Faceți căutări pe acest blog

joi, 23 ianuarie 2020

GENESIS 64 Povestea Cosmică. Dezvăluiri despre ISTORIA reală a Pământului


Imagini pentru poze cu extraterestri
GENESIS 64
Povestea Cosmică. Dezvăluiri despre ISTORIA reală a Pământului
Mulțumim pentru traducere lui Marian Matei.
GHID: Bogdan Morfeo de Gea cu colab. MS și a Dragonului care nu sunt de pe această lume.


GENESIS 64
Evoluționism versus creaționism
Rasa umană își ignoră trecutul. Evoluționismul afirmă că forme complexe de viață provin din forme mai puțin complexe.
Religiile susțin creaționismul pretinzând că Dumnezeu e singura ființă care poate crea ceva din neant.
Deci creațiunea poate fi creată direct din EL, care a creat direct Universul și tot ce acesta conține, inclusiv Ființele umane. Ei bine, nici una din ele nu e corectă. Evoluționismul e eronat, iar creaționismul e limitat, deoarece creația este ceva mult mai uimitor.
Evoluționismul susține că ființa umană se trage din maimuță. Dumnezeu care creează din neant. Evoluționismul susține teoria unui om care se crede maimuță sau a unei maimuțe care se crede om?
Crearea sistemului solar presupune o călătorie în timp și spațiu...
Putem face erori. Problema nu este în greșeli, erori. Problema este a nu învăța din ele și din nefericire oamenii din Maldek niciodată n-au dorit să învețe din erorile lor; Maldek o civilizație care a decăzut prin lăcomie și inconștiență.
Călătorim în trecut, în ISTORIE, călătorim înspre locul unde totul e posibil - lumea viselor. Poate fi un vis, o viziune sau poate fi real...
Călătorim miliarde de ani, aproape de crearea sistemului Solar. Maldek a decăzut din spiritualitate și a făcut multe erori. Rawak era numită a treia planetă de la Soare. Rawak este Pământul Casa ta, casa noastră, căminul nostru.
KUNAR – spiritul Pământului
Câmpurile morfice delimitează lucrurile. Biosferele create de câmpurile morfice – sunt matrițele care delimitează formele lucrurilor. Ele fac un copac să arate ca un copac și nu ca un iepure sau ca un prun, întotdeauna să dea prune și nu mere.
O greșeală poate crea un întreg Univers. Cu miliarde de ani în urmă, la limita universului civilizația Maldek a decăzut din spiritualitate și omenie.
Pe RAWAK - a treia planetă apar Terra-formatorii. Ei intervin în câmpurile morfice ale sistemelor genetice. Biosferele create de câmpurile morfice care delimitează... Câmpurile morfice sunt matricele care delimitează formele lucrurilor.
Foarte important: *Logos sunt creatorii sistemelor solare și a galaxiilor...
GENESIS 64
A treia planetă Rawak – a fost aleasă pentru a fi noua oază a sistemului planetar. La suprafața ei a fost creat un rezervor de viață, care ulterior urma să fie folosit pentru noi însămânțări, printre stele. Repetăm, câmpurile morfice sunt matricele care delimitează formele lucrurilor. Sunt planurile matematice și geometrice pe care terraformatorii le folosesc ca să planteze viața biologică pretudindeni, în univers.
Terraformatorii – ființele care clădesc lumi, cunoscuți ca Grădinari ai Creației, artiști stelari, purtători ai magiei, magia vieții.
Iată cum se crează VIAȚA:
Am primit de la proiectanți codul final pentru G 64. Este un sistem genetic dezvoltat în exclusivitate pentru noua planetă. Inseminarea planetei durează 144 de ore.
Timpul estimat al procesului evolutiv = NEDEFINIT.
GENESIS 64 a fost proiectată a fost proiectată după modelul lui G 5832. Este un sistem genetic dezvoltat în exclusivitate pentru noua planetă. Este compus din omniprezența CUBICĂ a lui 4 la puterea a treia, un cub format din 64 de grupări de informație conștientă. Supra-paradigme sau modele de desene pentru câmpurile morfice ale căror combinații vor da naștere întregii vieți organice și anorganice de pe planetă, începând cu molecula de apă și până la forme de viață mai complexe ce se pot dezvolta.
Repetăm: Care este durata estimată a procesului local? Inseminarea Planetei = 144 de ore. Timpul estimat al procesului evolutiv = NEDEFINIT.
„ - Inițiați secvența de deplasare a Avangardiei, relocarea pe orbita geo staționară a celei de-a treia planete, orbita la 384.400 km.
-      Sincronizați timpul de translație în 27 de rotații complete ale Planetei la o frecvență de rezonanță de 6,66 Hz. Măriți cu 1,16 Hz când va fi pregătită prima formă de viață aptă să adăpostească CONȘTIINȚĂ...,  și fixați frecvența finală la valoarea stabilă de 7,82 Hz.
-      Inițiem Misiunea G 64 în 3,2,1,0...”
Imediat terraformatorii au sosit pe Planetă cu navele lor și platforma de lansare Avangardia. Avangardia este nava de pe care se supraveghează procesul de inseminare a Pământului. Se vede și Luna (Selena) adusă în raza Pământului, un satelit artificial ca o gigantică Navă.
Luna nu e o simplă navă. Scopul ei este să regleze ciclurile naturale ale planetei și ale formelor de viață care vor fi sădite pe ea. Acum observăm cum grădinarii dau formă grădinii lor.

*Troodonul. Manipulare generică. Manu. Lhulu. Lhumanu.
Geneza, Genesys: În 6 zile s-au însămânțat toate formele de viață. În A șaptea zi s-au odihnit. Pământul a fost pânza lor. Asta e viața care înflorește. Se observă cum fiecare ființă ia propria formă. Se observă cum particularul include generalul, cum toți sunt fractali, fractali ai Totului.
*Troodonul a fost avatarul vieții conștiente din Univers. După un timp anume, Troodon se transformă în MANU, Pasu sau Manu original.
Ce ființă stranie Manu original! Ovipod, un umanoid biped reptilian. Nimic nu rămâne static, octavele, ciclurile, ritmul vieții.
Manu-ovipar avea organe genitale interne, scotea un sunet gutural. Manu a înlocuit treptat Saurienii. Cu toate acestea evoluția sa naturală a fost întreruptă, fiindcă la milioane de ani după inocularea conștiinței sale făcută de terraformatori, ființe dintr-o ALTĂ rasă extraterestră, experți geneticieni din sistemul solar Alpha Draconis au executat prima MANIPULARE genetică a lui Pasu, astfel apărând primii MANU modificați genetic de pe planetă. Acum ei seamănă mai mult cu mamiferele, deși încă predomină în ei trăsăturile reptiliene.
Semănau cu maimuțele?
Erau Manu modificați genetic, deși semănau cu primatele, nu erau primate. Erau Manu modificați genetic. Manu aveau mers biped și n-au avut niciodată blană.
Voi credeți în magie? Da. Atunci urmărește-mă.
Orice creație presupune un sacrificiu. Așa cum un tată se sacrifică pentru copiii săi, tot așa ei s-au sacrificat pentru noi dăruind ADN-ul lor pentru ca Troodonul să se transforme în MANU, incorporându-l în propria sa structură genetică.
Îți voi arăta cum a avut loc prima modificare genetică a lui Manu original:
Un Saurian evoluat numit Manu este specia care a fost aleasă de înțelepți pe care „o vom coloniza”.  „Îi vom manipula ADN-ul combinându-l cu al nostru pentru a accelera evoluția și pentru ca noi să domnim pe KUNAR prin intermediul ei.”
Haideți să inițiem procesul modificării lui Manu original...
Vei cunoaște istoria ce s-a întâmplat înaintea istoriei actuale, cea care a fost uitată de aproape toată lumea.


ANNUNAKI
Anunnaki nu sunt o specie așa cum s-a crezut, ci un grup de specii care au în comun o genetică similară, al căror ADN au un Lanț Dublu de Aminoacizi cu caracteristică de compatibilitate genetică.
Drept urmare, ADN-ul lor poate fi incorporat atât în specii de mamifere cât și reptiliene.
Printre Anunnaki care au sosit pe planetă, s-a aflat și o rasă cu o genetică reptil similară lui Manu, dar cu aspect și obiceiuri de mamifere. Această rasă sesizând potențialul speciei Manu, a decis să o manipuleze, adăugând ADN-ului ei genelor Anunnaki, creând astfel o specie nouă ce avea un anumit scop. Această specie a fost Lhulu.
La ce scop ne referim?
Acela de a-și servi necondiționat creatorii.
Deci, despre această lume știm că Regatul biologic e relativ tânăr.
A fost inseminat de Zeii Antici cu câteva milioane de ani în urmă. Experții geneticieni, provenind din Alfa Draconis au executat prima manipulare genetică a lui Pasu (Draco-Manu), apărând primii Manu modificați genetic de pe planetă. Aceștia semănau mai mult cu mamiferele, deși încă predominau trăsăturile reptiliene.
Semănau cu maimuțele? Nu. Nu erau primate. Manu nu a avut niciodată blană pe corp nici nu mergeau pe 4 picioare fiindcă strămoșii lor fuseseră reptile cu piele netedă, care avuseseră mers biped încă de când fuseseră Troodoni.
Imagini pentru poze cu extraterestri
Anunaki istoria reală
Dinozaurii
Dinozaurii sunt mamifere. Regnul biologic este relativ tânăr. A fost inseminat de Zeii Antici cu milioane de ani în urmă.
Formele dominante de viață sunt giganți de origine reptiliană – dinozaurii și o altă specie mai mică cu trăsături reptiliene, dar cu caracteristici similare mamiferelor.
*Troodonul a fost ales de terraformatori să adăpostească viața conștientă.
A fost un proces evolutiv natural?
Nu ei au suferit două manipulări genetice.
Una a fost făcută chiar de Înțelepți pentru a asigura transmigrația Ființei, iar alta, cea mai recentă a fost făcută de reptilienii din Alfa Draconis.
„Vom izola Ființa care va primi o forță care depășește tehnologia noastră și cunoașterea. Specia Lhulu se va naște pentru a ne servi. O Forță atât de eficientă încât până și înțelepții antici n-o vor mai putea smulge din creația lor.”
Foarte important: Forța Dorinței – specia Lhulu se va naște pentru a ne servi...
S-au spus multe despre Annunaki dar aproape totul este greșit. Annunaki nu sunt o specie așa cum s-a crezut, ci un grup de specii, care au în comun o genetică similară, al căror ADN conține o catenă dublă de aminoacizi cu caracteristici de compatibilitate genetică.
„Lhulu nu are nevoie de conștiință. Va rezulta ceva diferit, odată ce-i vom izola Ființa. O forță care depășește tehnologia noastră și cunoașterea. O forță atât de eficientă încât până și înțelepții antici n-o vor mai putea smulge din creația lor: Forța Dorinței.”
Printre Annunaki care au sosit pe planetă, s-a aflat și o rasă cu o genetică reptil similar lui Manu, dar cu aspect și obiceiuri de mamifere, această rasă sesizând potențialul speciei Manu, a decis să o manipuleze, adăugând ADN-ul ei genelor Annunaki, creând astfel o specie nouă – Lhulu cu scopul de a-și servi necondiționat creatorii.
Vrei să spui: să fie sclavii lor?
Da și nu.
Ei au creat specia Lhulu pentru a servi drept o resursă naturală. Cu toate acestea specia Lhulu a devenit una de sclavi prin decizie proprie. Ei nu au mai fost înrobiți de creatorii lor, ci de ei înșiși. Paradigmele și arhetipurile lor, combinate cu apatia și lipsa lor de hotărâre au fost și sunt temnicerii lor.
Nu înțeleg cum cineva poate să se înrobească singur și nici măcar să nu-și dea seama de asta?
Manu a dispărut prin această manipulare genetică?
Nu toți. Nu în totalitate. Unii dintre ei dându-și seama de intențiile rasei Annunaki au fugit în interiorul Pământului unde au locuit de atunci încoace. Dar au existat și aceia care nu au avut aceeași soartă.
Gravitația planetei modificată!
Încercând să creeze condițiile ideale de viață la care să se adapteze specia Lhulu, Annunaki au modificat – printre altele gravitația planetei, ceea ce a fost catastrofal pentru formele de viață mai mari și mai grele. În scurt timp, saurienii giganți au dispărut de pe suprafața Pământului, victime ale propriilor mărimi.
Pentru crearea speciei Lhulu, Annunaki au folosit ADN de la diferite rase, o serie de probe extraterestre, inclusiv una provenind din Alpha Centauri A, a cărei genetică era necesară pentru ca sistemul imunitar al noii specii Lhulu să se formeze potrivit agresivității și necesită
ților virușilor și bacteriilor planetei. Unicul neajuns se afla în sângele lor, pentru că factorul Rh negativ, nu se potrivea cu Rh-ul pozitiv al speciei Manu. Această problemă dacă nu era corectată putea conduce la apariția hemofiliei în faza de gestație, complicând supraviețuirii noii specii.
Pentru a remedia acest neajuns, s-a decis ca specia Lhulu să fie creată prin „cultivare” și nu printr-o reproducere naturală până când urma să se descopere soluția definitivă a problemei. Ca atare, specia Lhulu avea un Rh pozitiv sau un 
Rh negativ, potrivit combinației genetice respective, până când mult mai târziu specia Lhulu s-a încrucișat cu Manu.
Această hibridare a două specii diferite dar compatibile genetic a avut drept rezultat specia LHUMANU, Lhumanul pe care-l cunoaștem în prezent.
Imagini pentru poze cu fetus
FETUSUL…
Dacă observi dezvoltarea fetusului (în burta mamei) de la stadiul de zigot până la naștere, vei vedea că aceasta trece prin toate stadiile ADN, implicate în crearea sa de la Manu original până la Manu actual, începând ca reptilă și terminând ca mamifer.
Egiptul antic
Am vorbit la nesfârșit despre genetică. Da, totul se rezumă de la genetică în crearea speciei din programul Genesis 64. În acest caz, oare specia Lhumanu, ca descendentă a speciei Lhulu poartă și ea genele unui sclav?
Un pic de răbdare.
La mii de ani după apariția speciei Lhumanu…
Se văd mai multe nave! Sunt Annunaki din nou? Sunt în Egipt.
Nu. Sunt rasele Elohim. Au fost numiți „Ei” de către civilizațiile antice. Au fost un grup de rase originare din constelația Orion.
Una din aceste rase Arienii din Sumi” au venit pe Pământ încrucișându-se cu anumite grupuri Lhumanu, adăugând la genetica descendenților lor elementul lipsă, astfel încât, Rh-ul lor negativ al sângelui lor să se stabilizeze într-un O_Rh negativ, făcând ca genele celor din Alpha Draconis și din Alpha Centauri A să reziste vreme de mai multe generații.
Acești noi Lhumanu, descendenți de Elohim, au fost numiți Nefilimi – „cei căzuți din cer” și au devenit primii faraoni ai Egiptului care s-au autoproclamat ZEI și venerați de oameni. Numai cu ajutorul Elohim, Nefilimii au devenit faraoni și ei înșiși sunt cei care și-au provocat decăderea. Un „Zeu” minor, egoist, crud și răzbunător, descins din Elohimi gelos pe puterea faraonilor, ce ocupau acum, poziția deținută anterior, de rasa sa, decide să schimbe încercând să stăpânească și să capete putere, adorație și respect, fără a trebui să stea pe vreun tron.
„Eu sunt unicul zeu, unicul rege.”  Continuându-și planul acest zeu, pentru a face executate dorințele lui…
Aceștia ar crea un inconștient care-l adora și-i împlinea voia dăruindu-i energia și alte fluide pentru a-i satisface dorințele întunecate.
Dintre toți candidații posibili au fost aleși izraeliții care în limbajul lor erau numiți „Yehudit” sau „iudeu”, care mai târziu prin denaturare și asociere a sfârșit prin a le da numele sub care sunt cunoscuți în prezent evreii (los judos – în spaniolă).
De ce ei?
Din cauza a ceea ce am explicat mai sus – genetica lor. Dintre toți semiții, izraeliții erau purtătorii unei zestre genetice care inducea un comportament egoist și agresiv. Astfel, odată aleasă rasa care urma să-i reprezinte Yahwe sau Iehova, așa cum e cunoscut acest zeu mărunt, încheie cu evreii un pact de înrobire și supunere a rasei Lhumanu, transformând pe iudei din acest moment, în „poporul ales”.

La ce Pact ne referim?
Potrivit Bibliei, Iehova i-a dat lui Moise, pe Muntele Sinaia, se presupune, Tablele Legilor – legi morale impuse de biserică asupra enoriașilor ei, care să fie respectate de toți, mai puțin de propria biserică. Aceasta e povestea spusă de religie.
Iată adevărata ISTORIE:
Vei cunoaște cum a început subjugarea omului de către om. Pe vârful Muntelui Sinai a avut loc întâlnirea dintre Moise și Zeul său sau mai degrabă o proiecție holocuantică a sa. Acolo, Ierarhul Suprem Baphomet, reprezentantul lui Iehova i-a înmânat lui Moise nu cele 10 porunci, ci algoritmul Cabalei, pecetluind prin aceasta pactul dintre Iehova și evrei. Acest algoritm conținea explicațiile și instrucțiunile de manevrare a realității subiective, octavele și alte secrete ale realității holo-cuantice ale omului.
PACTUL
Acest Pact a reprezentat pentru cele 12 triburi iudaice, protecția acordată prin grația lui Yahwe în schimbul supunerii lor totale în fața voinței și planurilor lui Baphomet.
„Spune-mi tu cel care te numești Moise ai gustat dulcea savoare a puterii?  - Nu. Puterea a fost în patrimoniul sfinților faraoni.
Așa a fost, dar nu va mai fi așa. Epoca faraonilor umani e pe cale să se termine, fiindcă acest tron este și a fost dintotdeauna al Meu. A sosit momentul să revendic ceea ce-mi aparține, iar dacă tu și poporul tău vă plecați în fața mea, îndeplinind absolut toate și fiecare dintre ordinele mele, atunci veți beneficia de slava și protecția mea. Vă veți bucura de bogăția la care astăzi nu puteți decât să visați, veți fi stăpânii lumii, singurii mei reprezentanți. Vocea voastră va fi vocea mea, fiindcă veți lua și veți îndeplini voia mea în toate colțurile planetei. Numai voi veți cunoaște secretele realității, realitate care va deveni o iluzie pentru Lhumanu, iar tu Moise vei gusta din mierea dulce a puterii, putere care astăzi îți e oferită de Zeul tău.”
Pentru ca slava și protecția Zeului său să fie echitabilă, Cabala a fost divizată în 12 părți care au fost distribuite între cele 12 triburi, ca și cum despre piesele unui mozaic ar fi vorba.
Niciuna dintre aceste părți nu funcționa în absența celorlaltora, așa că evreii trebuiau să fie uniți pentru a asigura eficiența algoritmului care le-a fost dat. Cu toate acestea, după multe conflicte între ei, leviții din tribul lui Levi, de care aparținea Moise, au avut o idee foarte oportună și convenabilă, pe care au propus-o: Tribul lui Levi urma să fie depozitarul celor 12 părți ale Cabalei, și în schimb, celelalte 11 triburi urmau să aibă toată puterea necesară pentru a duce planul la îndeplinire și să se bucure de toate binecuvântările, plăcerile și favorurile care derivau din acel Pact.
Pactul celor 11 din Sion
Astfel s-au pus bazele planului care de atunci încoace se va numi „Pactul celor 11 din Sion”, fiindcă această înțelegere fusese semnată într-o fortăreață de pe Muntele Sion, de aici provenind cuvântul „sioniste” care se referă la acel Pact secret care oferea putere israeliților, și care nu are nimic de-a face cu poporul evreu care este la fel de inocent și de manipulat ca oricare altul...(!?)
Din acest moment „cei 11 din Sion” s-au ocupat cu executarea tuturor deciziilor leviților.
Ulterior, acest plan al celor 11 din Sion, a fost impus fiecărei națiuni, țări sau regiuni din lumea contemporană. Ei sunt numiți așa-zisul „guvern invizibil” cei care trag toate sforile pentru națiuni întregi. Indiferent de țară, guvernul ei secret e format numai din 11 instituții evreiești, corporații și organizații iudaice, fiecare fiind reprezentat de un membru al celor 11 din SION, care dețin suficientă putere pentru a constrânge, estorca și manipula destinul unui guvern și al poporului său.
Cum poate un grup să decidă soarta planetei?
Nu o fac. Ei doar observă, concep și-și execută planurile. Este Lhumanul care prin alegere proprie cade în capcană. El este cel care decide să muște, la nesfârșit, din momeala sclaviei, a fricii, a otrăvii, a subjugării. El preferă să se supună altora în loc să-și asume responsabilitatea de a-și decide singur calea de urmat.
El s-a cufundat în vise stupide (materialism, consumerism, distracție, Entertainment n.b.), crezând că posedă ceea ce deține, vânzându-și timpul, viața pentru a câștiga un salariu de mizerie, pe care-l folosește pentru  a consuma excesiv, acumulând posesiuni materiale inutile, un gunoi la prețuri exorbitante, dar care sunt lipsite de orice valoare...
De atâta timp nimeni nu a făcut nimic?
Te înșeli. Mulți au încercat, dar au fost defăimați, bătuți și umiliți, tocmai de cei pe care au încercat să-i elibereze. Unul, mai ales a plătit dureros iubirea sa pentru rasa Lhumanu. Îl vezi pe acest băiat, apoi bărbat care are o strălucire în ochii săi pe care nu am mai văzut-o niciodată. Numele său e Yeshua. Fiul tâmplarului cunoscut mai târziu ca Isus și care în final a reușit ceea ce nimeni nu a mai reușit vreodată:
Și-a transmigrat total conștiința, devenind pe deplin conștient de Ființa sa, Hristos cel care a fost trimis din Sursa Creației, purtătorul mesajului care a eliberat omul de Pact și de el însuși.
Un Înțelept și-a făcut apariția pe acest Pământ, Hristos manifestat într-un om!

sursa foto: sfatulparintilor.ro ; nasa-extraterestri.com
Redactare după subtitrare: Viocomsa (c)
Sursa film: Remus Mi posted in Extratereștri Antici


Niciun comentariu: