Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 10 martie 2021

TRUMP, Kabala și Qanon

 


 

Trump: „Așa cum am promis, mă voi întoarce.

Viitorul nu este al globaliștilor, viitorul națiunii este al patrioților din întreaga lume!”

Donald Trump este liderul patrioților Q din lumea întreagă.

În ultimii patru ani, mass-media globală aparținătoare ocultei l-a diabolizat, l-a tratat ca pe un măscărici, l-a șantajat... La ora actuală, din păcate, toate partidele din lume sunt grupuri mafiote organizate - aceeași mizerie.

În Statele Unite, Trump a fost o alegere a generalilor patrioți care au început lupta mai demult, după asasinarea lui John F. Kennedy (1963).

După alegerea în 2016 a lui Donald Trump ca președinte al SUA a început operațiunea de „asanare a mlaștinii”, depistarea trădătorilor ne-patrioți și înlăturarea/ schimbarea lor din posturi cheie.

Faptele: Niciun război pornit de SUA între 2016-2020

Deși a fost atacat constant de fosta administrație Clinton sau Obama din Partidul Democrat (SIC), cel care a blocat legea GESARA prin infamul act 9/11, abordarea pacifistă, pașnică a politicii externe, ieșirea din Acordul de la Kyoto, din finanțarea organizației teroriste OMS sau eliminarea impozitului pe salariu, sunt lucruri foarte importante, trecute cu vederea, ascunse de media ocultistă.

Dar, puțină răbdare, căci Frauda electorală masivă de la alegerile SUA din 3 noiembrie, câștigată masiv de TRUMP va fi dovedită în final. (Premieră: Statul Texas s-a eliberat de toate interdicțiile și stările de alertă!).

Oprind traficul de carne vie și droguri precum și accesul teroriștilor, a criminalilor pe teritoriul SUA, Trump a construit zidul de la granița Mexicului (inaugurat 2020), dar anulat, re-deschis recent de ”administrația fantomă ilegală Biden”.

Armata este de partea patrioților! Trump și-a atras câțiva generali de partea sa în frunte cu popularul Mike Flynn!

Circul multi-stratificat

Dar atenție, de zeci de ani Oculta joacă ambele tabere, putere-opoziție pe degete! Aceste tabere aparent adverse sunt manipulate, jucate într-un joc de șah cu nivel multiplu, cu mai multe straturi (substraturi).  Circ multi-stratificat.

Oculta duce o luptă perversă pentru DISTRAGERE (distracție, Entertainment, circ, sau meci de box pentru popor).

Oculta manipulează prin frică, panică prin distragerea de la adevărata luptă care se duce PENTRU SUPRAVIEȚUIREA RASEI UMANE!

După cincisprezece (15) atentate asupra sa și/sau a familiei sale, Trump luptă în primul rând, pentru a se SALVA pe SINE însuși...

Patrioții Qanon sunt un grup planetar care susțin libertatea, drepturile fundamentale și luptă pentru țara lor, dar atenție că și aceștia pot fi manipulați subtil, pervers în slujba ocultei (cazul partidului trădător AUR din România!). Ei folosesc oamenii bine-intenționați, dar naivi, neinformați, dependenți de locul de muncă, pentru a-și îndeplini agenda lor ascunsă, macabră, criminală.

După declanșarea plandemiei din martie 2020 suntem într-un război real... Într-adevăr, cei mai mulți oameni din echipa lui Trump sunt luptători autentici. După alegerile trucate, mulți generali vor să restabilească Republica SUA, dar și ei pot fi folosiți de agenții secreți... Sigur, s-au descoperit mulți trădători – cel mai renumit fiind vicele Mike Pence.

Plandemia, falsa pandemie.

Oamenii sunt rezistența reală, nu politicienii trădători!

Ce facem? Așteptăm Salvatorii din Cer?

Avantajul Plandemiei este Marea Trezire. Noi ne organizăm, ne unim forțele într-o rezistență reală precum mișcarea Qanon ROMÂNIA. Oamenii sunt rezistența reală, nu politicienii trădători! Oamenii treziți. Dar atenție la planul perfid al Ocultei: Răspândind Adevărul, ei ne-au „tratat” drept „teoria conspirației”, conspiraționiști, teroriști...

Oculta lucrează diabolic pasând salvarea la Trump, câștigând astfel timp...

Qanon e discreditat, „ocultat” precum 9/11 sau fake-înșelătoria Aterizării pe Lună!

Nu mai așteptați salvarea din exterior!

Trăim un război informațional. Nu mai așteptați salvarea din exterior! Venirea lui Yeshua!... Atenție la distragerea TRUMP. El este în America, se salvează pe sine, în primul rând, iar noi trebuie să ne salvăm aici și acum în zona românească! Kaballa lucrează diabolic pasând salvarea la Trump, câștigând astfel timp.

Ne luăm puterea înapoi, ne organizăm. Trump nu poate rezolva nimic fără noi! Fără patrioții autentici, sinceri, loiali, onești. Evitați fanii partidelor politice expirate (PNL... AUR). (Ei pot folosi qanonii pentru a-și filtra trădătorii proprii.)

Răbdare, multă răbdare oculta e încă puternică!

Ea poate oferi OPIUM - speranță (falsă), stare de alertă/ stare de urgență, prin operațiuni psihologice speciale de amorțire a vigilenței populației prin presă sau fake-media... De pildă multe promisiuni în campanii electorale ne-onorate niciodată!

Atenție, ființe extrem de întunecate și malefic inteligente pregătesc omenirea pentru propria distrugere (auto-distrugere) și chiar îî manipulează pentru a dori aceasta! Cum? Prin terorizarea cu Vaccinul Moderna (Mode-RNA) și BioNTech (Bio Nano Tehnologie) se dorește eliminare a 10-15 la sută din populație, deci genocid! (Bill Gates a spus-o!)

Pentru că ei, ocultiștii, reptilieni se hrănesc cu sânge, cu victime, cu panică, suferință,

Distragere: Ei joacă malefic, manipulează știrile pentru proști.

Unii spun Trump versus Oculta (Statul Profund) este distragerea perfectă, în timp ce ei ucid populația cu vaccinurile, module ATI (vezi cazul Sibiu, spitalele în realitate goale).

Deja mulți pot vedea, la propriu Fiara biblică! Și programul atent elaborat din Cartea Cărților sau ce a mai rămas din ea!

Da, patrioții sunt reali!

Qanon România reconstruiește prin Adevăr, încrederea și credibilitatea patrioților. Această Apocalipsă, revelează, descoperă, decriptează Fiara-oculta, antichristul - ideologia creată de Papa de la Vatican,  din guverne.

Atenție Circul mediatic este o distragere de la adevărata problemă: Genocidul!

Deci, nu mai credeți în circul autorităților, ci uniți-vă și creați o adevărată rezistență!

WWG1WGA!

Unde Merge Unul Ajungem Toți!

Vă mulțumim!


Sursa foto: cinemagia.ro

 

Niciun comentariu: