Faceți căutări pe acest blog

duminică, 12 august 2018

România și energiile lui AUGUST 2018


Raport energetic pentru AUGUST 2018*
În august vom obține o mică pauză de la energia roller coaster (tăvălug) din iulie. Pe măsură ce utilizăm energia din această lună pentru a explora noi potențiale care s-au deschis cu eclipsele din IULIE. Alegerile pe care le-am făcut în iulie vin în luna august. Încă există activitate energetică grea și încă o eclipsă (de Lună) și încă o eclipsă (parțială de Soare în 11 august) în ciclu, dar în ansamblu, este o lună bună să luați în considerare implementarea oricăror schimbări pe care le-ați avut în vedere.
Cream noii linii de timp...
Cream noi linii de timp care acționează ca distrugătoare 3D și se separă de densitatea 3D, toate acestea fac parte din oportunitatea continuă de a alege calea noastră energetică.
August – „augustus” – cuvânt roman (în latină n.n.) înseamnă sacru, magnific și nobil. Numele împăratului roman includea augustus„ ca un semn de onoare și pentru a descrie puterea și omnipotența lor. Este de asemenea luna lui Leo, leul rege al junglei condus de Soare, o stea strălucitoare, a cărei lumină și căldură este esențială pentru viața pe planetă. Va fi o lună pivot într-un an de masterat. August este, de asemenea, luna a 8-a. În acești 8 ani, energia totală din această lună este de 10 sau 1, adică începutul, un NOU început.
Energia din iulie era totul despre terminare și finalizare, motiv pentru care a fost atât de dură și eclipsa a fost destul de dificilă. La fiecare 9 ani gândiți-vă ce aveți de finalizat începând cu anul 2009.
În august (gustar în limbaj popular românesc) grâul e separat de pleavă - grâul partea comestibilă, pleava este partea necomestibilă – aruncată. Alegerile pe care le-am făcut în iulie, indiferent dacă am fost conștienți sau inconștienți au dezvăluit dacă suntem pregătiți pentru pașii următori și noile potențiale pe care le va conține.
Și dacă suntem sau nu, nu contează, este o reflexie asupra călătoriei noastre, a frecvenței energetice, unde suntem pe calea ascensiunii noastre și a misiunii noastre sufletești. Este important, chiar vital să ne învingem frica și să lucrăm conștient la vindecarea ... sufletului!
Oamenii interpretează cuvintele și sistemele de credință - acesta este un exemplu al momentului de cotitură și al termenelor 5D și reprezintă energie 3D/5D complet integrată care nu mai poate coexista cu energia densă 3D. Acest lucru se SEPARĂ în AUGUST și înseamnă că trebuie să devenim faruri luminoase mai mari și exemple de lumină pe măsură ce ne întoarcem spre bucuria și împlinirea noastră lăsând și pe alții să folosească instrumentele și informațiile pe care le-am împărtășit cu ei pentru a decide ce vor să facă...
Foarte important ! Nu ne putem împlini când încercăm să trăim în zona de confort a altcuiva. Pe românește avem un cuvânt dur – trântor, pe spinarea altuia, asistat social – mai nou.
Până la sfârșitul lui gustar avem șase planete retrograde (Mercur, Marte, Saturn, Uranus, Neptun și Pluton)!!! Chiar așa, pentru români revin în actualitate speranțele, idealurile revoluției din 1989... Libertatea. Democrația. Alegerile libere și corecte.
Paranteză: Românii sunt ajutați! Protestele din România din preajma Lunii noi – din  10, 11, 12...  august se potrivesc cu tema Vărsătorului - în analogie cu România și Luna plină (din 25 august), ce privește comunitatea, cooperarea și conexiunea (cu bravii români din diaspora...) ...Cu trezirea unei națiuni, schimbarea clasei politice cu mentalități primitive,  schimbarea guvernului, a unor instituții perimate, corupte... Reformă profundă, fraților!  Avem conducători primitivi, mitomani, care trebuiesc înlocuiți rapid... Aici intervine noua generație cu noua mentalitate, cu altă educație al bunului simț, al celor 7 ani de-acasă... Unii ar spune că intervine Legea cauzei și efectului, a Karmei, a Rezonanței... alți ar accentua „răul necesar” în sensul evolutiv, evident. Românilor le-a „ajuns cuțitul la os”, la propriu... Mai avem și un aforism edificator: Cu cât e mai greu cu atât mai bine! Oare așa să fie? După suferință urmează să trăim binele mult așteptat. Depinde de noi, numai de noi!...
Avem pe tapet tema Leu/Vărsător 5D și nu mai este un gând trecător ea a devenit o cerere globală împărtășită și promovată de toată lumea datorită Internetului și social media... Ne apropiem de familia colectivă a umanității pe măsură ce ne concentrăm asupra felului în care vrem să trăim. Toți doresc aceleași lucruri fundamentale, să aibă o viață bună, să-și ridice copiii, să fie fericiți și să trăiască în pace.
Urmează o altă etapă. Acesta este sfârșitul suveranului, conducătorului autoritar (al dictatorului) și începutul suveranității sinelui în care noi suntem conduși, conștienți de SINE. Mai clar: energia suveranității, controlul total al fluxurilor și mișcării propriei noastre energii va fi, este obiectivul nostru și lucrăm în acest sens cu mare succes.
Foarte important! Nu vrem sau nu trebuie să fim controlați sau manipulați..., ceea ce se întâmplă când ne dăm puterea altora.
Putem coexista acum în pace și armonie, pentru a crea lumea plină de colaborare, cooperare, bucurie, pace, pe care vrem s-o trăim cu toții...
Mercur retrograd pe tot parcursul lunii, deci urmăriți aceste comunicări, întârzieri în călătorii și chiar pierderi. Mercur merge Direct pe 18 august, dar perioada de UMBRĂ se întinde până pe 2 septembrie!
Marte este încă retrograd și merge Direct la sfârșitul lunii august, pe 27 august mai exact. Acest lucru se întâmplă la fiecare doi ani, dar poate avea un efect de atenuare asupra planurilor și energiei noastre, cam ca încercarea de a vă conduce mașina cu frâna de mână/ de siguranță. Se mișcă încă, dar nu la fel de bine ca atunci când frâna este necuplată...
Că tot se pune accentul pe corupția din guvernul SUA, în ultima vreme și pe alte acte delicioase comise împotriva oamenilor și în special a copiilor de către grupurile secrete, ceea ce se va întâmpla în următoarele săptămâni și mai ales când Pluton va merge Direct în luna octombrie va fi o schimbare majoră. Punct. Acest lucru va culmina cu conjuncția SATURN-PLUTON din 2020, dar energia se construiește ACUM. Când voința poporului și principiile spirituale care guvernează fundamentul omenirii, sunt uzurpate de putere, corupție, dominație și lăcomie, zilele de socoteală trebuie să fie descoperite și recunoscute astfel încât acestea să poată fi schimbate...
Fiți conștienți de ceea ce auziți în lunile următoare deoarece ar putea fi destul de șocant. Când Jupiter își însușește semnul Săgetător, în noiembrie, „bombe” cu adevărat vor zbura. Conștientizarea spirituală și corupția nu pot ocupa același spațiu energetic. Pe măsură ce devenim mai conștienți de spiritual, respingem ceea ce nu este aliniat cu frecvențele mai înalte, devenind multidimensionali pe măsură ce trecem de la polaritate la dualitate, de la separare la conexiune și de la concurență la colaborare, comunitate și cooperare.
De aceea alegerile noastre sunt atât de importante, iar punctul de cotitură din august este o contabilitate energetică a locului în care alegem să stăm, cu ce ne aliniem, care sunt intențiile noastre, ce alegem conștient și mai ales faptele noastre...
Acest mesaj va fi repetat în restul anului 2018: Nu primim energie cu o frecvență mai mare decât cea pe care o putem incorpora în sistemul nostru de credințe!
Amintiți-vă că beneficiul nu înseamnă întotdeauna bun, ușor sau distractiv. Ceea ce ne lărgește gradul de conștientizare și ne permite să creștem capacitatea noastră energetică, energia pe care o doriți în viața voastră, detașarea de sistemele de credințe, tradiții depășite, implicit detașarea față de părerile altora. Stabiliți-vă intențiile, rămâneți concentrați, evitați interferențele ne-utile, evitați bârfele de dragul distracției... Acestea sunt vremuri puternice, iar ciclul ascensiunii umple pe toți la noi înălțimi ale conștiinței astfel încât să putem îmbrățișa divinitatea noastră în fiecare celulă a omenirii noastre învățând să ne ridicăm grațios...
... VIBRAȚIILE conform Principiilor Prime ELTA:
1. Sunt ceea ce gândesc. 2. Îmi ridic vibrațiile. 3. Nu-mi este teamă de nimic.
Foto: Viocomsa
Sursa: *enlighteninglife.com

Niciun comentariu: