Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 29 ianuarie 2014

Anul Calului demareaza in momentul Luna Noua din Varsator...



… Joi, 30 ianuarie 2014, ora 23:40 cu Ascendentul in Balanta simultan avem si Revelionul chinezesc - Anul calului dupa Zodiacul chinezesc

Despre Zodiacul chinezesc:  Al 78-lea ciclu (de 60 de ani) a început pe data de 02 februarie 1984 şi se va termina pe data de 29 ianuarie 2044. Fiecărui an dintr-un ciclu simplu de 12 ani îi este atribuit un semn sau animal. Conform tradiţiei, înainte de plecarea sa de pe pământ, Buddha a dorit să-şi ia rămas bun de la animale.
          La chemarea sa au sosit în faţa lui doar 12 animale şi drept recompensă zeul a numit câte un an cu numele animalului respectiv, în ordinea sosirii lor. Primul a sosit ŞOBOLANUL, apoi BOUL, TIGRUL, IEPURELE, DRAGONUL, ŞARPELE, CALUL, OAIA, MAIMUŢA, COCOŞUL, CÂINELE, MISTREŢUL. Astfel avem astăzi cele 12 semne lunare. Animalul dominant al anului în care eşti născut (de fapt, încarnat!) exercită o influenţă profundă asupra vieţii tale, motiv pentru care chinezii şi astăzi spun că: “Acesta este animalul care se ascunde în inima ta”. 


Trăsături definitorii ale anului 2014: Dinamism, perseverenţă şi spirit muncitor.
          Idealul celor din anul calului:  Elucidarea misterelor şi laturilor cele mai ascunse ale persoanelor/împrejurărilor diferite cu care vine în contact.
          Cei încarnaţi în anii 1966, 1978, 1990 sunt entităţi foarte terestre, calde, amabile, vesele, vorbăreţe şi simpatice. Calul debordează de energie, manifestându-se foarte vioi şi impetuos, adeseori lipsit de fineţe din cauza marii grabe pe care o pune în tot ceea ce face. Este de departe cel mai rapid semn al ciclului zodiacal şi  prin viteza de execuţie. Totul este la el foarte alert –mersul, gândirea, reflexele, vorba, etc.
          Randamentul Calului creşte pe măsură ce se antrenează mai mult…, inactivitatea forţată deprimându-l şi demobilizându-l total. El este în permanenţă ocupat cu ceva, doar astfel devenind fericit. Va fi ajutat în ocupaţiile sale de simţul său practic, de o mare capacitate de a găsi soluţii din mers şi de înclinaţiile-i diverse.
          În societate, Calul este foarte agreabil, popular şi se simte în elementul lui. Are o mare priză la mase şi o mare putere de convingere publică, putând ajunge celebru şi pe culmile puterii.
Nonconformist şi destul de inconsecvent în goana sa după diverse scopuri, reprezintă tipul aventurierului cu sânge rece ce ţine cont doar de regulile pe care şi le impune singur.
Se îndrăgosteşte des, dar nici o iubire nu durează mult… Iubind, îşi uită interesele şi de aici pot decurge multe urmări nefericite. În dragoste, el respectă libertatea partenerului şi nu suportă nici o formă de constrângere…
Nu prea agreează criticile, iar uneori, în impulsivitatea sa îşi poate rănii prietenii. Îi place să se simtă bogat, chiar dacă aceasta nu-i aduce siguranţă, dar lipsurile nu-l deranjează prea mult.

Profesii recomandabile (in 2014): muzician (dirijor, compozitor), aviator. În general sunt ideal/favorizate profesiile care cer un mare travaliu şi mişcare.
Anul „calului de lemn” este guvernat de Saturn care deja influenteaza - in tot cursul anului - clima/vremea: Saturn-Cronos adica pamant, uscat si rece in exces...

*„Luna Noua din Varsator este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Este un suflu astral ce va invaluie pe toti si asta in functie de locul in care Varsatorul este in harta natala sau ce planeta aveti pe gradul Lunii Noi in Varsator.
Cu Luna Noua in Varsator pe gradul 11, cei nascuti in jurul datei de 30 ianuarie, aprilie, iulie, octombrie  din zodiile Varsator, Taur, Leu, Scorpion vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti.

Simbolul Sabian pentru gradul 11 Varsator, gradul Lunii Noi in Varsator  :” Artist, departe de lume, primeste o inspiratie noua ”.
Mesajul este in legatura cu asteroidul Arachne (artistul, tesatorul universului)  ne cere sa vedem ce model inedit dorim sa adaugam la tesatura vietii noastre. Aceasta Luna Noua arata ca noi inspiratii pot veni la noi schimbandu-ne viata, poate fi o trezire spirituala, o idee geniala, o inspiratie de moment, o idee adusa de un prieten, totul tine de atentie sau “fiti pe faza” si ascultati-va intuitia , este cea care va schimba viata, este cea care aduce modelul nou. La vremuri noi, ganduri si modele noi.
Simbolul Sabian pentru gradul 13 Varsator , gradul lui Arachne si Pandora :” Un barometru atarna sub portalul unui han rural linistit”, Este un grad ce pune in evidenta cautarea misterelor vietii in pace, departe de tot ceea ce ar putea bruia constiinta noastra. Un barometru este un instrument care masoara presiunea din atmosfera, schimbarile  atmosferice. Principiul de masurare se bazeaza pe o coloana de mercur care urca atunci cand afara nu ploua si coboara in caz contrar. Asta inseamna ca putem fi asemeni unui baromentru, mintea noastra (mercur) poate urca destul de sus, poate citi in biblioteca astrala atunci cand linistea si pacea inconjoara viata noastra. Stresul, gandurile negative coboara mercurul in barometrul personal aratand conditii vitrege, conditii neprielnice dezvoltariii vietii noastre. (Geniala remarca:)
Putem masura foarte bine viata noastra in aceasta perioada, de noi depinde in ce directie urca mercurul…”


*http://Adria.ro
foto: Viocomsa

Niciun comentariu: