Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 8 martie 2023

Raport energetic martie 2023

Viață Iluminatoare sau enlighteninglife.com

Raport energetic martie 2023

de Jennifer Hoffman| 1 martie 2023 |

Puneți-vă cataramele și agățați-vă bine pentru că intrăm într-o perioadă de activitate intensă, care este un amestec de energii, transformare, potențiale și adevăr. Poate doriți să vă odihniți și să vă regrupați luna aceasta, deoarece se întâmplă multe. Sau poate doriți să vă alegeți cu atenție bătăliile pe măsură ce vă obișnuiți să vă gestionați energia cu mai multă intenție și atenție la ceea ce aveți nevoie și doriți în viața voastră.

Martie este peste noi și asta include lucruri grele precum Echinocțiul, Idele lui martie, 4 martie ( data mea preferată) și, bineînțeles, semnele care schimbă Saturn și Pluto și portalul Alpha Omega din 20 martie. Suntem deja în un portal Alpha Omega din luna nouă din 20 februarie, aceasta adaugă doar mai multe niveluri de entuziasm. Și martie este anul nou real, deoarece acesta începe anul nostru solar atât de fericit și hai să vorbim despre raportul Energie din martie.

transformarea venind spre noi din toate unghiurile. Martie poate avea un fel de atmosferă de carnaval, ca atunci când te plimbi și toată lumea încearcă să-ți atragă atenția, astfel încât să-ți cheltuiești banii în călătoria lor sau să-și cumperi marfa.

Este mai mult decât un punct de cotitură, este un punct de inflexiune pentru umanitate, pe măsură ce Marea Trezire întâlnește Noile Potențiale și paradigma 3D își face ultima întorsătură în jurul cercului karmei.

Fundația energetică din această lună este The Rendez-vous, care nu înseamnă o întâlnire, înseamnă să te aduci pe tine însuți. Și avem teme de libertate, miracole, motivație, adevăr și stăpânire a energiei. Nicio presiune aici, am mai trecut prin asta. Gata cu repetițiile, este seara deschiderii și este timpul să te trezești, să te trezești, să te ridici și să te ridici și să strălucim. Aceasta este o lună puternică și este bogată în potențial pe care îl puteți folosi atâta timp cât aveți posibilitățile pe masă, prioritățile în ordine și revendicați miracolele.

Una dintre temele din martie este miracolele, un subiect în care am o vastă expertiză, după cum știți. Acum minunile nu sunt magice și nu se întâmplă la întâmplare. Ele sunt produsul unei intenții deliberate, concentrate și un instrument energetic pe care ar trebui să-l folosiți în fiecare zi pentru a vă manifesta realitatea. Miracolele sunt pur și simplu mișcarea energiei dintr-un loc în altul. Gândirea la ele ca la mișcarea energiei, ceva cu care ești foarte familiarizat dacă mă urmărești de mult timp, elimină misterul și confuzia creației miracole. Dacă doriți să aflați mai multe, alăturați-vă provocării mele gratuite de 3 zile Miracle Mastery, din 2 martie până în 4 martie 2023.

Faceți clic aici pentru a vă înscrie .

Cuvântul miracol înseamnă ceva care creează uimire. Gândește-te la miracole ca la ceva minunat și ele sunt pentru că, în general, te mută dintr-un loc în care nu trebuie să ai, de la anxietate la ușurare, din dezastru în calm. Așa a fost cazul pentru mine ori de câte ori am creat miracole, deoarece de obicei m-au scos dintr-un dezastru absolut într-o serie cu adevărat miraculoasă de binecuvântări. V-am împărtășit poveștile mele miraculoase de multe ori și voi împărtăși procesul meu miraculos în Provocarea mea de stăpânire a miracolelor de 3 zile, aflați mai multe accesând acest link .

Se întâmplă atât de multe în martie încât nu știu de unde să încep, așa că voi începe detaliile Raportului energetic din martie uitându-mă la primul aspect al lunii martie și acesta este numerologia lui. Martie 2023 este o lună, 3 + 7 = 10, care se reduce la un 1. Interesant de asemenea, că ultima zi a lunii februarie a fost și un 1 (2 + 2 + 8 + 2 + 0 + 2 + 3 = 19, 9). + 1 = 10 sau 1). 1 înseamnă noi începuturi, noi începuturi și primul pas. Cea mai lungă călătorie începe cu primul pas și pentru noi altceva este adevărat, următorul pas în orice călătorie începe atunci când facem un pas într-o altă direcție. Asta avem în martie și se cuvine să fie o lună de începuturi după luna februarie plină de energie 9, numărul de sfârșituri. Și ciclul energiei continuă.

De asemenea, pe măsură ce începem martie, avem în joc portalul Alpha Omega din luna nouă din 20 februarie, a fost o lună nouă puternică care a activat multă energie și a fost însoțită de o activitate foarte puternică a erupțiilor solare, pe care încă o simțim acum. Martie începe, de asemenea, cu o frumoasă conjuncție exactă între Jupiter și Venus în Berbec, care dă un alt nivel de accent paradigmei energetice din martie a miracolelor, stăpânirii energiei, adevărului, libertății și motivației.

Prima zi mare din martie este a 7 -a când Saturn intră în Pești. Acesta începe un alt ciclu energetic care a început în februarie 1991, ultima dată când am avut Saturn în Pești. Mă gândeam la asta și îmi dădeam seama cât de mult a fost asta. Fiul meu cel mic avea 2 ani atunci, acum are 34. Știu că s-au întâmplat MULTE în acea perioadă de 30 de ani și astăzi ne confruntăm cu niște energii foarte întunecate și dense, dintre care multe au fost activate în acea perioadă din 1991. Uită-te la ce se întâmpla atunci în lume.

Și în timp ce scriu asta îmi amintesc că în 1991 locuiam în Houston, Texas și începusem să fac multă muncă de canalizare. Nu cu Uriel, ci cu multe alte energii, mai ales angelice. Am creat un grup spiritual mare și obișnuiam să ne întâlnim regulat și să facem multă muncă de canalizare și energie. A fost distractiv și un început al lucrării care avea să înceapă serios cu ciclul Ascensiunii din 2003 pe care l-am inițiat. Aceasta a fost o trezire spirituală timpurie care a pus bazele pentru ceea ce facem astăzi. Și odată ce Saturn intră din nou în Pești, este timpul să urcăm câteva niveluri pentru a reflecta înțelegerea spirituală, maturitatea și experiența pe care le-am acumulat în ultimii 30 de ani.

Deci, dacă ați fost confuzi cu privire la direcția, misiunea sau scopul vostru spiritual, sau dacă ați fost consternați de șarlatanii spirituali care folosesc această mișcare pentru a înșela și manipula oamenii, ea se termină acum. Saturn va fi în Pești până în februarie 2026 și vom vedea o mulțime de schimbări în structura comunității spirituale în următorii 2 ani. Vor apărea noi profesori, vechi profesori vor pleca, iar cei care și-au manipulat publicul vor fi dezvăluiți și vor cădea pe margine.

Saturn în Pești aduce un sentiment de ordine și maturitate vieților noastre spirituale acum, în special cu Neptun în Pești. Unii astrologi spun că aduce nenorocire și întuneric, dar nu sunt de acord. Saturn este profesorul, disciplinarul, maestrul sarcinilor care nu se mulțumește cu mai puțin decât perfect și insistă să terminăm ceea ce începem înainte de a trece la altceva. Cred că Saturn în Pești va aduce o oarecare ordine în haosul spiritual și confuzia pe care Neptun în Pești le-a creat din februarie 2012.

De asemenea, cred că Saturn în Pești va controla o parte din tirania pe care am experimentat-o ​​în ultimii 3 ani. O mare parte din asta a început cu Saturn în Capricorn, mai ales când a fost în conjuncție cu Pluto din ianuarie până în martie 2020. Ce s-a întâmplat atunci? Voi trece peste acest lucru mai detaliat în Scopul Energiei și Mintea Sufletului și puteți afla mai multe despre asta aici .

Luna plină din 7 martie este la 15 Fecioare, ceea ce nu este aspectat spectaculos, dar aduce o energie interesantă lunii, deoarece formează un aspect util pentru Uranus acum în Taur. Având în vedere că Mercur în Pești și Saturn se mută în Pești la acea dată, deoarece Fecioara este octava inferioară a Peștilor, avem o alegere interesantă între Vindecătorul martir și Conștientizarea Christică.

Întrebarea noastră este, ne sacrificăm pentru vindecarea și bucuria altora sau ne slujim pe noi înșine? Suntem „în serviciu” ca slujitor sau „în serviciu” ca stăpân împuternicit? Acest lucru a fost întotdeauna în centrul ciclurilor karmice și al grupurilor noastre de suflete și vom avea mai multe oportunități de a face aceste alegeri în acest an. Stâlpii noștri de karma de bază sunt activați, astfel încât să putem merge mai departe cu claritatea libertății, mai degrabă decât închisorile energetice ale aliniamentelor noastre de bază karmice.

În continuare avem Echinocțiul pe 20 martie, care este anul nostru solar nou. Acesta este momentul în care anul începe cu adevărat. Iar luna nouă Equinox la 0 Berbec va fi urmată de o lună nouă pe 20 aprilie la 29 Berbec, un alt portal Alpha Omega. Acestea aduc oportunități de închidere, de reconsiderare și de recalibrare energetică. Avem energie dublă a Berbecului, care va aduce în joc motivația, entuziasmul și acțiunea fără teamă. Este și primăvară în emisfera nordică și din moment ce locuiesc în sud, unde primăvara vine devreme, mă bucur de semnele unei noi creșteri și ale unei noi vieți în jurul meu. Cei dintre voi aflați în climă mai rece veți vedea asta în câteva săptămâni.

Dacă nu ai fost hotărâtor sau te-ai simțit puțin confuz, pregătește-te pentru o dublă doză de curaj și dorință de libertate. Berbecii sunt pionierii, cei care își asumă riscuri, cei care privesc în necunoscut pentru a afla ce este acolo. Deși nu fac întotdeauna cele mai bune alegeri, nu le lipsește curajul, curiozitatea și dorința de a ști ce se află dincolo de următorul orizont. Și în jurul datei de 15 martie, Marte iese în sfârșit din umbra sa retro și putem avea o acțiune și mișcare reală.

Apoi Marte, planeta de acțiune și conducătorul planetar al Berbecului, părăsește în sfârșit Gemeni pe 26 martie, după un tranzit foarte lung care a început în august 2022. Este o perioadă foarte lungă pentru ca Marte să fie într-un semn, mai ales unul care guvernează karma. , comunicații și călătorii creând în același timp confuzie, îndoială și gândire excesivă. Deci, dacă v-ați rătăcit în întrebarea dvs. despre următorii pași, calea cea mai bună sau care este cel mai potrivit și cel mai bun lucru de făcut, s-ar putea să obțineți o oarecare claritate până la sfârșitul lunii, pe măsură ce Marte își încheie timpul extra lung în Gemeni și se mută. pe.

Această mentalitate în căutarea aventurii îți va fi de folos în martie, pe măsură ce explorezi noi orizonturi pentru tine, lăsând în urmă vechile și obosite căile tale și care include tot ceea ce îți consumă energia. Dacă nu ați fost dispus sau capabil să renunțați la relațiile care cu adevărat nu vă servesc în niciun fel, care vă fură bucuria și care nu vă „iubesc, cinstesc și nu vă respectă”, Martie vă va îndruma în direcția dvs. bucurie.

Acum, ceea ce se întâmplă depinde de dorința ta de a-ți crea noua paradigmă 5D, de a te întâlni cu noua ta misiune sufletească de bucurie și aceasta este o alegere personală pe care va trebui să o faci.

Amintiți-vă că fiecare alegere are consecințe și fiecare schimbare de energie include o recalibrare care poate exclude unele persoane și situații, dar aceasta este și alegerea lor.

O cheie a succesului în luna martie este discernământul, a decide ce este corect și mai bun pentru tine și ceea ce îți servește și intenției tale și acceptarea, onorarea alegerilor fiecăruia ca parte a suveranității lor energetice.

Da, există mult haos în lume acum, dar haosul face parte din ciclul ascensiunii și este un semn că dezintegram paradigma 3D și integrăm mai multă lumină și frecvențe mai înalte. Așadar, ține-ți lumina, strălucește-ți cel mai mult și stabilește intenții puternice și puternice de bucurie pentru a te inspira, încuraja și motiva pe tine și pe ceilalți.

Lumea are nevoie de lumina noastră și acum ne creăm comunitățile 5D. Există sprijin pentru tine în călătoria ta, pe măsură ce frecvențele noastre cresc, iar dorința noastră ca traiul energizat 5D și calitățile de comunitate, conexiune, colaborare, cooperare și creativitate să fie noile noastre paradigme ne obligă să ne găsim familiile și prietenii energici și să creăm. comunitățile noastre energetice. Începe luna aceasta. 

Sa aveți o luna minunata

sursa: enlighteninglife.com


Niciun comentariu: