Faceți căutări pe acest blog

duminică, 14 februarie 2021

Predicții 2021

 


Predicțiile pentru anul 2021

Motto: Cunoște-te pe tine însuți, numai așa vei putea cunoaște planetele și zeii.. (Frontispiciul de la Delhi)

*Anul Bivolului de Metal, după zodiacul chinezesc (din 12 februarie) bani, sănătate și Iubire pentru fiecare! (Precizare importantă: Anul astrologic începe la echinocțiu, 21 martie, intrăm în anul lui Saturn n.b.)

Puterile noastre de manifestare sunt puternice, astfel încât ceea ce creăm să devină realitatea în care trăim, să putem folosi energia în orice mod dorim, astfel încât să ne concentrăm asupra expansiunii de înaltă frecvență și asupra lumii pe care ne-o dorim, în loc să fim descurajați de o „lume înnebunită”.

Există o putere enormă în conștientizarea colectivă comună a umanității este mult mai conștientă de ea însăși, de puterea sa de interconectare și de locul său în Univers decât a fost până acum. Acest lucru ne face mai puternici. Dacă gândurile erau puternice înainte acum sunt exponențiale.

Aceste previziuni sunt un fel de ghid de lansare a deciziilor, iar scenariile triste vă rog să nu le luați în considerare. Previziunile sunt un instrument pentru a vă gestiona propria viață în timp ce vă lansați...

Vorba aceea – Dumnezeu nu-ți bagă în traistă!

Ești gata să strălucești puternic încă un an?

Evit să prezic evenimente rele, deoarece e bine să știm că avem controlul asupra realității noastre individuale și colective. Universul ne îngrijește numai cu participarea noastră activă.

Tocmai s-a încheiat un an provocator 2020. Acest proces de înălțare se referă la muncă, muncă grea.

Anul 2020 anul clarității, încrederii și curajului. Ce aducem din 2020 în anul 2021? Curajul, încrederea, congruența, deciziile pe care le-am luat, lecțiile pe care le-am învățat și tot ce am depășit, astfel încât am creat o bază energetică pentru acest an.

Pe 21 decembrie 2020 Jupiter/ Saturn în Vărsător. Din 1226 nu s-a mai întâmplat. Mai mult decât o simplă conjuncție, ambele planete au intrat în zodia Vărsătorului, în același timp ne mutăm din energia pământului cu densitate grea – 3D, într-un ciclu de energie aeriană mai confortabilă pentru oricine este sensibil la energie.

Misiunea, scopul sufletului nostru este eliminarea tehnologiilor care nu servesc, nu aduc beneficii umanității... Simplu, nu-i așa?

La revedere 2020!

Ai obținut claritate despre viața ta în 2020? Elucidarea Adevărului chiar dacă a fost dureros, dificil de digerat.. Am câștigat curaj între a renunța și a merge mai departe, a ne depăși limitele energetice, pentru a satisface nevoile și temerile celorlalți. Deci, creăm o nouă bază energetică pentru noul an.

Pătratul Saturn-Uranus va dezvălui tehnologiile care nu servesc umanității și se va pune capăt „progresului științific” care nu aduce beneficii umanității.

TEME 2021

 1 Creația intenționată

2. Suveranitatea energetică

Creația intenționată înseamnă crearea puterii noastre de intenție, pentru a crea realitatea noastră. Stabilirea unei intenții și privirea – cu detașare, cum se desfășoară. Să participăm activ la credințele, gândurile noastre pentru a împinge energia înainte.

De la „Marea Trezire” la împuternicirea energetică

Haosul 2020 a reușit trezirea globală a ne-puternicirii, dominației, subjugării, controlului și agendei distopice care a fost imprimată zeci de ani. (Dominației 3D, controlului și iar controlului, suspendării libertăților civile).

Folosind puterea noastră mentală (viziunea clară), putem readuce lumea, viețile și stilurile de viață la normal. Trăind sănătoși, cu suveranitatea noastră energetică ne recunoaștem ca fiind controlorii energiei, a realităților noastre individuale și colective. Aici devenim întruparea sufletului nostru, un animus care reprezintă conexiunea noastră comună a Sursei și moștenirea noastră divină, a Luminii.

Pentru că suntem scântei individuale de Lumină Divine (entități divine încarnate n.b.), care emană dintr-o singură Sursă. Suntem împreună întruchiparea colectivă a Sufletului Unic care este Sursa tuturor. Conexiunea noastră Unică a Sursei, noi alegem modul în care exprimăm acestă conexiune...

PERIOADE DE PUTERE

...Sunt perioadele din timpul anului când energia este mai puternică și mai activă decât în alte momente.

Perioada ianuarie – sfârșitul lunii aprilie

Va fi o perioadă puternică de putere, deoarece cu excepția unui Mercur retrograd din 30 ianuarie – 20 februarie, orice altă planetă e în mișcare directă. Iar Mercur retrograd adaugă un strat suplimentar de forță noii noastre semnături de energie aeriană.

Când viața începe să revină la normal – blocajele se termină, haosul scade și ne obținem libertatea și viața înapoi!!!

Perioada a doua de putere acoperă lunile mai și iunie cu ciclul de eclipse din acest an

Cred că vom avea mulți oameni care se mută acasă, mergând în zone noi și creând noi comunități de prieteni și familii compatibile din punct de vedere energetic. Scriu despre înființarea familiilor noastre energetice de câțiva ani, acum suntem gata să facem asta. Oamenii s-au trezit.

Perioada a treia de putere acoperă septembrie și octombrie

Cred că vom vedea unele probleme meteo, activitate seismică, cutremure, plus un sentiment reînnoit de sine însușindu-ne realizările de peste an, ceea ce nu va fi ușor, dacă vom trăi în locuri cu sinergie - afinitate energetică cu noi, cu sufletul nostru.

Perioada patru – decembrie

Este marcată de un pătrat perfect Saturn/ Uranus, toată luna, care ne va duce în 2022. Tot la sfârșitul anului Nodurile lunare, axa destinului vor schimba semnul mutându-se în Taur/ Scorpion. Nodul Nord din Gemeni din 2020 au fost în același semn în anul 2000, așa că ne mutăm în alt ciclu energetic, unul mai Matur, mai considerat și mai experimentat. Ne amintim că pe fundal Pluton – (stăpânul morții, întunericului dar și a regenerării) este în Capricorn dragând, curățind cea mai întunecată densitate 3D...

Nu vă faceți griji, Universul are modalități foarte creative și ingenioase de a-i lua în sarcină pe cei care insistă să perturbe lumina și care insistă să trăiască în Întunericul lor. Pluton va fi activ până în 2023, deci încă 3 ani de... luptă/curățire (cu Oculta mondială... n.b.).

Jupiter face o singură conjuncție cu Saturn  în ianuarie și februarie 2021 în timp ce trece prin Vărsător, terminând anul cu o intrare în Pisces pe 30 decembrie. Acest aspect aduce un element energetic, evolutiv spiritual al anului 2021, care se va adăuga vibrației, la o gândire superioară a Vărsătorului solidar, altruist,  pe tot parcursul anului 2021.

Dacă avem o viziune clară asupra vieții, devenim ceea ce decidem.

Prin Legea Necesității absolute, materializând ce avem nevoie devenim puternici, altruiști, iubitori de bunăstare, adevăr, dreptate, libertate.

Bucuria este scopul nostru. Deci, să ne bucurăm!

În Pace și Iubire!

foto și redactare: Viocomsa (c)

Sursa: Jennifer Hoffman

enlighteninglife.com

*Cei încarnați în anul Bivolului (1961, 1973, 1985) au o constituție robustã, mers apăsat, o fire calmã, liniştitã, rezervatã. Foarte muncitori şi tenace îşi vor urmări cu încãpãţânare interesele, fãrã a leza însă pe ceilalți. Bivolul dã dovadã de multã responsabilitate şi onestitate, iar prietenilor şi familiei sale le este foarte devotat. "Tace şi face." Nu riscã, este văzut ca un om de bazã ferm, onest şi echilibrat. Din pãcate, conservatorismul şi tradiționalismul îl trag înapoi. De asemenea - rigiditatea, dezorganizarea şi atitudinea excesiv de autoritarã.


Niciun comentariu: