Faceți căutări pe acest blog

luni, 20 ianuarie 2014

Bază extraterestră sub gheața din Antarctica?




O teorie încă neprobată susține că sub gheața groasă din Antarctica există o bază extraterestră de mărimi impresionante. Mai mult de atât există numeroase semne care indică faptul că extratereștri își duc viața în liniște în acest spațiu ferit de ochii oamenilor.
Bazele acestei teorii incredibile are la bază o celebră hartă misterioasă care a fost desenată în 1513 de Piri Reis. Acest personaj a fost un cunoscut pirat de origine arabă, care a navigat în cea mai mare parte a vieții sale prin apele înghețate ale Antarcticii. În cele din urmă a reușit să cartografieze o hartă a continentului înghețat spre surprinderea tuturor, în condițiile în care pământul este acoperit de un strat extrem de gros de gheață. Nici în ziua de astăzi, cu tehnologia modernă disponibilă, nimeni nu poate spune cu exactitate cum arată conturul Antarcticii pentru că gheața este practic peste tot. Cum a reușit Piri Reis să cartografieze ținut care se găsește sub gheața aproape dintotdeauna?
Oamenii de știință sunt de părere că Piri Reis a găsit din pură întâmplare harta în cauză și ca altcineva este autorul acesteia. În principal această idee se bazează pe faptul că Antarctica a fost descoperită oficial abia în anii 1800, fapt pentru care nu putea să existe o asemenea hartă cu 300 de ani mai devreme. VIDEO:


http://www.youtube.com/watch?v=wNUG7WHVJq8&feature=player_embedded

Mai mult de atât, există anumite voci care susțin că harta este de proveniență extraterestră. Această presupunere nu a fost niciodată confirmată din motive greu de înțeles, în condițiile în care harta putea fi supusă unor analize amănunțite de laborator. Probabil că acest secret trebuie să rămână departe de urechile opiniei publice.
Cu ajutorul tehnologiei actuale, diverse imagini au fost captate prin intermediul Google Earth. Aceasta demonstrează că există cel puțin două posibile intrări într-o structură subterană sau o singură intrare și o navă extraterestră prăbușită în gheață.
Pentru ca tabloul unei teorii interesante, dar bizare să fie complet, oamenii de știință au anunțat că au descoperit în gheața din Antarctica diverse particule de proveniență extraterestră. Descoperirea a fost efectuată anul trecut de specialiștii care lucrează Observatorul IceCube Neutrino de la Polul Sud.
Bază extraterestră sub gheața din Antarctica?

Conform declarațiilor cercetătorilor, aceste particule, pe care le-au numit neutrini, provin din afara sistemului nostru solar. Oare aceste particule puteau să călătorească singure și să se depună doar la Polul Sud? Originea razelor cosmice este un mister. Neutrinii sunt un produs secundar al razelor cosmice, care conţin materie de mare energie. Astronomii considera că aceste raze ar putea veni de la stelele care explodează din alte galaxii. Este imposibil să nu ne gândim că aceste particule nu au fost aduse de navele extraterestre care frecventează zona atât de des.
Și atunci, oare este imposibil ca sub gheața din Antarctica să existe o bază extraterestră sau chiar un oraș întreg?
sursa: www.efemeride.ro

Niciun comentariu: