Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 8 martie 2023

Raport energetic ianuarie 2023

Viață Iluminatoare sau enlighteninglife.com

Raport energetic ianuarie 2023

de Jennifer | 15 ianuarie 2023,

Ei bine, iată-ne în a doua săptămână a lunii ianuarie și lucrurile merg bine. Ai observat cât de multe se întâmplă în lume acum? Oriunde te întorci, există un alt nivel de dezintegrare 3D și haos și exact asta se presupune că se întâmplă cu ascensiunea. Se întâmplă de zeci de ani, doar că înaintează mult mai repede acum.

Aceasta este o săptămână interesantă și plină de evenimente, deoarece Marte merge în sfârșit direct după ce a fost retrograd din 30 octombrie, am avut zeci de erupții solare și vineri, 13, una dintre cele două pe care le vom avea anul acesta. Așa că toată energia reținută care se învârte de luni de zile are acum o ieșire. Și cu Jupiter în Berbec, în timp ce Marte este în Gemeni, vom urmări o creștere a celor drepți și o scădere pentru cei care numesc densitatea locul lor preferat. Va fi intens, incitant și o călătorie puțin accidentată.

Pentru asta suntem aici, așa că bucurați-vă de peisaj în timp ce facem călătoria de bucurie care este ianuarie 2023.

De obicei, scot aceste rapoarte de energie la începutul lunii, dar luna aceasta, deoarece coincide și cu începutul anului, am decis să fac ceva diferit. Am publicat un ghid pentru utilizarea optimă a energiei anului 2023 pentru primul buletin informativ, precum și previziunile anuale pentru 2023 și noul Program GPS 2023, setul tău de instrumente energetice pentru succesul anului 2023. Și mă bucur că am așteptat pentru că ceea ce s-a întâmplat în ultimele 10 zile dă tonul acestei luni și multiplele sale mișcări energetice.

Mai întâi am avut noul an și intrarea în 2023, un an de 7 în numerologie și un an cu multă putere spirituală. Acum, doar pentru că există puterea nu înseamnă că o vom folosi, dar facem tot posibilul și ne-am petrecut ultimii 3 ani trăind prin exemplul a ceea ce se întâmplă atunci când nu deținem, recunoaștem, integrăm, ne aliniem. și revendică puterea noastră. Ceea ce am văzut în ultimii 3 ani a fost afișarea completă a paradigmei 3D ale cărei energii se bazează pe control, dominație, putere asupra, constrângere, limitare, restricție, deconectare și tiranie.

Vă puteți gândi la vreun exemplu de ceea ce s-a întâmplat în ultimii 3 ani, din 2020 până în 2022? Și eu.

Ianuarie este un portal energetic pentru restul anului și pregătește scena pentru marile evenimente care includ schimbările energetice din martie și portalul Alpha Omega pe care îl vom avea în martie și aprilie. Un portal Alpha Omega apare atunci când avem două luni noi în același semn, primul la zero sau 1 grad și al doilea la 29 de grade. Acest lucru se va întâmpla cu lunile noi din martie și aprilie, în aceeași lună în care Saturn și Pluto își schimbă semnele. Asta este semnificativ.

Tema energetică pentru ianuarie este „Strălucire și Rise” și nu, nu este invers. Trebuie să strălucim înainte de a ne putea ridica, înțelegerea misiunii noastre sufletești și a scopului vieții noastre necesită claritate și acceptare înainte de a ne putea extinde în noi potențiale energetice. În timp ce dorim o eliberare rapidă de traume și durere, povestea lor mai mare, care face parte din calea noastră de inițiere spirituală, poate fi calea spre eliberare și libertate energetică la care tânjim.

Ne stabilim intențiile de a crea ceva în realitatea noastră și este un proces de „realizare” a energiei. Cum știm dacă avem succes? Ceea ce contează devine materie. De aceea, putem stabili o intenție pentru ceva și obținem ceva diferit. Creăm din ceea ce contează, indiferent de ce altceva ne-am propus. Deci, deși rezultatul intenției noastre poate să nu fie ceea ce ne așteptam, este o reflectare a ceea ce contează pentru noi și, uneori, aceasta nu este intenția și rezultatul ei, ci ceea ce cred alții despre ea, așteptările, presupunerile noastre, temerile noastre și rezonanța energetică a cronologiei noastre trecute.

Luna aceasta vedem ce contează, ce este important pentru noi, ce prețuim și ce credem că merită timpul, energia și atenția noastră. O parte a intenției noastre ar trebui să fie luarea în considerare a ceea ce facem real, a ceea ce creăm pentru realitatea noastră și a modului în care vom face față consecințelor. Într-un an a cărui temă este Socoteala, vom experimenta propria noastră socoteală în ianuarie.

Acum suntem într-un nou an și paradigma 3D este pe deplin afișată și este, de asemenea, în plină dezintegrare. Aș putea scrie multe despre schimbarea percepției care a avut loc în ultimele luni ale anului 2022 și acum în 2023, dar știți care sunt acestea. Marte retro în Gemeni ar fi trebuit să fie un clopoțel de avertizare pentru cei angajați în aspectele mai întunecate ale 3D, dar nu l-au luat în serios. În aroganța lor, ei au crezut că sunt fără reproș și deasupra legii și, mai important, că au scăpat cu crime de zeci de ani și mai mult, nu au avut niciun risc de reținere sau urmărire penală. Este un pic ca și cum te-ai juca de-a v-ați ascunselea cu un copil de 2 ani. Își acoperă ochii și cred că, din moment ce nu te pot vedea, nici tu nu îi poți vedea.

Vom vedea mai mult din Justiția Divină în 2023 și începe acum, cu Marte mergând direct în Gemeni și Jupiter în Berbec. De ce este acest lucru semnificativ? Gemenii sunt octava inferioară a Săgetătorului, semnul care guvernează gândirea superioară, legea, filosofia și justiția. Gemenii guvernează karma și atunci când sunt parteneri cu aspectul său superior Săgetător, condus de Jupiter care se află în prezent în Berbec, obținem bumerangul karmic. Marte în Gemeni este în recepție reciprocă cu Jupiter în Berbec. Acum, cu Marte merge direct pe 12 ianuarie, avem o furtună perfectă a dreptății divine livrate celor care cred că li se permite să facă orice vor să facă fără teama de pedeapsă. Bumerangul karma își întoarce întotdeauna binecuvântările.

Doar o amintire aici, karma nu este întotdeauna rea, este și bună. Recompensele se bazează pe energia acțiunilor și intențiilor noastre. Scoateți energie bună și primiți binecuvântările de care vă bucurați. Scoateți energia proastă și primiți binecuvântări care nu numai că vă răsplătesc actele, ci și extind acea energie, deoarece nu există loc în 5D pentru frecvențele inferioare și, uneori, Universul pune răzbunarea pe un pic mai gros doar pentru a ne aminti că liberul nostru arbitru poate fi folosit pentru a face binele și răul.

Dacă ați dorit vreodată să vedeți o etapă de dreptate împotriva celor care cred că se scrie „doar noi”, ia loc și trece floricelele de porumb. Nu este vorba despre răzbunare, este dreptate divină, întoarcerea bumerangului karmic livrat cu sincronizare perfectă și o acuratețe superbă. Dar nu vă limitați privirea la cei din locurile de funcții publice, aceasta este prima lună a anului Socotelii divine, pe care am explicat-o în Predicțiile 2023 . Această dreptate divină se aplică tuturor.

De câteva luni vorbesc și despre șarlatani spirituali, profesori autoproclamați, mentori, evangheliști, antrenori și altele asemenea, care pradă oameni slabi, nevoiași, disperați și își umflă speranțele cu promisiunile de bucurie, iubire, libertate și împuternicire pentru mai multe mii de dolari. Ei vor primi și ei succes pentru că fac rău oamenilor în mod intenționat pentru câștigul lor personal, arătând fripturile lor scumpe pe care le-au cumpărat cu banii pe care îi primesc de la studenții lor plini de speranță, promovând calea fără sfârșit către nirvana emoțională care este disponibil la un preț cu multe zerouri.

Bumerangul karmic are o sarcină utilă suplimentară specială pentru ei. Urmărește ce se întâmplă cu ei în următoarele patru până la șase luni, pentru unii va fi mai devreme decât atât.

Cel mai mare atribut și cădere a noastră este liberul nostru arbitru. Ne permite să acționăm în moduri care credem că ni se potrivesc cel mai bine în ceea ce se poate simți ca o experiență de a conduce cu ochii închiși. Suntem în controlul realității noastre și trebuie să ne menținem calea, dar a fi bun, corect sau perfect nu face parte din acea misiune. Trebuie să ne schimbăm încercând să fim perfecți pentru extinderea posibilităților noastre, să ne vedem viața ca pe o experiență de extindere a potențialului, mai degrabă decât să încercăm întotdeauna să ne asigurăm că facem ceea ce trebuie pentru toată lumea și apoi să ne lăsăm să suferim și să fim. limitat în ceea ce putem avea.

Nu confundați auto-direcționarea cu interesul personal îndreptățit, nu sunt același lucru. Liberul nostru arbitru ne permite să acționăm individual, menținând în același timp conexiunea cu comunitatea noastră spirituală, acesta este unul dintre pilonii 5D. Pe măsură ce ne extindem conștientizarea spirituală și îmbrățișăm potențialul nostru spiritual prin filtrul integrării noastre 5D, nu trebuie să alegem între a face ceea ce trebuie sau a face ceea ce este mai bine pentru noi, deoarece sunt la fel.

Când devenim parte din comunitățile noastre 5D, suntem alături de oameni plini de spirit și toată lumea din acea comunitate oglindește frecvența noastră energetică și împărtășește scopul și misiunea noastră energetică. Știu că toți așteptăm cu nerăbdare asta. La fel ca tine, m-am săturat să trăiesc în locuri în care eu sunt ancora energetică, farul de lumină, Păzitorul portalului, unde dețin o frecvență pe care nimeni altcineva nu o împărtășește. Casele noastre devin închisori energetice în care suntem izolați și este singuratic, deprimant și izolator. Și anul acesta se termină.

Vedem că începe luna aceasta, dar împlinirea poate ajunge în martie și apoi iunie, când începe cu adevărat să capete avânt. Dacă nu te pregătești să te muți pentru că asta vrei să faci, ar trebui să faci. Parcurgeți lucrurile, oferiți ceea ce nu vă mai servește sau nu rezonează cu dvs., începeți să vă uitați la cartiere și zone, stabiliți-vă intenția pentru comunitatea și conexiunile pe care le doriți și lăsați-l să vă ghideze pentru a face alegerea pentru noua ta casă. Acest lucru este valabil și pentru toate relațiile tale. Când vă concentrați pe conexiuni și energie și vă chemați partenerii 5D, creați spațiu energetic pentru asta în viața voastră.

În ianuarie se deschide portalul către puternicele schimburi din martie, pregătind calea pentru marile evenimente din martie și încurajând mai multe treziri și schimbări de energie pentru a permite acest lucru. Nu se întâmplă foarte des ca două planete mari să își schimbe semnul în același timp, dar asta se întâmplă în martie. S-a întâmplat și în decembrie 2020, când Jupiter și Saturn au intrat ambii în Vărsător în același timp.

Acum avem atât Saturn cât și Pluto care își schimbă semnele în martie. Saturn intră în Pești, amintindu-și tranzitul anterior acolo în 1994 până în 1996, iar Pluto intră în Vărsător, un semn pe care l-a vizitat ultima dată în 1778. Este aceasta Epoca Vărsător? Cred că a început în 2003, când Uranus și-a încheiat tranzitul anterior către Vărsător.

Și ce s-a mai întâmplat în 2003? Începutul acestui ciclu de ascensiune. Amintiți-vă că am trecut în ascensiunea 2.0 în ianuarie 2022 și primul ciclu de ascensiune a început în 2003. Vedeți rapoartele de energie din 2022 pentru discuția mea pe acest subiect.

Mercur începe anul retrograd în Capricorn și merge direct pe 19 ianuarie. Destul de ciudat, la același grad de mișcare directă în ianuarie 2022. Aceasta a fost o energie dominantă în ultimii 3 ani și ne concentrăm pe corporații. , guverne, oficiali și sisteme care caută control și dominație. Acesta este domeniul Capricornului. Înainte de a putea îmbrățișa lumina, trebuie să știm unde este întunericul. Și cu siguranță am primit o lecție mare în asta în ultimii 3 ani. Multe s-au întâmplat în lume de când Pluto a intrat în Capricorn în martie 2008, la fel ca atunci când a intrat anterior în Capricorn în 1762. Sunt vremuri de transformare și avem un loc în primul rând.

De fapt, suntem mai mult în linia întâi, motiv pentru care întâmpinăm atât de multe simptome de ascensiune acum, care includ oboseală, dureri și dureri musculare și articulare, pofte de mâncare, somnuri de comă, dezorientare, multi-tasking multidimensional, insomnie de la 3 până la 5 dimineața și atât de multă descărcări de energie și integrare.

Trebuie să ne gestionăm resursele energetice în timp ce căutăm să anulăm eoni de limitări 3D, în timp ce ne extindem în expresia deplină a sinelui nostru 5D. Este un act de echilibru, unul care funcționează bine dacă cunoașteți faimoasa mea metodă de schimb de energie Revolving Door. Și, mai degrabă decât să fim vindecătorii lumii și lucrătorii luminii, trebuie să ne reconsiderăm unde ne folosim energia și cine și ce primește beneficiul luminilor noastre strălucitoare.

Și avem o lună nouă pe 21 ianuarie la 1 Vărsător, care sună din nou clopoțelul 5D, deoarece Vărsătorul este un aspect 5D. Libertatea, exprimarea de sine, transformarea și comunitatea fac parte din această lună nouă care, de asemenea, stabilește energia portalului Alpha Omega din martie și aprilie.

Dacă pare că facem un pas mic înainte și doi pași uriași înapoi, ceea ce este doar o aparență, nu este exact ceea ce se întâmplă în lume. Cu cât strălucim mai multă lumină, cu atât expunem mai mult întuneric. Apoi aducem mai multă lumină pentru a înlocui acel întuneric și procesul începe din nou.

Există ceva pentru toată lumea acum, o energie care să se potrivească cu fiecare frecvență. Totul depinde de ceea ce decideți să vă concentrați. Dacă alegeți să vedeți întunericul, atunci asta este ceea ce veți vedea, dar dacă alegeți să știți că întunericul este acolo și alegeți să vedeți lumina, veți fi într-un loc pentru a ști cât de departe să vă extindeți lumina pentru a vă mișca un pas inainte.

 Mai departe și în sus, este timpul să strălucești. Dă-i tot ce ai, nu există prea multă lumină și bucurie. Să aveți o lună grozavă.

Sursa: enlighteninglife.com


Niciun comentariu: