Faceți căutări pe acest blog

joi, 7 iulie 2022

A fi trezit

 

Dumnezeu va judeca inamicii noștri, Noi le aranjăm întâlnirea...

A fi trezit nu înseamnă a fi înțeles că vaccinul este otravă și că intenția celor puternici este de a depopula, de a ucide. Acesta este doar un început.
A fi trezit înseamnă în primul rând să fi înțeles că ființa umană a fost ținută prizonieră, în carantină pe propria sa planetă terestră a fost amăgit ca este liber, manipulat genetic de mii de ani..ȘI nu numai genetic, ci și neuronal prin împiedicarea creșterii spirituale.
De ce au fost schimbate televizoarele? De ce au fost descoperiți hibrizii reptilieni??

Canibalii sunt peste tot, mai ales ei direcționează televizoarele unde majoritatea pământenilor primesc știri. Mulți dintre ei sunt hibrizi, dar nu știu că sunt. Sunt marionete și în momentul în care își dau seama că sunt, se vor sinucide.
Dacă fotografiezi televizorul, profită de moment și vezi cine sunt. În schimb, schimbând televizorul și luându-l cu o tehnologie mai avansată, au corectat posibilitatea de a fi demascați!
Oamenii care înțeleg acest lucru se vor trezi cu oameni împotriva lor. Vor fi etichetați nebuni. Aceasta este legea hidoasă decisă de archoni: separarea.
Acești archoni nu sunt alții decât elohimii marțieni și acesta este prețul sufletului pe care îl plătim.

Dincolo de acele suflete pe care le-au manipulat atunci când s-au stabilit pe planeta noastră, există prețul taxelor. Noi plătim chiria planetei și de aceea pe agenda lor se află datoria pe care o avem de la naștere. Ne dau datorii până la gât și apoi ne aruncă în aer planeta, convingându-ne că acceptarea vaccinurilor și a tehnologiei este spre binele nostru, în timp ce este doar un control “capilar”.
Tehnologia avansata pe care o folosesc pentru a ne face rău, poate salva dacă este folosită pentru binele comun.
Ni s-a arătat și ni s-a dat doar ceea ce este în detrimentul nostru. Avantajul le revine în schimb .. din moment ce sunt tehnologic cu secole înainte.
Au hibridizat omenirea și, din păcate, mulți nu sunt conștienți de asta. Schimbătorii de forme există și cei mai deștepți oameni au început să-i fotografieze cu ani în urmă.

Mulți dintre ei au fost șocați când au aflat că și ei erau de aceeași genetică. În acest moment, mulți au reacționat luptând, dar mulți alții au acceptat condiția. Hibridizarea s-a făcut cu celule stem reptile, injectate în cordonul ombilical la naștere dar se produce și prin vaccinări obligatorii la copii.

Acest ADN s-a răspândit ulterior prin actul sexual și prin nașterile ulterioare.

Cine știe acest lucru este unul trezit și, prin urmare, conștient de înșelăciune.
Ei nu pot face nimic pe cei treziți. Conștientizarea este un adevărat contract.
Reptile, reptilieni, archoni, îngeri căzuți, elohimi, demoni. Întotdeauna ei sunt. Timpul tău a trecut, ești expus. Conștientizarea popoarelor te face responsabil și pedepsit pentru crimele tale, pentru abateri! Nu ai trecut testul din cauza răutății gratuite demonstrate de-a lungul secolelor. Ești lipsit de valori morale, etice. Ai manipulat masele făcându-le să creadă că ești o fantezie!

Lăsând planeta să evolueze, tu și slujitorii tăi hibrizi vă gândiți să distrugeți oamenii pentru a prelua planeta. Ești gata să-l folosești din nou pe cel atomic așa cum ai făcut-o acum 12900 de ani ….foarte vechi, pălăriile albe nu o vor permite ! Vei fi pedepsit nu doar pentru că ai hibridizat o mare parte a populației lumii cu sânge de reptilian... majoritatea nici măcar nu sunt conștienți de acest oprobriu și, prin urmare, nu au defecte. Pedeapsa este lacul de foc dar Dumnezeu nu va putea să-i pedepsească până când persoana pământească nu va fi conștientă de existența lor și de răul pe care îl fac în formă umană.
Apocalipsa este revelație, un fel de eliberare de întuneric.
Apocalipsa este un război care ar fi purtat de clone. Două facțiuni care au cuprins ființe umane de eoni.
Un văl ar fi ridicat și majoritatea ființelor umane 100% ar reconstrui lumea.

 Pentru prima dată în istoria omenirii, planeta Pământ este condusă de clone. Clonarea a
existat dintotdeauna, în diferitele resetări ființa umană a fost reprogramată pentru a-și uita adevărata natură.
Creațiile artificiale au existat dintotdeauna, de pe vremea egiptenilor au creat forme de viață în laborator. Tehnologia a trecut mai departe, astăzi diferența unei clone este durata.
O clonă bine făcută trăiește până la doi ani. Nu au voință proprie, ci trăiesc urmând ordinele date de cei care îi controlează!
Planeta Pământ are o istorie lungă și tulbure, războaie, ciumă, foamete... supunere și sclavie. Pentru prima dată în istoria oricărei planete, un guvern mondial a fost instalat aproape în întregime de clone!

Ne întreabă motivul acestei alegeri, de ce îi înlocuiesc pe pământeni, pe oameni.
Cea mai mare operațiune militară din lume este în desfășurare, Pământul a fost curățat de criminali, lideri fără scrupule care, în schimbul ușurinței și prestigiului, au predat omenirea elohimilor, illuminati, toate au fost executate și înlocuite cu clone. Operațiunea a fost “sigilată” și acoperită cu o simulare de pandemie pentru a menține omenirea în întuneric și a provoca haos, astfel încât criminalii să poată fi executați pașnic, fără haos și pierderi de vieți.
Sarcina clonelor este de a îndeplini ordinele galacticilor pretinzând că sunt originalii.

Comanda Pălăriilor Albe folosește clone pentru a conduce planeta. Omenirea nu era pregătită și încă nu este. Altfel nu s-ar fi putut face. Umanitatea noastră nu a înțeles înșelăciunea și trăiește ancorată de materie crezând în guverne și otrăvurile lor. Nefiind pregătiți pentru adevăr, au fost nevoiți să demonteze Statul Profund cu amestecul clonelor pe care liderii criminali au folosit-o la rândul lor pentru a se apăra. A devenit un război al clonelor. Toți membrii statului profund au fost executați, iar “părul” gri este în control astăzi!
Au fost necesare clonele pentru a îndepărta tot întunericul de pe fața pământului, pentru a goli complet casele regale, guvernele, instituțiile internaționale și globale, toate organizațiile, marile afaceri ale lumii. Toți conducătorii erau criminali, fuseseră puși intenționat să conducă și să înrobească popoarele și dispariția nu putea fi ascunsă, ci doar înlocuită cu clone.

Pentru a păstra secretul operațiunii, au trebuit să înlocuiască sistematic toți ucigașii cu clone și, pentru ca totul să pară neschimbat, au trebuit să simuleze păstrarea politicii originale. Cronologia era în mâinile celor întunecați. Au schimbat evenimentele în funcție de gândurile omenirii. De aceea ne-au ținut sub radar, crescând frecvențele de ură și disperare. Era hrana ideală pentru a ține omenirea captivă....subjugată într-un delir de mituri false.
Odată ce criminalii au fost eliminați și înlocuiți cu clone inofensive, totul s-a schimbat. Statul Profund a dispărut, agenda globalistă a fost eliminată și amenințarea a dispărut complet.

 În prezent, operațiunea Globală nu s-a încheiat, amenințarea încă există, astfel încât clonele pot vâna alți criminali. Între timp, sunt create nenumărate manevre pentru a-i înșela pe cei care au lucrat și i-au ajutat pe naziștii criminali, astfel încât să poată fi arestați.
Iată cum cea mai mare operațiune militară din toate timpurile a decurs fără probleme și fără ca majoritatea dintre noi să ne dăm seama ce se întâmplă cu adevărat. O umanitate copilărească cu siguranță nu ar putea suporta această greutate. Ea nu a putut să-și protejeze copiii de experimentele satanice... cum ar fi putut să lupte împotriva cabalei însetate de sânge?
Tăcere!!!!

 Nimeni nu are de ce să se teamă, pentru că totul este sub controlul pălăriilor albe.
Nu știm data, dar umanitatea noastră va fi integrată de a lor pentru a ne menține intactă evoluția.
Hibrizii nu vor putea rezista noilor frecvențe.
Perturbarea cognitivă implementată de elohimi îi implică cu siguranță pe cei mai slabi.

    Sursa: Codice Genesi

 Vă recomand o Mantra : Închid vechea etapă de evoluție cu recunoștință și iubire, permițând noii etape de evoluție să se manifeste în tot ceea ce sunt!

Mă îndeplinesc în armonie și echilibru prin puritatea iubirii divine, focul sacru al inimii, calea pe care dintotdeauna merg în întreg, nedespărțită de tot ceea ce este, regăsită dintotdeauna în inefabil. Bucurie, fericire și armonie îmi sunt inscripționate în profunzimea ADN-ului. Mă regăsesc în nouă etapă de evoluție îmbrățișând cu exaltarea fericirii nevinovăției iubirii necondiționate cea care sunt.

Sunt una cu universul. Sunt unul cu sursa. Prin sursă mă îndeplinesc în prezenta, aici și acum!

Permit liniștii interioare să redevină una cu liniștea universală, parcurg calea armoniei și echilibrului in abundenta iubirii divine care una cu abundenta universală este dintotdeauna, așa cum este, este perfect!

Mă binecuvântez cu binecuvântarea puterii interioare, binecuvântez întregul, întregul mă binecuvântează. Iert și mă iert.

Permit evoluția să se îndeplinească prin tot ceea ce sunt.

Așa să fie și așa și este!

     Dintotdeauna.

 

Sursa: burebista2012.blogspot.com



Niciun comentariu: