Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 martie 2021

Sistemul Financiar Cuantic QFS

Amănunte despre Sistemul Financiar Cuantic

Fiecare cont QFS din întreaga lume va fi deținut exclusiv de deținătorii de conturi, nu deținute de bănci sau guverne (deci nicio autoritate, de orice fel nu-ți mai poate bloca contul).

Pentru a fi înțeles mai bine, vin din nou cu informații despre QFS care, abia ce a fost pus în funcțiune în 23 februarie 2021.

 Sistemul Financiar Cuantic (QFS) construiește o Rețea Privată Virtuală (VPN) pentru Sistemul de Plăți Interbancare Transfrontaliere (CIPS). Este o rețea bazată pe suveranitate și comerț. Administrația Trump este angajată în Sistemul Financiar Cuantic și în dezlănțuirea potențialului său incredibil pentru creșterea economică a SUA, avansarea tehnologică și securitatea națională. Pentru a coordona un efort național de cercetare care să cuprindă agențiile federale, comunitatea academică și liderii din industrie deja în curs, Biroul Național de Coordonare Cuantică a Casei Albe a lansat o viziune strategică pentru rețelele cuantice ale sistemului financiar american.

Sistemul Financiar Cuantic (QFS) oferă o integritate curată și sigură în mișcarea fondurilor din sursele Băncii Centrale către conturile de destinație. QFS va acoperi noua rețea globală pentru transferul de fonduri garantate de active și poate înlocui sistemul SWIFT controlat centralizat din SUA. Un beneficiu cheie al QFS este protejarea tuturor părților de corupție, cămătărie și manipulare în cadrul sistemului bancar și asigurarea monitorizării și protejării băncilor în ceea ce privește contractul convenit asupra procesului fondului de transfer. QFS este complet independent de sistemul centralizat existent și face ca toate celelalte sisteme de transfer să devină învechite în funcție de capacitățile sale avansate. QFS NU este o cripto-monedă, ci este o monedă digitală susținută de active.

QFS domnește suprem în tehnologia fotonică la 3,5 trilioane de cadre pe secundă .. Înlocuiește rularea dinamică IP învechită cu autentificare GPS fizică între expeditor și receptor, păstrând în același timp 100% securitate financiară și transparență pentru toți deținătorii de monedă. Protocoalele vor fi instituite cu QFS, astfel încât inteligența artificială (AI) să controleze transferurile și să li se permită în mod independent să controleze rețeaua financiară globală, cu excepția cazului în care se acordă cel mai înalt nivel de aprobare. Programul de Inteligență Artificială (AI) va gestiona decontările instantanee în timp real, fără întârzieri!

AI atribuie un număr „digital” fiecărui dolar fiat / euro / yen din fiecare cont bancar din întreaga lume. Numerele „digitale” sunt monitorizate în timp real. Locația GPS fizică între expeditor și receptor va fi configurată pentru a oferi securitate de neîntrerupt atunci când a fost înregistrată în contabilitate cu privire la cine a trimis-o și la ce cont a primit-o. Moneda suverană a Statelor Unite este USN și este emisă de către Trezoreria SUA (care a înghițit Rezerva Federală).

    Moneda Digitală  

Conversia în viitor dintr-o cripto-monedă Fiat în monedă compatibilă cu basel III IV și V, susținută de aur. Monedele în sine și monedele virtuale vor avea coduri de bare (proprietate) și dispozitive de urmărire GPS (locație). ACC (Asset Chain Collection) este un „registru general distribuit”. Este un instrument al AI de digitalizare a activelor pentru aplicații globale. Este denumit „Schimbul AI”. Între jetoanele principale de pe piață cu jetoane standard, ACC formează și documentează în comun obiectul de schimb de active digitale - moneda digitală SDR. Fiecare „nod” global stabilește un „regional: Token General Ledger (GLT) pentru circulația regională și această monedă digitală SDR (Drepturi Speciale de Tragere) va fi moneda principală de schimb, împreună cu jetoanele de registru general al fiecărui nod internațional pe bursa internațională .

În acest „ecosistem monetar” jetonul fiecărui nod poate utiliza GLT (General Ledger Token) pentru a realiza circulația regională și fiecare GLT poate folosi ACC pentru a realiza circulația internațională.

    Tehnologie de Contabilitate Distribuită (DLT)

DLT este baza de date „descentralizată” pe mai multe computere sau noduri. Fiecare nod va menține registrul și dacă se întâmplă modificări de date, registrul este actualizat în valoare exactă. „Actualizările” sunt independente de fiecare „nod”. Toate nodurile au autoritate de statut egală. Nu există nicio autoritate centrală sau server care să gestioneze baza de date. Fiecare nod poate actualiza registrul și alte noduri pot verifica existența acestuia.

    Transparența

 Nodurile AI verifică tranzacția cu „algoritmul de consens”. Uneori toate nodurile pot participa și uneori doar nodurile selectate. Odată ce toate nodurile primesc un „go”, toate nodurile primesc starea actualizată.

    Sistemul Transfrontalier de Plăți Interbancare (CIPS)

Moneda virtuală CIPS va arăta, la suprafață, la fel ca Bitcoin, dar va fi asigurată de active reale și va înlocui toate monedele actuale, la nivel mondial. Tranzacțiile vor rula pe QFS-VPN și pot fi utilizate pentru achiziționarea tuturor bunurilor și serviciilor, utilizând resursele CIPS. 100 de miliarde de monede vor fi bătute în aur și 100 de miliarde de monede vor fi bătute în argint. Odată bătute, nu vor exista niciodată mai multe sau mai puține monede. Fiecare monedă CIPS va avea un omolog virtual. QFS-AI va urmări fluctuațiile și va gestiona toate condițiile de delimitare (precum și va urmări toate locațiile).

     Blockchain

„Blockchain” este doar un tip de registru distribuit. DLT este părintele Blockchain. În Blockchain, fiecare nod primește propria copie a registrului. Toate tranzacțiile instant sunt criptate înainte de a fi adăugate la registru. Blockchain NU necesită o autoritate centrală; este descentralizat complet ca DLT. Blockchain organizează date în termeni de „blocuri” care sunt „legate” și „criptate” pentru securitate GPS completă. Toate datele (tranzacțiile) există în istorie și nu pot fi modificate sau șterse, creând astfel o integritate curată și sigură a tuturor tranzacțiilor.

    Blockchain: Structura este blocuri de date - „secvență” specifică de blocuri

 Distributed Ledger Technology: baza de date răspândită pe diferite noduri - fără secvență specific. Secvența este diferența distinctivă în BLOCKCHAIN. Blockchain este doar un „subset de registre distribuite”. Blockchain duce DLT la nivelul următor (instanțierea valorilor digitale și interoperabilitate). Distributed Ledger Technology este părintele Blockchain Technology. DLT este mijlocul de a „elimina” supravegherea bancară. DLT rezolvă prin aceasta problemele din domeniul financiar - Blockchain face parte din lumea cripto-monedelor.

   Cum să gestionați „Fonduri noi” (active) în QFS?

Cum folosesc fondurile? Toate ecranele băncii sunt acum întunecate! În noul sistem, „dumneavoastră” veți primi o notificare e-mail de la A.I. că fondurile dvs. garantate cu activele așteptate sunt pregătite pentru „contabilitate” în contul specific pe care l-ați adnotat anterior. Veți urma „solicitările” care vă cer codul de acces „vechi” (parola).

   Brevetarea P versus spațiul problematic NP

Construirea unei Inteligențe Artificiale (AI) se confruntă cu o problemă serioasă numită întrebarea „P” versus întrebarea „NP”. Potrivit Wiki, aceasta este o problemă majoră nerezolvată în informatică și este una dintre cele șapte probleme ale Premiului Mileniului, soluții de un miliard de dolari. Brevetul QFS rezolvă toate cele șapte probleme ale Premiului Mileniului. Întrebarea este dacă fiecare problemă a cărei soluție poate fi rapid verificată de un computer poate fi rezolvată rapid de un computer. Unele probleme pot fi rezolvate rapid (aceasta este P). Alte probleme, care nu pot fi rezolvate rapid, dar care, dacă se arată răspunsul, pot fi verificate rapid (aceasta este NP). P este prescurtat pentru rezolvat în timp (polinomial) (polinomial P). NP este prescurtat pentru verificat în timp (polinomial), (timp polinomial nedeterminist NP).

Cele 56 de unități de Data Center planificate în SUA și teritorii și cele 192 de unități de Data Center planificate în străinătate vor crește puterea generală, viteza și eficiența QFS-ului nostru într-un mediu de procesare paralel. Sistemul Cloud QFS suprem. Odată introdus, veți fi solicitat de A.I. pentru a crea un „ID de securitate nou”. Odată ce acest lucru se întâmplă, „vechiul cont bancar” va fi debitat din fondurile „Fiat” și apoi creditat cu fonduri garantate cu active (unu la unu). Vi se va solicita următoarea fereastră, moment în care fondurile dvs. existente vor fi afișate ca fiind susținute de active, precum și soldul „contabil” al fondurilor garantate de active pe care le-ați anticipat.

   Nu există „amestecare”

Sistemul este complet sigur, iar conturile dvs. sunt total sub controlul dumneavoastră. Ca proces de revenire la suveranitate, „dumneavoastră” trebuie să inițiați registrul - o tranzacție „fotonică” are loc de la contul „expeditor” la contul „destinatar” prin autentificare GPS fizică. Nicio altă persoană nu poate accesa conturile.

 Băncile de acum sunt învechite !!!!!

Date în timp real - CIPS oferă un flux de date în timp real pentru toate aplicațiile atașate acestuia. Aceasta înseamnă că clienții vor primi date live direct pe desktop-uri, web și mobil simultan. Aveți suveranitatea fondurilor dvs., deoarece toate sunt fotonice și digitale. Toate fondurile sunt „urmărite prin GPS” pentru totdeauna. Băncile nu mai controlează - nu mai există depozite, acum sunt „poziții”, deoarece depozit înseamnă separarea de persoana respectivă și de fondurile lor.

În această nouă lume financiară, „persoana” NU are amprentă în QFS. Aceasta este o securitate istorică revoluționară în sensul cel mai adevărat !!

   Apendix – Sistemul Financiar Quantic  

QFS pune capăt corupției care ar putea exista în prezent în ceea ce privește Banca Centrală. QFS va acoperi noua rețea globală pentru transferul de fonduri garantate cu active. Acesta înlocuiește sistemul SWIFT controlat centralizat de SUA cu un CIPS controlat global - descentralizat (sistemul de plăți interbancare transfrontaliere). QFS rulează pe un computer Photonic nou / bazat pe sateliți „24 GPS care orbitează”, (protejat de noua „Forță Spațială” și Federația Galactică). Scopul QFS este de a pune capăt corupției, cămătăriei și manipulării în cadrul sistemului bancar. „Băncile” nu vor mai trebui să genereze profituri semnificative din tranzacțiile de transferuri de fonduri. QFS este complet independent de sistemul „centralizat” existent; face ca toate celelalte sisteme de transfer să fie învechite.

 QFS NU este cripto-monedă. După REEVALUARE (RV), toate monedele suverane vor fi susținute de active, asigurând o valoare stabilă, ceea ce face ca nevoia de cripto-monede fără suport să fie depășită (procesul pur și simplu digeră informațiile din băncile de memorie ale computerului). Activarea QFS pune capăt „sistemului bancar central” care perpetuează ceea ce unii numesc „sclavia datoriei”.

QFS domnește suprem în tehnologia pe care o aplică și creează / 100% securitate financiară și transparență pentru toți deținătorii de valută către deținătorii de valută individuali.

QFS atribuie un număr digital fiecărui dolar fiat / euro / yen din fiecare cont bancar din întreaga lume. Numerele digitale sunt monitorizate și actualizate în timp real: arată unde s-a dus (autentificare GPS) când a fost trimis în contabilitate cine l-a trimis și ce cont l-a primit.

QFS este viu cu Inteligența Artificială (AI) care interacționează cu fiecare tranzacție financiară oriunde în lumea finanțelor pentru a se asigura că este legală și transparentă. DOAR monedele susținute de aur sau active care au un certificat digital de aur sau active vor fi transferate prin QFS. Toate referințele valutare susținute de aur / active înapoi la bucata de aur sau activul care o susține !! Valuta garantată cu active se bazează pe active din țara de origine. Activele sunt justificarea pentru stabilirea valorii monedei disponibile în fiecare țară.

 NICI O MONEDĂ FIAT NU ESTE LEGALĂ ÎN QFS, deoarece nu poate fi desemnată ca „curată, clară, neteroristă sau care provine din activități legale”.

Monedele FIAT aflate în „posesie” la momentul implementării QFS și considerate „legale” vor fi schimbate în monedă susținută de aur în mod individual. Procesul de „reconciliere”. Odată cu capacitatea de a reconcilia banii vechi FIAT cu noul QFS, TOATE ACTIVITĂȚILE BĂNCILOR CENTRALE VOR ÎNCETA. Orice țară care nu este conformă cu GESARA va fi lăsată în afara QFS, astfel fiind în cele din urmă exclusă din „Comerțul internațional”.

Global Currency Reset (GCR) va utiliza o formulă cantitativă specifică pentru a stabili cantitatea de monedă disponibilă „într-o țară” care este susținută de aur în QFS. Formula va stabili o valoare justă a activelor fiecărei țări în comparație cu alta. „Prețul aurului” devine irelevant odată ce acesta este finalizat. În formulă sunt incluse activele în sol, economia țării, populația acesteia (ca activ) și alți câțiva parametri. Această formulă se aplică fiecărei țări, astfel încât acestea să poată fi la egalitate una cu cealaltă.

 Aplicarea formulei și valoarea comună a întregului aur înseamnă că moneda unei țări trebuie să aibă aceeași valoare ca moneda altei țări. Aceasta este denumită RESETAREA MONDIALĂ GLOBALĂ

O distribuție  a bogăției globale (GWD) bazată pe comerț și suveranitate, fiecare cont QFS din întreaga lume va fi deținut exclusiv de deținătorii de conturi, nu deținute de bănci sau guverne (deci nicio autoritate, de orice fel nu-ți mai poate bloca contul).

Inteligența Artificială va fi aplicată pe QFS, dar nodurile se vor coordona prin procesare paralelă. AI va lucra cu VPN-ul CIPS în fundal, oferind analize semantice și procesare a limbajului natural pentru a înțelege ceea ce se spune despre produsele bancare din întreaga bază de utilizatori. Va facilita adaptarea și va evolua în timp prin recunoașterea unui nou comportament și recomandarea unor răspunsuri adecvate din partea băncii.

 „Și El va judeca între națiuni. El va media (dispute) pentru multe popoare; Și își vor bate săbiile în pluguri și sulițele în undițe. O națiune nu va mai ridica sabia împotriva altei națiuni și niciodată nu vor mai învăța războiul ”. Isaia 2: 4

 Deci dragilor Aveți Încredere în Plan, ne așteaptă Epoca de Aur a Omenirii…

   Sursa: https://dinarrecaps.com

Sursa Foto: https://1.bp.blogspot.com

Editare> (c) Viocomsa

Niciun comentariu: