Faceți căutări pe acest blog

vineri, 10 februarie 2023

PACTUL CERULUI UNIC (c)

 Pactul Cerului Unic 

(sau pactul înrobirii noastre, fragment)

Este un Trust, un legământ prin care se pierde dreptul de proprietate.

Totul a început la 1300, cu Trustul Divin de la 1300. Activele materiale aparținând celor 100 de oameni – vaci, oi, găini, 10 kg de cartofi se lasă cu o parte din suveranitate altor 10 oameni care iau decizii pentru noi și în numele nostru. La fiecare Trust se schimbă conducerea.

Ultimul Trust sau pactul Cerului Unic înseamnă noua ordine mondială. Acest document s-a scurs din Arhiva Vaticanului în anul 2009.

Ei au creat acest haos controlat.

Vechiul Testament și Noul Testament sunt acte juridice. Două Trust-uri prin care a fost înrobită umanitatea.

Dreptul roman, economia de piață, Britania, Registrele de stat.

Nou născutului i se ia amprenta de sânge a călcâiului plus o declarație de marfă și este trimisă la Vatican. Din această cauză avem certificat de naștere. Suntem o marfă. Certificatul este un document care certifică un obiect, o marfă. Mașina de spălat Aurica are un certificat, un număr de înregistrare.

Din momentul nașterii suntem declarați, fără voia noastră în incapacitate mintală. Adică suntem considerați incompetenți din cauza unei tulburări mentale. De fapt noi singuri ne declarăm așa.

Atunci când ne luăm Buletinul de identitate, scriem o declarație, îl cerem, îl plătim, o intreagă procedură, un lanț care se ridică. Astfel, noi ne dăm dreptul asupra corpului și sufletului.

Trustul divin și toate legile pe care le fac numai cu acordul nostru. Suntem permanent înșelați pentru că nu verificăm. Vezi cazul cu superba inoculare. Dacă nu ne-am opus, zicând „nu sunt de acord” am fost băgați într-un Trust, înșelătoria lor.

Ei se folosesc de această lege și de faptul că bebelușul nu-și poate da acordul. Au creat o bază juridică enormă pentru ca noi să semnăm cu voia noastră. Peste tot este semnătura noastră, ne declarăm în incapacitate mintală și ne cedăm dreptul nostru... Ei nu încalcă liberul arbitru fără voia noastră, populația singură merge încolo, își dă singură viața.

Nu-ți place? Ieși din sistem.

Dreptul roman

Dreptul roman are legătură cu planul subtil. Dreptul roman e construit pe două personaje Yahwe (Iehova) și Saboah.

Britania a devenit născătoarea unui imperiu comercial, noi cu voi facem un comerț, dar voi deschideți tribunalul nostru.

De ce a fost atât de important să ne bage nouă pe gât Justiția lor?

Pentru că cel care-și bagă legile, cel care judecă omul îl conduce. Înțelegeți?

Cum poți înrobi o populație? Trebuie să iei în mâna ta sistemul financiar și Justiția.

U.C.C.

Ce înseamnă U.C.C. - Codul Comercial Unic și ce legătură are cu Biblia?

Surpriză! Sursa principală a Codului Comercial Unic este Biblia și restul scripturilor și scrierilor care merg pe lângă. V-am zis: Biblia, Vechiul și Noul Testament este un act juridic, nu are legătură cu religia! În sinteză, aceste două acte stau la baza a ceea ce avem noi astăzi. Nu juriștii au stat la bază și au făcut legislația stufoasă, complicată. Juriștii habar n-au de nimic. Ei sunt niște ȘURUBURI pentru sistem. Pe ei îi învață fix atât cât trebuie să fie, adică să fie niște șuruburi.

Născut mort...

Unii știu și mai văd niște lucruri. De exemplu, cei de la starea civilă știu că la toți oamenii este înregistrată data morții 31 decembrie 1899! Da. La toți oamenii din toate țările este înregistrată această dată a morții. Oameni care încă nu au murit, oameni care se nasc acum primesc automat această dată a morții: 31 decembrie 1899. Interesați-vă, nici angajații nu știu de ce se întâmplă asta. Ei cred că este o greșeală, care se repară în 10 minute, dacă vrei. Unele țări au făcut o cerere oficială. Peste tot se spune că este o greșeală și nu se poate repara. Cum este posibil asta? Noi am murit înainte să ne naștem? Da, este posibil. Există un concept – eul nostru. Ne învestim eul nostru într-o hârtie, adică ne egalăm noi - ca om la o hârtie.

Atunci noi începem să nu mai existăm. Există doar hârtia cu poză, nume, CNP, care înlocuiește omul.

Pașaportul, pass-port, trecere printr-un port. Este un non-sens. Un om poate certifica o hârtie, nu o hârtie poate certifica un om!

UN OM POATE CERTIFICA O HÂRTIE, NU O HÂRTIE POATE CERTIFICA UN OM.

Atunci noi începem să nu mai existăm. Există doar hârtia cu poza, nume, CNP care înlocuiește omul. Dacă tu ca om viu, în carne și oase nu ai hârtia, tu nu însemni nimic, ca și cum n-ai exista. Dar hârtia fără tine poate fi judecată. Iată cum ei inversează drumul, inversează totul.

Să revenim la U.C.C. Care conține multe lucruri interesante, de exemplu Dreptul de Autor sau dreptul declarativ se referă mai mult la U.C.C. decât la dreptul roman. Adică cel care a tăcut a fost de acord.Totul se construiește pe ofertă și iată că în această sinteză trăim noi. Ca s-o distingem, noi trebuie să căutăm la rădăcina pe care se bazează totul.

U.C.C.

UCC sau Codul Comercial Unic este dreptul real, este dreptul care se bazează doar pe lucruri materiale (înrobire). Este creat doar din lucruri, nu are nicio legătură și nicio interacțiune cu omul.

Atenție, om, cetățean și persoană sunt trei lucruri absolut diferite.

Omul este doar corpul. Cetățeanul este cel care a investit active într-un stat și persoana fizică este ficțiunea de hârtie. Sufletul nu are loc în această ecuație. Și noi peste tot ne-am declarat ori corp fizic ori această ficțiune de hârtie.

Pentru a înțelege cum am ajuns să fim înrobiți, trebuie să mergem la rădăcină, astfel nu avem cum să înțelegem și să ieșim din asta, iar rădăcina tuturor actelor pe care le avem noi și pe care le-am semnat este Iudaismul.

Toate scripturile religioase fac parte din iudaism. Scriptura evreiască – Tora, este scrisă pentru Înalții Preoți, pentru pastori, iar creștinismul, islamismul, religia musulmană și restul sunt scrise pentru populație, pentru oi. Dacă vom deschide Tora sau Talmudul începutul este din numele lui Dumnezeu. Dumnezeul lor se numește Iehova sau Iahve. Asta e foarte important. La început, povestea merge în numele Lui și spune că inițial că toți Dumnezeii au popoarele lor. Atenție, toți Dumnezeii! Iar „El nu avea și era tare furios.” Știți că este un personaj crud, foarte rău și răzbunător. El omoară, distruge după cum vrea El, vinovați, nevinovați laolaltă. Să citim:

Am călcat în picioare, zdrobit, omorât, mi-am murdărit hainele de sânge, până la sărbători. Eu mi-am format, creat pentru Mine poporul Meu, dar el nu voia să mă asculte. L-am torturat, i-am transformat zilele într-un coșmar.” Așa a creat El evreii.

Creștinismul a fost întemeiat pe baza Torei și a Talmudului. Pentru a înțelege Pactul Cerului Unic trebuie să ne lămurim cine sunt Dumnezeii sau zeii? Sunt cei care sunt mai mari ca tine, ca evoluție. Tu ești în clasa a 3-a, ei sunt în clasele mai mari. Atât.

Lumea nostră este compusă din două componente: partea fizică și partea nevăzută – undele, undă-corpuscul, energia (fizica cuantică). Noi suntem corp și suflet. Corpul are propria lui voință, are un program de auto-reglare. Corpul învață singur, este ca un scafandru, ca un bio-robot. Acest scafandru are o memorie genetică provenită de la mama – tata. Corpul este un recipient pentru suflet, anume de asta este foarte important să nu-l amesteci cu altul. Să nu combini corpuri cu ADN diferite. Pentru că dacă este cu ADN alterat, nu se mai face cum trebuie contactul când intră sufletul în corp. Cu alte cuvinte corpul este becul iar noi suntem curentul electric. Scafandrul este becul, iar noi energia. Fără energie becul nu funcționează.

Ocupați și legați în Trusturi

Suveranitate însemnă gestionarea conștientă a corpului și sufletului.

La alegeri opoziția pare că luptă contra sistemului. După alegeri, totul rămâne la fel, se schimbă doar conducerea.

Dacă acceptăm noua ordine mondială sau Pactul cerului Unic acesta devine cea de-a 3-a Biblie. Un bebeluș nu-și poate da acordul! Aceste lucruri ne-au fost ascunse. Scriptura evreiască, tu ești evreu – poporul ales, restul sunt goimi, vite cu două picioare.Toată populația îți aparține ție. PCU, Pactul Cerului Unic e recunoscut de goimi, pentru că așa am fost tratați până acum.

Lumea are un Creator care a poruncit popoarelor să le bage pe gât acele 7 Porunci. Poruncile celui Atotputernic. Legea evreiască împarte pe toți în evrei și ne-evrei, chipurile împărțiți de Atotputernicul. Deci evrei, ne-evrei și alte neamuri care îl recunosc pe Atotputernicul.

Cum a apărut poporul evreu

Contează cine și cum traduce Cartea Sfântă – Biblia.

Geneza, Cap.1 „Dumnezeu a procreat bărbați și femei după chipul și asemănarea Lui și Le-a spus”: „Înmulțiți-vă și umpleți Pământul!”

Geneza, Cap.2 – Alt personaj, Dumnezeu Domnul l-a făcut pe Adam din pământ, BIO-ROBOT și pe Eva din coastă – CLONĂ. Între capitolul 1 și capitolul 2 diferența este de milioane de ani. Adam a fost făcut „lipit din pământ și două bețe.” Aici este foarte importantă diferența: făcut sau procreat sun două lucruri diferite. Exact cum este diferența dintre om, cetățean și persoană – trei lucruri total diferite.

Omul este format din corp și suflet. Este conectat la karmă, are linia neamului, linie ancestrală după suflet.

Adam este bio-robot. E vorba despre crearea poporului iudeu. Anume, neștiind aceste lucruri, noi ne-am egalat cu bio-roboții, apoi am semnat și am fost de acord cu asta. Noi semnalăm că suntem un corp fără suflet. Așa a fost posibil ca iudeii să umple Pământul. De asta toate instrumentele de conducere sunt în mâinile lor.

Cicluri cosmice. Kali -Yuga sau Epoca de Fier/ metal la final

Pentru a înțelege cum am fost noi ocupați și ce se întâmplă trebuie să știm că toate procesele de pe Pământ funcționează într-o ordine ciclică.

Primul ciclu este ZIUA COSMICĂ și are durata de 25.920 de ani (precesia echinocțiului). Acesta se împarte în patru CICLURI (ere): secolul de Aur, secolul de argint, de bronz, și cel mai greu secolul de metal care s-a terminat acum.

Este vorba de ciclicitatea și funcționarea energiilor. Putem face o comparație între zi și noapte. Ziua suntem plini de energie, noaptea obosiți, somnoroși. Deci Pământul nostru trece prin două cicluri Noaptea și Ziua cosmică/ universală. Noaptea sau iarna universală i se mai spune și Kali Yuga. Este Epoca după care începe Reînnoirea Timpului. În acestă Epocă vibrațiile sunt foarte joase. Omul este o ființă care are o vibrație înaltă. Când nimerim în vibrații joase, ne pierdem memoria genetică, intuiția, dorința vieții, tot ce înseamnă a fi activitatea emisferei drepte. Pierdem conectarea la Sursă și devenim ca niște motănași orbi. De asta acest Ciclu este caracterizat printr-un declin al moralității. Este un fel de test pentru stres, adică ești tăiat de tot de la Sursă ca să verifici dacă ai evoluat destul, încât să se trezească anumite abilități, dar asta era Înainte Să Fim Ocupați.

Analogie – ar fi cum cineva te-ar ataca noaptea când dormi.

Dumnezeu Sabaot este numele lui Dumnezeu din Vechiul Testament.

Începem să ne trezim din robie

Reptilieni cu păr, cu coarne, cy-borgi.

În Egipt toți zeii sunt desenați cu capul lung sau cu cap de câine, de pasăre. Anume, aici este legătura cu actele și dreptul cu toată legislația lor. Ocupanții noștri sunt mult mai mulți. (Sau au fost, după unele surse au fost alungați, după alții au plecat datorită ridicării vibrațiilor pe Terra, dar au rămas numai executanții, păpușarii, păpușile de pe Pământ).

De asta în Pactul Cerului Unic este vorba de mai multe specii. O parte se ocupă de bani, din punct de vedere financiar. Alții se ocupă de Justiție, Tribunale... Dacă a-ți cerceta de ce judecătorii au robe de preoți și toate atributele din Tribunale, Parchete, ați fi înțeles că ei se ocupă de actele ocupanților noștri.

Pactul Cerului Unic are 850 de pagini.

Vom vedea toate personajele, toți actorii. Putem să zicem că este vorba de un partid politic care ne prezintă ideologia și programul lui. O parte a acestui program este refacerea atmosferei planetei Marte. Dar aceasta nu ne interesează.

În act se vorbește despre reconcilierea tuturor religiilor. Ce înseamnă asta? Unificarea tuturor Bisericilor și religiilor. De ce? Pentru că ei sunt mai mulți și vor să se unească. Diferite rase de extratereștri din diferite constelații. Ei susțin că, căsătoriile interrasiale duc la degradarea sferelor fizice și spirituale, dar noi nu învățăm aceste științe. De ce evreii țin atât de mult să nu-și încurce sângele?

Care este diferența dintre evrei și iudei?

Iudeii se împart în două categorii:

  • de mâna dreaptă și

  • de mâna stângă.

Și stânga se împarte: la ei totul se transmite pe linia Mamei.

Dacă o femeie albă face un copil cu un bărbat de culoare, copilul va ieși cu pielea închisă. Genele de culoare închisă predomină. Dar interiorul copilului nu se știe cum va ieși. Va lua și de la mama și de la tata.

Dacă o iudeică face un copil cu unul de culoare, copilul va ieși fizic închis de tot. Genele închise predomină fizic, iar interiorul va fi numai de la Mama. Anume de asta la ei se merge pe linia mamei. Cei care au doar tată evreu, nu se mai consideră evrei. Cei de mâna stângă, cei de sus sunt descendenții celor cu cap lung, cap de câine, de pasăre, cal din Egipt.

Ați văzut că în fals-demie elitele lumii au inaugurat în Egipt Calea Zeilor și construiesc acolo orașe-piramide, orașe tip mușuroi de furnici. Pentru că ei au conștiință de roi (spirit-grup n.b.).

Cum ocupă o civilizație?

Pentru a ocupa fac un război ca s-o reducă la un nivel de dezvoltare foarte jos și așa o pot ocupa și-și bagă legislația lor. Toată legislația pe care o avem noi – U.C.C., Codul Comercial, tot ce ține de bani, de finanțe, e creat de acești tovarăși cu Cap de Ou. Ei înrobesc, bagă în Kabala civilizații.

Într-o lume normală nu există așa ceva. Legi scrise de cineva. Noi avem legătura noastră interioară prin legile naturii în suflet. La fel cum animalele nu au nevoie să le scrie cineva legile. Locul, casa, cuibul, copiii...

Iudeii sunt viața artificială, bio-roboții. Anume ei au scris UCC și PCU. Dacă le citiți vedeți că sunt scrise în aceeași limbă ca structură și într-un limbaj foarte ciudat. Să ne 0întoarcem la Dreptul roman.

Bula papală din 2013

Papa de la Roma s-a declarat Înlocuitorul lui Dumnezeu. Aiurea, întrebarea este care Dumnezeu? Noi tocmai am ieșit din Epoca Peștelui și vedem simbolul Peștelui de pe inelul Papal, se mai numește Inelul Pescarului (simbolul cu doi pești). Acest inel este topit când moare un Papă și e făcut altul.

Simbolul reprezintă Pescarul care pescuiește suflete... Papa de la Roma s-a dat înlocuitorul lui Dumnezeu, lui Iahve pe Pământ. El îndeplinește funcția de arbitru având grijă să se îndeplinească planul stabilit.

În 2013, papa de la Roma a dat un decret care ANULEAZĂ toate trusturile, inclusiv sistema asta satanistă financiară...

În mod apriori a închis toate Trusturile și a anulat absolut toate legile juridico- financiare de pe Pământ. A făcut toate notificările de curtoazie. Mod apriori și-a găsit reflectare în UCC. Din 2013 toate drepturile și obligațiile sunt anulate. Susținerea corporativă a băncilor nu mai există. Fiecare funcționează singur, cum vrea el. Acesta este rezultatul acestui mod apriori. Deci...

 

Instituțiile, nimic nu mai există și nu mai are nicio bază legală!

Toți oamenii au rămas fără datorii!

Toate drepturile pentru care vă cheamă toți la proteste nu mai există!

Jurisdicția, Tribunalele, Băncile nu mai există. Au rămas doar denumirile. Statele care au fost corporații nu mai există.

Toți oameni au rămas fără datorii. Acesta înseamnă că nu mai există nicio datorie. Nimeni nu mai are datorii. Ipoteca, cardul de credit, împrumutul pentru mașină. Nu mai există aceste datorii și nici structurile care încasau aceste datorii. Dar pentru că nu v-a spus nimeni, voi continuați să credeți că există și plătiți. Cui plătiți, nu se știe. Nimeni nu mai are nicio bază legală de a încasa banii. Nici impozitele, creditele.

UCC, Codul Comercial este biblia întregului comerț. De ce UCC nu e predat în facultățile de drept? Cu toate acestea e folosit în Corporațiile inter-guvernamentale.

Din 2013 nu mai există datorii. Ei vor să ne bage în PCU pentru următorii 3000 de ani. Noi i-am rugat să ne pună-n patru labe cu licență!

Ei au sânge albastru, dar după 2012 șopârlele au început să plece. Rockefeller și Rothchild sunt slugile lor, sunt robi și ei. Ei au funcționat după un sistem în care își controlau reîncarnarea, nepotul lua locul bunicului. Ei sunt declarați Pirați. URSS a fost recunoscută la ONU, Rusia nu.

Justiția, Big-Pharma, Finanțele vor să se unească alături de speciile care se unesc să ne fie stăpâni Cyborg autonom, reptoizi cu pielea netedă și alții...

din păcate aici filmulețul se întrerupe, după minutul 37 ...

Ce facem? Soluția care este?

 Sursa: fbk. Călin File Din Poveste

Editare - conspect după un film creat de Elena Porubin

 

Copyright (c) 2023 Viocomsa All Rights Rezerved



 


Niciun comentariu: