Faceți căutări pe acest blog

luni, 8 februarie 2021

MESAJ MATEI; 3 februarie 2021



Speranța argumentată din Nirvana de
MATEI:
”Testele sunt concepute pentru a detecta gripa și răcelile „obișnuite”, iar acestea sunt numite „variante”.
„Teoria conspirației” inventată de Ocultă (Illuminati).
Toată lumea din guvern trebuie să demisioneze și să se formeze un nou organism guvernamental (pe baza legii GESARA n.b.)
Oamenii de știință ai forțelor speciale extraterestre au scăzut potența virusului în vaccinuri în măsura posibilului... Eliminarea totală ar fi fi vizibilă...
Dar chiar și o toxicitate foarte redusă produce efecte adverse grave la persoanele cu imunitate slabă, iar numărul deceselor după vaccinare este în creștere.
Dacă vaccinarea este voluntară, vă recomandăm să o evitați.
Triada Întunericului: Washington DC-City-Londra-Vatican

MATEI mesaj prin mama sa Suzanne Ward:
Misiunea forțelor ușoare, un curs nou mai sigur; Guvernarea SUA; Istoria NESARA; Putin, Papa Francisc; vaccinuri covid; celulele cristaline

„Cu salutări iubitoare de la toate sufletele de la această stație, acesta este Matei. Pentru toți cei dezamăgiți de faptul că nu a fost întreprinsă nicio acțiune majoră în urmă cu trei săptămâni pentru a scăpa guvernul Statelor Unite de corupția omniprezentă, spunem, vă rugăm să nu fiți descurajați. Forța lucrătorilor în lumină nu a abandonat misiunea!
Când cei responsabili au primit o amenințare de oră târzie, care ar fi putut fi un dezastru național, au ales un curs sigur care, de asemenea, va oferi timp pentru o receptivitate publică mai largă. Nerăbdarea cu blocarea și dificultățile financiare ar putea reduce rezistența la noul curs, care va obține aceleași rezultate ca un eveniment dintr-o singură lovitură, dar în etape mai sigure.
Scuturările și arestările guvernamentale au loc în numeroase țări, iar Illuminati din Statele Unite știu că le urmează în următoarele luni. Nu știm dacă adevărul despre „pandemie” va apărea înainte ca arestările să fie cunoscute public, dar cu siguranță nebunia mascată, testarea și vaccinările își vor atinge sfârșitul, iar toți pacienții covid vor primi un tratament simplu și eficient. În niciun caz nu diminuăm pierderea profundă pentru familiile persoanelor care au murit din cauza bolii spunând că, în majoritatea cazurilor, respectă clauza de longevitate a contractelor sufletești.
Dragilor, când vă deplasați din nou liber, școlile și afacerile sunt deschise, iar participarea la biserici, evenimente sportive și sărbători mari reluate, dar viața nu va reveni la normal. Nici nu ai vrea să fie! Viața așa cum ați știut-o a fost controlată de înșelăciune masivă, lăcomie și condiționări sociale. Ceea ce se mișcă în liniște în timp ce vorbim este eliberarea civilizației Pământului.
Am fost întrebați de ce punem atât de mult accent pe ceea ce se întâmplă în Statele Unite. Acest lucru nu înseamnă niciodată că oamenii din alte țări sunt mai puțin valoroși pentru noi - toate sufletele de pe Pământ sunt membrii iubiți ai familiei noastre universale! Accentul nostru este modul în care Statele Unite sunt guvernate.

Triada Întunericului
În mesajele anterioare am spus că Illuminati sunt înrădăcinați în Washington, DC, sediul guvernului SUA, de unde controlează nu numai ceea ce se întâmplă în țara respectivă, ci influențează puternic ceea ce se întâmplă peste tot. Acestea sunt adânc înglobate și în Vatican și într-un cartier londonez - triada întunericului, ați putea spune - dar în rețeaua lor globală de domino, primii care vor cădea trebuie să fie Statele Unite, unde NESARA - National Economic Security and Reformation Act —Poate fi implementat. Importanța acestui act nu poate fi exagerată.
Toate prevederile acestei legislații au o mare semnificație, dar cea mai importantă este următoarea:
Toată lumea din guvern trebuie să demisioneze și să se formeze un nou organism guvernamental.
Acest lucru nu are nicio legătură cu politica partizană (cu fake-democrația actuală n.b.).
Nu se știe pe scară largă că, din 1871 până în prezent, guvernul SUA a condus Corporația Statelor Unite ale Americii, o corporație deținută de Illuminati și dictează modul în care trebuie să fie operat. Acest lucru este departe de ceea ce au intenționat fondatorii națiunii, care au stabilit noile state unite ca o națiune suverană cu o formă republicană de guvernare.
Iluminații cunosc legea universală - nimic nu există fără energie, tot ceea ce există necesită energie pentru a crește - și nu au lăsat nici o piatră neîntoarsă pentru a-l împiedica pe NESARA să câștige energie devenind cunoscut. Primul a fost ordinul gag emis de președintele Clinton, care a semnat legislația în 2000 la comanda armatei țării. Ordinul gag a interzis în mod legal oricui știa despre lege să vorbească vreodată despre ea și, din moment ce a fost ținut sub acoperire, au existat foarte puține gânduri și sentimente care să-i dea energie de creștere.
„Teoria conspirației” inventată de Ocultă
Dar când au început să apară cuvinte despre NESARA, inclusiv despre faptul că Sfântul Germain și indivizii care au evoluat spiritual de pe planetă au fost autorul Legii, energia a început să se construiască. Illuminati au scos cuvântul NESARA - este o „teorie a conspirației”. Au inventat acea etichetă, pe care o atașează la toate informațiile care îi expun și la activitățile lor urâte și au condiționat populația să creadă că tot ceea ce este etichetat „teoria conspirației” este ideea unor minți pe nesimțite.
Pentru o vreme, acea stratagemă a pus energia Actului într-un limb (arhivă ascunsă), dar pe măsură ce tot mai mulți oameni au auzit despre asta, gândurile și sentimentele i-au dat impuls să avanseze. Pentru a contracara acest lucru, Congresul a scris Actul Național de Stabilizare și Redresare Economică. Prin denaturarea severă a actului autentic, noul a creat o masă de confuzie și mulți gardieni au devenit necredincioși.
Judecătorii sub controlul Illuminati de la Curtea Internațională de Justiție de la Haga au inventat o întârziere după alta în audierea cauzelor prezentate de avocații legali ai NESARA. Această inacțiune și descurajarea credincioșilor au încetinit mișcarea Legii, iar corupția, opresiunea, sărăcirea și atrocitățile au continuat.
Mințile înțelepte au decis că NESARA nu mai putea fi întârziată și un anunț public a fost programat pentru 12 septembrie 2001. Când Illuminati au aflat de acest lucru, persoanele de la cel mai înalt nivel al guvernului SUA, ajutate de persoane din afară, au cauzat infamul „11 septembrie”. Creierii acelui eveniment au avut dreptate: o cetățenie șocată și afectată de durere nu ar pune la îndoială povestea oficială, iar teoria conspirației a fost atașată dovezilor care arată că povestea este falsă.
Celelalte organe de conducere „alese democratic” trebuie, de asemenea, să fie curățate de controlul negru, așa că G a fost adăugat la NESARA pentru a extinde Legea de la național la global. Deoarece grupul internațional care lucrează pentru a scăpa lumea de întuneric este prin intermediul prevederilor legii, G / NESARA este potrivit.
În ultimul an, Illuminati au asasinat doi dintre liderii G / NESARA, Vladimir Putin și Papa Francisc. Putin a fost înlocuit cu un aspect asemănător, iar Papa este de obicei descris prin holografie. Cu toate acestea, vibrațiile în continuă creștere garantează triumful forțelor luminoase și NESARA va reuși în ceea ce intenționează să facă. Un pasaj dintr-un mesaj transmis de Hatonn mamei mele acum 15 ani afirmă intenția succint:
Păstrați în inimile voastre viziunea lumii pe care o doriți pentru voi și pentru familiile voastre, pentru toți moștenitorii Pământului:
O lume în care pacea și dragostea înlocuiesc războiul și ura; unde guvernele sunt conduse de femei și bărbați drepți, prudenți și spirituali, nu de agenți de putere conduși de întuneric; unde o distribuție echitabilă a tuturor resurselor înlocuiește extremele lăcomiei uriașe și sărăciei disperate; unde adevărurile universale și planetare înlocuiesc rețeaua minciunilor care ți-au controlat viața.
Conceptul și intenția NESARA este de a vă ajuta să creați acea lume pe Pământ.
Acum, permiteți-ne să vă răspundem la întrebările despre virus, începând cu Varianta tulpină de virus este mai contagioasă și poate fi mai mortală decât predecesorul său. După cum sa menționat într-un mesaj anterior, testele sunt concepute pentru a detecta gripa și răcelile „obișnuite”, iar acestea sunt numite „variante”.
Nu putem sublinia prea puternic că scopul tuturor rapoartelor legate de „pandemie” din mass-media este de a crea frică. De aceea, minciuna pe minciună este diseminată și adevărul de la mii de profesioniști (medici) din domeniul medical care este publicat pe internet este îndepărtat imediat ce este descoperit.
Energia fricii pentru sine sau pentru ceilalți, din orice motiv, scade imunitatea și face corpurile mai susceptibile la contractarea „covid”-ului și la o serie de alte boli. Acesta este unul dintre beneficiile pe care Illuminati le obțin; energia fricii emise de toți cei aflați în situații financiare din cauza blocării este un alt lucru. Amintiți-vă, inimile și mințile întunecate necesită vibrațiile scăzute ale energiei fricii pentru supraviețuirea lor.
Oamenii de știință ai forțelor speciale extraterestre au scăzut potența virusului în vaccinuri în măsura posibilului; eliminarea completă ar fi vizibilă. Dar chiar și o toxicitate foarte redusă produce efecte adverse grave la persoanele cu imunitate slabă, iar numărul deceselor după vaccinare este în creștere.
Dacă dumneavoastră și cei dragi sunteți sănătoși și nu aveți probleme medicale, nu trebuie să vă îngrijorați în mod nejustificat dacă angajarea impune vaccinarea - persoanele cu sistem imunitar puternic au de obicei reacții ușoare de scurtă durată. Cu toate acestea, dacă dvs. sau cei dragi aveți probleme de sănătate, ar fi înțelept să primiți o declarație scrisă de la furnizorul dvs. de îngrijire că starea dumneavoastră necesită o scutire. Dacă vaccinarea este voluntară, vă recomandăm să o evitați.
Corpuri cu celule cristaline
Vaccinurile au un efect mult mai mic sau deloc asupra corpurilor cu celule cristaline decât asupra corpurilor cu celule pe bază de carbon. Nu vă putem spune cum să discerneți dacă structura dvs. celulară este cristalină, dar vă putem spune că transformarea din carbon vine cu absorbția luminii și care vine cu ușurință. Așa cum Dumnezeu i-a spus mamei mele: „Este la fel de simplu ca și „fii bun”. Adăugăm că în ultimele două decenii, multe suflete au venit cu celule cristaline și mulți oameni care sunt mai în vârstă au atins nivelul de lumină care a permis schimbarea celulară.
Gândirea noastră cu privire la vaccinurile care necesită două vaccinări și, probabil, vaccinuri de rapel pentru a fi eficiente este aceea de a le pune în categoria Follow-the-Money. (lăcomie financiară... n.b.). Persoanele care în urmă cu ani au conceput planul diabolic de a muta un virus într-un laborator, de a-l elibera într-o locație saturată cu emisii dăunătoare de 5G și de a-l numi coronavirus-19 se așteptă ca miliarde să moară rapid. Acest plan a eșuat și au trebuit să se mulțumească cu obținerea de miliarde din produse legate de „pandemie”. (măști, dezinfectanți, plexiglas, afacerea vaxinului n.b.)
Lăcomia lor este la fel de nemărginită ca și dorința lor de a conduce lumea ta și, în ambele, au pierdut. Forțele ușoare recuperează averile acumulate ilegal și imoral care i-au ajutat pe Illuminati să controleze viața pe Pământ. Și cortina scenei mondiale se ridică pentru actul final al unei piese foarte, foarte lungi despre întunericul care a pătruns pe Pământ și a împiedicat civilizațiile ei să evolueze în conștientizare conștientă și spirituală.
Următoarea piesă va fi o poveste foarte, foarte lungă despre dragoste, pace, bucurie, prosperitate și viață în armonie cu Natura. Vă onorăm pe dvs. și pe toți ceilalți lucrători ai luminii pentru contribuții neprețuite la noua poveste a Pământului.”
____________________________
IUBIREA ȘI PACE
Suzanne Ward

editare: Viocomsa
sursa: matthewbooks.com

Niciun comentariu: