Faceți căutări pe acest blog

duminică, 22 aprilie 2018

Re_Energiile lunii aprilie 2018


Imagini pentru planeta Chiron poze
Aprilie cu o frecvență mai mare...
Odată ce avem o lună „normală” în ceea ce privește mișcarea energetică începând cu luna ianuarie, am fost energetic off balance, și am văzut rolul creșterilor și coborâșurilor în evenimente personale și globale Temele din aprilie sunt indulgență și înviere, așa că vom avea pentru loc pentru „timpul meu” și vom aduce speranțele și visele noastre din dulapurile întunecate la care le-am pus.
Aceasta este o lună în care sărbătorim primăvara și noi cicluri de creștere, este un alt apel pentru a strălucii în mod strălucitor și avem mult sprijin energetic pentru a face o acțiune aliniată, inspirată care începe cu noi. Trebuie să fim sinceri față de noi înșine, astfel încât vom folosi mai bine energia expansivă a lunii aprilie.
(...) Luna a început cu lumina plină de lumină care luminează cerul de noapte întunecat și celebrarea învierii lui Isus. Cuvântul înviat înseamnă a readuce la viață. Ce poate fi înviat acum în viața voastră pornind de la câtă energie vă aduceți în crearea propriei vieți și realități în care trăiți? Dacă întotdeauna puneți întâi nevoile celorlalți și visele voastre au fost lăsate în urmă, le puteți învia în această lună.
Un alt aspect important în luna aprilie este mișcarea lui Venus în Taur (primul semn pe care îl conduce). Acest lucru aduce tema „îngăduinței” în prim plan – cum ne ocupăm de noi înșine și de nevoile noastre. Dacă sunteți obosit, uzat și fugiți, energia din aprilie vă va încuraja să vă odihniți, să vă relaxați și să vă oferiți același nivel de îngrijire și atenție pe care le-o dați altora.
Care este diferența de a fi indulgent și a pierde timp și energie?
Suntem răvășiți, risipiți și luăm un pui de somn în loc să curățăm casa, să facem mâncare sau să... facem o comisie pentru cineva?!  Ne putem răsfăța nevoia de un pui de somn și apoi evaluăm dacă vrem să facem celelalte lucruri... În definitiv e vorba despre crearea unei valori proprii a unui echilibru energetic și utilizarea cu înțelepciune a resurselor noastre energetice.
Venus în Taur semnifică, de asemenea valoare, ceea ce prețuiești și este important pentru tine. Cum stabiliți prioritățile dvs în funcție de valoarea lor? Să fie plăcute sau evaluate de ceilalți?
Mercur retrograd. Uneori Universul ne reamintește că trebuie să încetinim, să ne îngrijim de noi înșine, și să ne umplem în mod regulat rezervoarele noastre de energie... Mercur retrograd este bun pentru eliberare, reîmprospătare, re-gândire, re-considerare, re-înnoire, rezolvare și odihnă.
(Notă: Avem Mercur retrograd până în 16 aprilie, apoi retrogradează planetele colective, transpersonale Saturn și Pluton din Capricorn, în afară de Jupiter din Scorpion, care era deja... Singura „directă” rămâne Uranus din Berbec... acompaniată din 17 aprilie de Chiron)
Multe cicluri de ascensiune se vor termina, vor demara în aprilie și mai. În schimb ne mișcăm prin ascensiune, în cicluri energetice și odată ce avem finalizarea și închiderea celui în care suntem, începe următorul. De exemplu Uranus a intrat în Berbec în martie 2011, în timpul unei faze majore de trezire, care a fost crucială pentru acest ciclu de ascensiune...
Repetăm, Uranus a intrat în Berbec în martie 2011, în timpul unei faze majore de trezire care a fost crucială pentru acest ciclu de ascensiune. Uranus este marele distrugător și îi putem mulțumi pentru călătoria sa strânsă pentru dezintegrarea paradigmelor 3D de lăcomie, control, putere și dominație. În timp ce-și termină trecerea lui prin Berbec, semnul pionierului - primul semn zodiacal a creat o trezire a conceptului locului individului în societate (Uranus simbolizează colectivul)... Ciclul precedent Uranus în Aries a început în 1934 – creșterea Germaniei naziste și a fascismului în lume, precum și un război mondial devastator...
Ce vedem astăzi? Trezirea omenirii la aceste agende și rezistența la distrugerea suveranității personale și naționale. Cei 7 ani de Uranus în Berbec ne-au adus împreună ca și comunitate prin tehnologie (Uranus guvernează atât comunitatea cât și tehnologia), în moduri care erau imaginabile în 1934.
Un aspect energetic puternic este conjuncția Marte-Saturn activă din prima săptămână a lunii aprilie 2018. Aceasta construiește energia pentru conjuncția Saturn-Pluto din ianuarie 2020 în Capricorn. – cea precedentă s-a întâmplat în 1517. Aceasta este o energie puternică disponibilă pentru noi și trebuie să o folosim, precum versurile din cântecul de la Beatles – „Puterea față de oameni” – mai mult decât o piesă muzicală este o nouă paradigmă pentru noi toți. Fiecare este o scânteie unică a lumii divine, dar suntem de asemenea membri ai comunității de lumină care include toată omenirea.
Ceea ce facem în propria noastră viață adăugăm la banchetul potențialului de transformare disponibil pentru întreaga omenire. Acest spirit comunitar s-a intensificat în ultimi 8 ani și conștientizarea noastră cu privire la această interconectare ne-a făcut să ne dăm seama că orice rău din lume poate fi depășit cu dorința colectivului  de a avea o frecvență mai mare care include pace, bucurie, dragoste și prosperitate pentru toți și toate.
În Taur, Uranus ne va arăta valoarea de a fi familia omenirii.
*Eris – zeița haosului și a disputelor
Luna Nouă de pe 16 aprilie, care aduce o mulțime de energie înviorătoare, deoarece activează Uranus în Berbec și pe Eris*, pentru o explozie de separare. Uranus și Eris fac pereche în ultimii 3 ani, și au creat o mulțime de haos, apoi tot ele joacă un rol important în dezintegrarea paradigmelor 3D (putere, manipulare, control). Eris a intrat în Berbec în martie 1925, pleacă în mai 2045 (după un tranzit de 120 de ani – e ceva timp !).
Uranus din Berbec se va muta retrospectiv în umbra sa... din iunie 2017, totuși, chiar în următoarele 3 săptămâni pe 15 mai (2018) intră în Taur.
Începând cu luna ianuarie 2018 am avut o activitate neobișnuită a Lunii, cu mai multe sau fără Luni întregi (pline), ceea ce ne-a târât printr-o realizare intensă a puterii energiei noastre emoționale. Folosim emoțiile noastre pentru a filtra energia, observând că emoțiile noastre influențează câmpul nostru energetic, în special emoții intense cum ar fi furia, durerea, tristețea, resentimentele, regretul, vina și rușinea, acest pasaj și-a făcut munca.
Aprilie a început cu învierea, multă energie pentru a umple rezervorul, și pentru a face din visele noastre o realitate.
Cu minunate binecuvântări!

Foto: planeta Chiron; http://astronomynow.com
Conspect (sinteză) după: Jennifer Hoffman; http://enlighteninglife.com


Niciun comentariu: