Faceți căutări pe acest blog

vineri, 17 februarie 2023

Ashtar Sheran - Planeta Pământ este liberă

 14 februarie 2023

Ashtar Sheran - Planeta Pământ este liberă

Dragi frați ai planetei Pământ! SUNT ASHTAR SHERAN!
Din nou, ador să fiu aici cu voi, în acest moment, în acest sezon, în aceste zile, indiferent de vreme. Bucuria noastră contaminează inimile tuturor celor de pe Pământ. Luăm atitudine arătându-ne pe cerul vostru. unele represalii deja au loc, dar nu ajung la noi. Nu ne-am pune pe niciunul dintre noi în pericol doar ca să apărem pentru tine. Sunt nave fără pilot, nave de recunoaștere și puțin câte puțin, vom crește numărul de apariții din ce în ce mai mult, pentru ca toți cei de pe Pământ să fie siguri că existăm.
Nu se mai poate nega, adevărurile se ridică. În acest moment guvernele voastre, unele dintre ele, sunt un pic uimite, că nu știu ce au de gând să facă. Ei au crezut că acest moment nu se va întâmpla niciodată, că nu ne vom arăta niciodată și că nu vom ajunge niciodată pe Pământ. Astăzi suntem cu toții aici și în curând, vom fi acolo pe pământul tău. Dar întotdeauna cu mare siguranță pentru noi și pentru cei care sunt alături de noi. Nu vă vom pune niciodată în pericol și nici soldaților noștri nu cerem atâta devotament.
Nu ne confruntăm cu soldați, ca tine pe planeta ta, unde cineva dă ordine și se duc pe câmpul de luptă să moară, din cauza luptelor, din cauza discuțiilor care nu sunt ale lor, sunt deciși în spatele meselor unde stau comandanții, doar planificând. Noi nu suntem așa, toți suntem la fel. Mi se spune comandantul Ashtar Sheran, pentru că trebuie să existe o ierarhie, cineva trebuie să predea regulile, definițiile și planificarea, dar toți suntem egali. Nu există soldați și comandanți, există echipe, sunt ființe implicate în toată această muncă.
Deci nici noi nu ne-am pune în pericol. Și când vom apărea pe planeta ta, va fi foarte invizibil și foarte discret, doar pentru cei pe care îi știm că ne respectă existența. Nu vă temeți de nimic, nu vă temeți pentru noi și nu vă temeți pentru voi. Pur si simplu le punem capcane sa se dea mari, sa va arate cum ne tratează, cu frica, cu revolta, cu gândul mereu ca vom invada ceva.
Nu invadăm niciodată nimic, cei care invadează sunt cei care nu se mai pot menține pe această planetă. Da, te-au invadat, dominat și manipulat. Flota noastră galactică este a Luminii, nu domină niciodată, nu impune niciodată. Deci nu te teme de nimic! Aceasta este fraza pe care trebuie să o aveți în minte tot timpul: Nu vă temeți de nimic!
Nu va fi necesar sa va riscați pentru noi, luptele prin care am trecut pe planeta asta pentru a o elibera de jugul pe care l-ați avut mereu, s-au terminat. Da, au fost pierderi, dar toate s-au dat pentru dragoste, pentru eliberarea unui popor, eliberarea unei rase. Și eu am fost rănit de multe ori, pentru că am fost mereu pe câmpul de luptă. Nu planific niciodată în spatele unui birou, plănuiesc în centrul bătăliei, în centrul problemei, să simt acolo cu ce energie luptăm.
Deci stai liniștit, ești protejat. Orice s-ar întâmpla pe planeta voastră, nu dați vina pe noi și nici nu puneți responsabilitatea pe noi. Ultima fază a proiectului de eliberare a planetei este în desfășurare acum:
Adică să vă aducă pe fiecare în parte la conștientizare, libertate și certitudine că există un Tată/Mamă Dumnezeu mai mare. Și că el a decis, rasa umană este liberă și asta facem, eliberând rasa umană.
Canalizat de: Îngeri și terapii cu lumină
 
Sursa: Luce Light Fbk.
link imagine:  https://scontent.fbcm1-1.fna.fbcdn.net/v/
 

Copyright (c) 2023 Viocomsa All Rights Rezerved



 

Niciun comentariu: