Faceți căutări pe acest blog

joi, 12 septembrie 2019

Vindecarea și energiile lunii septembrie 2019


Mișcarea înainte a proiecției ascensiunii
În timp ce ne recuperăm de la mișcarea retrogradă a lui Mercur și ne mutăm înspre amenajarea, pregătirea istoricei conjuncții Saturn-Pluton din ianuarie 2020, să mai reținem că mai avem încă patru plus unu planete retrograde (Saturn, Uranus, Neptun, Pluton - toate colective, plus ghidul Chiron).
În august am avut o energie creativă puternică. Da, acum suntem într-un nou teritoriu de energie, ascensiune și transformare, limitele trecutului sunt înlocuite ușor, ușor cu un potențial creativ nelimitat...
Puterea vindecătoare a apei.
Luna plină din Vărsător (15 august) a activat purtătorul de apă și semnul guvernat de imprevizibilul Uranus care reprezintă fluxul de energie, iar vindecarea prin băi și soare este o temă majoră. Apa poate fi vindecătoare și liniștitoare, apa fiind un element care poate fi solid, lichid și gaz în același timp. Ne poate potoli setea sau ne poate îneca. Poate fi ploaia blândă care udă pământul ori un torent furios care spală totul...
La nivel energetic, energia apei este foarte vindecătoare. Vă mai amintiți de munca japonezului dr. EMOTO cu apa și energia sa. De-a lungul timpului mișcarea apei poate sculpta muntele. Fluxul apei (de vindecare) ne poate spăla și durerea, atunci când vom permite să se întâmple asta.
Alegerea este: Cât de departe ne extindem în vindecare și bucurie.
Nevoia unei vindecări adevărate, care este un proces de finalizare și închidere – e atât de importantă acum, încât vom obține ceea ce este nevoie pentru a realiza acest pas, aspect important. Vom lăsa ploaia blândă să spele praful trecutului sau va fi nevoie de un tsunami furios pentru a ne pune pe calea noastră de vindecare?
În septembrie avem Mercur, Venus, Marte, Soare (stelium) în Fecioară. Poziția lui Venus și Marte din Virgo nu e cea mai bună, deoarece lor nu le place martiriul și slujba Fecioarei, dar va fi excelentă poziție pentru vindecarea relațiilor. Asta include, în primul rând relația noastră cu noi înșine deoarece se conectează și cu Chiron vindecătorul  care după părerea mea (Jennifer Hoffman n.b.) e adevăratul conducător planetar al Fecioarei.
Chiron este vindecătorul nemilos, sortit pentru totdeauna să sufere de o rană care nu s-ar vindeca niciodată. Paranteza mea: „Pe pământ vindecarea omului este parțială, incompletă. Se tratează efectele (asupra corpului) nu cauza... Se omite faptul că omul are nevoie de o vindecare holistică (fizic, senzorial, mintal), are nevoie de alimentație naturală, hrană vie, trecând treptat-treptat la hrana fără carne – pe cât posibil.” (Paranteză închisă/ n.blogger.).
În mitologia greacă Chiron a fost rănit de un prieten care a tras cu nepăsare o săgeată în direcția sa. Într-un sfârșit își vindecă rana, acceptând să ia locul lui Prometeu, permițându-i ficatului să fie devorat de un vultur (ficatul stochează energie emoțională), ceea ce duce la moartea sa.
Vindecarea vindecând...
Cum să ne completăm vindecarea încercând să vindecăm pe altcineva? Te-ai „mucenit”, sacrificat vreodată în numele vindecării altcuiva? O predare totală, o mână de ajutor, o investiție sufletească în vindecarea altora.
După 11 august, Jupiter a început mișcarea directă (Uranus din Taur e retrograd) dar asta este un lucru bun deoarece medicul Jupiter (de acasă din Sagittarius) anunță mult sprijin pentru vindecare într-un mod mai gestionabil decât Uranus cel imprevizibil. Uranus se extinde, iar Uranus pune frână puțin, dar nu prea mult.
În următoarele patru luni vom vedea toate planetele mergând direct (mai puțin Mercur retro din noiembrie) până în momentul exact al conjuncției istorice Saturn-Pluton din ianuarie 2020.
Suntem gata să folosim această energie vindecătoare? Vom primi mesajele, semnele că e timpul pentru actualizare, resetare sau repornire. Pe măsură ce ne adunăm potențial, resurse energetice astfel încât să ne putem concentra pe strălucirea luminii pe propria noastră cale.
Să aveți o lună minunată!
În Pace și Iubire!

Sursa: enligteninglife.com
Copyright (c) 2019 de Jennifer Hoffman


Niciun comentariu: