Faceți căutări pe acest blog

luni, 4 iulie 2022

CoTa (3) DE CE SUNTEM AICI

 

  Noi suntem o rasă care este responsabilă de sine, așadar noi suntem adulți. Oamenii, pe de altă parte, nu știu cum să fie responsabili. 
   Oamenilor de pe Pământ trebuie să li se spună ce să gândească, ce e corect și greșit, pe cine să asculte. Mai întâi pe tată și pe mamă, iar apoi profesorii de la școală, iar apoi de șefii de la serviciile lor, apoi pe preoți și pe politicieni. Ei sunt ghidați tot timpul și nu știu cum să ia propriile lor decizii. Ei se află într-o minte de roi, cel puțin majoritatea dintre ei. Deci ei trebuie să învețe cum să crească, să fie responsabili de sine. Oamenii trebuie să fie cei care-și depășesc opresorii, nu noi. Noi nu avem nevoie să fim creditați cu asta. Noi știm cine și ce suntem. Oamenii trebuie să-și facă munca lor.

    Discuții (online) cu S'varuu prietena mea din (Planeta) TAYGETA (din constelația) PLEIADE 

   Acestea sunt conversații pe care le-am avut recent cu o femeie taygetiană numită S'varuu. Nu există aproape nicio modificare în cuvintele acestei comunicări, doar ordinea întrebărilor. Imaginea fetei este ficțiune. Acceptați ceea ce rezonează cu voi și mențineți mintea deschisă. 

   Capitolul 2 : De ce suntem aici? 

      Bună ziua. Bună ziua, din nou. Cum v-a plăcut primul capitol al discuțiilor cu S´varuu? Mă bucur să văd o mulțime de comentarii frumoase. Salutări tuturor ! Devine interesant și vă pot asigura că nu va deveni decât și mai interesant. Înainte să deschidem acest nou capitol Discuții cu S´varuu, Capitolul 2, "De ce suntem noi aici?" un capitol important, aș vrea să clarific două puncte care au fost menționate în discuția anterioară pentru ca să se înțeleagă un pic mai bine. În primul rând, noi ne aflăm aici în densitatea a 3-a după cum a menționat S´varuu, prin impunere artificială. Asta se va explica separat într-un alt video ce urmează, de ce și cum de ne aflăm în această a 3-a densitate, dar în afară de asta, vreau să clarific un lucru. 
    Când S'varuu a spus că tot universul se află în densitatea a 5-a. Acum, asta nu înseamnă că nu există a 6-a densitate, a 7-a, a 8-a, a 9-a, etc Există straturi eterice și spirituale, dincolo de acesta. Dar ce am vrut ea să spună este că universul material, manifestat astfel, ca și materie, acest univers există, în starea lui mai naturală, în 5D. Dar după cum am spus, după 5D există 6D, 7D și mai multe. Aventura cosmică nu se termină aici, în 5D. Există mult mai multe acolo. Și un alt punct important de clarificat, bărbații tayghetieni, chiar că au rolul lor. Ei există, sunt importanți și formează o partea a societății. Doar că societatea aceea, în acest moment este mai orientată către femei. Ele sunt lideri, etc. Dar și bărbații sunt interesați de o mulțime de lucruri, și joacă un rol important în societate, de asemenea. Era important să clarific asta. Apropos, salutări tuturor bărbaților tayghetieni. Iar acum să continuăm cu următorul capitol al discuțiilor cu S'varuu. De ce ne aflăm noi aici? Ei bine, de ce sunt ei aici? 

    Acum, am înțeles din discuția noastră anterioară, că ați venit aici în 2008. Și am înțeles de asemenea, că ați mai fost aici și anterior. 
   Noi am fost aici înainte, în număr mai mic. Noi am fost aici de mii de ani. Dar noi am venit în forță în 1952 și apoi cu o forță mult mai mare, în 2008. Și am fost aici, de atunci încoace. 
       V-ați întors cu o forță mai mare, în 2008? De ce? Ce s-a întâmplat mai exact? 
  Cabala pregătea chemarea oamenilor, o ucidere în masă. Avea legătură cu sfârșitul vremurilor, din 2012. Noi am oprit asta ... Agenda 21, ca să fiu mai exactă. Trebuia să pornească în forță în 2012. A încetinit acum, dar nu de tot, din păcate. 
   Are asta de a face cu agenda Noii Ordini Mondiale (NOM)? Eliminarea populației umane, etc? 
   Da, este parte din NOM. 
   Deci voi v-ați întors pentru asta. Acum, ce vreți să spuneți cu Sfârșitul Timpurilor? Eu am înțeles că 2012 și toate cele însemna doar procesul de înălțare. 
   În realitate este un proces de înălțare, așa cum ai spus, problema este însă faptul că fost folosit evenimentul 11.09.2001 de către cabală ca un start sau o încălzire pentru planul negativ. 
   Aceasta este o informație explozivă, cel puțin pentru mine. Nu am fost conștientă cu adevărat de acesta. 
   Acum ești. 
   Deci printre alte motive de aceea ați venit? 
   Da, nu este doar un singur motiv, sunt multe. 
   Ai putea să-mi spui celelalte motive, pentru care vă aflați aici? 
   Să rezolvăm problemele Pământului, nu este ceva ce putem face din afară. Trebuie să fie realizate din interior. Deci ceea ce facem noi este să arătăm lucruri oamenilor, astfel încât ei în interiorul lor, vor vedea mai multe, vor investiga pe cont propriu, până ce este atins un punct de cotitură în conștiință. Iar atunci, lucrurile vor începe să se schimbe către pozitiv. Și nu trebuie să trezești masele, nu-ți fă griji în privința asta. Tot ce e nevoie să trezești este un nucleu cheie de oameni. Restul îi vor urma. Și îi vor urma, deoarece nici măcar nu sunt oameni adevărați. Sunt manifestări din mințile celor câțiva oameni de pe Pământ. Noi ne aflăm într-o masivă campanie de contactare acum de a oferi informații, care vor rezona cu anumiți oameni. Poate nu vor rezona cu majoritatea, dar va fi necesar. Tot ceea ce avem nevoie este să activăm puținii oameni cheie. Atunci va avea loc o reacție în lanț. 
    Dar după ce va rezona cu ei, este acesta scopul contactului? Doar ca ei să rezoneze? Rezonanța lor este suficientă? 
    Pe măsură ce rezonează, este împlinit. Îi va face pe acei oameni cheie, să înțeleagă cine sunt ei. Ei vor fi aliniați cu sinele lor adevărat și vor începe să manifeste o realitate diferită pentru ei înșiși și în consecință, pentru restul umanității sau al lumii. Pe măsură ce se manifestă, ei schimbă lumea. Ei terra-formează. Acei oameni cheie manifestă toată realitatea pe care o vezi. Ce înseamnă asta: dacă ai o anumită cantitate de oameni cheie, și toți înțeleg ce se petrece, iar atunci vor manifesta o nouă realitate, pentru toți. Deoarece restul populației de pe Pământ, este doar și mai multă Matrice. Deoarece ei reprezintă și mai multă matrice, ei sunt produsul manifestării ai acelor oameni cheie menționați. Noi, sau oricine altcineva, nu am putea veni pe Pământ să împușcăm negativii și să curățăm locul, să stabilim un nou guvern holografic și restul deoarece nu va dura ... nu va dura, deoarece a mai fost făcut așa înainte cu rezultate oribile. 
   Oamenii au tendința să ne transforme în zeități. Noi nu suntem, suntem mesageri, iar acesta este înțelesul cuvântului înger. Și pentru sute, dacă nu chiar mii de ani, ei au fixat chestia aia cu îngerul pe noi, mereu și mereu și mereu, și asta pentru că oamenii de pe Pământ sunt concepuți așa, să caute un părinte care să aibă grijă de ei și într-un fel, acest lucru poate fi folosit pentru a ne descrie pe noi, comparativ cu oamenii. Noi suntem o rasă care este responsabilă de sine, așadar noi suntem adulți. Oamenii, pe de altă parte, nu știu cum să fie responsabili. Oamenilor de pe Pământ trebuie să li se spună ce să gândească, ce e corect și greșit, pe cine să asculte. Mai întâi pe tată și pe mamă, iar apoi profesorii de la școală, iar apoi de șefii de la serviciile lor, apoi pe preoți și pe politicieni. Ei sunt ghidați tot timpul și nu știu cum să ia propriile lor decizii. Ei se află într-o minte de roi, cel puțin majoritatea dintre ei. Deci ei trebuie să învețe cum să crească, să fie responsabili de sine. Oamenii trebuie să fie cei care-și depășesc opresorii, nu noi. Noi nu avem nevoie să fim creditați cu asta. Noi știm cine și ce suntem. Oamenii trebuie să-și facă munca lor. 
    Dar întorcându-ne înapoi la motivul pentru care ne aflăm aici exact acum, noi suntem aici să ajutăm și să susținem eliberarea Pământului, de cucerirea ET ostilă, în cea mai mare parte reptiliană, ca origine. Noi suntem aici de asemenea, pentru a ajuta și studia înălțarea Pământului din punct de vedere științific și mulți dintre noi vin aici și din motive personale. Dincolo de asta, dar cu legătură, noi suntem aici pentru a amplasa semințe stelare la suprafață, pentru a ajuta la trezirea umanității din interior, cei care vor să intre în interior. Iar apoi, să-i monitorizăm, găsim și să-i aducem înapoi acasă imediat ce și-au împlinit sarcina.
    Înțeleg și asta nu poate fi realizat de pe planeta voastră? 
  Poate și se face, dar este mult mai rapid și confortabil, să faci asta de pe o navă în orbită. Problema principală în a face asta de pe planete, este deoarece există o proporție de alunecare în timp de 4.5 la 1, semnificativă. Asta înseamnă că pentru fiecare zi de pe planeta noastră, pe Pământ trec 108 ore. 4 zile și 12 ore pentru fiecare zi de pe planeta noastră. 
   Nu există aceiași proporție temporală pentru voi cei din orbită acum? 
   Nu, de aici timpul este doar cu 5 minute mai lent, pe zi. Dacă eu aș avea un ceas și l-aș sincroniza cu al vostru, mâine al meu va fi cu 5 minute în urmă decât al vostru, iar în ziua următoare va fi cu 10 minute în urmă șamd. Dar tu ești încă în densitatea a 5-a acolo în orbită, deci nu ar trebui să fie la fel ca pe planeta ta? Nu, timpul este relativ fiecărei persoane, nu este o constantă universală așa cum a afirmat în mod greșit Einstein că este. Timpul pe o planetă este media percepției întregii populații de pe aceasta. 
   Deci nu are nimic de a face cu densitățile? 
  Nu, asta doar pentru că densitățile sunt legate de conștiință. Timpul este un produs sau o percepție a fiecărei conștiințe individuale. În sine, el nu există. Tu spui că timpul este doar în conștiința oamenilor care trăiesc într-o anumită lume sau densitate. 
   De acea timpul vostru pe orbită este așa de similar cu al nostru, de aici? Deoarece voi sunteți mai apropiați de 3D și conștiința noastră vă afectează pe voi acolo? 
   Corect și de asemenea deoarece noi ne coordonăm cu voi și cu evenimentele pământene. Deci percepția noastră colectivă a timpului este similară de aici din orbită. 
   Întorcându-ne la motivul pentru care voi sunteți aici, există și un alt motiv pentru care voi sunteți aici? Tu ai spus că este pentru a ne ajuta pe noi să ne înălțăm. Dar este important pentru voi, ca noi să ne înălțăm? Sau voi ne ajutați pe noi dintr-un altruism pur? Eu înțeleg că voi sunteți aici să ajutați, dar întrebarea este de ce? De ce-ul mai profund. Este poate datorită faptului că prezența noastră în 5D este necesară pentru un anumit motiv?  
     Adevărata populație de pe Pământ este făcută din semințe stelare, chiar dacă au fost pe Pământ de câteva sau de mii de încarnări. Ei sunt cu toții semințe stelare,deoarece nu-și au originea pe Pământ. Ei sunt suflete. Deci în esență, adevărații oameni de pe Pământ suntem noi, sau familia noastră. Iar noi nu putem fi liberi cu adevărat, dacă altcineva este oprimat. De asemenea, mulți dintre noi sunt acolo și aici în același timp. Noi vrem să eliminăm toate variațiile liniilor noastre temporale. Și da, voi sunteți necesari în 5D, deoarece 5D este acasă, o casă cum nu se poate mai bună, în afara existenței non-fizice. 
   Tu spui că voi nu puteți fi liberi cu adevărat, dacă altcineva este oprimat. Voi nu vă simțiți că sunteți o rasă liberă dacă noi suntem oprimați? 
   Un răspuns complicat. Oamenii mei spun și simt că ei cară foarte multă karma. Lucruri cum ar fi aruncarea cu bombe nucleare pe Marte, de exemplu. Așa că ei simt că asta le curăță karma. Problema este că acest concept de karma este greșit. Tu nu trebuie să cari o karma negativă. Tu o faci doar pentru că alegi s-o faci. Tu eliberezi karma când înțelegi de ce au avut loc evenimentele tale din trecut. Tu depășești karma când acumulezi și procesezi suficientă înțelepciune ca să lași totul să treacă. Din acel punct de vedere, noi ne aflăm aici doar din motive altruiste. Noi categoric trebuie să vorbim despre cauza karmei în viitor. Nicio problemă, eu sunt aici pentru tine. 
   Iar tu te-ai oferit voluntară să vii aici? 
   Da, este strict voluntar. În cea mai mare parte sunt tinerii și idealiștii taygetieni,  cei care vin aici. Cei mai în vârstă preferă alte lucruri. 
   Întorcându-ne la a nu vă simți liberi, este ceva ce încă îmi stă în minte. Tu ai spus că noi nu putem fi cu adevărat liberi, dacă altcineva este oprimat. Asta înseamnă că simțiți compasiune, pentru oameni? Sau ajutați doar ca să fiți liberi voi înșivă? Sau este totul conectat? 
   Este conectat. Conceptul că noi suntem cu toții una, este foarte clar de aici. Noi suntem o rasă foarte empatică și suferim în pantofii altora ca în ai noștri. Deci o facem deoarece putem să facem  ceva legat de această problemă. Dacă noi nu facem nimic ne va face la fel de vinovați, ca cei care perpetuează problema. Deoarece noi chiar avem soluția. 
   Îmi imaginez că voi puteți oferi soluția, în limitele legilor? 
   Da, corect, iar problema este că mulți ar putea să nu înțeleagă soluțiile, deoarece sunt foarte metafizice. Pe scurt, tu schimbi percepția oamenilor reali care manifestă matricea din interior, iar tu schimbi/rezolvi problema. Problemele de pe Pământ sunt reflectarea externă,
oglinzi ale unui sine divizat și traumatizat ale oamenilor reali care manifestă matricea. Asta este problema aici. Asta e foarte profund și-mi place. Adevărații oameni de aici sunt cei care
manifestă și mențin matricea, controlați mental să facă asta, matricea impusă de cei negativi, iar pentru a schimba percepțiile conștiinței noastre este să reprogramăm matricea dinspre interior. 
   Eu cred că am înțeles. 

   În acest punct mi-ar place să adaug ceva de la mine însămi. Acest subiect al conștiinței noastre, care reprogramează matricea este ceva super important. Este ceva despre care voi vorbi mai mult. Aceasta este doar o dată când menționez asta, dar vom vorbi despre asta mai mult deoarece este cheia la toate, din perspectiva mea și din perspectiva lor. Conștiința noastră, după cum știm deja, are o putere de manifestare. Manifestă realitatea în care trăim. S´varuu a spus că populația adevărată, oamenii reali care se află aici, sunt aceia care manifestă, întrețin și generează realitatea matricei. Controlorii, cei care ne oprimă cu matricea, cu sistemul opresiv, depind de noi și de conștiința noastră, de conectarea noastră la Sursă pentru a menține matricea. 
   Suntem noi cei care, cu credințele noastre limitate, pe care le avem datorită controlului mental în care suntem scufundați, suntem noi cei care credem în acestea și generăm așadar acele credințe limitatoare și manifestăm realitatea. După cum mi-a explicat S´varuu, matricea nu este doar un sistem de opresiune în sine, ci este de asemenea un proces foarte metafizic. Este aproape ca o entitate vie, după cum o percep eu, deși ea nu a folosit aceste cuvinte, dar este o formă de entitate care ia formă din mintea noastră pe care o trimitem în afară și o proiectăm în matrice. Noi generăm și programăm realitatea care mai târziu se manifestă prin mintea și credințele noastre. Este ca un fel de program care se auto-generează, care se adaptează credințelor, ce intuiție și captează și percepe credințele colective ale umanității. Și se auto-programează și se auto-generează bazându-se pe acele credințe. 
   Ei (controlorii) au nevoie de noi. Ei au nevoie de noi, datorită conexiunii noastre cu sursa
și conexiunii acestei puterea generatoare a realității de această putere de manifestare, ... au nevoie de noi pentru a menține matricea. De aceea aici noi suntem cheia de a re-programa matricea din interior. Nu poate fi realizată doar cu ajutorul ET din exterior. Suntem noi cei de aici din interior re-programăm matricea utilizând propriile ei programe, folosind propriile ei procese de programare, folosind propriul ei mecanism de auto-generare. Este ca și cum te-ai lupta cu matricea cu propriile ei arme, cu procesele și dinamica matricei în sine.    Combătând matricea din interior, împotriva ei însăși. De aceea noi suntem așa de importanți. De aceea ET se încarnează aici, aici pe Pământ, în interiorul matricei. Pentru a o distruge din interior. De a o distruge din interior, folosindu-ne de puterea noastră mentală de programare. Matricea reacționează la programarea noastră mentală, la ceea ce noi proiectăm. De aceea este așa de important. Și-mi cer scuze că sunt așa de entuziasmată,
dar așa stau lucrurile. Gata cu acest Matrix. Suficient cu credințele noastre limitate, care ne-au fost impuse. Gata cu această mizerie de realitate, în care ei doresc ca noi să trăim.    Matricea reacționează și ne dă ceea ce noi vedem. Aici noi putem vedea ceva, o creăm, așa că o manifestăm ca atare. De aceea ei ne dau, prin intermediul mass-mediei, TV, etc, ne dau ceea ce trebuie să vedem. Astfel războaiele, răul, negativul, ura ... sunt ceea ce se trebuie să vedem,  ceea ce ei ne proiectează, pentru ca noi s-o putem vedea și s-o credem iar apoi, prin această credință, că aceasta este realitatea pe care o întreținem, realitatea pe care ei vor ca noi s-o menținem. 
   Și am întrebat-o pe S´varuu, de ce de exemplu ei (controlorii) nu pot genera și menține această realitate, ei nu au aceiași putere de a menține Matricea? De ce au nevoie de noi? Dar da, dacă ei fac asta, dacă ne dau drumul și ne eliberează pentru ca noi să scăpăm din Matrice, ei își pierd sclavii. Ei își pierd sclavii. Iar ei au nevoie de noi. Pentru multe motive, unele și metafizice. Deci de aceea ei nu vor, nu vor să ne dea drumul. Ei nu vor să ne elibereze, nu vor ca noi să devenim conștienți de puterea conștiinței noastre de puterea mentală pe care o avem în interior, în mod natural. Ei nu vor asta. Acesta este motivul pentru care ei ne mențin sub controlul de atâtea sisteme. Dar acum s-a terminat. Acum s-a terminat. S-au terminat toate astea. Așa e, dacă vă uitați la mine, Da noi știm de planul vostru, știm cum funcționează, știm cum să-l reprogramăm și nu vom renunța, noi suntem foarte departe de a renunța, suntem aici să facem această muncă. Și o vom face/obține, fie că vreți sau nu, s-a terminat. 
   Acum, să continuăm cu discuția. Să continuăm cu discuția, deoarece discuția încă nu s-a terminat. 

   De aceea, noi acum, rasa mea, în lipsa unor cuvinte mai bune, dar de asemenea multe altele într-o campanie extensivă de a contacta oamenii în masă, pe tot globul, asta este ceva masiv, cum nu s-a mai văzut înainte,  și totuși, noi care facem asta, suntem comparabil foarte puțini, iar contactul nu are loc folosind aceleași mijloace sau metode de contact. Metodele sunt adaptate la capacitatea receptivă și preferințele fiecărui individ. 
   De ce este masiv acum? De ce acum? 
   Deoarece doar acum noi am înțeles necesitatea unui contact în masă. Este războiul adevărat. Este un război pentru mințiile și percepțiile oamenilor Pământului. Problemele Pământului nu vor fi rezolvate cu blocade și arme cu plasmă, ci este folosirea naturii însăși a matricei, funcționarea ei, pentru a se învinge singură. Dacă putem contacta suficienți oameni și să-i trezim, să-i ajutăm să vadă lucrurile diferit, atunci ei vor fi cei care vor rezolva problemele din interior. Iar asta nu va fi împotriva niciunei legi spațiale. 
    Îmi place asta și-mi imaginez că voi ați încercat să rezolvați problemele în trecutul istorie noastre de asemenea, mereu adaptând strategiile. 
   Am făcut-o, mereu încercând să influențăm din interior, cum ar fi Ioana d'Arc. În cea mai mare parte singuri, tayghetieni foarte antrenați, punându-se pe sine în calea răului,  pentru binele mai înalt. Tu ai spus că avem nevoie de 51% dintre oameni să se trezească, pentru a înclina linia temporală în direcția pozitivă. La ce procentaj ne aflăm acum? Nu este încă suficient de clar. Undeva în vecinătatea lui 49 către 50%. Alte rase au făcut un calcul nu așa de favorabil, de 32%. Nu este rău totuși. 
   Și cum de v-a venit tocmai acum să implementați strategia de contact în masă? Deoarece eu încă nu sunt sigură că am înțeles. 
   A apărut deoarece au fost primite noi informații. Informații despre modul cum timpul
și liniile temporale funcționează cu adevărat, după cum am spus mai sus. Populația voastră adevărată este formată din semințe stelare. Din punct de vedere metafizic, voi cei de pe Pământ sunteți cu toții tot noi. Deci trezindu-vă pe voi, noi influențăm direct linia temporală către cea pozitivă. 
   Alte planete sunt într-o situație similară cu a noastră? Îi ajutați și pe ei? 
   Da, există exact 9 alte planete în condiții similare, 10 în total. Dar niciuna din ele nu se află într-o așa condiție critică și de relevantă ca Pământul. 
   De ce este Pământul așa de important? 
   Deoarece este mai aproape de noi și datorită marii varietăți de specii. Deoarece este plină de semințe stelare, iar noi cu toții trebuie să avem grijă de ai noștri. De asemenea, pentru motive strategice. Aici este fortăreața negativității. Dacă forțele negative ale Pământului
sunt înfrânte pe Pământ, celelalte planete cu probleme, vor fi de asemenea eliberate. Celelalte planete sunt doar niște noduri ale cabalei Pământului. Marte și Venus, de exemplu. Pământul este planeta cheie. 
   Cheie în acest cuadrant, vrei să spui. Deoarece universul este foarte mare. 
   Da, în acest cuadrant și problema infiltrării negative. 
   Poți specifica te rog, problema infiltrației negative? 
   Forțele negative merg pe planete pașnice, pentru a cuceri și domina populațiile indigene folosind minciuni și control mental în serviciul de sine, fără scop. Deci aceasta este o planetă cheie pentru ei, de asemenea. 
   De ce există așa de mult interes pentru Pământ, din ambele părți? 
   Așa e. Aceasta este sediul central al forțelor negative. Și de asemenea deoarece în alte linii temporale pozitive Pământul este de asemenea sediul central al federației. Este sediul central al forțelor negative și al federației, în același timp. 
   Acum, asta este interesant. Vrei să spui că noi suntem sediul central al federației, în alte linii temporale? Deci ajutându-ne pe noi aici, acum, salvați de asemenea federația în alte linii temporale? 
   Asta este exact ceea ce spun. Totul este concentrat aici. 
   Și de ce sunt interesați cei negativi de o planetă 3D? Sau vreți să spuneți că ei au făcut-o 3D? 
   Noi, Federația am făcut-o 3D. Forțele negative doar au deturnat-o și au folosit 3D-ul în favoarea lor. Noi nu am intenționat s-o facem un loc așa de dificil. 
   Voi ați făcut-o 3D? Devine interesant. Trebuie să salvez acest subiect, pentru a intra mai în profunzime în el mai târziu. Dincolo de toate, mă simt minunat vorbind cu tine. Deși mă aflu încă în evlavie, de ce ne oferiți așa de multă informație? Mă simt atât de privilegiată și încă mă scarpin în cap. 
   Noi o facem deoarece este necesar. Vezi acestă informație ca pe arsenalul real de schimbare a Pământului. Aceasta nu este informație, este un decret. 

Gosia (Cosmic Agency în YT)    Pe curând, la o nouă discuție !

 Sursa : dinamicsidiversitate.blogspot.com 

Copyright (c) 2023 Viocomsa All Rights Rezerved



Niciun comentariu: