Faceți căutări pe acest blog

joi, 10 octombrie 2019

Raport energetic octombrie 2019

Recoltarea trecutului pentru prezent*
La echinocțiu am avut cantități egale de lumină și întuneric. Avem solstițiu și echinocțiu, patru schimbări anuale de sezon, patru momente de cotitură în care putem evolua progresul nostru și pentru a face corecțiile necesare cursului vieții noastre. „Înflăcărarea” face parte din procesul de recoltare. E un curent care înseamnă a separa centrul comestibil al bobului de coaja exterioară dură. Astfel încât să putem decide ce vom păstra din recolta noastră și ce trebuie eliberat...
Uneori trecutul se repetă în prezent, astfel să putem vedea cu un grad mai mare de compasiune, înțelepciune și înțelegere. E oportunitatea de a vedea ce e în spatele filtrului percepției noastre și să obținem un vedere de 360 de grade care nu era disponibilă până acum.
Am avut ocazia să-mi exprim compasiunea și înțelegerea și să nu fiu enervat de temerile... (mamei legate de circulația la picioare pentru că frigul, aerul polar rece a intrat devreme în România anul acesta, de fapt al doilea val polar n.blogger).
Anul 2019 a fost un an de câștig până acum ni s-a arătat totul. Trebuie să experimentăm trecutul pentru a avea o perspectivă nouă și diferită, bazată pe nivelul nostru actual de conștientizare.
Ce vrem să păstrăm cu noi și ce nu mai este util?
Ce este aliniat cu noile noastre intenții de bucurie și ce nu?
Este trecutul nostru relevant pentru intențiile noastre pentru prezent?
Schimbarea e semnificativă și se încadrează în formula noastră personală de bucurie?
Alegere pentru eliberare sau repetare; ce este o binecuvântare și ce este o povară? Pe măsură ce creștem înțelegând, privim aceste lucruri diferit și filtrele noastre se extind până la compasiune, unde am avut cândva supărare/bucurie, când am văzut o singură dată durere și pace ori haosul pe care nu l-am putut controla (traficul, tractoarele din campania agricolă, de ex.).
Echinocțiul s-a referit la recoltare dar și înnoire, cealaltă parte a procesului de recoltare, facem loc pentru tot ceea ce am adunat din rezultatele ciclului de creștere primăvară/vară. Avem alegeri de făcut și e timpul să alegem ceea ce este aliniat cu noile noastre intenții de congruență și fluxuri de energie armonioase.
Ce este o povară și ce este o binecuvântare? Ce se adaugă la călătoria noastră și ce este o scurgere de energie? A avea o viață de 360 de grade  de bucurie, pace, prosperitate și abundență și de ce nu?
Semințele potențialului s-au dezvoltat și am primit RECOMPENSA.
Acum e momentul să recoltăm rezultatele și să vedem ce se potrivește cu intenția noastră și ce nu.
Să aveți o lună minunată!
În Pace și Iubire!
Notă. Fazele lunii: 28 septembrie - Luna nouă în Balanță; Lună plină în Berbec 13 octombrie; Ultimul pătrar: 21 octombrie; Lună nouă în Scorpion - 28 octombrie

Foto: Viocomsa © 2019
sursa: enlighteninglife.com
*Copyright © 2019 Jennifer Hoffman

Niciun comentariu: