Faceți căutări pe acest blog

marți, 21 decembrie 2010

2011 - PREVIZIUNI ASTROLOGICE

Anul 2011
este un an complex, alert, dinamic, energic, cu foarte multe evenimente astrale și tranzite planetare importante.

Mai întâi ne îndreptăm gândurile către cei bolnavi sau în suferință, ca urmare a pierderii unei persoane dragi, cu compasiune și ajutor pentru cei lipsiți de adăpost sau flămânzi, cu rugăciuni pentru toți cei aflați în nefericire, cu mesajul optimist că, într-un interval relativ scurt fiecare suflet să aibă motive să simtă bucurie, deoarece resursele abundente ale lumii noastre vor fi distribuite echitabil, iar fericirea, sănătatea și împlinirea vieților vor constitui regula pentru care își vor continua călătoria lor pe planeta Pământ. Răbdare și încredere.
Destinul (Nodul Nord lunar) în conjuncție cu Pluton în Capricorn - aspect ce se întinde pe durata primelor două luni din 2011, înseamnă o transformare profundă lăuntrică, o puternică dorință de a înțelege adevărul, alături de o mișcare de eliberare din structurile care ne guvernează viețile. Libertatea noastră prin Uranus în conjuncție cu Jupiter, face cuadratură cu Marte pe Centrul Galactic, iar lupta împotriva uzurpării drepturilor noastre de către guvern are o importanță colosală, deoarece Elita prin câteva persoane influente conduce întrega omenire…
Nodul Nord (din Capricorn) își încheie faza karmică de schimbare a structurilor în februarie 2011. Pe durata încheierii Calendarului Mayaș, Nodul Nord în Săgetător, va inspira o dezvoltare evolutivă totală. Nodul Nord va rămâne pe Centrul Galactic, în intervalul de timp martie-aprilie 2011, exact în momentul când începe accelerarea timpului din Ciclul Universal. Este timpul să fim onești, pentru că atunci când ne mințim pe noi înșine, lucrurile din jurul nostru se prăbușesc, cum ar fi fundamentul economic al puterilor lumii.
Conform analizei lui Carl Calleman privind Calendarul Mayaș, suntem în Ziua a Șaptea a Ciclului Galactic (3 noiembrie 2010-28 octombrie 2011), moment când are loc de regulă, fructificarea programului evolutiv al ciclului respectiv. În cazul Ciclului Galactic (1999-2011) în Ziua a Șaptea vom ajunge la maturizarea tehnologiei.
Din 23 ianuarie 2010 Jupiter stă patru luni în Berbec și ne acorda timp pentru acțiune, inițiativă și schimbări curajoase în viața noastră, schimbări care pot viza cariera, sănătatea, banii, relația conjugală ori profesia. Așa încât, unul din tranzitele cele mai importante ale acestui an reprezintă intrarea lui Uranus și a lui Jupiter în Berbec (martie-mai 2010), Berbecul reprezentând inițiativa. Vom avea posibilitatea să ne exprimăm pe noi înșine prin noi proiecte, să schimbăm tot ce nu ne-a convenit în ultima vreme, toate lucrurile prin care am fi vrut să ne exprimăm libertatea interioară, curajul de a ne bate cu propriile prejudecăți, limitări, tipare, constrângeri sociale ori familiale. Nu mai avem prea mult timp, deoarece în intervalul martie-aprilie 2011, trăim momentul în care începe accelerarea timpului din Ciclul Universal, ceea ce poate însemna că pe durata unei zile de 24 de ore vor fi trăite efectiv, cam 16 ore, poate și mai puțin… datorită ridicării frecvenței Pământului!
Lucrând la capitolul „încredere în sine” putem afirma: „Eu îmi creez viața, nu-mi pasă cum arată circumstanțele exterioare, tot eu le creez.” Am încredere în mine. Aceasta este încrederea în sinele meu absolută, necondiționată, ne-mentală. Recunoscând asta lucrurile încep să se miște. Astfel că în scurt timp putem spune: „E destul de bine”, „e bine”, „sunt destul de bun”, „merge”.

Expansiunea spiritului

Da, vom trăi o primavară care aduce un test de curaj extrem de important.
Pe de altă parte, din martie Destinul se instalează în Săgetător, și o să rămână aici un an și jumătate. Este un aspect planetar care indică tendințele, trend-ul general pentru 2011 și începutul anului 2012, acela de:
- expansiune de conștiință, de înțelegere și conștientizare, nevoia de
interacțiune, comunicare sau mai simplu - expansiunea spiritului;
- nevoia de a ieși din propriile noastre limite, tipare;
- nevoia de a călători, de a avea legături cu străinătatea,
- aspirația de a ne depăși condiția socială, condiția familială, educativă sau profesională… și mai ales frontierele cunoașterii.
În primăvară vom dispune de curaj și de viziune. Ne mai trebuie doar, niscaiva aliați. Saturn în Balanță vrea să se asigure în 2011 că ne apropiem de oamenii utili, serioși, cu care putem face un schimb echitabil de informatie, că suntem mai selectivi cu anturajul, că nu ne mai lăsăm flatați sau atrași ușor în diverse legături vanitoase care nu ne duc nicăieri.
Un alt tranzit important, prezența Lunii Negre (Lilith) în Pești indică o oarecare teamă, mai ales în primele trei luni ale anului 2011, legată de diversele pericole sau capcane care ne-ar putea impiedica să ducem la bun sfârșit acțiunile, inițiativele. Aceasta teamă poate fi în cazul unora dintre noi serioasă și cu rădăcini în fricile pe care le-am cultivat de-a lungul timpului. Pot fi unele situații de viață care cer curaj, teama de a nu fi aprobați în totalitate, de a ne pierde o parte din susținători sau prieteni, teama de riscuri.
Din fericire, pe lângă aspectul Lunii Negre din Pești beneficiem de tranzitul foarte curajos al lui Uranus și al lui Jupiter în primele luni ale anului. În primele 4 luni ale lui 2011 fricile, regretele, rușinea, umilința sunt mult domolite. Dar în cazul unora dintre noi chiar frica de o neplăcere (sau sentimentul că nu mai e nimic de pierdut) poate da curajul și forta unei acțiuni uluitoare.
Dacă în prima jumatate a anului punem accentual pe acțiune, pe felul în care ne simțim, pe imaginea noastră, pe rolul pe care-l avem, impactul pe care-l creăm, în a doua jumatate a anului punem accentul pe bani, pe bunăstare și abundență! Aici dispunem de un tranzit foarte important, al lui Jupiter in Taur, din 4 iunie până la finalul anului.

Suntem o ființă naturală și trebuie să ne întoarcem la natural

Apropo, sărăcia este strâns legată de sistemele vechi de credință. Iar a fi bogat este o stare naturală de a fi. Abundența este o stare naturală. Sănătatea firească este naturală. Suntem o ființă naturală și trebuie să ne întoarcem la natural. Trebuie să fim sinceri: noi am creat bolile, boala este un semn de curățare, un avertisment mental că undeva greșim…
A doua jumătate a anului ne învață să facem bani. Interesul pentru caștig și progres este dat atat de Jupiter în Taur cât și de Destin în Săgetător. Vrem totul deodată, rapid, poate nu mai mult decât considerăm că merităm, dar faptul că vrem totul de la început sugerează o oarecare lăcomie și prea mare grabă în caștig. Da, într-adevăr este de învațat lecția câștigului, a abundenței, dar și a lăcomiei sau invidiei. Vizați sunt cei care n-au știut să-și apere drepturile finaciare, cei cărora le-a fost teama să se dezvolte profesional și să câștige mai mult. E bine să urmărim prosperitatea dar și să ne controlăm lăcomiile pentru că invidia și lăcomia subjugă IUBIREA.
Anul 2011 este, după Zodiacul Chinezesc - anul Pisicii (guvernat de Venus) și promite prosperitate tocmai în a doua jumătate a anului! Dar atenție căci banii vin treptat, în „tranșe” și nu toți deodată… Cei care au început în 2009-2010 proiecte importante și valoroase în zona profesională pot culege roade excepționale în 2011.
Tot așa, 2011 este un an aducător de prosperitate pentru foarte mulți
dintre noi, aduce zorii unei redresări economice pentru țările
întârziate precum România. În harta României tranzitul lui Jupiter, foarte norocos, abundent și fertil in Taur, activează zona prietenilor, susținătorilor și a oportunităților de diverse tipuri pe care țara noastră le poate valorifica din plin (vezi, printre altele – absorbția Fondurilor Europene).
Pentru a reuși în 2011 ar fi bine să clarificăm relația cu TIPARELE. Tiparele căsătoriei, relațiilor, banilor, mâncării, dietelor, sănătății – încep să se destrame. Modul în care am știut muzica în trecut, modul în care am știut psihologia în trecut, orice a fost parte din munca sau joaca noastră înainte, modul în care scriem – totul se schimbă.
Este frustrant, nu-i așa, pentru că pe cât de mult am cerut noi schimbarea, în clipa în care vine spunem: „Oh, Dumnezeule, ce se întâmplă?”
Trecând peste disconfort și pe măsură ce ne scoatem din tipare, vom descoperi mai multă LIBERTATE. Asta bineînțeles că afectează anturajul, mai mult decât ne afectează pe noi, pentru că suntem obișnuiți cu tiparele noastre, iar ei își creează tiparele în relație cu tiparele noastre. Chiar dacă cei din jurul nostru fac alegeri ce dau o rezultantă ce nu rezonează cu noi, vom putea construi un „culoar” în care să ne întâlnim doar cu rezultatele credinţelor şi gândurilor noastre. Deci, hai să ieșim natural din tipare!
Urăm curaj tuturor!... Și un An Nou Fericit!

Niciun comentariu: