Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 martie 2018

Saturn în Kaprikorn (20 decembrie 2017-23 martie 2020)


Imagini pentru poze saturn planetaSaturn vorbește despre limitări, programe, datorie, loialitate, perseverență, rezistență, formă, lecție, limite și responsabilitate (răspuns-abilitate). Cu Saturn nu se poate negocia, nu, chiar dacă ai impresia că ești lăsat să treci peste anumite valori, mai târziu ți le va prezenta pe toate dar într-un mod mult mai dur și cu dobânzi ridicate. În fiecare semn zodiacal Saturn vorbește despre responsabilități diferite iar Saturn în Capricorn este ambițios, insistent, vrea să aibă succes, își urmărește cu tenacitate propriile obiective, este disciplinat și muncitor..., dar poate fi nemilos.
Poziția lui Saturn în harta natală cât și tranzitul său ne vorbește despre multe rețineri, inhibiții, simțim un fel de obligativitate de a face față provocărilor care apar. O parte din energia noastră va fi dirijată în aceste direcții pentru a învăța cum să facem cu succes față acestor provocări.
Tranzitul lui Saturn în Capricorn coincide cu necesitatea de a crește dincolo de structurile noastre actuale. Prin urmare, primul pas cerut de acest tranzit este de a recunoaște structurile, frustrările și limitările impuse de modelele noastre actuale de trai. Pentru a reuși trebuie să ne ocupăm de viață în mod realist, nu putem răsuci natura după bunul nostru plac, nu putem aștepta la infinit ca ceilalți să compenseze deficiențele și temerile noastre, să ne rezolve problemele... Creșterea saturniană începe prin recunoașterea condiționărilor incorporate în viața noastră de karma vieților trecute. Evoluția este un proces complex care apare într-o varietate de moduri iar omenirea este o specie închisă într-o închisoare multidimensională, programată să accepte doar realitatea fizică, iar legea Karmei sau legea cauzei și efectului lucrează tocmai în această lume.
Saturn ne ține legați sau ne eliberează prin legea karmei. Dacă gândim negativ Saturn va invita evenimente negative în sprijinul gândurilor noastre...
Fiecare suflet are un contract semnat înainte de încarnare, înainte de a intra iarăși în această închisoare pământească a suferinței și durerii, iar libertatea noastră este strict legată de libertatea saturniană care conduce legea karmei. Datorită anesteziei (prin educație, alimentație) oamenii uită de datoria lor, cu excepția celor „aleși”, care se aleg prin muncă, perseverență, tenacitate...
Saturn a mai tranzitat Kaprikornul între noiembrie 1929-februarie 1932; ianuarie 1959-ianuarie 1962. Cei născuți în aceste perioade au o reîntâlnire cu Saturn, mulți pot fi premiați, mulți amendați... asta în funcție de responsabilitățile asumate.
În perioada 17 aprilie 2018-6 septembrie 2018, Saturn este în mișcare aparent retrogradă (R) de pe gradul 9 până pe gradul 2:33 Kaprikorn. Este o perioadă de întârzieri sau amânări în desfășurarea unor acțiuni în scopul evitării, ocolirii și câștigării timpului necesar pentru depășirea barierelor.
Conspect după site-ul adriana-astro (Adriana Tudosă)
sursa foto: https://www.descoperă.org/sistemul-solar/



Niciun comentariu: