Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 30 octombrie 2019

Raport energetic noiembrie 2019


Aceasta este o lună în care putem sărbători libertatea, împuternicirea, congruența energetică și întreaga cale care ne-a adus aici.
Celebra joncțiune Saturn/Pluton din ianuarie 2020.
Altfel spus, până la sfârșitul anului putem celebra „transformarea structurală profundă” personală sau planetar-globală. Foarte important: Modificările climaterice fac parte din normalitatea planetei noastre și nu numai, iar ele nu trebuie să fie neapărat traumatice.
Sărbătorim noi începuturi (luni, 28 octombrie – Luna nouă în Scorpion cu Balanța în Ascendent ). Este de asemenea, un moment important – în timp ce ne apropiem de sfârșitul anului începem cu adevărat potențialul energetic al acestui an (anul Porkului). Cățărați-vă și agățați-vă, deoarece călătoria nu se va opri până în decembrie.
O mare săritură în trecut? (În România în pericol: regim dictatorial!?*)
De la începutul anului 2019, energia s-a simțit puțin ciudată, densă și lentă. În timp ce am avut o privire asupra potențialului său, am obținut o mulțime de repetări din trecut, lecții vechi apărute, aceleași lecții, situații cu aceeași oameni, aceeași durere și aceleași întrebări.
O importantă mișcare - Saturn care merge direct din septembrie, deoarece a fost retro din mai (*încarcerarea leaderului Liviu D., după alegerile euro), dar în umbra retro de la jumătatea lunii ianuarie 2019. Unul dintre marile evenimente ale lunii octombrie a fost acela că Pluton merge direct după ce a fost în retrogradație de la sfârșitul lunii aprilie, dar în umbre retro începând cu 31 decembrie 2018.
Am început anul pregătiți de acțiune, în speranța de noi oportunități dar n-am ajuns prea departe deoarece centrala noastră energetică ne îndruma să ne curățim casele energetice , mai degrabă decât să facem incursiuni în potențialele noi. Vorba ceea: Nu poți ieși afară până nu-ți faci temele.
Întreg anul a fost așa: am stat în expectativă, în tinda casei... Aceste luni finale din 2019 sunt de fapt începutul noii energii cu care am așteptat tot anul să lucrăm și acum putem pentru că am făcut munca de bază pentru a accesa noi potențiale. Cred că vom exploda în următoarele câteva luni la viteza luminii. Totul indică acum congruența energetică încadrarea și curgerea armoniei divine.
Deși e tentant să lăsăm trecutul dureros în urmă și să începem ceva nou, știm că oricât de mult am dori să facem asta, suntem îndrumați să ne curățăm vechile situații energetice, înainte de a începe examinarea potențialelor noi. Nu mai putem să ne ascundem de propriul nostru adevăr, să ignorăm temerile și îndoielile noastre, să ne prefacem că totul e în regulă atunci când știm că nu e așa și să ne stingem luminile pentru a-i face pe alții liniștiți. Energiile cu frecvențe diferite sunt incompatibile, nu pot coexista în domeniul nostru energetic. Acum când trecem de la 3D la 5D, integrarea noastră ascendentă continuă, acele energii sunt mai puțin compatibile între ele. Tocmai de aceea trebuie să ne concentrăm și mai tare, cu mai puține scurgeri, distrageri și drame și traume care ne abat de calea noastră o vreme, de potențialul...

Potențial auto-distructiv versus potențial creativ.
...Și dacă nu simți bucuria acum nu-ți face griji. Uneori trebuie să ne descompunem înainte de a putea trece, trebuie să conștientizăm întunericul, înainte de a ne da seama că trebuie să aprindem lumina. Trebuie să ne obosim de durere, înainte să ne ridicăm și să căutăm vindecare. Acum mai mult ca oricând trecutul și prezentul nu rezonează în armonie, mai ales când încercăm să creăm un prezent cu o vibrație ridicată integrat 5D, într-o realitate cu densitate 3D – fără a schimba nimic.
Cei care au găsit lumina sunt zorii pentru cei încă în întuneric.
Ce este timpul? Este mișcarea energiei prin densitate și materie.
Bine ați venit în epoca luminii! Aceasta este o integrare, nu o preluare. O integrare a energiei 5D în realitățile noastre 3D și ne împinge fără încetare în suveranitatea noastră energetică și ființa divină (care suntem), spre adevărata contopire și îmbinare a spiritualului și materialului, umanului și divinului,. Dar înainte de a ne bucura de gloria divină mai avem de făcut ceva muncă. E vorba de echilibrul dăruind și primind, ciclurile karmice de a culege ceea ce am semănat, dreptate și nu răzbunare, fiecare să-și găsească propriul punct de echilibru.
Mercur retrograd și-a început umbra pe 12 octombrie și merge complet retro pe 31 octombrie. Mercur stă pe același grad retro din iunie până în august 2015, deci să acordăm atenție la ceea ce apare în această perioadă, rezultând o mulțime de înflăcărări emoționale. Luna nouă la 4 grade în Scorpion (din 28 oct.) îi oferă lui Uranus un potențial de descărcări mari de energie, noi înțelegeri și o nouă conștientizare a potențialului/posibilităților noastre, în timp ce ne pregătim pe întinderea de acasă direct în conjuncția istorică Saturn/Pluton – activă până în martie 2020, când Saturn se mută în Vărsător.
Ce înseamnă asta? Având în vedere conjuncția anterioară din anul 1516 a dus la protestul împotriva corupției din Biserica catolică – cea mai puternică entitate din lume la acea vreme – acesta marcând căderea monarhiilor din multe părți ale lumii..., este un simbol foarte puternic pentru transformarea globală la toate nivelurile.
Acest lucru ne afectează pe toți individual și colectiv. Cu toții facem parte din Marea Trezire, fiecare dintre noi joacă un rol în ciclul ascensional pentru noi înșine și pentru lume. Adevărata transformare – simbolizată de Pluton, are loc atunci când suntem dispuși să ne extindem conștiința, să ne îmbrățișăm puterea, să ne aprindem intuiția,  și să ținem lumina adevărului, a păcii cu bucurie, a iubirii, a compasiunii și înțelegerii.
Hai să trăim lumina noastră cea mai strălucitoare!
În Pace și Iubire!

foto1 și editare: Viocomsa (c)
Sursa: Jennifer Hoffman (c) enlighteninglife.com


Niciun comentariu: