Faceți căutări pe acest blog

marți, 12 noiembrie 2019

Raport energetic pentru noiembrie 2019 (partea a doua)


Raport energetic noiembrie(2) 2019
Oricât de dur ar fi fost anul acesta pentru dvs. fiecare situație conține o binecuvântare și luna aceasta putem descoperi binecuvântările și le putem folosi ca bază pentru noua cale energetică, care începe în decembrie și pune bazele puternice pentru 2020. Pe măsură ce înaintăm în noiembrie suntem oarecum împiedicați de un Mercur retrograd în Scorpion, care ne trage înapoi la Saturn în Scorpion retrograd din 2015, o perioadă foarte lungă și provocatoare care ne-a zguduit în miezul ființei noastre în timp ce ne-am luptat cu realitatea aspră a doi dintre cei mai duri profesori (învățători) ai noștri.
Pe 11 noiembrie Mercur a trecut prin fața Soarelui, un aspect destul de rar care se întâmplă de aproximativ 13 ori într-un secol. Am avut 4 dintre aceste tranzite până acum, în 1999, 2003, 2006 și 2016. Mercur îți conduce karma vieții, așa încât ar trebui să ne ducă față în față cu încă o oportunitate de a face față trecutului nostru karmic, în timp ce continuăm curățarea energetică a casei noastre, a corpului.
Va fi util în următoarele câteva luni să ne concentrăm pe a merge mai departe și a folosi trecutul ca etapă pentru împuternicire, mai degrabă decât o amintire a ceea ce am pierdut sau nu am putut finaliza. Folosim trecutul lăsând în urmă credințe și modele vechi de energie, mai degrabă, decât să ne axăm/focusăm pe cât de dificil a fost trecutul.
Despre furia lui noiembrie.
Energia lui noiembrie poate stârni multă mânie – o emoție care nu ar trebui ignorată. Nu este „ne-spiritual” să fi supărat, este o credință care ne obligă să împingem furia deoparte. Furia are multe beneficii inclusiv arătându-ne unde suntem limitați ori avem frică. Furia strălucește ca o lumină mare asupra sursei și scopului karmei noastre. Feriți-vă și apoi faceți pasul următor, întrebați-vă de ce sunteți supărat și ce mesaj vă pune furia pentru voi. Răspunsul poate fi edificator.
Aceasta poate fi o temă pentru noiembrie: Altfel spus, să creăm „limonadă din lămâi”. Da, parte din trecutul nostru a fost dificil, dar să ne concentrăm evitând repetarea greșelilor în viitor, fără a pierde beneficiile.
În plus, față de împingerea/tragerea lui Mercur retrograd, suntem în urma forțelor continue de transformare care ne atrag pe toți în Marele Ciclu de trezire și ascensiune al anului 2020.
Foarte important: Această mișcare energetică NU este un lucru asupra căruia avem control, ci este o forță irezistibilă pe care fie ne alăturăm de bună voie, fie rămânem prinși în vortexul său. Mișcarea s-a construit încet tot anul și acum e aici. Ce se întâmplă în continuare?
Unul dintre instrumentele noastre cele mai puternice e suveranitatea noastră energetică care ne stabilește controlul asupra mișcărilor energetice din viața noastră. Nu putem controla ce se întâmplă cu altcineva, dar putem controla ce facem cu energia în propriul nostru câmp energetic. Construind granițe pe suveranitatea noastră energetică, putem gestiona fluxul și mișcarea energiei, în viața noastră precum și modul în care o folosim, dar există o ușoară schimbare de care trebuie să fim conștienți.
Suveranitatea nostră energetică ne scoate din relația emoțională astfel încât să NU ne putem implica în drame, traume și haosul lor emoțional. Drama altora nu ne aparține. Nu rezonăm cu toate bolile și dramele altora… Viața noastră curge armonios, fără implicări emoționale dureroase.
Amprenta puternică a energiei noastre creative din noiembrie va pune la punct modul în care gestionăm energia anului 2020. Luna plină din 12 noiembrie este la 16 grade în Taur și aruncă o lumină favorabilă asupra clădirii/ conjuncției Saturn/Pluton din Capricorn. Ultima conjuncție din Capricorn s-a întâmplat în anul 1516, deci este o etapă deosebit de importantă în evoluția noastră colectivă. Am avut 4 tranzite ale lui Mercur prin fața Soarelui: în 1999, 2003, 2006 și 2016. Aceia au fost ani puternici, provocatori pentru mine. Ce zici de tine?
Avem o Lună nouă pe 26 noiembrie la 4 grade în Săgetător, semn de foc, un apel final pentru curățarea finală a energiei (propriei energii), pentru pregătirea marilor evenimente din decembrie și ianuarie.
Și, în sfârșit, Jupiter încheie noiembrie în ultimul grad al semnului său Săgetător, înainte de a intra în Capricorn pentru a deveni parte a conjuncției Saturn-Pluton-Nodul sud lunar. Pentru a știi cum te afectează acest lucru, du-te în urmă cu 12 ani când Jupiter traversa Capricornul.
Suntem într-un moment de cotitură important pentru umanitate și pentru ciclul nostru de ascensiune. Jupiter aduce binecuvântări și beneficii, pe care nu le poți judeca ca fiind bune sau rele, binecuvântările pot include claritatea conștientizării, a trezirilor, iar uneori acestea pot fi o provocare.
Folosește energia acestei luni pentru a-ți șterge câmpul energetic de lucruri care NU servesc la următoarea parte  a drumului tău, ocupă-te de mânia ta, de durerea ta, de trecutul tău, de regretele tale. Lasă-le să ardă pe pragul transformării 3D/5D și privește spre următorii pași ai ascensiunii tale.
Să ai o lună grozavă!
Începeți 2020 cu claritate și încredere!

În Pace și Iubire!

Sursa:  enlighteninglife.com; 
Jennifer Hoffman © 2019

Niciun comentariu: