflet batran. Binecuvantata este Fiinta Umana, care isi aminteste imaginea de ansamblu pe care nu o poate vedea inca. Dar, ei stiu ca vine de la Marele Soare Central si eforturile lor continua sa construiasca piesele motorului care, intr-o buna zi, ii va duce pe toti pe o planeta inaltata. In acest proces vor avea o viata mai lunga, sanatate si iubire, chiar fara sa o vada. Ei nu vad niciodata imaginea HD.

Acum, sa va mai spun ceva. Va veni o zi in care o veti vedea, dragilor. Este orasul de pe deal si va va lua respiratia.

 Si asa este.

--KRYON-
Noduri si nuluri (listate alfabetic)
NODURI
1.Glastonbury, Anglia
2.Insula Soarelui, Lacul Titicaca Bolivia
3 Machu Picchu, Peru
4 Maui, Hawaii, USA
5.Mont Blanc, Alpii Francezi - Franta
6. Mt Cook, Noua Zeelanda
7. Mt. Ida si Hot Springs, Arkansas USA
8. Mt Shasta, California, USA
9. Muntele Rila, Bulgaria
10. Table Mountain, Africa de Sud
11. Uluru, Australia
12. Peninsula Yucatan, Mexic
NULURI
1.Aneto, Pirinei Spania
2.Gunnbjørn Fjeld, Greenland
3.Meili Snow Mountain, China
4. Mt Aconcagua, Argentina
5. Mt Ararat, Turkey
6. Mt Fitz Roy, Patagonia Argentina
7. Mt Kailash, Tibet
8. Mt. Kilimanjaro, Tanzania, (Africa)
9. MunteleLogan, Yukon Teritoriile de Nord, Canada
10. Muntii Tibesti, Chad (Africa)
11. Muntii Ural, Russia
12.Varful Victoria, Tien Shan- Kazakhstan (Asia Centrala)

foto: Viocomsa

Niciun comentariu: