Faceți căutări pe acest blog

duminică, 25 martie 2018

Nimeni nu poate face rău altuia fără să plătească...


Imagini pentru poze isus pe cruce

Sunt ceea ce gândesc...
Potrivit legii atracției universale (legea rezonanței sau cauzei și efectului), tot ce emitem în atmosferă d.p.d.v. vibratoriu: gânduri, vorbe, dorințe, fapte, sentimente se reîntorc la noi, producând efecte perturbatoare în câmpul nostru energetic. De aceea nimeni nu poate face rău altuia fără să plătească...
Oricând aveți gânduri negative față de o persoană... încercați să binecuvântați persoana respectivă, să vă rugați pentru persoana respectivă... Cum? Prin respect, detașare, evitare. Pare greu, dar formele-gând trebuie schimbate... Când ne gândim la cineva, se creează instantaneu o punte energetică între noi și omul la care ne gândim. De aici orice gând Rău reprezintă un atac energetic (dur) care aduce un prejudiciu omului respectiv. Astfel ne atacăm și ne omorâm unul pe altul în mod inconștient...
Mai întâi avem puterea magnetică a Inimii, mai apoi (pe locul doi) avem gândirea, care este forța creatoare de care dispune sufletul nostru. Gândul, forma-gând este cea care atrage binele sau răul în existența noastră. (Creierul e „responsabil” cu stocarea informației, este un computer, un PC uman. n.m.)
În cuplu...
Neînțelegerile într-o relație de cuplu vin din nevoia de a-l controla și domina pe celălalt. Fiecare încearcă să aibă controlul și să rămână deasupra întregii situații...
Când controlezi o altă ființă îi iei energia, îți faci plinul pe socoteala altuia. Astfel devii vampir energetic. Răcirea relațiilor dintre doi parteneri se datorează nivelului de agresivitate interioară. Lipsa de comunicare prin iubire duce la dezastru, la ură. O agresivitate inconștientă fața de femei/bărbați se transformă într-un program de autodistrugere.
Dacă doi parteneri abuzează fizic sau emoțional unul de celălalt, atunci ei nu merită să rămână împreună. Dependența de persoana iubită naște agresivitatea, iar agresivitatea produce boala. Dependența de sex, dorințe, frica, depresia și supărarea atrag... gelozia.
Orice expresie dură afirmată pe un ton categoric poate provoca un rău atât sieși cât și unui alt om. Ori de câte ori cădem în acest prost obicei, ne deconectăm de la Sursă și intrăm în suferință. Cearta, mânia, nerăbdarea - alte cauze...
Numai prin Iubire poate seca izvorul răutăților...
În dragostea omenească trebuie întotdeauna să existe o detașare față de omul iubit. Cu cât aveți mai multe pretenții, iritări și nemulțumiri față de omul apropiat, cu atât de mult crește dependența de el.
Dependența de valorile materiale ne va omorî încetul cu încetul și spiritul și sufletul !
Să nu vorbiți despre problemele personale, despre nenorocirile trăite, pentru că ele pot prelungi durata lor. Vorbind repetat cuiva despre problemele noastre noi nu ne îndepărtăm de ele, ci dimpotrivă le atragem.
Îndepărtarea de ele e primul pas pentru depășirea acestora. Esențial e când vorbiți despre problemele și emoțiile dvs. Să nu căutați milă sau compătimire. Dacă aveți o mare supărare sau tristețe, încercați să nu aduceți sentimentele acestea acasă. Ieșiți la o plimbare în natura!
Nu faceți din casa voastră o groapă de gunoi energetic. Dacă locuiți de câțiva ani și ați saturat spațiul cu regrete, supărări și spaime, amintiți-vă momentele în care v-ați certat și supărat, așezați-vă în acel loc, iertați, anulați agresivitatea față de iubire, rugați-vă (de ce nu?)!
Iertând ne oferim libertate...
E mai bine să plângeți decât să urâți. Dacă n-ați reușit să vă învingeți pe dvs. înșivă, agresiunea se acumulează în mod inevitabil. Atunci când plângeți agresiunea apărută se distruge. Ar trebui să fim conștienți că iertând, îi eliberăm pe cei care ne-au greșit, deci iertând oferim libertate. Să alegi calea iertării pentru că numai ea desface rana încleștată în timp.
O gândire negativă e resimțită dureros de mii de organisme.  Principiul acțiunii și reacțiunii, conform căruia răul pricinuit altora ne face rău și nouă înșine. De aceea străduința de a ierta dușmanul și a îndrepta spre ei numai gânduri de pace și iubire constituie un act protector pentru noi. Așadar, suntem ceea ce gândim!
Se cuvine să iertăm nu numai în gând ci și cu sufletul. Cel mai mult ne leagă de trecut supărările neiertate, iertând un om care ne-a jignit sau ne-a supărat, ne putem vindeca de o boală gravă.
Cum dăruiești așa primești... Roagă-te ca cei din jurul tău să fie fericiți, sănătoși și întreaga lume să fie binecuvântată. Această rugăciune va radia atât de multă iubire către întreaga lume, încât iubirea se va întoarce la tine din belșug.
Răzbunându-te, te faci egal cu adversarul. Iertându-l ne eliberăm pentru a ne putea înălța...
Munca...
Nu ar trebui să ne omoare, ci să ne dezvolte. Înseamnă că supraîncărcarea să nu fie permanentă, în fiecare ocupație să găsim plăcerea... Fără plăcere orice activitate/ocupație se poate transforma în supra-solicitare și va dăuna sănătății. Încercați să identificați care este munca care v-ar aduce satisfacții... Nu neapărat materiale. Nu căutați plata, nici laudă și nicio răsplată... orice ați face... Săvârșind ceva bun noi pretindem recompensă, iar aceste dorințe aduc suferință. Cu cât veți intensifica acest tip de pretenții, cu atât va crește nivelul de agresivitate și se va întări programul de autodistrugere.
Ofensele...
Când cineva te jignește, nu te răzbuna pe el, nu-l urî și nu te supăra pe el, întrucât acesta jignire e un dar de la Dumnezeu. Dacă nu o accepți, urmează ca purificarea sufletului să se facă prin boli și nenorociri, iar dacă nu ești pregătit pentru aceasta, ea vine prin moarte. Această formă de purificare ne este dată prin intermediul celor apropiați, de aceea în măsura în care reușim să-i iertăm, în aceeași măsură sunt posibile schimbări interioare de profunzime.
Deci, să iertăm nu numai cu gândul ci și cu Sufletul!

...Conspect după:
Surse: și Revista Sufletului 
și lovendal.ro (foto)



Niciun comentariu: