Faceți căutări pe acest blog

luni, 10 februarie 2020

Raport energetic pentru luna februarie 2020


Începe distracția pentru perioada ianuarie-martie, care va include semnele schimbătoare ale lui Mercur retrograd și Saturn mutându-se în Vărsător pentru prima dată din februarie 1991. O mulțime de cicluri se transformă în acest moment, pentru a ne ajuta să ne deplasăm spre următorul nivel de ascensiune și de a întruchipa noile noastre aspecte multidimensionale.
Experiențele trecutului apar în aceste cicluri, astfel încât să putem face alegeri diferite și sperăm, să le punem o nouă frecvență și vibrații.  Deci, durerea devine pace, judecata devine acceptare, întristarea devine bucurie și regretul stabilește noi intenții pentru succes.
Cu atât de mulți oameni care ne-au avertizat despre conjuncția Saturn-Pluton, ceea ce se întâmplă în viața noastră depinde de intenția pe care ne-am stabilit-o pentru transformare (construcție sau (auto)distrugere), de lecțiile pe care trebuie să le învățăm și de propriul potențial. Nu există standard pentru acest proces, depinde în întregime de calea noastră individuală, de energia, misiunea sufletului, scopul vieții și mai ales, de capacitatea noastră de a întruchipa noi frecvențe energetice, căci în timp ce facem parte din călătoria de ascensiune colectivă, fiecare suntem pe o cale individuală.
Toți vor experimenta diferit energiile lunii februarie (ploi calde, furtună, frig/îngheț, zăpadă, secetă). Ceea ce ne poate ajuta în acest proces este să ne amintim că suntem fiecare suverani din punct de vedere energetic și controlăm modul în care energia curge în propriul nostru câmp energetic.
Când stabilim limite energetice puternice, creăm o bază puternică pentru gestionarea energiei, așadar hai să visăm îndrăzneț cu intenții mari, strălucind și bucurându-mă de călătoria sălbatică ce urmează...
Februarie a avut câteva cadouri speciale, unul fiind data PALINDROMULUI din 02-02-2020 ceea ce nu s-a întâmplat în 909 ani, iar următorul va fi 12.12.2121. Avem un Mercur retrograd foarte puternic și în această lună, care va aduce câteva lecții noi și mai avem un final de ciclu de 30 de ani.
Îți amintești de ianuarie 1991? Încheiem un ciclu care a început atunci. Ce făceai atunci și ce este diferit acum? Acest ciclu îl implică pe Saturn (timpul, lecția, probele, restricțiile) el, Cronos fiind un jucător important în conjuncția Saturn/Pluto din anul 2020.
Reînnoirea
Tema pentru februarie este „reînnoirea”, timpul de a ne reorienta acele lecții vechi și de a lua în considerare noi opțiuni. Acum suntem în faza de extindere a călătoriei noastre de ascensiune astfel încât nu există încetinire sau oprire, continuăm să mergem înainte și să facem corecții de curs în timp ce mergem.
Nu există greșeli, doar realinieri energetice și reanalizări. Mercur retrograd este la începutul perioadei sale de umbră pe 2 și merge în plină desfășurare pe 16. Mercur este puternic în Pești semnul opus Fecioarei, a doua domnie planetară a lui Mercur (deși cred că ghidul Chiron ar trebui să stăpânească Fecioara n.blog). În acest ciclu retro ar trebui să ne uităm la problemele noastre de Vindecător Martir și să ne gândim dacă Dorim să Menținem în continuare Contractele, Responsabilitatea, Obligațiile și angajamentele Sufletului.
Deși a fi vindecător e un gest Nobil, am ajuns într-un punct în care nu mai putem menține acel nivel de conexiune energetică în viața altora și mai ales pe căile lor. Nu mai suntem o sursă de lumină inspirată la capătul scufundării... în călătoria lor de vindecare. Cu acest Mercur retrograd (după 16 februarie), ni se va oferi posibilitatea de a schimba asta precum și de a studia modul în care Trauma noastră energetică ne „obligă” să participăm atât de mult în vindecarea celorlalți. Încercăm să-i vindecăm sau să ne vindecăm pe noi înșine?
Ne simțim validați dacă îi vindecăm și asta face ca suferința noastră personală să fie mai puțin intensă? Am cheltuit atât de mult din energia, timpul și efortul nostru vindecându-i pe alții, încât am uitat cum arată propria noastră cale de bucurie? Acesta este o parte a temei noastre de reînnoire personală și re-direcționarea energiei noastre. Ce puteți realiza în viața voastră cu energia pe care o vărsați în vindecarea altora.
Foarte Important este faptul că problemele noastre centrale privind traumele energetice vor apărea în această lună! Se recomandă (prin cursul Core 4 E Energy Healing) care include programul de vindecare a amprentelor energetice materne, vindecarea prin karma familială și/sau prin karma copilului/părinților.
Aceste probleme de bază ne crează toate traumele energetice, iar luna februarie este un moment pentru a le scoate din cale.
O lună minunată! 
În Pace și Iubire!

foto: (c) Viocomsa

Sursa: (c) Jennifer Hoffman;
 enlighteninglife.com

Niciun comentariu: