Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 martie 2018

Rezonanța Schumann: O zi mai are 16 ore din 24


Imagine similarăRezonanța Schumann accelerând de la 7,8 Hz la 12,5 Hz.
Am fost  avertizați. Unele filme precum „Cazul ciudat al lui Benjamin Button” sau „Ziua în care Pământul s-a oprit” prezintă subtil aceste fenomene, iar multă lume nu înțelege cum se poate scurta timpul dacă ceasul arată tot atâtea ore.
Ceea ce nu putem înțelege este că omul fiind în timp, face totul mai repede; timpul fiind comprimat ca un balon, care dacă este umflat și scri ceva pe el cu markerul vezi literele... mari și largi, dar dacă se dezumflă se strânge scrisul. Așa este și timpul și spațiul nostru 3D, care se poate măsura în această rezonanță energetică Schumann, conform uneia dintre păreri.
Alte păreri subliniază că Biblia sau Cartea Sfântă ne-a avertizat că în vremurile din urmă timpul se va scurta ca să se scurteze ororile și suferințele de pe planetă.
Doar Tesla...
Timp de mii de ani, Rezonanța Scumann a avut valoarea constantă de 7,8 Hz, însă începând cu 1980 s-a constatat o accelerare rapidă. Astfel s-a ajuns ca în zilele noastre Rezonanța Schumann să aibă valoarea de 12 Hz, consecința directă fiind că 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, în termenii timpului terestru.

Niciun comentariu: