Faceți căutări pe acest blog

vineri, 22 aprilie 2016

Marte retrograd in Sagetator. Marele Salt Cuantic. (fragment)

Imagini pentru poze cu planeta marteastreo: „Planetele se sincronizeaza cu fluxul vietii, care impinge si planeta pe care locuim noi catre o noua faza a evolutiei.
Ce este sus este si jos ce este in interior este si in exterior. Principiile aplicate in fizica cuantica, ce recunoaste prezenta intregului in fiecare parte a sa, fac din Astrologie cel mai de actualitate limbaj.
Retrogradarea lui Marte in Sagetator, intre 17 aprilie si 27 mai 2016, initiaza o frecventa energetica imposibil de controlat si nu mai este nevoie sa accentuam - ca este aproape imposibil de controlat, impotriva careia este dificil sa ne opunem. Caci nimeni nu scapa neafectat, chiar daca unora li se pare acum imperceptibila aceasta influenta. Creierele noastre se acordeaza pe o noua frecventa!
(Pentru a deveni si mai clar - pana la sfarsitul lunii aprilie vom avea cinci planete retrograde: Mercur, Marte, Jupiter, Saturn si Pluton! Wow! n.b.) 
Trecem cu totul intr-un alt taram! Minte, suflet si corp ne rescriem. Multi cedeaza si isi incheie misiunea in plan fizic, poate chiar prin morti colective. (Gaia se reface: vezi cutremurul de 7.8 grade din Ecuador din 17 aprilie 2016; n.b.).  Cei care mai avem inca treaba pe aceasta Planeta suntem intr-un continuu vartej care ne recodifica structura ADN-ului cu efecte si manifestari extreme la nivel mental, emotional si fizic. Traim o hiperbola, anumite segmente ale vietii noastre sunt amplificate. Parca suntem supusi unui tratament in care ni se administreaza o potiune de marire. Ne intindem, ne extindem, ne supradimensionam. De aici si perceptiile noastre limita pe anumite niveluri.
Sincronicitate sau nu aceasta infuzie de energie care ne dilata dureaza 40 de zile, numarul "schimbarii la fata", al ascensiunii, al ridicarii pe un nivel superior, al protectiei divine, al puterii vindecatoare.  Fortele cosmice formeaza o alianta care lucreaza asupra pamantului intr-un ritm fulgerator. Suntem teleportati pe un nou nivel de intelegere a realitatii.
Marte retrograd in Sagetator, alaturi de celelalte planete „retro”, intre 17 aprilie si 27 mai 2016, deschide usa pentru urcarea pe o noua treapta a constiintei umane. Exista cel putin un plan al vietilor noastre unde suntem chemati sa facem un salt urias. Saltul ne scoate definitiv dintr-un confort pe care l-am avut si ne poarta spre o curgere, o schimbare, si o transformare de data aceasta ireversibile. Odata trecut pragul, nu mai este cale de intoarcere. Nu mai putem da inapoi si nici nu mai avem nevoie sa ne dorim asta. Ne urcam in avion si dupa decolare este imposibil sa coboram din mers.
Marte retrograd in Sagetator ne da o asemenea perspectiva asupra vietii noastre incat dizolvam ceea ce am inteles gresit sau nu am acceptat pana acum. Zona cea mai intunecata a vietii noastre se preschimba in lumina. Discordia se preschimba in Iubire. Trecutul dureros se poate alchimiza in aurul viitorului. Incrancenarea se poate topi in iertare.
Egoul lasa loc viziunii elevate asupra existentei. In 40 de zile avem sansa de a ne acorda pe cea mai inalta frecventa a vietii noastre daca preschimbam ceea ce ne blocheaza in iubire. Daca tot ce-i rau din noi îl transmutam in ceva mai BUN... 
Este timpul sa prindem zborul spre cel mai ianlt potential pe care sa-l si manifestam!”

sursa: www.astreo.ro
http://valeriupanoiu.blogspot.ro
foto: http://www.codrosu.ro

Niciun comentariu: