Faceți căutări pe acest blog

joi, 4 ianuarie 2024

Energia sexuală

 Energia sexuală este conectată la unul dintre cele mai profunde mistere ale Zeiței, misterul reintegrării polarităților feminine și masculine în Ascensiune. Acesta este adevăratul sens al formulei alchimice „solve et coagula”. Archonii manipulau energia sexuală umană încă din perioada Atlantidă târzie, încercând să creeze cât mai multă separare posibil. Au făcut acest lucru implantând femei și bărbați într-un mod diferit, creând o diviziune psihologică și împărțire între personalitățile feminine și masculine. Această despărțire primară din timpul Atlantidei este principalul motiv pentru neînțelegeri în relațiile bărbat-femeie. Femeile au fost implantate într-un mod special care le-a păstrat intactă legătura cu sufletul lor geamăn, dar implantul a suprimat conexiunile sexuale cu toți ceilalți bărbați.

Acest lucru a condiționat femeile în monogamie, când femeile au tendința de a-și proiecta sufletul geamăn către partenerul lor actual. Bărbații au fost implantați într-un mod special care le-a blocat legătura cu sufletul lor geamăn, dar implantul a permis conexiuni sexuale cu toate celelalte femei. Acest lucru i-a condiționat pe bărbați în poliamor, când bărbații tind să nege existența sufletului lor geamăn și să-l evite fiind cu multe femei. În plus, atât femeile, cât și bărbații au fost implantați cu un implant care a separat energia sexuală de energia Inimii și au primit implanturi diametral opuse pentru a asigura separarea și conflictul maxim. Femeilor li s-a implantat un program care permite doar dragostea fără sex. Numai în circumstanțe speciale în care sunt îndeplinite multe condiții, o femeie se va simți suficient de în siguranță pentru a permite energiei sexuale să fuzioneze cu dragostea ei.

Bărbaților li s-a implantat un program care permite doar sexul fără dragoste. Numai în circumstanțe speciale, în care sunt îndeplinite multe condiții, un bărbat se va simți suficient de în siguranță pentru a permite energiei iubirii să se contopească cu dorința sa sexuală. Pe lângă toate acestea, Archonii au început să suprime violent energia sexuală feminină de pe planetă, cu programarea sistematică a femeilor bazată pe traume prin violuri brutale în timpul invaziei Kurgan Archon cu mai bine de 5000 de ani în urmă: în intervalul de timp cuprins între 3000 î.Hr. și 300 EN. Femeile au fost încă capabile să se exprime ca vindecători sexuali în templele zeiței: Apoi invazia khazară Kurgan din secolul al IV-lea a pus capăt brutal acestei tradiții și a suprimat sexual femeile și mai mult.

Apoi, în Evul Mediu, Inchiziția a făcut un pas mai departe, arzând multe femei pe rug. Această programare bazată pe traume a fost în desfășurare în ultimii 5000 de ani și a creat cicatrici adânci în psihicul feminin planetar. Din păcate, această programare este încă în curs de desfășurare de către aceiași autori din întreaga lume din martie 2018: Archonii manipulează, de asemenea, Cabala și împing agenda homosexuală în rândul membrilor Cabalei, deoarece știu prea bine că o interacțiune sexuală pozitivă autentică între un membru al Cabalei de sex masculin și o femeie este cea mai puternică forță care poate transforma efectiv membrul Cabalei într-o persoană care susține Lumina.

Mulți membri ai Cabalei au un acces deformat și distorsionat la unele dintre misterele mai mici ale Zeiței pe care le-au primit ca parte a pregătirii lor oculte. Mulți membri ai Cabalei au abandonat vechile școli de mistere din antichitate în încarnările trecute, când nu au reușit să treacă testele pentru a avea acces la mistere mai mari și apoi au păstrat, au folosit greșit și au denaturat misterele mai mici la care aveau deja acces: Cabala încearcă să-și pună în aplicare percepția distorsionată a misterelor mai mici asupra populației generale prin Hollywood și mass-media. Toate acestea au pus populația de suprafață într-o stare foarte fragmentată. Mulți bărbați, frustrați de situație, au început să joace Jocul: Vindecarea reală a stării fragmentate a sexualității umane va veni doar prin sosirea energiei Zeiței la suprafața planetei.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să ne permitem să simțim și să ne exprimăm emoțiile: cheia principală pentru vindecarea planetară este ca femeile să își permită să simtă și să-și exprime energia sexuală. De multe ori nu trebuie exprimată printr-o uniune sexuală, poate fi exprimată printr-o atingere senzuală. Sau prin dans: Scopul energiei sexuale este fuziunea polarităților feminine și masculine în Unul. Este cheia nemuririi și a Înălțării. Fuziunea sexuală ca parte a procesului de Înălțare face parte din marile mistere ale Zeiței. Acest lucru a fost descris perfect în Spiritus Eros, o doctrină secretă a unui grup pozitiv templier numit Ordo Bucintoro: Puteți citi o descriere a textului Spiritus Eros în germană aici (puteți google traduce dacă nu vorbiți germană): Multe secrete ale fuziunii sexuale în Unul sunt închise adânc în sistemul Kaula Tantra.

    COBRA

sursa: http://luminaadevarului.com

Viocomsa (c) toate drepturile rezervate

Niciun comentariu: