Faceți căutări pe acest blog

marți, 7 martie 2023

Mesaj de la MATEI, 1 martie 2023

 

Mesaj planetar de la Matei

Sigla Matthew Books
Mergi la...
1 martie 2023
Luptă lumină vs întuneric; temeri inutile; posibilă blocare; ajutoarele voluntarilor; intuiție, discernământ; efectele intensificării luminii

Cu salutări iubitoare din partea tuturor sufletelor de la această stație, acesta este Matei. O parte din bătălia dintre lumină și întuneric este încă purtată în culise, dar alte părți au trecut cu îndrăzneală pe scena mondială. Cetățenii din multe țări se revoltă împotriva politicilor guvernamentale cufundate în întuneric, iar alte guverne refuză să coopereze cu eforturile Illuminati de a-și consolida tentaculele globale care se ofilesc rapid. Statul profund, cabala, guvernul din umbră, Ordinea Mondială și neonazismul sunt printre alte desemnări pentru această societate secretă, ale cărei multe facțiuni disparate au aceeași ideologie și scop diabolic, de a controla lumea.

Ei au nevoie de vibrații scăzute pentru supraviețuirea lor și se lovesc de opoziția crescândă, creând frică oricum pot. Ei știu că această senzație de vibrație scăzută este puternică și contagioasă; frica de o persoană ajunge la toți cei din apropiere și o răspândesc oriunde merg.

Dar popoarele nu știu asta și nu își cunosc temerile, care provin din vechile predicții înfricoșătoare puse înapoi în circulație sau minciuni pur și simplu raportate în mod repetat de mass-media mainstream controlate de Illuminati, sunt inutile.
Niciuna dintre următoarele informații care sună îngrozitor nu se aplică viitorului Pământului:

Dacă Rusia învinge Ucraina, Putin poate invada țările NATO. Cu China ca aliat al Rusiei, pericolul este mare ca aceste două țări agresive să declanșeze un război mondial nuclear. Illuminati doresc cu disperare ca propaganda lor să evoce un alt război mondial, dar nu va mai exista Război Mondial,
nici război nuclear.

Misiunea de curățare pe care Rusia a întreprins-o în Ucraina pune capăt a peste o jumătate de secol din activitățile odioase ale Illuminati în acea țară. Oricât de esențială este această misiune pentru forțele luminii, există o tristețe profundă în ea. Majoritatea trupelor și civililor ucraineni nu știu despre răul generalizat în țara lor, adesea stabilit strategic în subsolurile complexelor de apartamente, spitale și școli, așa că nu înțeleg de ce trupele ruse atacă acele locuri. Nici ei nu știu că atrocitățile puse pe seama trupelor ruse sunt opera mercenarilor plătiți de Illuminati. Oamenii din cele două țări au aceleași rădăcini ancestrale, cultură și istorie și este tragic că oamenii care nu erau dușmani acum se ucid între ei.

Nu ne-am propus să vorbim atât de emoțional, dar această situație ne-a atins profund. Toate viețile distruse de intenția întunericului ne afectează în acest fel și plângem împreună cu Gaia. Dar nu putem permite durerea să zăbovească sau ar estompa lumina colectivă la această stație și nu putem lăsa să se întâmple asta. Lumina noastră este necesară pentru a menține universul în echilibru și pentru a ajuta Pământul să-și vindece rănile crude.

Acum o privim în continuum unde predomină pacea, iubirea, bucuria, abundența pentru toți și viața în armonie cu Natura. Dragilor, aceasta este lumea glorioasa pe care o ajutați familia noastră de pe Pământ sa se manifeste si toate ființele de lumina din acest univers va sunt recunoscătoare. În densitatea de pe Pământ, este mai mult decât îți poți imagina, dar când te vei întoarce triumfător în patriile tale, vei ști.

Acum, fracțiunea guvernului chinez care a preluat conducerea discută cu Rusia și alte națiuni cele mai bune modalități de a stabili o lume pașnică, de a restabili mediul devastat al Pământului și de a distribui în mod echitabil bogăția lumii.

După ce a arătat cu degetul spre China pentru „balonul spion”, Statele Unite l-au doborât și, la scurt timp, au făcut același lucru cu câteva obiecte neidentificate. Asta a ridicat întrebarea logică: dacă aceștia provin dintr-o sursă din afara lumii, extratereștrii care i-au trimis vor riposta prin invadarea Pământului?

Cu ani în urmă, o echipă intergalactică a ridicat o rețea luminoasă de protecție în jurul Pământului, iar strălucirea sa nu poate fi abordată de nicio entitate cu vibrații scăzute. Toate navele spațiale extraterestre din jurul Pământului sunt acolo pentru a ajuta planeta și civilizația ei.

Cu toate acestea, din moment ce o invazie ET produsă holografic se află pe agenda de urgență a Illuminati, ei pot încerca asta - dacă o fac, forțele luminii o vor transforma într-un divertisment spectaculos.

Oamenii de știință susțin că pandemiile au venit pentru a rămâne. Pentru a proteja sănătatea publică, Organizația Mondială a Sănătății poate impune legal ca toată lumea să fie vaccinată și să solicite dovada conformității pentru a obține servicii standard. Dacă OMS controlată de Illuminati stabilește această cerință, aceasta poate fi aplicată doar pentru scurt timp - populația se trezește și timpul celor întunecați a trecut.

Comunitatea medicală din Statele Unite este îngrijorată de o ciupercă „super-bacteria” care se răspândește. Acum o ciupercă amenință și sănătatea publicului? Oricum ar fi, acesta va fi unul dintre ultimele eforturi ale Illuminati de a promova frica și haosul.

În lunile următoare, multe decese vor fi cauzate de efectele vaccinărilor, precum și de toate celelalte motive pentru care oamenii au murit înainte de „pandemie”. La fel ca și acum, majoritatea va fi în conformitate cu contractele sufletești. [ Mesajul din 1 februarie 2023 explică acest lucru. ]

Sistemul imunitar al tuturor celor care absoarbe lumina va fi mult întărit. Lumina transformă celulele pe bază de carbon în cristaline care sunt rezistente la boli, permit corpurilor să trăiască în planurile astrale superioare ale luminii spre care se îndreaptă Pământul și reactivează firele de ADN latente. Absorbția luminii vine din trăirea în moduri evlavioase și, așa cum a spus Dumnezeu, „Este la fel de simplu ca să fii bun.”

Datorită schimbărilor climatice, oceanele vor inunda coastele până la interior (până la munți) și vor îneca pe toată lumea în calea lor. Apele care au crescut treptat de zeci de ani în cele din urmă vor atinge o înălțime maximă de câțiva metri. Unele zone nu vor fi afectate deloc, iar oamenii din comunitățile de la nivelul mării care sunt afectate vor avea suficient timp pentru a se reloca. Există, de asemenea, predicția unei „mini-epoci de gheață” bruște care va distruge majoritatea vieții. Călătoria de ascensiune a Pământului către destinația ei în densitatea a cincea mare nu include niciuna dintre acestea.

Schimbările climatice fac ca furtunile să fie mai frecvente, mai mortale și mai distructive. Timp de mai bine de jumătate de secol, Illuminati au manipulat tehnologic vremea și au provocat dezastre „naturale”. Când vor fi învinși – și asta se profilează din ce în ce mai mult la orizont – nu vor mai exista evenimente meteorologice dezastruoase sau răsturnări geologice catastrofale și, în cele din urmă, Mama Natură va putea începe să manifeste un climat moderat la nivel global.

Banii din bănci, fonduri de pensii și piețe de valori pot fi pierduți atunci când sistemul economic trece la digital. Acesta este planul Illuminati și nu se va realiza. Sistemul bazat pe metale prețioase (GESARA) care va fi implementat va proteja banii și investițiile câștigate în mod legitim și va desființa datoriile naționale și individuale la ratele dobânzilor, cămătărie care le-au permis Illuminati să adune o parte din vastele lor averi.

Războiul împotriva drogurilor ilegale nu poate fi câștigat pentru că cartelurile sunt atât de puternice. Acel război este o eroare inițiată de Illuminati, care conduc comerțul cu droguri în colaborare cu cartelurile și unii directori din guverne. De asemenea, sunt în fruntea afacerii de spălare a banilor și, atunci când nu vor mai fi în imagine, ambele industrii vor începe să se destrame. Totul bazat pe intenția întunecată se va prăbuși pe măsură ce nivelurile vibratorii continuă să crească.

Inteligența artificială (AI) va transforma populația în semi-roboți cu programare digitizată. Asta, la fel ca toate celelalte planuri de neconceput ale Illuminati pentru popoarele Pământului, nu se va întâmpla, iar IA va fi folosită doar în moduri benefice.

Dragilor, împărtășirea adevărului acestor chestiuni îi va înălța pe toți cei care sunt receptivi și, de asemenea, explicarea unei alte probleme poate evita teama inutilă. Cu ceva timp în urmă, când am vorbit despre un alt blocaj, am spus că este o posibilitate. Acum este o probabilitate mare. Deși nu știm exact când se va întâmpla asta, pare să fie mai degrabă aproape decât îndepărtată și știm că nu va fi de lungă durată. Cu toate acestea, este recomandabil să aveți la îndemână alimente suplimentare și alte articole utile în orice situație neașteptată. Dacă sunt chemate trupe, va fi pentru siguranța ta, nu pentru o lovitură de stat militară și poți fi sigur că forțele ușoare se vor asigura că consecințele sunt complet în beneficiul tău și al lumii tale.

Într-adevăr, voi, voluntarii, sunteți suflete puternice, dar satisfacerea tuturor nevoilor unei civilizații de a treia densitate care a adormit în timp ce întunericul controla viața în lumea lor este mult mai mult decât cere misiunea voastră. O mulțime de alte suflete vă ajută să ajutați Pământul și locuitorii ei.

Unele civilizații întregi transmit lumină către planetă pentru a menține vibrațiile în creștere constantă. Membrii unei civilizații, care apar ca formațiuni de nori, reduc foarte mult poluanții toxici din cer. Până când așa-numitele vaccinuri nu vor mai fi utilizate, oamenii de știință din forțele speciale ET vor continua să șteargă programarea nano-cipurilor și să scadă eficiența elementelor care funcționează împreună cu tehnologia 5G. Membrii acelor forțe din toate agențiile de informații știu ce planifică agenții Illuminati și îi alertează pe „Pălăriile Albe”, care se pregătesc în consecință.

După cum am menționat anterior, alții din forțele speciale și echipajele din navele spațiale din jurul planetei vor preveni detonarea focoaselor nucleare, dacă este necesar. Îngerii păzitori și alte suflete din tărâmurile angelice radiază lumina iubirii necondiționate, iar ghizii spirituali oferă sugestii practice, despre care indivizii cred că sunt propriile lor Aha! momente.

Iubiți frați și surori, faceți parte din cea mai puternică ceată de ajutoare pe care acest univers a cunoscut-o vreodată!

„Mesagerii luminii ne spun să cerem înăuntru răspunsuri. Nu știu dacă nu primesc niciuna sau nu le primesc suficient de clar pentru a le analiza, astfel încât să pot discerne ce informații să cred. Acum ce fac?” Deși este posibil să auziți o voce care vă spune clar ce este adevărat și ce nu este, este mult mai probabil ca răspunsurile să vină ca intuiție, mesajul sufletului către conștiință. Sinele tău sufletesc se află în conștiința cosmică, sau Inteligența Sursă a Creatorului, și de acolo informația vine intuitiv. Nu trebuie să fie analizat – are nevoie să ai încredere în reacția ta imediată.

Dacă informațiile curg natural și ușor în spațiul inimii tale, foarte probabil că este adevărat. Dacă simțiți rezistență, o tracțiune de moment, de exemplu, sau o senzație de blocare, foarte probabil că informația este falsă. A avea încredere în ceea ce simți este adevăr sau minciună este discernământ.

În patriile voastre, îndrumarea sufletească a ajuns în conștiința voastră la fel de natural precum ați respirat. În corpurile de a treia densitate, însă, a învăța să ai încredere în intuiție este ca și cum ai perfecționa orice altă abilitate, necesită practică.

Să mai adăugăm o notă despre intuiție și discernământ. Această capacitate de parteneriat face distincția între ceea ce este important să știți și ceea ce nu este – nu căutați înăuntru răspunsuri la întrebări de natură trivială.

„Dacă lumina de pe Pământ se intensifică, de ce crește violența? Nu ar trebui să scadă?” Violența este dezavantajul intensificării luminii, dar asta doar până când lumina este atât de intensă încât vibrațiile joase ale violenței nu pot exista și că timpul se apropie pe zi ce trece.

Cea mai mare parte a violenței acum este cauzată de cei întunecați, care se luptă cu forțele luminii din unghii și dinți la fiecare pas. Violența pe care o numiți „aleatorie” este rezultatul luminii care întărește caracteristicile și comportamentul omenirii – „binele” devine mai bun, „răul” se înrăutățește.

Indivizii care simt că au fost tratați incorect își direcționează sentimentele către persoanele pe care le consideră responsabile. Indivizii care simt că societatea i-a ignorat atacă străinii, membrii bandei acționează cu animozitate crescută față de alte bande și există „răscumpărare” de la indivizii care simt că au fost hărțuiți. Unii indivizi acționează dintr-un bigotism rasial sau religios aprofundat, alții comportă violența în jocuri și filme pe calculator. Multe dintre aceste incidente sunt lecții karmice alese de toți cei care sunt direct afectați.

Dragă familie, există mult, mult mai mult bine pe Pământ decât rău! Nenumărate acte de bunătate, generozitate și asistență au loc în fiecare minut din fiecare zi în întreaga lume. Există o abundență incomensurabilă de bunătate pe Pământ, iar lumina ta ajută la menținerea curgerii și a creșterii!

Ființele de lumină din acest univers vă onorează pentru statornicia în misiunea voastră și vă încurajează mereu înainte în călătoria voastră pe Pământ.

_______________________

IUBIRE și PACE
Suzanne Ward

Niciun comentariu: